2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bak kızıcam şimdi,sanane Eser in tepkisinden isterse kudursun isterse gitsin intihar etsin, hem ne hakkı var tepki vermeye, "bu söylediğim saçmalıklar ve gurur kırıcı laflarıma Esin in tepkisi ne olacak" diye düşündü mü sanki???sanki İsviçre ye taşınıyorum diyeceksin,çok istiyosa atlar gelir hepi topu 40-50 km dir.

eser bu evliliği sadece bebek için kurtarmak istiyecektir o yüzdende bana göre bu evlilik bitmiştir eltimin sabah söylediklerinden sonra eserin beni artık kesinlikle sevmediğine emin oldum ayrıntıları pazartesi yazıcam çünk yarın hem onunla hemannesiyle konuşmak konusunda kararlıyım sadece kendimi ve oğlumu düşünmek sitiyorum ama eseri oğlundan ayırıyormuş gibi hissedip vicdan azabı çekmeye devam ediyorum

katılıyorum millet istanbulda hergün gidip geliyo bu mesafeyi evet abartmiyim dimi

ayferle mesajlaştık şimdi kandilinizi kutluyor ve slm söylüyor herkese tatili iyi geçiyormuş hilal denize bayılmış

esin siz şuan ayrı yaşıyorsunuz dimi? eser cemyi hangi sıklıkta görüyor, hergün görüyormu çok merak ettim ben:26:

esincim kendimi senin yerine koydum empati yapmaya calıstım gerçekten zor bi durum aynı seyler benim basıma gelse canım çok yanar onu hissettim.ama bu ayrılıkta senin suçun yok sen cok ugrastın sabrettin ki en mutlu olman gereken zamanlarda mutsuzdun .her kötü olay bazen basımıza gelecek ii şeylerin sebebidir aslında bunu şimdi bilemeyiz belki ilerde ii ki böle olmus diyeceksin gülüp gececeksin inan bana sabret sadece . 1-2 ay sonra bile cok farklı düşüneceksin eninde sonunda o odun gelecek kapına ama bence ii biri değil düşüncesiz sana layık olmayan biri... sadece zamana bırak kimseyle muhatap olma kendini de yıpratıp durma cemy nin ihtiyacı var sana hiç kimse cemyden daha önemli değil bundan sonra

okadar çok ağladım ki bugün ve hala ağlıyorum.yanağım şiş,artık gözlerimde şiş ama durduramıyorum kendimi.

esin bende kızacağım şimdi ama ne bu yaa,eser ne der,eser ne tepki verir?o seni senin onu düşündüğünün birazı kadar düşünseydi şuan bunları konuşuyor olmazdık.adam neler söyledi sana,hiçte kırılır mısın düşünmedi bence.bak arkadaşım belki ben çok katıyım,belki kızacaksın ama sizin evliliğinizin oluru zor.çünkü karşındaki adam sorumsuz,gelgitleri olan bir adam.ömrünün sonuna dek çocuk eğler gibi bu adamın gönlünümü eğleyeceksin esin,sana yazık değil mi?gençsin,güzelsin,ne aşkları,ne adamları hakediyorsun.şimdi kendinde boşanma,eser ve ailesi ile başetme vs.gücünü bulamıyorsun ama,devam edersende birsüre sonra yaşam sevincini,gücünü bulamayacaksın.cemy e mutsuz bir anne değil,güçlü ve mutlu bir anne lazım,unutma.

esin siz şuan ayrı yaşıyorsunuz dimi? eser cemyi hangi sıklıkta görüyor, hergün görüyormu çok merak ettim ben:26:
evet canım ayrı yaşıyoruz bebek eltimde kaldığından gündüzleri öğle araları uğruyormuş görüyormuş sanırım pazar günü de almak isticektir

bütün bu yazdıklarını biliyor ve kendime söylüyorum ama evet bazen yılıorum bu demek değil ki dönücem zaten ailem de dönmeme konusunda çok katı biz arkandayız ama sen sağlam dur diyolar ama işte hergün ilerde kendimi oğlum için suçlar mıyım demekten de alammıyorum duygusalım da malum bu aralar ama geçicek hele bide annemlerle antakyaya döneyim ki eylül gibi düşünüyorum doğum günümde yeniden doğmayı umuyorum

Genel müdür bizi motivasyon yemeğine götürdü...

Esin, oğlunla ilgili kendini suçlayacağın bir durum yok arkadaşım.
Mutsuzsun, hakarete uğruyorsun, sana ruhsal şiddet uygulayan bir adamla berabersin, böyle bir evlilikte oğlun ne kadar sağlıklı büyüyebilir? Unutma, Cemy babasını örnek alacak büyürken, ve babanın anneye davranışları hiç de örnek alınacak vasıfta değil. Babası fiziksel olarak yanında olsun diye bunlara katlanılmaz. Kaldı ki adam gibi adam, niyeti varsa oğluna hissettirmez bile bu ayrılığı. Sen rahat tut içini, oğlun için yanlış bir şey yapmıyorsun.

planlanmış toparlanma vaadi ile kendine gelebileceğine inanmıyorum esin..iyi hissetmek istiyorsan önce kendini eser olmadan yaşamay yeni şehre yeni insanlara alıştırman ve artık bundan zevk alman lazım..ailen estek arkan da senin zaferin burda başlıyor..
arada yılman kafretmen hatta kendi kendine ne kadar aşık olduğunu söylemen bile çok normal..
bilmen gereken bunların zamanla azalarak gececeği.istersen aşkın için, istrsen kaybettiğin zamana ağla
ama kendini bir an önce toparla arlkadaşım elin lafıyla sözüyle hayatını zehretme..eser de ailesi de el oldu artık senin için..

diyeceklerim daha var ama burda kesmem lazım iş geldi

neye motive edeceklermiş sizi?

Katılıyorum...

İşler kötü, şirket çok huzursuz, kimsenin yüzü gülmüyor Tanyacım, genel müdür duruma el koyayım dedi sanırım ama onun morali herkesten beter, pek işe yaraması o yüzden :)

şimdi kıymetten kandil mesajı aldım, bilmediği bir sebepten dolayı 1 hafta ceza almış kk ya giremiyormuş ama ziyaretçi olarak bizi takip ettiğini söyledi:26: neden ceza aldığı hakkında tahmini olan varmı aranızda ben son mesajlarına baktım bişey bulamadım halla halla

kocama sabah verdiğim cvb dır ev topluyodum pamuk prensestin evlendin külkedisi oldun demi dedi evet dedim sende nişanlıyken pamuk prensesin prensiydin evlendik kabasakala döndün dedim :)))

burcu şirketteki huzursuzluğun sebebi nedir acaba (meraklı smile)

alla alla neden ki acep kv girip şikayet etmiş olmasın bizi çekiştiriyo die
kocama sabah verdiğim cvb dır ev topluyodum pamuk prensestin evlendin külkedisi oldun demi dedi evet dedim sende nişanlıyken pamuk prensesin prensiydin evlendik kabasakala döndün dedim :)))

esincim seni çok iyi anlıyorum 1 sene önce bende öyleydim üstelik bunun yanında bir sürü borcum vardı bebeğim çok küçüktü ve bilmediğim bir şehirde annem ve oğlumla yanlızdım o günlerimi en iyi siz biliyorsunuz bana güç veren sizve oğlumdu bak şimdi herşey geride kaldı huzurluyum ve mutluyum birileri şimdi dibimden ayrılmıyo :))
evet yeniden başlamak çok zor ama oluyor canım arkadaşım herşey bizim için unutma oğlunu mutlu etmek için mutlu olmalısın huzurlu olmalısın

boşanma sürecinde böyle huzursuzluklar oluyo ama sonrasında herşey yoluna giriyo canım umudunu sakın kaybetme

evet bazen gelecek benide korkutuyo şimdi hayatıma biri girse oğluma nasıl davranır ben ikisi arasında kalırmıyım ne yaparım bilmiyorum öyle durumlarda zaman herşeyi gösterir diyorum ve anı yaşıyorum

gün gelicek seninde hayatına yeni birileri gircek sana değer veren anlayan ve herşeyden öte seven :)) bunların hepsi olucak sadece biraz zaman

valla eğerki kv muhabbetinden dolayı ceza verdilerse kıymeti değil kadınlar kulübünü komple kapatsınlar bence
adı üstünde kadınlar kulübü, kadının olduğu yerde kv, görümce ve koca şikayeti olmaz olurmu hiç halla halla kızdım bak
bence bukonuda birisi çıkıp bi açıklama yapmalı, kıymet neden ceza aldı:26:

Alla Alla, niye ceza almış ki Kıymet, hiç bişey anlamadım.

Gülşan, şirket satıldı ya, yeni patronlarla anlaşamama, ortak dili konuşamama, beklentiler falan filan... Bizim bilmediğimiz, üst yönetimin bildiği daha neler vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…