2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar... bir şey sormak istiyorum.. ben sabhaları bir şey yiyemiyorum çoğumuz gibi... ama sütü hiçç içemiyorum. acaba şu çilekli, muzlu olanlardan içsem ne olur? :sinifsinif:

Canım onları içebiliyorsan onları iç... Sonuçta o kadar yoğun katkı maddesi olamaz, onlar da çocuklar için değil mi?

merhaba kızlar... bir şey sormak istiyorum.. ben sabhaları bir şey yiyemiyorum çoğumuz gibi... ama sütü hiçç içemiyorum. acaba şu çilekli, muzlu olanlardan içsem ne olur? :sinifsinif:

Ya canım bende içemiorum o meyveli sütler çok sağlıksız olduunu düşünmüyorum sonuçta çocuk sütleri ama yinede çok güvenemiyorum illa vardır katkı maddesi..ben arada kendim içine muz çilek karıştırıp içiyorum ama çoğu zaman onada üşeniyorum açıkçası:sinifsinif:

ewet:)) canım sende sivilce devam ediyormu ya bende ara ara gene çıkıyor sinir oluyorum çok çirkin oluyorum ozaman bide ilk doğumun normalmi?sezaryanmı?

var canım ya sivilceler,azaldı biraz ama yine çıkıyor...günde 3 posta yüzümü yıkıyorum.ya bende çirkinleştim......
canım ilk doğumum normal,inşallah ikincide öyle olacak....

haklısın içinde mutlaka katkı maddesi vardır. ama hiç içmemekten daha iyi değil mi? bir de zaten çalışıyorum kendim evde yapmaya üşenirim. kocama yaptırtabilirim aslında :jeyyar:

haklısın içinde mutlaka katkı maddesi vardır. ama hiç içmemekten daha iyi değil mi? bir de zaten çalışıyorum kendim evde yapmaya üşenirim. kocama yaptırtabilirim aslında :jeyyar:

bende içemiyordum ilk zamanlarda,benim dr zorlama dedi,beyaz peynir ye bol bol dedi,peynirde daha fazla kalsiyum varmış sütten...birde sütlaç veya muhallebi yapıp yesende olur dedi,,,bu şekildede deneyebilirsin,yada sütlü çorba yapabilirsin....

canım çok sağol ya içim rahatladı çünkü peyniri çok güzel tüketiyorum hem de midemi bastırıyor. muhallebi de çok güzel fikir opuyorumnanaktan

Merhaba... arkadaşlar.... mart 2010 annelerine bir bakayım dedim ... arkadaşım Berkem bu topikte olduğu için ... biraz göz attım ... okudukçada kendi hamileliğimdeki günleri yaşadım tekrar... günler geçmiyor gibi geliyor şimdi size...bende aynılarını yaşadım ama öyle çabuk geçiyorki insan inanamıyor doğduğuna.. oğlum 3.5 aylık oldu bile... bazen ne zaman doğdu ne zaman 3.5 aylık oldu diyorum... sizlere nacizane bir kaç tavsiyem... son üç ay balık tüketiyor bile olsanız balık hapı için,bebişe çok çok faydası oluyor...şu an bol bol dinlenin çünkü son ay ve bebiş doğduktan sonra uyumak nedir unutuyor insan....hepiniz sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah....sevgiyle kalın....

arkadaşım durumlarımız birbirine çok benziyor..6 aylık evliyken eşim askere gitti. 6 ay sonra da oğluma hamile kaldım...tevafuk üzere bebeğimin gelişi eşimin tezkeresiyle aynı güne denk geldi..ben 2008 mayıs ayında ilk bebeğimi dünyaya getirdiğimi söylemiştim..tüm mayıs anneleri benimle birlikte bebeğimin eşimi beklemesi için dualarını esirgemediler..sonunda eşim 11 mayısta geldi oğlum 15 mayısta dünyaya geldi..

annemlerle aynı binada oturuyoz ve iş yerim eve yakın olduğundan yemek için annemlere geliyordum..sağlıklı beslenmek çok önemli bebeğin beyin gelişimi için hergün bir avuç badem, ceviz, fındık mutlaka tüketilmeli..
şuan cinsiyetini öğrenmedim ama pazartesi gününe randevum var inşallah hayırlı haberler almayı umud ediyorum..bu dileğim tüm anneler için tabi ki..

:1hug: Cnm benim hoşgeldin . Çok özledim batuşumu kocaman adam oldu ayrıca tavsiyelerin için de teşekkürler cnm..

Güsel anneler herkese slm bikaç gündür giremedim geçmişide okuyamadım şimdi fırsat buluyorum kaç gündür hastanedeyim ve bir dişi çektiremedim pıhtılaşma iğne kullandığım için bir sürü tahlil istediler neyse sanırım yarın sabah çekilicek artık . Bu arada bugün kontrolüm vardı renkli ultrason ve kan tahlilide yapıldı 1 hafta sonra sonuç ama çok şükür şu anda bi problem yok baş popo mesafesi 6.5 cm olmuş ense kalınlığı normal . Cinsiyeti 14 haftadan sonra belli olurmuş ama doktor bence % 51 erkek dedi bakalım bende heyecanla bekliyorum ... Umarım herkesin keyfi yerindedir . İyi uykular hepinize:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…