- 28 Aralık 2009
- 2.980
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.241
dostlar hepiniz haklısınız ve burdayken yazdıklarınıza hak verip öyle davranıcam diyorum ama sonra bi an tüm gücüm tükeniyo vazgeçyorum bazen barışsak diyorum bazen asla olmaz mutluluğa son bir adım diyorum bazen deli gibi mutsuz bazen haddinden fazla umutlu oluyorum değişmeyen tek şey oğluma sağlıklı aile ilişkileri bırakma isteği eserin ailesiyle konuş ilişkileri toparla diyorum bazende sei ezer geçerler baş edemezsin hiç bulaşma diyorum hangisinin doğru olduğunuysa hiç bilmiyorum en önemlisi esere henüz antakyaya taşınacağımı söylemedim bakalım tepkisi ne olacak
görümcenin eşi yani patronun söylemiştir belki, ama söylese eser soluğu senin yanında alırdı dimi:26: valla esincim şu aşamada kendinden ve cemy den başka hiçkimse umrunda olmasın, eser seni ve çocuğunu kaybettiğine yansın, ben hala diyorum oda seni seviyo hala ve dankkkkk edecek çok yakındaboşanma protokolü eline geçince anlıycak zaten ona şuan oyun gibi yada öylesine bi kapris yapıyosun gibi geliyodur, erkekler aptaldır ancak iş ciddiye binince yani boşanınca aklı başına gelecek onunda
senin gel git yaşaman çok normal, kendimi senin yerine koyuyorumda ağlamaktan gözlerim şişerdi kesin, boşanmak kolay görünüyo ama insanın tüm hayatını birden bire değiştirmesi çok zordur, ben şarka gelirken edirnedeki evimi arkadaşlarımı bırakırken bile depresyona girmiştim, sana Allah kolaylık versin canım. seni enazından 1 yıl zor bir süreç bekliyo, kendini tamamen toparlayabilmen için yani, boşansanız bile eser aklından kolay kolay çıkmayacaktır, onu özleyeceğin zamanlar olacak,ve cemy babasını özlediğinde vicdan azabı çekeceksin belki onları ayırdım diye düşüneceksin,ama şunu bilki yuvasının dağılmasına göz yuman kişi eserin ta kendisi yuvayı dişi kuş yapar erkek kuş koruru bunu unutma, sakın kendini suçlama, busaatten sonra bu evlilik kurtarılacaksa bunu sadece eser yapabilir
Bak kızıcam şimdi,sanane Eser in tepkisinden isterse kudursun isterse gitsin intihar etsin, hem ne hakkı var tepki vermeye, "bu söylediğim saçmalıklar ve gurur kırıcı laflarıma Esin in tepkisi ne olacak" diye düşündü mü sanki???sanki İsviçre ye taşınıyorum diyeceksin,çok istiyosa atlar gelir hepi topu 40-50 km dir.
Peeeh
Hiç keyfim yok bugün.
Herkese hayırlı cumalar,hayırlı kandiller olsun.
Esin seni okudukça eski günlerimi hatırlıyorum, bende dışarda güler eve gelir ağlardım,annem babam da yanımda değildi, bi başınaydım evde,ama şimdi bak düzeldi herşey
Ayrıca benim de çok ağlayasım var bugün yahu.....
dostlar hepiniz haklısınız ve burdayken yazdıklarınıza hak verip öyle davranıcam diyorum ama sonra bi an tüm gücüm tükeniyo vazgeçyorum bazen barışsak diyorum bazen asla olmaz mutluluğa son bir adım diyorum bazen deli gibi mutsuz bazen haddinden fazla umutlu oluyorum değişmeyen tek şey oğluma sağlıklı aile ilişkileri bırakma isteği eserin ailesiyle konuş ilişkileri toparla diyorum bazende sei ezer geçerler baş edemezsin hiç bulaşma diyorum hangisinin doğru olduğunuysa hiç bilmiyorum en önemlisi esere henüz antakyaya taşınacağımı söylemedim bakalım tepkisi ne olacak
evet canım ayrı yaşıyoruz bebek eltimde kaldığından gündüzleri öğle araları uğruyormuş görüyormuş sanırım pazar günü de almak isticektiresin siz şuan ayrı yaşıyorsunuz dimi? eser cemyi hangi sıklıkta görüyor, hergün görüyormu çok merak ettim ben:26:
okadar çok ağladım ki bugün ve hala ağlıyorum.yanağım şiş,artık gözlerimde şiş ama durduramıyorum kendimi.
esin bende kızacağım şimdi ama ne bu yaa,eser ne der,eser ne tepki verir?o seni senin onu düşündüğünün birazı kadar düşünseydi şuan bunları konuşuyor olmazdık.adam neler söyledi sana,hiçte kırılır mısın düşünmedi bence.bak arkadaşım belki ben çok katıyım,belki kızacaksın ama sizin evliliğinizin oluru zor.çünkü karşındaki adam sorumsuz,gelgitleri olan bir adam.ömrünün sonuna dek çocuk eğler gibi bu adamın gönlünümü eğleyeceksin esin,sana yazık değil mi?gençsin,güzelsin,ne aşkları,ne adamları hakediyorsun.şimdi kendinde boşanma,eser ve ailesi ile başetme vs.gücünü bulamıyorsun ama,devam edersende birsüre sonra yaşam sevincini,gücünü bulamayacaksın.cemy e mutsuz bir anne değil,güçlü ve mutlu bir anne lazım,unutma.
planlanmış toparlanma vaadi ile kendine gelebileceğine inanmıyorum esin..iyi hissetmek istiyorsan önce kendini eser olmadan yaşamay yeni şehre yeni insanlara alıştırman ve artık bundan zevk alman lazım..ailen estek arkan da senin zaferin burda başlıyor..evet canım ayrı yaşıyoruz bebek eltimde kaldığından gündüzleri öğle araları uğruyormuş görüyormuş sanırım pazar günü de almak isticektir
bütün bu yazdıklarını biliyor ve kendime söylüyorum ama evet bazen yılıorum bu demek değil ki dönücem zaten ailem de dönmeme konusunda çok katı biz arkandayız ama sen sağlam dur diyolar ama işte hergün ilerde kendimi oğlum için suçlar mıyım demekten de alammıyorum duygusalım da malum bu aralar ama geçicek hele bide annemlerle antakyaya döneyim ki eylül gibi düşünüyorum doğum günümde yeniden doğmayı umuyorum
Genel müdür bizi motivasyon yemeğine götürdü...
Esin, oğlunla ilgili kendini suçlayacağın bir durum yok arkadaşım.
Mutsuzsun, hakarete uğruyorsun, sana ruhsal şiddet uygulayan bir adamla berabersin, böyle bir evlilikte oğlun ne kadar sağlıklı büyüyebilir? Unutma, Cemy babasını örnek alacak büyürken, ve babanın anneye davranışları hiç de örnek alınacak vasıfta değil. Babası fiziksel olarak yanında olsun diye bunlara katlanılmaz. Kaldı ki adam gibi adam, niyeti varsa oğluna hissettirmez bile bu ayrılığı. Sen rahat tut içini, oğlun için yanlış bir şey yapmıyorsun.
planlanmış toparlanma vaadi ile kendine gelebileceğine inanmıyorum esin..iyi hissetmek istiyorsan önce kendini eser olmadan yaşamay yeni şehre yeni insanlara alıştırman ve artık bundan zevk alman lazım..ailen estek arkan da senin zaferin burda başlıyor..
arada yılman kafretmen hatta kendi kendine ne kadar aşık olduğunu söylemen bile çok normal..
bilmen gereken bunların zamanla azalarak gececeği.istersen aşkın için, istrsen kaybettiğin zamana ağla
ama kendini bir an önce toparla arlkadaşım elin lafıyla sözüyle hayatını zehretme..eser de ailesi de el oldu artık senin için..
diyeceklerim daha var ama burda kesmem lazım iş geldi
neye motive edeceklermiş sizi?
Katılıyorum...
İşler kötü, şirket çok huzursuz, kimsenin yüzü gülmüyor Tanyacım, genel müdür duruma el koyayım dedi sanırım ama onun morali herkesten beter, pek işe yaraması o yüzden :)
alla alla neden ki acep kv girip şikayet etmiş olmasın bizi çekiştiriyo dieşimdi kıymetten kandil mesajı aldım, bilmediği bir sebepten dolayı 1 hafta ceza almış kk ya giremiyormuş ama ziyaretçi olarak bizi takip ettiğini söyledi:26: neden ceza aldığı hakkında tahmini olan varmı aranızda ben son mesajlarına baktım bişey bulamadım halla halla
kocama sabah verdiğim cvb dır ev topluyodum pamuk prensestin evlendin külkedisi oldun demi dedi evet dedim sende nişanlıyken pamuk prensesin prensiydin evlendik kabasakala döndün dedim :)))
Allah canını almasın güldürdün benialla alla neden ki acep kv girip şikayet etmiş olmasın bizi çekiştiriyo die