- 19 Ağustos 2010
- 2.258
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.101
bu anne acil çıkar öpüldünüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burcu geçmiş olsun tiroidin için tedaviye başlamadınmı sen hala mertin iştahsızlığı ile ilgili doğru söylüyosun bide diş çıkarıyor olması var tabi
şebnemcim geçmiş olsun atama, inşallah dişten falandır, suyla çok oynadığı için mikroptan şüphelendim ben ama inşallah ishal başlangıcı değildir:18:
oy maaşallah diş sorununuzun olmaması harika valla mertte çatalla yemeyi seviyor neden acaba:26: ben eliyle yese onada razıyım hazırcı bizimkisicanım dişten değildir çünkü atanın bütün dişleri tam :))
bende mikroptan şüpheleniyorum bahçede akan su artezyen suyu çok temiz olmaya bilir
buarada ben ataya kaşık veriyorum o ısrarla çatal istesede :) canı isteyince çok güzel tutup yiyor bazende herşeyi eliyle yiyo :)) neyseki hep bahçede temizlemek sorun olmuyo
Şebnem, geçmiş olsun Ata'ya, ciddi birşey değildir inşallah...
Gülşan, ilaçlarımı içiyorum, aralarda fire oluyor ama düzenli içiyorum sayılır. En az 3 yıl sürecek bir tedavi demişti doktor, geçmedi demek ki... Yazın perişan ediyor beni yaa...
Bu arada, salıncaktan düştüğünde, üst yan kesici dişinin kenarı biraz kırılmış, hafta sonu fark ettim, çok üzüldüm yaaa