- 13 Ağustos 2009
- 758
- 0
- 46
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.181
kızlar yeni dr'dan geldim 2li tarama testi yaptırdım ultrason görüntüleri normal denildi kan sonuçlarım salı günü çıkcak inş. onlarda temiz çıkar yavrum kıpır kıpırdı cinsiyetini sordum erkeğe benziyor dedi ama kesin değil hayırlısı bakalım.
arkidişler benim mesaim dolmak üzere,toparlanıp çıkayım,bari.yarına ALLAH nasip ederse görüşürüz,.öpüyorum herkesi:1hug: :1hug: :1hug:
kızlar yeni dr'dan geldim 2li tarama testi yaptırdım ultrason görüntüleri normal denildi kan sonuçlarım salı günü çıkcak inş. onlarda temiz çıkar yavrum kıpır kıpırdı cinsiyetini sordum erkeğe benziyor dedi ama kesin değil hayırlısı bakalım.
kızlar bi koşu iyi haber verip gidicem...
doktorum aradı şimdi ikili test sonucu için...
normalde benim yaşımdaki bayanlarda risk 1200 de birken bende 24 000 çıkmış daha iyi olamazdı dedi...
çok sevindik akşamın bu saatinde...
darısı diğer arkadaşlarımın başına çok çok öpüyorum....
Benim ismim zor biraz Esrin :) Mecidiyeköy'de oturuyorum. Hakikaten kısmet bu karşılaşma.
Ethica İncirli
Ben sana E ile başlayan bir sürü erkek bebek ismi veririm ama bedava olmaz :)
Sıkma canını ben döverim onları. Ya onlar hasetten yapıyorlar ben 3 aylık olup karnı çıkmayan nece hatun tanıyorum. Bak inan ki hasetten onlar senin güzelliğini kıskanmıştır. Boşver, sıkma canını.
Arkamdaki kübikte çalışan manyak tam yarım saat boyunca telefonla lokantaları arayıp yemekleri sordu, bir de menüleri sordu... Tek tek, her birinin nasıl piştiğini tadını falan vurguladı...
Allahım canım hepsini çekti...cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Zaten adını duymak bile yetiyor....
Halen konuşuyor, dönüp boğazlasam şunu...Çok üzgünüm çoook
Benim ismim zor biraz Esrin :) Mecidiyeköy'de oturuyorum. Hakikaten kısmet bu karşılaşma.
Memnum oldum canım..evet gerçekten kısmete bak :)
Tamam ben umarım 09:00 a yetişirim Çekmeköyden gelcem..Bide yağış bekleniyomuş ya yollarda kalmam inşallah
Görüşürüz kısmetse yaaa :)
Benim yerimede boğazla benim yerimedeeee...
Bu arada dün böreklerden filan konuştuk yaaa...Ay işten çıktım dün akşam başımın üstünde resmen ıspanaklı börekler uçuşuyo bi canım istedi bi canım istedi.. dedik eşimle nerde bulucaz, madoya gittik kalmamış, en sonunda carrefourda bulduk ama oda hiç güzel değildi en azındn benim isteğimi kesti...cokacimcoook
selkiecim inş.canım bi ara senin doğum tarihini görmüştüm 24 şubat benimde doğum tarihim
Kardeş ne kabap çeşitleri, ne tatlılar, ne çorbalar konuşuldu...mafoldumbenmafoldumben
gözün aydın canımcım allah herzaman sağlık versin.kızlar yeni dr'dan geldim 2li tarama testi yaptırdım ultrason görüntüleri normal denildi kan sonuçlarım salı günü çıkcak inş. onlarda temiz çıkar yavrum kıpır kıpırdı cinsiyetini sordum erkeğe benziyor dedi ama kesin değil hayırlısı bakalım.
seninde gözün aydın tatlım hepimizin hep böyle güzel haberlerini duyalım inşaallah.kızlar bi koşu iyi haber verip gidicem...
doktorum aradı şimdi ikili test sonucu için...
normalde benim yaşımdaki bayanlarda risk 1200 de birken bende 24 000 çıkmış daha iyi olamazdı dedi...
çok sevindik akşamın bu saatinde...
darısı diğer arkadaşlarımın başına çok çok öpüyorum....
yok yok şerifemrecim bunlar böyle zayıf falan görünce bu nasıl hamile diyolar hamile dediğin şişmeli mutlaka heralde.ne yapayım pompayla mı şişiricem kendimi ve göbeğimi allah allah ya.çok zor insanlarla uğraşması.yazcım sen kendini bilmezlere bakma benim ilk hamileliğimde 46 kilo ile hamile kalmıştım karnım 4,5 ayıma kadar hiç belli olmuyordu herkes sinirimi bozuyordu nerde bu bebek diye kaç kilo bu diye soruyorlardı dr da bebeğin normalden iri demişti 3600gr doğdu bakma sen salaklara
Sıkma canını ben döverim onları. Ya onlar hasetten yapıyorlar ben 3 aylık olup karnı çıkmayan nece hatun tanıyorum. Bak inan ki hasetten onlar senin güzelliğini kıskanmıştır. Boşver, sıkma canını.
öylemi çanım aynı günmü doğmuşuz seninle.. :))) ne güzel,hemde aynı zamanda hamileyiz...inşallah bebişler doğum günümüze gelir...1982 doğumluyum ben,sen hangi yılda doğdun...
canım ben 1984 doğumluyum
uf benim canım da pasta börek tatlı istiyor.kek yapayım dedim cevizli-tarçınlı ama tarçın koymayı unutmuşum,yumurta da bozulmuş mu ne iğrenç bi kek oldu anlayacagınız.çöpe atıcam.şimdi markete gidip hazır kek alıcamdelikafadulden