2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok üzüldüm ama sizin için en iyisi buysa herşeyin hayırlısı olsun belki düzelir diye ummuştum olmamış hayırlısı yeni bi başlangıç olacak senin ve oğlun için umarım bu dönemleri kolay ve çabucak atlatırsınız allah yardımcın olsun konulara çok uzak kaldım son gelişmeleri bilmiyorum ama dönüşü zor artık gibi görünüyor herşey daha iyi olur sizin için inşallah bundan sonra

neden kendin için bişey istemiyorsun anlamıyorum, baba eline bakmak ta zordur yeni bir iş bulana ve kendini toparlayana kadar en azından üç-beş kuruş bişey geçer eline, kira parasını da ekle nafakaya bence

ikisini de beğendim ama ilkini daha çok beğendim burasısıcak bir memeleket olduğundan biz de bu tarz şeyler giydiriyoruz hatta kışın toplasan 15 gün atkı bere kullandı o derece sıcak yani

yaa aslında alp inde ayaka numarası değişiyor kalıbına göre,sandaletleri 21 numara ama tam,ilk adım ayakkabıları ist.a geldiğimde almıştım 20 numara oda çok rahat oluyor.aklımca 22 numara alırsam olur diye düşünmüştüm kışa,ozaman almayayım bekleyeyim.boşyere para vermiş olmayayım.sağolun canlar.

arkadaşlar çokk teşekkür ediyorum ilginize....
bilmiyorum belki bir sorun yok belki de var belki ben beceremiyorum bu işi....
bildiğim tek şey var park,bahçe... yöntemleri tükettim artık...
bu doktora da gidelim içim rahat etsin...
yoksa ben de dalyan gibi bir çocuğum olsun istemiyorum zaten. yesin ama böyle minyon kalsın...
şimdilik çıkıyorum çarşıda işlerim var. dönüşte görüşürüz öpüyorum hepinizi...

ESİN CİM sen kendini niye üzüyorsun eser in ailesi için.derlermi ki bizim oğlumuz dengesiz,sen iyisin diye,kötü bile olsa demezler sanmıyorum.ayrıca beni yanlış anlama,ama eser hakikaten dengesiz bir adam ve sonuçta onu yetiştirenlerde bu insanlar.armut dibine düşer,ne bekliyorsun ki.zamanında iyiydin çünkü oğullarına tahammül ediyordun,destek oluyordun,şimdi değilsin çünkü elini ayağını çekiyorsun onlardan ve gerçek yüzleri ortaya çıkıyor.sen çok şanslısın,ailen sana destek oluyor.başka kimseye ihtiyacın yok.o insanlar seni haketmiyorlar,hemde hiçbiri.bu evlilik senin çabanla,diretme ile yürüyordu,inanki bittiğinde kafan çok rahatlayacak.sen bu insanın seni daha fala mutsuz etmesine izin verme yeter.senin kocan evliliğin sorumluluğunu taşıyacak,senin gibi bir kadını idare edecek bir adam değil.üzme kendini lütfen,eminimki herşey çok güzel olacak.

canım yemeyen çocuk hakikaten çok zor,Allah yardımcın olsun.sen yine götür doktora,bişey olmasada için rahat etsin,bilki sağlıklı ama huysuzluğundan yemiyor.ki bence hiçbirşeyi yok.ama sen yinede ferahlamak açısından bile olsa götür.

sizleri tanıdığım güne binlerce kez şükürler olsun bu zor günlerimde sizler gibi arkadaşlarım olduğu için çok şanslı hissediyorum kendimi duygularımı kelimelere dökemiyorum ama yazdığınız her kelimenin benim içimdeki umuda ne çok katkısı olduğunu ancak görseniz anlarsınız zira sizinle konuşunca yüüyüşüm bile değişiyor:79:

kızlar birşey sorucam size benim 2 gündür ayaklarım şişiyor ayağımda parmak arası sandeletlerim var ve bu terlik bile canımı yakıyo görüntüde çok şiş değiller ama bana sanki patlayacakmış gibi geliyo sizce neden olabilir
böbreklerimden olabilirmi acaba ?

Şebnemcim, böbreklerdense, yüzün göz altların falan da şişer diye biliyorum.
Böbreklerinde bildiğin bi rahatsızlığın var mı?
Aşağı doğru sallandırarak oturuyorsun, hava sıcak, bir de bu aralar tuzu fazla kaçırdıysan ondan olabilir.

Esin ağlattın kız beni son mesajınla...
Seviyorum seni çok.
Hepinizi seviyorum.
ağlama bebem zira son günlerde tüm kk yerine ben ağlıyorum dün emsal almak için emlakç aradım telefonu nasıl kapattığımı bilemedim stadyumun karşısında bi ühüh satılık ühühü daire ühühü kaç m2 ühü hühühühühühü neden ağladım hiç bilmiyorum o ana ait bi problem yoktu fakat lousalığımdaki gibiyim acil toplanmalıyım
tam yazacaktım burcu yazmış aynılarına katılıyorum

böbreklerimle ilgili şimdilik bir sorun yok ama olma olasılığı fazla çünkü hala bu sıcakta bile su içemiyorum
şu günlerde en fazla 2 bardak içebiliyorum içim almıyo ne yapıcam bilmiyorum o yüzden panik oldum ilk defa böyle ayaklarım şişiyo şaşırdım

buarada burcu hiç tuz kullanmam ben herşeyi naturel yerim :))

Peeeh
Hiç keyfim yok bugün.
Herkese hayırlı cumalar,hayırlı kandiller olsun.
Esin seni okudukça eski günlerimi hatırlıyorum, bende dışarda güler eve gelir ağlardım,annem babam da yanımda değildi, bi başınaydım evde,ama şimdi bak düzeldi herşey
Ayrıca benim de çok ağlayasım var bugün yahu.....

Esintoş, beni de duygulandırdın beaa... Bu günler geçecek ve sen düzlüğe çıktığında ''iyi ki yapmışım, ohh be kurtuldum sırtımdaki bu Eser yükünden'' diyeceksin, dünyalar tatlısı oğluşun gücüne güç katacak, çoooookkk mutlu olacaksınız oğluşunla, ben inanıyorum, sende inan lütfen, içindeki cevheri dışına çıkar ve dimdik dur, asla ama asla geriye bakma bundan sonra, dümdüz önüne bak ve ileriye-geleceğe odaklan..

Şebnemcim, tuzu fazla kaçırmışsın gibi geldi bana da, bol bol su içip, idrarla atmaya çalış...

Kızlar Merhaba.Tatil dönüşü 3-4 gündür sizleri okuyorum.Esin in durumunu takip ediyorum ve iş yoğunluğuna rağmen yazmadan edemeyeceğim.

Esin cim sen el kızısın yabancısın , eşinin ailesinin karşına geçip sen haklısın demelerini bekleme, vefa bekleme.Bir arkadaşın dediği gibi öküz öldü ortaklık ayrıldı.Ve şimdi günah keçisi arama vakti.Ve maalesef ki sen şu anda çok hassas ve güçsüz durumdasın.Özellikle de o yüzden seni günah keçisi olarak belirleyecekler ve evliliğin bu hale gelmesinin tüm sorumluluğunu sana yükleyecekler.O yüzden tüm bu söylenenleri çok da dikkate alma.Ve bana sorarsan görümceyle , eltiyle ve kayınvalide ile artık muhatap olma.Onlarla artık görüşmenin bir anlamı yok , bu sadece seni üzecektir.Bildiğim kadarıyla 1 yıldır KK ya yazıyorsun ve 1 yıldır mutlu olmadığından bahsediyorsun, hep mücadele ediyorsun evliliğin için ama olmuyor.İşte bu yüzden boşanmaya bir de bu yönüyle bak.Mutsuz olduğun bir durumdan kurtuluyorsun.Yarının ne getireceğini bilemezsin.Belki de hayatının insanı karşına çıkacak.Örneğin Gülay ne kadar mutsuzdu.Ama şimdi face den bakıyorum gözlerinin içi gülüyor çok mutlu.Sen de mutlu olacaksın belki.O yüzden evlilik bitti diye üzülme.İnşallah yarınlar çok daha güzel olacak.Umutsuz olma, güçlü ol.Unutma insan hayata 1 kez geliyor , bir daha bu günleri geri getiremiyeceksin.Eser i de zamanla unutacaksız sadece zaman gerek.

Hukuki konulara gelince de Boşanma dilekçesini de adli tatilde de verebilirsin.Ama hakimler izinli olduğundan duruşması adli tatil sonrasına kalabilir.Adli tatilin başlamasına 15 gün var,boşanma şartlarında anlaştıysanız anlaşmalı olarak boşanın, en geç 1 hafta -10 gün içerisinde boşanırsınız.Bence Kendin için nafaka da iste.Bu aşama da bayanlar kocalarına acıyor , gurur yapıyor nafaka istemiyor ama sonra pişman oluyorlar.Bence verilmiş bunca emeğin ve yılın ardından kocan bunun bedelini ödemeli.

Ve nihayetinde oğluna ve ailene sımsıkı sarıl.Onlardan başka kimse yok şu anda yanında.O güler yüzlü oğlunun gülen yüzünün solmaması için de güçlü ol annesi.Unutma zaman her şeyi rayına oturtacak.

Ben işimin başıma döneyim , yazılacak dilekçeler beni bekler.Herkesi ve kuzuları çok öptüm...

böbreklerimle ilgili şimdilik bir sorun yok ama olma olasılığı fazla çünkü hala bu sıcakta bile su içemiyorum
şu günlerde en fazla 2 bardak içebiliyorum içim almıyo ne yapıcam bilmiyorum o yüzden panik oldum ilk defa böyle ayaklarım şişiyo şaşırdım

buarada burcu hiç tuz kullanmam ben herşeyi naturel yerim :))

susuzluktan ve bacaklarının hareketsiz kalmasından olabilir canım:26:

valla ağzına pardon ellerine sağlık canım kolay gelsin

dostlar hepiniz haklısınız ve burdayken yazdıklarınıza hak verip öyle davranıcam diyorum ama sonra bi an tüm gücüm tükeniyo vazgeçyorum bazen barışsak diyorum bazen asla olmaz mutluluğa son bir adım diyorum bazen deli gibi mutsuz bazen haddinden fazla umutlu oluyorum değişmeyen tek şey oğluma sağlıklı aile ilişkileri bırakma isteği eserin ailesiyle konuş ilişkileri toparla diyorum bazende sei ezer geçerler baş edemezsin hiç bulaşma diyorum hangisinin doğru olduğunuysa hiç bilmiyorum en önemlisi esere henüz antakyaya taşınacağımı söylemedim bakalım tepkisi ne olacak

görümcenin eşi yani patronun söylemiştir belki, ama söylese eser soluğu senin yanında alırdı dimi:26: valla esincim şu aşamada kendinden ve cemy den başka hiçkimse umrunda olmasın, eser seni ve çocuğunu kaybettiğine yansın, ben hala diyorum oda seni seviyo hala ve dankkkkk edecek çok yakında boşanma protokolü eline geçince anlıycak zaten ona şuan oyun gibi yada öylesine bi kapris yapıyosun gibi geliyodur, erkekler aptaldır ancak iş ciddiye binince yani boşanınca aklı başına gelecek onunda
senin gel git yaşaman çok normal, kendimi senin yerine koyuyorumda ağlamaktan gözlerim şişerdi kesin, boşanmak kolay görünüyo ama insanın tüm hayatını birden bire değiştirmesi çok zordur, ben şarka gelirken edirnedeki evimi arkadaşlarımı bırakırken bile depresyona girmiştim, sana Allah kolaylık versin canım. seni enazından 1 yıl zor bir süreç bekliyo, kendini tamamen toparlayabilmen için yani, boşansanız bile eser aklından kolay kolay çıkmayacaktır, onu özleyeceğin zamanlar olacak,ve cemy babasını özlediğinde vicdan azabı çekeceksin belki onları ayırdım diye düşüneceksin,ama şunu bilki yuvasının dağılmasına göz yuman kişi eserin ta kendisi yuvayı dişi kuş yapar erkek kuş koruru bunu unutma, sakın kendini suçlama, busaatten sonra bu evlilik kurtarılacaksa bunu sadece eser yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…