2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sıkma canını hemen, benim bir arkadaşımın bebeği de 10 aylıkken 6 aylık bebek uyumunda idi, onlarda GASTROENTEROLOJİ UZM. na gittiler, şimdi durum düzeldi, daha iyi bebek, Rabbim çaresiz dert vermesin yeter ki, bu düzeltilebilecek bir şey, stres yapıp ta stresini Elvin e de yansıtma sakın, senin için araştıracam bu konuyu.. Dr. bir arkadaşım var ona soracam..

çok sağol canım ben de doktor bakıyorum umarım gastroenterolog bizim derdimize de çare olur...
şimidlik ya akademik hospital ya da 0-18 klinik diye bir yer var ikisi arasındayım.

dün şehit haberi alınca önce oğluma sarıldım dedim allah bana senin acını göstermesin herşeyin üstesinden gelirim şu an bunları yazarken ağlıyorum içten günaydın diyeceğim günlere bi an önce uyanmak dileğiyle

dün annemlerle görümcekle olanları konuştum babamda gelmişti dediler ki sen burada rahat edemiceksin bırak işi konuş gerekirse senin yerine birini eğitene kadar antakyadan git gel ama burda huzurun olmicak gidelim dedier tmm dedim bugün patronla konuştum eylülde işi bırakıyorum eserle henüz konuşmadım ama sabah eltimle dünkü konuşma üzerine konuştum ve antakyaya gitmek konusunda ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım eserin ve ailesinin benle ilgili neler söyleyip neler düşündüğünü anladım yazık çok yazık 3 sene kendimi kandırmışım sevildiğime bi ailem olduğuna inanmışım şu an hissizlik içerisinde sadece kendime acıyorum

"BEBEĞİNİZİN HEM KİLO HEM DE BOYU YAŞITKARINA GÖRE GERİ YANİ KİLO VE BOYU ASLINDA 10-12 AYLIK BEBEK İLE UYUMLUDURUMDA. HEP BÖYLE İDİ İSE AYRI ANLAM İFADE EDER YOK BELLİ AYA KADAR İYİ İDİ SON AYLARDA AZALDI İSE DOKTOR İÇİN FARKLI ANLAM İFADE EDER. ÖZET OLARAK İŞTAHINI KAPATAN / BOZAN HER NE İSE BÜYÜMESİNİ DE OLUMSUZ ETKİLİYOR GİBİ GÖZÜKMEKTE.
BUNUN NE OLDUĞUNU ANLAMAK PROBLEMİ KÖKÜNDEN ÇÖZMEYE YARDIMCI OLACAKTIR SİZİN SÖRDUĞUNUZ EK VİTAMİN GEÇİCİ ÇÖZÜM SAĞLAYABİLİR ANCAK BEN ÇOCUĞUNUZU ARAŞTIRMA YAPAN BİR ÇOCUK DR. VEYA ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZM. TARAFIUNDAN GÖRÜLMESİNİ ÖNERİRİM.
SAĞLIKLI GÜNLER "

doktorun bu cevabıyla yıkıldım. iyi bir doktor arıyorum şimdi.
hepinize günaydın.

Hiç böyle bir sonuç beklemiyorum, şaşırdım.
Üzme kendini, Allah dermansız dert vermesin, doktor kontrolüne girince toparlar Elvincik...
İstanbul'da olsa kolay ama sizin oraları hiç bilmiyorum.
Elvin sonradan mı böyle iştahsız olmuştu peki, ben kaçırmış olabilirim ayrıntıları.

dün şehit haberi alınca önce oğluma sarıldım dedim allah bana senin acını göstermesin herşeyin üstesinden gelirim şu an bunları yazarken ağlıyorum içten günaydın diyeceğim günlere bi an önce uyanmak dileğiyle

dün annemlerle görümcekle olanları konuştum babamda gelmişti dediler ki sen burada rahat edemiceksin bırak işi konuş gerekirse senin yerine birini eğitene kadar antakyadan git gel ama burda huzurun olmicak gidelim dedier tmm dedim bugün patronla konuştum eylülde işi bırakıyorum eserle henüz konuşmadım ama sabah eltimle dünkü konuşma üzerine konuştum ve antakyaya gitmek konusunda ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım eserin ve ailesinin benle ilgili neler söyleyip neler düşündüğünü anladım yazık çok yazık 3 sene kendimi kandırmışım sevildiğime bi ailem olduğuna inanmışım şu an hissizlik içerisinde sadece kendime acıyorum

kendine neden acıyorsun ki? ne kadar kocanın ailesi olursa olsun netice el. yabancı işte hiç kendi oğullarını bırakıp senin arkanda dururlar mı? şaşırtmasın artık yaşadıkların tatlım seni. dostunu düşmanını görmüş oldun boşver. şimdi yeni bir hayatın eşiğindesin bir an önce seni saran sarmaşıklardan kurtul yepyeni bir hayata başla.

Hiç böyle bir sonuç beklemiyorum, şaşırdım.
Üzme kendini, Allah dermansız dert vermesin, doktor kontrolüne girince toparlar Elvincik...
İstanbul'da olsa kolay ama sizin oraları hiç bilmiyorum.
Elvin sonradan mı böyle iştahsız olmuştu peki, ben kaçırmış olabilirim ayrıntıları.

sağol canım. neyse ki istanbula yakınız izinden dönünce hemen gideriz diye düşünüyorum.
elvin hiçbir zaman iştahlı olmadı. asla bir yemeğe ağzını açmadı. kilosu anne sütü alırken çok iyiydi hatta doktor fazla kilolu deyip moralimi bozardı. şimdi görün bakalım. gerçi aşırı hareketli ondan verdi bütün kiloları. ilk hafta bütün bebekler kilo verirler elvin ilk hafta kilo almıştı.

"BEBEĞİNİZİN HEM KİLO HEM DE BOYU YAŞITKARINA GÖRE GERİ YANİ KİLO VE BOYU ASLINDA 10-12 AYLIK BEBEK İLE UYUMLUDURUMDA. HEP BÖYLE İDİ İSE AYRI ANLAM İFADE EDER YOK BELLİ AYA KADAR İYİ İDİ SON AYLARDA AZALDI İSE DOKTOR İÇİN FARKLI ANLAM İFADE EDER. ÖZET OLARAK İŞTAHINI KAPATAN / BOZAN HER NE İSE BÜYÜMESİNİ DE OLUMSUZ ETKİLİYOR GİBİ GÖZÜKMEKTE.
BUNUN NE OLDUĞUNU ANLAMAK PROBLEMİ KÖKÜNDEN ÇÖZMEYE YARDIMCI OLACAKTIR SİZİN SÖRDUĞUNUZ EK VİTAMİN GEÇİCİ ÇÖZÜM SAĞLAYABİLİR ANCAK BEN ÇOCUĞUNUZU ARAŞTIRMA YAPAN BİR ÇOCUK DR. VEYA ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZM. TARAFIUNDAN GÖRÜLMESİNİ ÖNERİRİM.
SAĞLIKLI GÜNLER "

hepinize günaydın.

ben bişey çıkmayacağını düşünüyorum ama yine de dr. görmesinde fayda var tabi :26:

Okudun mu dün yazdığımı bilmiyorum ama kaba tabirle öküz öldü ortaklık bozuldu demiştim, bizler koca tarafı sülalesi için oğulları sevdiğinden aile içine sokulmuş insanlarız canım (istisnaları ayırıyorum), koca bizi sevmezse ailesi de sevmez,koca bizi 1 kötülerse ailesi oğullarını üzdük diye 10 kötüler, normal yani bu yaşanılanlar.
Herşeyin nasıl da düzeleceğine sen bile şaşıracaksın,facete bi paylaşım vardı,sana çok uyuyor "hayatın alt üst olacak diye üzülüyorsun ama nerden biliyosun altının üstünden daha iyi olmayacağını"...

günaydın herkese.
içimde öyle bir ateş yanıyor ki dün akşamdan beri,Allah o 13 canın ailelerine sabır versin.benki durup durup ağlıyorum,onlar nasıl yanıyorlar kimbilir.Allah ım nasıl cahalet bu,nasıl vahşilik...şu mübarek günde yalvarıyorum Allah a o canların yakınlarına sabır ihsan eylesin,bunu yapanlarında yanına bırakmasın,bedenlerine ateş düşürsün rabbim.

ATA yada geçmiş olsun şebnem cim.

HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR,TÜM DUALARIMIZ KABUL OLSUN.

Esincim, kendine acıman için hiç bir sebep yok, bırak onlar kendilerine acısınlar senin samimiyetini ve iyi niyetliliğini kaybettikleri için.
Eski kocanın ailesinden kime hayır gelmiş ki zaten, aman Esinim ya, üzüldüğün şeye bak, millet mevcut kocasının ailesinden bile hayır göremiyor :) Uzak olmaları daha sağlıklı olacak bence.
Sen sevin, çünkü ailen sana çok güzel sahip çıkmış, arkanda durmuş.
Yeni bir hayat kuracaksın oğluna ve kendine, huzurlu olacak, eskisinden daha güzel olacak her şey inan...

Son düzenleme:
SAĞLIKLI GÜNLER "

hepinize günaydın.

eğer ki anne gözüyle hiçbişey yemiyor gibi hissetmiyorsan gerçekten götür doktora başlarda cemy dede iştah probemi vardı 24 saat hiçbişey yemeden gezmişliği var biz iyi bi profa gitmiştik o da bize evdiği yemekleri sevdiği şekilde yedirin yeni yöntemler yeni tatlar deneyin süt mama vermeyin gerekirse memeden kesin demişti ki o zaman zaten memeden kesilmişti neyse velhasıl hala çok iştahlı olmamakla birlikte geze geze parkta havuzda sulu yemekleri bile eline vererek yedirmeyi başardık umuyorum ciddi bir yeme problemi olmadan sizinki de bu şekilde biter ama aklın kalmasın git iyi bi doktora

günaydın,
kandiliniz kutlu olsun..
göz ucuyla bakayım dedim dayanamaadım:)

SAĞLIKLI GÜNLER "

hepinize günaydın.
önce şunu söyleyeyim uzman bir dr a görünmeden alınan cevapların çok sağlıklı olamayacağına inanıyorum.önlem olarak dr a danış ama kesin birşey olmadan kafana takma sonuçta hastayı görmeden gıyabi, senin anlattıklarınla cevap veriyor sana..dediği gibi bir durum olduğuna çok ihtimal vermiyorum..diğer aklıma gelen ihtimalleri sıralayayım sana..
elvin gereğinden çok emmeye düşkün olduğundan yemek istmiyor olabilir.(18 aya dek adece anne sütü alan bebekler olduğunu kumuştum bir yerde)
belki de minyon olacak???
senin yemek konusundaki stresin ona yansıdı ve inada bindi iş..
diş sıkıntısı v.s de etkili olabilir.
bir örnek de ben vereyim..arkadaşımın bebeği 4200 gr doğdu..1 yaşında 7kg dı.18 aylıkken de 8 kg..yapmadıkları test kalmadı sonunda dr dedi ki genetiği bu çocuğun...minyon olacak hiç bir problemi yokçç
ço uzattım:)
gerekli testler kontroollri yaptır tabi..her ihtimale karşı..kendini yıprata..arkadşların dediği gibi dermansız dert vermesin..

neden?
acınacak birileri varsa kesinlikle sen değilsin..
ben de onlara acıyorum.bir insanın iyi niyetiyle ve sevgisiyle oynayacak kadar kötü niyetli oldukları için..
Allah kimseyi bir insanı bile isteye kıracak kadar kötü kalpli yapmasın..

sağol canım. neyse ki istanbula yakınız izinden dönünce hemen gideriz diye düşünüyorum.
elvin hiçbir zaman iştahlı olmadı. asla bir yemeğe ağzını açmadı. kilosu anne sütü alırken çok iyiydi hatta doktor fazla kilolu deyip moralimi bozardı. şimdi görün bakalım. gerçi aşırı hareketli ondan verdi bütün kiloları. ilk hafta bütün bebekler kilo verirler elvin ilk hafta kilo almıştı.

Ben Elvin'de ciddi bir problem çıkacağını hiç düşünmüyorum açıkçası...
Çocuğun genetiği bu, yeme alışkanlığı bu bence.
Ama yine de bir doktora görünün, araştırılsın tabi.
İstanbul'la ilgili yardıma ihtiyacın olursa mutlaka haberleşelim canım.

günaydın herkese.
içimde öyle bir ateş yanıyor ki dün akşamdan beri,Allah o 13 canın ailelerine sabır versin.benki durup durup ağlıyorum,onlar nasıl yanıyorlar kimbilir.Allah ım nasıl cahalet bu,nasıl vahşilik...şu mübarek günde yalvarıyorum Allah a o canların yakınlarına sabır ihsan eylesin,bunu yapanlarında yanına bırakmasın,bedenlerine ateş düşürsün rabbim.

ATA yada geçmiş olsun şebnem cim.

HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR,TÜM DUALARIMIZ KABUL OLSUN.

Amin...
AMİN...

[

evet dostlarım dün babam bana sen güçlü olacaksın biz maddi manevi arkandayız karşımız geçip hiçbişey söyliyemezler ve sen utanılacak hiçbişey yapmadın dedi güçlendiğimi hissettim amainsan nasıl bu kadar aptal oldum 3 sene nasıl görmedim demeden de geçemiyor oğluma ve bana huzurlu mutlu sağlıklı bir ömür için dua ediyorum kuzumun gülen yüzü solmasın inşallah

AYLİN söylediklerini dün de okudum ve katılıyorum ama acı veren böyle olacağını görememiş bu kadar saf davranmış olmam babam eserin dilekçeyi geç verelim demesini de hiç iyi niyetli bulmadı eser bize uyacak biz ona uymicaz dedi ki çok da haklı artık onlar koşsun peşimden arayı iyi tutmak için zira ben yapacağımı yaptım son olarak evinde kalmış ve iyiliğini görmüş olmam hasebiyle gidip kv ile helalleşicem ve onlar yoluna ben yoluma

Esincim, ailenin arkanda olması ve sana destek olmaları senin için büyük bir avantaj, ailenle birlikte ve Cemy kuzumun pozitif enerjisi sayesinde bu günleri atlatacağına inanıyorum, asla Eser in ailesinden bişey bekleme ki hayal kırıklığına uğramayasın, arkadaşlarımın dediklerine katılıyorum bende, sen onlar için bir yabancısın artık..

yaa kızlar bişey sorucam,dün burcu ya sormuştum,kararda vermiştim,akşam eşime göstereyim diye bekledim,sonrada bu kötü haberleri duyunca,abim bizde,onu dışarı çıkarınca kaldı,alamadım.Alp e kış için hangisi iyi,kışın çok mu kalın şeyler giyiyor sizin bebeler?Alp in ayakları feci terliyor,oyüzden bunlar yeterli olurmuş gibi geliyor.fikirlerinizi bekliyorum,acil...

http://www.trendyol.com/Chuck-Taylor-As-Slip-HI-Black-Milk-717694-P318249.aspx
http://www.trendyol.com/Chuck-Taylor-As-Specialty-HI-Beluga-Shearling-717698-P318251.aspx

selam canlarım teşekkür ederim hepinize bende sizleri çok özledim bu sabah başka şekilde yeniden aranızda olmanın sevinciyle başlayacaktım birşeyler yazmaya ama günaydın bile yazamıyorum içim acıyor şu mübarek günde boğazım düğüm düğüm tv izlemiyorum geceden beri nasıl birşeydir bu anlamıyorum birde böyle hiçbirşey yapamamak kahroluyorum allahım sen kimseyi evladıyla sınama güzel rabbim bu son olsun artık yalvarıyorum sen büyüksün sen duy sesimizi şu günlerin yüzü hörmetine sen fırsat verme rabbim ne olurr

hepinizin kandilini kutluyorum bol duaya ihtiyacımız var sabıra ve birlik olmaya

yaa kızlar bişey sorucam,dün burcu ya sormuştum,kararda vermiştim,akşam eşime göstereyim diye bekledim,sonrada bu kötü haberleri duyunca,abim bizde,onu dışarı çıkarınca kaldı,alamadım.Alp e kış için hangisi iyi,kışın çok mu kalın şeyler giyiyor sizin bebeler?Alp in ayakları feci terliyor,oyüzden bunlar yeterli olurmuş gibi geliyor.fikirlerinizi bekliyorum,acil...

http://www.trendyol.com/Chuck-Taylor-As-Slip-HI-Black-Milk-717694-P318249.aspx
http://www.trendyol.com/Chuck-Taylor-As-Specialty-HI-Beluga-Shearling-717698-P318251.aspx

ikisini de beğendim ama ilkini daha çok beğendim burasısıcak bir memeleket olduğundan biz de bu tarz şeyler giydiriyoruz hatta kışın toplasan 15 gün atkı bere kullandı o derece sıcak yani

SAĞLIKLI GÜNLER "

hepinize günaydın.
canım bencede kuzumun bişeyi yok ama en iyi sen hissedersin götür dr a için rahat etsin, kk da bi topik vardı bebeği yemek yemeyenler diye yanlış hatırlamıyorsam bulursam linkini verecem burdan, çoğu bebekte var bu sıkıntı inşallah biran önce düzelir kuzum, bak mert bir haftadır doğru dürüst yemiyordu, eline kaşığı vererek kandırdım keyif alıyo yemek yemekten, sende bi denesen öyle:26:

ailenin arkanda olması süper, nafakadan falan vazgeçme sakın, boşanma protokolünü en kısa zamanda esere ulaştır bence, ben asıl ozaman eserin tavrı ne olacak onu merak ediyorum:26:

yazgı ikiside güzel canım orası çok soğuk oluyormu kışın, bide ben aylar öncesinden ayakkabı almaya cesaret edemiyorum, çünkü mert kışın 21-22, 2 ay önce 23 giyiyordu şimdi bi ayakkabısı ve sandaleti 24 numara, çok çabuk büyüyo numarası:26:

Yazgı, ikiside güzel bence ama bağcıklı zor olmuyor mu, ben hep cırt cırtlıları tercih ediyorum, uğraşmamak için..
Ben henüz kışlık ayakkabı yada botunu düşünmedim, ayak numarasını nasıl ayarlayacaksın ki, eşim İklime pembe renk bir bot almış kışın giysin diye, bot 23 numara, eşim o botu aldığında İklim 20 numara giyiyordu, şu an 22 numara giyiyor, kışın birde kalın çorap giyeceklerini düşünürsek 23 numara olan bot elimizde patladı, gel de eşime anlat bunu tabi :))

GÜLŞANCIM nafakadan vazgeçmicem tabi baksın oğluna ama kendim için bişey istemicem verirs alırım ama vermezse bunun için muhatap olduğuma deymez yalnız babası babama şu anki evi bana vereceklerini söylemiş eserde böyle bişeyin olmayacağını söyledi kendi aralarında çözsünler banane

X