2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kıymet mert izinde anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi ama izin dönüşü eve girdik, bir sevindi bir sevindi, tüm evi gezdi önce, sonra tüm oyuncaklarıyla tek tek oynadı, evini ve eşyalarını özlemiş oğlum, asabiyeti saldırganlığı biranda geçti yavrumun, ama tek dezavantajı sokakçı oldu oğlum, kapının önüne gidip oturuyo abii diye ağlıyo, kayseride kuzenleriyle oynamaya alıştı çünkü:KK58:
:) Yavrunun sağa sola koşturmaktan başka naptığı vardı ki Gülşan. Peşinde de babası:)) Hastalıklar peşini bırakmadı kuzunun o yüzden huzursuzluk yapmıştır bence. Pelin de bağı özledi heralde, Burda balkona çıkmak için çığlık çığlığa bağırıyor, balkon olmazsa pencereden dışarı çıkmaya ÇALIŞIYOR!! Sizin Kayseri'de yattığınız gibi biz de Pelinle birlikte yatıyoruz burda. Bu sabah bi uyandım yanımda yok.!!! Kendi kendine kalkmış üstümden nasıl geçtiyse uyanmışım bile.. Evi turlamış, babasının yanına gitmiş..
slm artık daha sık aranızda olucam sizlerle sohbet etmeyi özledim valla

bir geldim yazılanları okuyunca şok oldum kıymet ve esin hakkınızda hayılısı ne ise o olsun yarayı kangren olmadan tedavi etmek en doğrusu sonrası çok daha kötü emin olun herşey aşılıyo en güzel örnek ben varım evet başlarda zor oluyor ama sonrası daha rahat en azından huzurlu oluyorsunuz

hasret senin için birşey demiyeceğim kocanın her zamanki halleri seni çok yıpratıyo biliyorum ama bu koca değişmez sen ona ayak uydurucaksın veya çok iyi düşünüp karar vericeksin bir ömür o kacayla nasıl gecer bilmiyorum
Biz de seni özledik Şebnem. Benim bu meseleler zaten uzunca bi süredir gündemdeydi de görümcelerle tartışmam bardağı taşıran son damla oldu. Çünkü yıllardır içimizde tuttuğumuz ne varsa söyledik birbirimize. Bana yalancı, art niyetli bile dediler... Güya ben onları abilerinden ayırmaya ÇALIŞIyomuşum. Deli gibi aşık olduğumu fln mı sanıyolar aceba abilerine.. Şu evlilik bu şartlarda hala devam ediyosa sadece Pelin için.kUzum evde babasının yastığına kıyafetlerine sarılıyor. Çok özlüyor onu:KK43:( Yoksa buraya gelince farkettim ki ben kafamda zaten bitirmişim bu evliliği....

canım anal fissür tuvalette sürekli zorlanmaktan dolayı makatın çatlması o çatlağın alınması gerekiyor yoksa hayatın cehennmee dönüyor :KK43:
hımmm gerçekten zor bir durum canım, kısa zamanda geçer inşallah:18:

Gülşancım rica ederim...
Meral'i aradım, telefonu kapalı, ararım yine.
Şebnem yeni işin hayırlı olsun.
Sayfa açık ama çok yazamayacam, işim var, idare edin beni.
ama olmazki böyle canım bi varsın bi yoksun:KK20: işlerini bitir de gel hadi:KK19:
şebnem mertte aynı ata gibi bir damla su bulsa içinde yüzmeye çalışıyo, dün akşam yemeğini rahat yiyelim diye yere sofrabezini serdim orda yeedik, meyve suyu içmiştik bardağın dibinde bir iki damla kalmış, mert ellerini bardaklara sokmuş sırıtıyo,ama nası mutlu bi görseniz sanki denizde yüzüyo, bugün akşam havuzuna su doldurmayı düşünüyorum sevinsin kuzum:)
ama akşam küvezden çıkan minişimi ziyaret etmek istiyorum aynı zamanda, nasıl olcak bilmiyorum:26:

teyzeleri biraz oğluşumu anlatayım size özlemişsinizdir :)

çok yaramaz bütüngün suyla oynamak istiyor elinde hortum geziniyo bütün kış banyoya ağlayarak soktuğum çocuk şimdi sudan çıkmıyo :) deniz kenarına gidince çok mutlu kendi kendine suya giriyo tabii yeleği üstünde kovaları ve kürekleriyle oynuyo dışarda sorun yok eve gelince iş çığrından çıkıyo ben evdeyken hep tepemde bu aralar bana çok düşkün (çok şükür)

yemek konusu tam bir facia yemek isterse yiyo yoksa ağzına bir lokma koymuyo

en sevdiğimiz oyuncak matkap tornavida ve kaynak makınası vs.... bende oyuncaklarını aldım onun şimdilik rahatız onlarla bayağı oyalanıyo canı denize gitmek isteyince simitini alıp hadiii diyo :)) hala konuşmaya niyeti yok buarada

Pelin'in uslu duracağını bilsem Ata'nın o halini görmek için sizle de buluşmak için oraya gelmek geçti aklımdan bir an..

Ceren geçmiş olsun çok...
Kıymet, yazdıklarına çok üzüldüm, bu hale gelmesi çok kötü. Umarım hala bir umut vardır ve düzelirsiniz.
Doruk da suyu çok seviyor, elini yüzünü yıkarken banyo yaparken falan mest oluyor, suluğundan bacaklarına kollarına su döküp oynuyor.
Gülşan, napim yaa, yaz olunca böyle bizde, işler bitmek bilmiyor, ben de çok sıkıldım, sallanıp duruyorum adam gibi çalışmamak için :)

ama olmazki böyle canım bi varsın bi yoksun:KK20: işlerini bitir de gel hadi:KK19:
şebnem mertte aynı ata gibi bir damla su bulsa içinde yüzmeye çalışıyo, dün akşam yemeğini rahat yiyelim diye yere sofrabezini serdim orda yeedik, meyve suyu içmiştik bardağın dibinde bir iki damla kalmış, mert ellerini bardaklara sokmuş sırıtıyo,ama nası mutlu bi görseniz sanki denizde yüzüyo, bugün akşam havuzuna su doldurmayı düşünüyorum sevinsin kuzum:)
ama akşam küvezden çıkan minişimi ziyaret etmek istiyorum aynı zamanda, nasıl olcak bilmiyorum:26:

Evdeyken biz de küveti dolduruyoduk. Şampuanıyla köpük yapıyodum. Saatlerce küvette köpüklerle oynuyordu. :)))

Çok geçmiş olsun.Şimdi artık çok daha kolay yapılıyor bu ameliyat diye duymuştum..

sağolun kızlar aslında çok korkarım ameliyat işlerinden ama artık canıma tak etti. çabuk kurtulurum inşallah.

:) Yavrunun sağa sola koşturmaktan başka naptığı vardı ki Gülşan. Peşinde de babası:)) Hastalıklar peşini bırakmadı kuzunun o yüzden huzursuzluk yapmıştır bence. Pelin de bağı özledi heralde, Burda balkona çıkmak için çığlık çığlığa bağırıyor, balkon olmazsa pencereden dışarı çıkmaya ÇALIŞIYOR!! Sizin Kayseri'de yattığınız gibi biz de Pelinle birlikte yatıyoruz burda. Bu sabah bi uyandım yanımda yok.!!! Kendi kendine kalkmış üstümden nasıl geçtiyse uyanmışım bile.. Evi turlamış, babasının yanına gitmiş..
Biz de seni özledik Şebnem. Benim bu meseleler zaten uzunca bi süredir gündemdeydi de görümcelerle tartışmam bardağı taşıran son damla oldu. Çünkü yıllardır içimizde tuttuğumuz ne varsa söyledik birbirimize. Bana yalancı, art niyetli bile dediler... Güya ben onları abilerinden ayırmaya ÇALIŞIyomuşum. Deli gibi aşık olduğumu fln mı sanıyolar aceba abilerine.. Şu evlilik bu şartlarda hala devam ediyosa sadece Pelin için.kUzum evde babasının yastığına kıyafetlerine sarılıyor. Çok özlüyor onu:KK43:( Yoksa buraya gelince farkettim ki ben kafamda zaten bitirmişim bu evliliği....

mert evde oyuncaklarıyla oynamayı sever, yakalambaç ve ceeeee oynamaya bayılır, şimdi yeni gözdemiz topa ayakla vurmak, bide şu sesli kitapların müziğiyle dans etmek. ama dışarı çıktığı an deli gibi koşuyo maalesef:KK1:
kıymetcim eşinle konuştunmu bu sorunları yoksa sadece tartışma çıktıkçamı lafı açılıyor, sen sadece pelin için değil kendin içinde yaşıyosun, mutsuz bir anne çocuğuna ne verebilirki, 3. şahıslar yüzünden kendi ailenin parçalanmasına izin verme canım:KK59:

Pelin'in uslu duracağını bilsem Ata'nın o halini görmek için sizle de buluşmak için oraya gelmek geçti aklımdan bir an..

gel canım arkadaşım gelsen pelin atayı görünce uslu durur :)) zten ata yanında arkadaşı olunca çok uslu oluyor hep oyun oynuyor onunla çok mutlu oluyo burda bir arkadaşı var adı defne gece yatana kadar defne sabah kalkıyoruz defne birbirlerini görünce deli oluyorlar :)) oğlum hala anne demiyo ama dene dene diye kızın peşinden koşuyo :)))

Kıymet, yazdıklarına çok üzüldüm, bu hale gelmesi çok kötü. Umarım hala bir umut vardır ve düzelirsiniz.
Doruk da suyu çok seviyor, elini yüzünü yıkarken banyo yaparken falan mest oluyor, suluğundan bacaklarına kollarına su döküp oynuyor.
Gülşan, napim yaa, yaz olunca böyle bizde, işler bitmek bilmiyor, ben de çok sıkıldım, sallanıp duruyorum adam gibi çalışmamak için :)

Umut varsa da benim yapabileceğim bişey kalmadı. Biraz da kendi çabalasın. Dün Esin'in dediği gibi eğer eskisi gibi olmayı teklif ederse ben de şartlar sunacağım,ki bu şartların başında da bizim ayrı bir aile olduğumuzu artık anlaması ve ona göre davranması gerektiğini söyleyeceğim. Hatta eğer bunu yapabilirse Bursa'ya da taşınabileceğimi söyleyeceğim..

gezmeye doyamıyoruz bakıyorum:KK55: mardinede beklerim canım:KK1:

şaka yapıyorum canım, içinin gittiğini biliyorum bizimle olmak için, kolay gelsin sana:KK19:

selam..sizleri coook özledm..klavyem bozuk ekran klavysnden yazıorum fakat uğraştrıo..şimdilik ateş alıp kaçıorm..inş ayrntılarla cok yakında aranzdym...öpüorum ..

mert evde oyuncaklarıyla oynamayı sever, yakalambaç ve ceeeee oynamaya bayılır, şimdi yeni gözdemiz topa ayakla vurmak, bide şu sesli kitapların müziğiyle dans etmek. ama dışarı çıktığı an deli gibi koşuyo maalesef:KK1:
kıymetcim eşinle konuştunmu bu sorunları yoksa sadece tartışma çıktıkçamı lafı açılıyor, sen sadece pelin için değil kendin içinde yaşıyosun, mutsuz bir anne çocuğuna ne verebilirki, 3. şahıslar yüzünden kendi ailenin parçalanmasına izin verme canım:KK59:

KV ve görümcekler olmadan ben çok mutluyum Gülşancım. Çok huzurluyum.Pelin'de öyle. Zaten eşim yokken de çok sık gidip gelemiyolar bize. Geçenlerde eşim Kayseri'ye geldiğinde Pelin'in ne kadar güleryüzlü, huzurlu mutlu olduğuna çok şaşırdı.Ben de sen gidince huzursuzluklar da gitti, Pelin'in yüzü gülmeye başladı dedim. Ne ima ettiğimi anladı.

Onların aile anlayışı o kadar enteresan ki Gülşan, geçen gün tartışma çıktığında evli olan görümcemin 'Bizi abimden ayıraMAZsın Kıymet!!!' deyişi vardı ki hala kulağımda..Abini koynuna al da yat dedim içimden. Mesela sabahın 8inde KV nin çat kapı bize gelmesinden rahatsız olduğumu söylüyorum. Görümcek diyo ki ' O, onun annesi!!!!! Bi de telefon mu edecek!!' Yok anacım eşim iyilikle güzellikle bunu onlara anlatmadığı sürece bu evlilikten bişe olmaz.

sağol canım çok teşekkür ederim...

elvin de evde her türlü suyla oynamaya bayılıyor suluğu eline alıyor ağzına doldurup ağzından üstüne boca ediyor. günde 3-4 üst baş değiştiriyoruz. ama denizde ne yapar hiç bilmiyorum... onu da göreceğiz az kaldı...

KV ve görümcekler olmadan ben çok mutluyum Gülşancım. Çok huzurluyum.Pelin'de öyle. Zaten eşim yokken de çok sık gidip gelemiyolar bize. Geçenlerde eşim Kayseri'ye geldiğinde Pelin'in ne kadar güleryüzlü, huzurlu mutlu olduğuna çok şaşırdı.Ben de sen gidince huzursuzluklar da gitti, Pelin'in yüzü gülmeye başladı dedim. Ne ima ettiğimi anladı.

Onların aile anlayışı o kadar enteresan ki Gülşan, geçen gün tartışma çıktığında evli olan görümcemin 'Bizi abimden ayıraMAZsın Kıymet!!!' deyişi vardı ki hala kulağımda..Abini koynuna al da yat dedim içimden. Mesela sabahın 8inde KV nin çat kapı bize gelmesinden rahatsız olduğumu söylüyorum. Görümcek diyo ki ' O, onun annesi!!!!! Bi de telefon mu edecek!!' Yok anacım eşim iyilikle güzellikle bunu onlara anlatmadığı sürece bu evlilikten bişe olmaz.

bu oğlan ailelerinin anlamadığı bir şey var. insanlar evlenince ayrı bir aile oluyorlar bunlar zannediyorlar ki evlerine kız alıyorlar. burada meseleyi çözecek olan kocan sizin ailesi olduğunuzu kv lere onun anlatması lazım.

İyi ki de yazamam dedim yani :)))

Kıymet, görümcekin lafı akıl alır gibi değil... İşte en büyük problem, aile kavramının bir türlü netleşememesi ile başlıyor. Aile adamın eşi ve çocuğudur kardeşim, sen özeline hiç saygı göstermeden, sabahın körü gecenin yarısı demeden gidemezsin evlerine, ben annemin evine bile gitmem öyle, bir de gelin var yani, nihayetinde el kızı. Ama bu konuda sen gerçekten bişey yapamazsın, zaten yapmamalısın, haklıyken haksız duruma düşersin çünkü, eşinin durumu algılayıp önlem alması şart. Allah gözünü açsın ne diyeyim, çoktan düzeltmesi gerekirdi bu durumu.

Anneni sonuna dek destekliyorum:)) hep erkek analarımı yapacak..:))
bence anlayışlıdır da sana da cok düşkündğr ondan zorluyordur seni.önyargılı olma da şu tatilinin tadına var:)

destekleme annemiiiiiiii :KK14: o kadar boğuyor ki bizi eşim artık "sadece annen olsa oradaki seni yalnız göndereceğim ama babanla kardeşinin hatrı var" diyor. zorlanıyorum. bazen eşlerinizin nasıl arada kalabildiğini ve ne yapacağını şaşırdığını uygulamalı olarak öğreniyorum. (çaba harcayanlarınkini tabi)

benim aynem de aynı model hırpalayarak sevenlerden. benim annem evlindikten sonra değişti ama öncweleri böyle değildi. aşırı kıskanıyor eşimi ve bu yüzden de bana eziyet ediyor. suçum neymiş ben eşime laf söyletmiyormuşum. o geçcek karşıma eşime atacak tutacak arkasından ben de onu destekleyeceğim tek arzusu bu. ama kusura bakmasın o mutlu olacak diye ben eşime bunu yapamam.
offf off o kadar çok şeyimi hallaedeceğim ki emzirmeyi bırakınca. anal fissür ameliyatı da olacağım :KK5:

hah işte bu aynen benim annem :KK53: :13:

çok geçmiş olsun ya hayırlısıyla kurtulursun inşallah

gülşan bebişe çok sevindim.

bizde de su faslı büyük bir keyif banyodan çıkmak istemiyor, denizi göreceği günü sabırsızlıkla bekliyorum :KK52:

Ceren, geçmiş olsun, epey ameliyatlık işin varmış hakkaten, neyseki çok büyük sıkıntılar değil, Rabbim büyük dertler vermesin..

Gülşan, minik meleğin küvezden çıkmasına sevindim, akşam gidince benim yerime de kokla o minişi..

İklim de artık banyo yaparken ağlamayanlardan, su hastası oldu çıktı çocuk, hergün banyo yaptırıyoruz hatta bazen günde 2 kez, bir damla su ile bile oynamaya bayılıyor, kendi banyoya gidip bıcı bıcı hadiii diyor, inşallah kış geldiğinde de aynı olur, yine eski haline dönerse vay halimize..

ne güzel şenlenmiş burası böyle:) okuyayım mı yazayım mı şaşırdım:)

canım anal fissür tuvalette sürekli zorlanmaktan dolayı makatın çatlması o çatlağın alınması gerekiyor yoksa hayatın cehennmee dönüyor :KK43:
ayy zor durum..geçmiş olsun canım..
sen böyle dedikçe içim bir tuhaf oluyor..bu kadar umutsuz konuşma..belli ki çok üzgünsün kırgınsın..hiç mi umut yok ki..
Evdeyken biz de küveti dolduruyoduk. Şampuanıyla köpük yapıyodum. Saatlerce küvette köpüklerle oynuyordu. :)))
dün akşam o kadar bunalmış ki sıpam balkondaki musluğun altına durduk ikimizde :))

sanırım kv den daha tehlikeli olabiliyor bu görümcekler....
acaba kendi kv leri böyle mi yapıyor?..yapsa ne olur?

Ceren, geçmiş olsun, epey ameliyatlık işin varmış hakkaten, neyseki çok büyük sıkıntılar değil, Rabbim büyük dertler vermesin..

Gülşan, minik meleğin küvezden çıkmasına sevindim, akşam gidince benim yerime de kokla o minişi..

İklim de artık banyo yaparken ağlamayanlardan, su hastası oldu çıktı çocuk, hergün banyo yaptırıyoruz hatta bazen günde 2 kez, bir damla su ile bile oynamaya bayılıyor, kendi banyoya gidip bıcı bıcı hadiii diyor, inşallah kış geldiğinde de aynı olur, yine eski haline dönerse vay halimize..

sağol canım...
benimkine de haydi şıppi yapalım deyince küvete tırmanıyor :))

destekleme annemiiiiiiii :KK14: o kadar boğuyor ki bizi eşim artık "sadece annen olsa oradaki seni yalnız göndereceğim ama babanla kardeşinin hatrı var" diyor. zorlanıyorum. bazen eşlerinizin nasıl arada kalabildiğini ve ne yapacağını şaşırdığını uygulamalı olarak öğreniyorum. (çaba harcayanlarınkini tabi)

hah işte bu aynen benim annem :KK53: :13:

çok geçmiş olsun ya hayırlısıyla kurtulursun inşallah

gülşan bebişe çok sevindim.

bizde de su faslı büyük bir keyif banyodan çıkmak istemiyor, denizi göreceği günü sabırsızlıkla bekliyorum :KK52:

:13: offf of... annem benim hayatımı çok zorlaştırıyor...

X