- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.061
:) Yavrunun sağa sola koşturmaktan başka naptığı vardı ki Gülşan. Peşinde de babası:)) Hastalıklar peşini bırakmadı kuzunun o yüzden huzursuzluk yapmıştır bence. Pelin de bağı özledi heralde, Burda balkona çıkmak için çığlık çığlığa bağırıyor, balkon olmazsa pencereden dışarı çıkmaya ÇALIŞIYOR!! Sizin Kayseri'de yattığınız gibi biz de Pelinle birlikte yatıyoruz burda. Bu sabah bi uyandım yanımda yok.!!! Kendi kendine kalkmış üstümden nasıl geçtiyse uyanmışım bile.. Evi turlamış, babasının yanına gitmiş..kıymet mert izinde anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi ama izin dönüşü eve girdik, bir sevindi bir sevindi, tüm evi gezdi önce, sonra tüm oyuncaklarıyla tek tek oynadı, evini ve eşyalarını özlemiş oğlum, asabiyeti saldırganlığı biranda geçti yavrumun, ama tek dezavantajı sokakçı oldu oğlum, kapının önüne gidip oturuyo abii diye ağlıyo, kayseride kuzenleriyle oynamaya alıştı çünkü
Biz de seni özledik Şebnem. Benim bu meseleler zaten uzunca bi süredir gündemdeydi de görümcelerle tartışmam bardağı taşıran son damla oldu. Çünkü yıllardır içimizde tuttuğumuz ne varsa söyledik birbirimize. Bana yalancı, art niyetli bile dediler... Güya ben onları abilerinden ayırmaya ÇALIŞIyomuşum. Deli gibi aşık olduğumu fln mı sanıyolar aceba abilerine.. Şu evlilik bu şartlarda hala devam ediyosa sadece Pelin için.kUzum evde babasının yastığına kıyafetlerine sarılıyor. Çok özlüyor onu( Yoksa buraya gelince farkettim ki ben kafamda zaten bitirmişim bu evliliği....slm artık daha sık aranızda olucam sizlerle sohbet etmeyi özledim valla
bir geldim yazılanları okuyunca şok oldum kıymet ve esin hakkınızda hayılısı ne ise o olsun yarayı kangren olmadan tedavi etmek en doğrusu sonrası çok daha kötü emin olun herşey aşılıyo en güzel örnek ben varım evet başlarda zor oluyor ama sonrası daha rahat en azından huzurlu oluyorsunuz
hasret senin için birşey demiyeceğim kocanın her zamanki halleri seni çok yıpratıyo biliyorum ama bu koca değişmez sen ona ayak uydurucaksın veya çok iyi düşünüp karar vericeksin bir ömür o kacayla nasıl gecer bilmiyorum