- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.081
senin görümcek bekar galibaKV ve görümcekler olmadan ben çok mutluyum Gülşancım. Çok huzurluyum.Pelin'de öyle. Zaten eşim yokken de çok sık gidip gelemiyolar bize. Geçenlerde eşim Kayseri'ye geldiğinde Pelin'in ne kadar güleryüzlü, huzurlu mutlu olduğuna çok şaşırdı.Ben de sen gidince huzursuzluklar da gitti, Pelin'in yüzü gülmeye başladı dedim. Ne ima ettiğimi anladı.
Onların aile anlayışı o kadar enteresan ki Gülşan, geçen gün tartışma çıktığında evli olan görümcemin 'Bizi abimden ayıraMAZsın Kıymet!!!' deyişi vardı ki hala kulağımda..Abini koynuna al da yat dedim içimden. Mesela sabahın 8inde KV nin çat kapı bize gelmesinden rahatsız olduğumu söylüyorum. Görümcek diyo ki ' O, onun annesi!!!!! Bi de telefon mu edecek!!' Yok anacım eşim iyilikle güzellikle bunu onlara anlatmadığı sürece bu evlilikten bişe olmaz.
ben senin yerinde olsam o görümceki evime bile sokmazdım bu lafından sonra. kusura bakma ama senin kocada iş yok, burası bizim evimiz demeyi öğrenmesi lazım, onun annesiymiş bak bak,ben olsam azını yırtardım ayyy çok sinirlendim daha fazla konuşmak istemiyorum yoksa beni topikten atarlar,seni gaza getirmeyim ayrıca...