- 15 Mayıs 2009
- 3.401
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.221
GÜLŞANCIM nafakadan vazgeçmicem tabi baksın oğluna ama kendim için bişey istemicem verirs alırım ama vermezse bunun için muhatap olduğuma deymez yalnız babası babama şu anki evi bana vereceklerini söylemiş eserde böyle bişeyin olmayacağını söyledi kendi aralarında çözsünler banane
neden kendin için bişey istemiyorsun anlamıyorum, baba eline bakmak ta zordur yeni bir iş bulana ve kendini toparlayana kadar en azından üç-beş kuruş bişey geçer eline, kira parasını da ekle nafakaya benceGÜLŞANCIM nafakadan vazgeçmicem tabi baksın oğluna ama kendim için bişey istemicem verirs alırım ama vermezse bunun için muhatap olduğuma deymez yalnız babası babama şu anki evi bana vereceklerini söylemiş eserde böyle bişeyin olmayacağını söyledi kendi aralarında çözsünler banane
ikisini de beğendim ama ilkini daha çok beğendim burasısıcak bir memeleket olduğundan biz de bu tarz şeyler giydiriyoruz hatta kışın toplasan 15 gün atkı bere kullandı o derece sıcak yani
yazgı ikiside güzel canım orası çok soğuk oluyormu kışın, bide ben aylar öncesinden ayakkabı almaya cesaret edemiyorum, çünkü mert kışın 21-22, 2 ay önce 23 giyiyordu şimdi bi ayakkabısı ve sandaleti 24 numara, çok çabuk büyüyo numarası:26:
Yazgı, ikiside güzel bence ama bağcıklı zor olmuyor mu, ben hep cırt cırtlıları tercih ediyorum, uğraşmamak için..
Ben henüz kışlık ayakkabı yada botunu düşünmedim, ayak numarasını nasıl ayarlayacaksın ki, eşim İklime pembe renk bir bot almış kışın giysin diye, bot 23 numara, eşim o botu aldığında İklim 20 numara giyiyordu, şu an 22 numara giyiyor, kışın birde kalın çorap giyeceklerini düşünürsek 23 numara olan bot elimizde patladı, gel de eşime anlat bunu tabi :))
eğer ki anne gözüyle hiçbişey yemiyor gibi hissetmiyorsan gerçekten götür doktora başlarda cemy dede iştah probemi vardı 24 saat hiçbişey yemeden gezmişliği var biz iyi bi profa gitmiştik o da bize evdiği yemekleri sevdiği şekilde yedirin yeni yöntemler yeni tatlar deneyin süt mama vermeyin gerekirse memeden kesin demişti ki o zaman zaten memeden kesilmişti neyse velhasıl hala çok iştahlı olmamakla birlikte geze geze parkta havuzda sulu yemekleri bile eline vererek yedirmeyi başardık umuyorum ciddi bir yeme problemi olmadan sizinki de bu şekilde biter ama aklın kalmasın git iyi bi doktora
günaydın,
kandiliniz kutlu olsun..
göz ucuyla bakayım dedim dayanamaadım:)
önce şunu söyleyeyim uzman bir dr a görünmeden alınan cevapların çok sağlıklı olamayacağına inanıyorum.önlem olarak dr a danış ama kesin birşey olmadan kafana takma sonuçta hastayı görmeden gıyabi, senin anlattıklarınla cevap veriyor sana..dediği gibi bir durum olduğuna çok ihtimal vermiyorum..diğer aklıma gelen ihtimalleri sıralayayım sana..
elvin gereğinden çok emmeye düşkün olduğundan yemek istmiyor olabilir.(18 aya dek adece anne sütü alan bebekler olduğunu kumuştum bir yerde)
belki de minyon olacak???
senin yemek konusundaki stresin ona yansıdı ve inada bindi iş..
diş sıkıntısı v.s de etkili olabilir.
bir örnek de ben vereyim..arkadaşımın bebeği 4200 gr doğdu..1 yaşında 7kg dı.18 aylıkken de 8 kg..yapmadıkları test kalmadı sonunda dr dedi ki genetiği bu çocuğun...minyon olacak hiç bir problemi yokçç
ço uzattım:)
gerekli testler kontroollri yaptır tabi..her ihtimale karşı..kendini yıprata..arkadşların dediği gibi dermansız dert vermesin..
neden?
acınacak birileri varsa kesinlikle sen değilsin..
ben de onlara acıyorum.bir insanın iyi niyetiyle ve sevgisiyle oynayacak kadar kötü niyetli oldukları için..
Allah kimseyi bir insanı bile isteye kıracak kadar kötü kalpli yapmasın..
Ben Elvin'de ciddi bir problem çıkacağını hiç düşünmüyorum açıkçası...
Çocuğun genetiği bu, yeme alışkanlığı bu bence.
Ama yine de bir doktora görünün, araştırılsın tabi.
İstanbul'la ilgili yardıma ihtiyacın olursa mutlaka haberleşelim canım.
Amin...
AMİN...
[
arkadaşlar çokk teşekkür ediyorum ilginize....
bilmiyorum belki bir sorun yok belki de var belki ben beceremiyorum bu işi....
bildiğim tek şey var park,bahçe... yöntemleri tükettim artık...
bu doktora da gidelim içim rahat etsin...
yoksa ben de dalyan gibi bir çocuğum olsun istemiyorum zaten. yesin ama böyle minyon kalsın...
şimdilik çıkıyorum çarşıda işlerim var. dönüşte görüşürüz öpüyorum hepinizi...
kızlar birşey sorucam size benim 2 gündür ayaklarım şişiyor ayağımda parmak arası sandeletlerim var ve bu terlik bile canımı yakıyo görüntüde çok şiş değiller ama bana sanki patlayacakmış gibi geliyosizce neden olabilir
böbreklerimden olabilirmi acaba ?
ağlama bebem zira son günlerde tüm kk yerine ben ağlıyorumEsin ağlattın kız beni son mesajınla...
Seviyorum seni çok.
Hepinizi seviyorum.
tam yazacaktım burcu yazmış aynılarına katılıyorumkızlar birşey sorucam size benim 2 gündür ayaklarım şişiyor ayağımda parmak arası sandeletlerim var ve bu terlik bile canımı yakıyo görüntüde çok şiş değiller ama bana sanki patlayacakmış gibi geliyosizce neden olabilir
susuzluktan ve bacaklarının hareketsiz kalmasından olabilir canım:26:kızlar birşey sorucam size benim 2 gündür ayaklarım şişiyor ayağımda parmak arası sandeletlerim var ve bu terlik bile canımı yakıyo görüntüde çok şiş değiller ama bana sanki patlayacakmış gibi geliyosizce neden olabilir
valla ağzına pardon ellerine sağlık canımKızlar Merhaba.Tatil dönüşü 3-4 gündür sizleri okuyorum.Esin in durumunu takip ediyorum ve iş yoğunluğuna rağmen yazmadan edemeyeceğim.
Esin cim sen el kızısın yabancısın , eşinin ailesinin karşına geçip sen haklısın demelerini bekleme, vefa bekleme.Bir arkadaşın dediği gibi öküz öldü ortaklık ayrıldı.Ve şimdi günah keçisi arama vakti.Ve maalesef ki sen şu anda çok hassas ve güçsüz durumdasın.Özellikle de o yüzden seni günah keçisi olarak belirleyecekler ve evliliğin bu hale gelmesinin tüm sorumluluğunu sana yükleyecekler.O yüzden tüm bu söylenenleri çok da dikkate alma.Ve bana sorarsan görümceyle , eltiyle ve kayınvalide ile artık muhatap olma.Onlarla artık görüşmenin bir anlamı yok , bu sadece seni üzecektir.Bildiğim kadarıyla 1 yıldır KK ya yazıyorsun ve 1 yıldır mutlu olmadığından bahsediyorsun, hep mücadele ediyorsun evliliğin için ama olmuyor.İşte bu yüzden boşanmaya bir de bu yönüyle bak.Mutsuz olduğun bir durumdan kurtuluyorsun.Yarının ne getireceğini bilemezsin.Belki de hayatının insanı karşına çıkacak.Örneğin Gülay ne kadar mutsuzdu.Ama şimdi face den bakıyorum gözlerinin içi gülüyor çok mutlu.Sen de mutlu olacaksın belki.O yüzden evlilik bitti diye üzülme.İnşallah yarınlar çok daha güzel olacak.Umutsuz olma, güçlü ol.Unutma insan hayata 1 kez geliyor , bir daha bu günleri geri getiremiyeceksin.Eser i de zamanla unutacaksız sadece zaman gerek.
Hukuki konulara gelince de Boşanma dilekçesini de adli tatilde de verebilirsin.Ama hakimler izinli olduğundan duruşması adli tatil sonrasına kalabilir.Adli tatilin başlamasına 15 gün var,boşanma şartlarında anlaştıysanız anlaşmalı olarak boşanın, en geç 1 hafta -10 gün içerisinde boşanırsınız.Bence Kendin için nafaka da iste.Bu aşama da bayanlar kocalarına acıyor , gurur yapıyor nafaka istemiyor ama sonra pişman oluyorlar.Bence verilmiş bunca emeğin ve yılın ardından kocan bunun bedelini ödemeli.
Ve nihayetinde oğluna ve ailene sımsıkı sarıl.Onlardan başka kimse yok şu anda yanında.O güler yüzlü oğlunun gülen yüzünün solmaması için de güçlü ol annesi.Unutma zaman her şeyi rayına oturtacak.
Ben işimin başıma döneyim , yazılacak dilekçeler beni bekler.Herkesi ve kuzuları çok öptüm...
görümcenin eşi yani patronun söylemiştir belki, ama söylese eser soluğu senin yanında alırdı dimi:26: valla esincim şu aşamada kendinden ve cemy den başka hiçkimse umrunda olmasın, eser seni ve çocuğunu kaybettiğine yansın, ben hala diyorum oda seni seviyo hala ve dankkkkk edecek çok yakındadostlar hepiniz haklısınız ve burdayken yazdıklarınıza hak verip öyle davranıcam diyorum ama sonra bi an tüm gücüm tükeniyo vazgeçyorum bazen barışsak diyorum bazen asla olmaz mutluluğa son bir adım diyorum bazen deli gibi mutsuz bazen haddinden fazla umutlu oluyorum değişmeyen tek şey oğluma sağlıklı aile ilişkileri bırakma isteği eserin ailesiyle konuş ilişkileri toparla diyorum bazende sei ezer geçerler baş edemezsin hiç bulaşma diyorum hangisinin doğru olduğunuysa hiç bilmiyorum en önemlisi esere henüz antakyaya taşınacağımı söylemedim bakalım tepkisi ne olacak