2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aman da aman bir oğlumuz daha olmuş. Artık yavaş yavaş isimlerini de koyalım. İsimleriyle gelsinler inşallah.

arkidişler benim mesaim dolmak üzere,toparlanıp çıkayım,bari.yarına ALLAH nasip ederse görüşürüz,.öpüyorum herkesi:1hug: :1hug: :1hug:

Güle güle canım.

anım gözün aydın ,inşallah sonuçlarda güzel çıkar...

çanım gözün aydın...

ver kuzum ne istiyorsan veririm sana,feda olsun!!!!kaydirigubbakcemile3

Benim yerimede boğazla benim yerimedeeee...
Bu arada dün böreklerden filan konuştuk yaaa...Ay işten çıktım dün akşam başımın üstünde resmen ıspanaklı börekler uçuşuyo bi canım istedi bi canım istedi.. dedik eşimle nerde bulucaz, madoya gittik kalmamış, en sonunda carrefourda bulduk ama oda hiç güzel değildi en azındn benim isteğimi kesti...cokacimcoook

hepinize şimdiden iyi aksamlar diliyorum hersey gönlünüzce olsun kendinize iyi bakın:CüvCüv::enbuyukkk::enbuyukkk:vereliniortakvereliniortak

uf benim canım da pasta börek tatlı istiyor.kek yapayım dedim cevizli-tarçınlı ama tarçın koymayı unutmuşum,yumurta da bozulmuş mu ne iğrenç bi kek oldu anlayacagınız.çöpe atıcam.şimdi markete gidip hazır kek alıcamdelikafadulden

Kardeş ne kabap çeşitleri, ne tatlılar, ne çorbalar konuşuldu...mafoldumbenmafoldumben

kızlar canım nasıl etli yaprak sarması ıstedı bol eksılı
ohhhhhhh
ama sırt agrım çok oluyoo
saracak halım yok
bayramda anneme gıttıgımde ısteyecegım

gözün aydın canımcım allah herzaman sağlık versin.
seninde gözün aydın tatlım hepimizin hep böyle güzel haberlerini duyalım inşaallah.
yok yok şerifemrecim bunlar böyle zayıf falan görünce bu nasıl hamile diyolar hamile dediğin şişmeli mutlaka heralde.ne yapayım pompayla mı şişiricem kendimi ve göbeğimi allah allah ya.çok zor insanlarla uğraşması.

sağol canım yaa.işte sinir ediyolar böyle.
ah kızlar ya hepiniz bitanesiniz siz olmasanız kim rahatlatacak beni:1hug::1hug:.

canlarım ben gidiyorum hepinize iyi akşamlar yemek yapılacak.çok öpüyorum sizler.opuyorumnanaktan

Bende cevizli tarçınlı keki severim bide az bişi zencefil koyuyorum toz ohh mis gibi kokuyo..Havuçlusuda güzel oluyo..Ya ben böle bi gazla gidiyorum eve şunu yaıcam yicem bunu yapıcam yicem hepsi fos çıkıyooo

merhaba kızlar... bir şey sormak istiyorum.. ben sabhaları bir şey yiyemiyorum çoğumuz gibi... ama sütü hiçç içemiyorum. acaba şu çilekli, muzlu olanlardan içsem ne olur? :sinifsinif:

Herkese huzurlu akşamlar,şirin uykular... ıftara davetliyiz bugün görümcem tarafından :)

Yarın görüşürüz inşallah Allah'a emanet olun bebiklerinizle birlikte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…