2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar dayanamadım ağrım arada yine olunca aradım doktorumu bazı sorular sordu kusma ishal bulantı idrarda yanma var mı diye yok dedim.o zaman bol bol su iç ve sabaha kadar hiç kalkmadan yat ağrın geçmezse yarın mutlaka gel dedi.içim çok huzursuz Allahım bebişimi korusun ona birşey olursa mahvolurum.yarın gideceğim şimdi yatıyorum.

çanım kendine dikkt et,bişey olmayaçak bebeğine merak etme,yat dinlen sen...

kızlar bende kayra ,emir,emirhan,eralp,erbatur olabilir diye düşünüyorum,baba takmış durumda e harfine ,illa e harfi ile başlayaçak isim,e pekte seçeneğimiz kalmıyor bu durumda...

kızlar ben geldim.çok sinirlerimi bozdular ya.
üç aylık hamileymişim ama nasıl olurda karnım çıkmazmış.en son doktora nezman gitmişim lafı bidaha gitsen iyi olur a getirmelermafoldumben.ya ben zaten stresliyim evhamlıyım bide bu laflar beni iyice diken üstüne çıkartıyor offf yaaa senağlamasanki ben istemiyorum karnımın çıkmasını.

üç aylık hamileymişim ama nasıl olurda karnım çıkmazmış.en son doktora nezman gitmişim lafı bidaha gitsen iyi olur a getirmelermafoldumben.ya ben zaten stresliyim evhamlıyım bide bu laflar beni iyice diken üstüne çıkartıyor offf yaaa senağlamasanki ben istemiyorum karnımın çıkmasını.

kim sana bunu söyleyenler be,takma çanım yaaa,,allah allah onların hemen mi çıkmış?salaklar...

yazgıcım canım dur, bozma sinirlerini...
benim de hiç karnım yok, hele sabahları dümdüz nerdeyse. üstelik benim bıdık seninkinden bir hafta daha büyük...
benim doktorum normal dedi, internette her yerde öyle yazıyor, hatta sanırım dila'nın doktoru da şimdiden çıkmaz demişti. vücut yapısıyla çok ilgili bişey bu.
üzme kendini, aklı eren ermeyen herkes konuşuyor yaw...
sonra bi büyüyecek göbekler, bu seferde doğurman lazım artık diyecekler...

merhaba arkadaşlar dayanamadım ağrım arada yine olunca aradım doktorumu bazı sorular sordu kusma ishal bulantı idrarda yanma var mı diye yok dedim.o zaman bol bol su iç ve sabaha kadar hiç kalkmadan yat ağrın geçmezse yarın mutlaka gel dedi.içim çok huzursuz Allahım bebişimi korusun ona birşey olursa mahvolurum.yarın gideceğim şimdi yatıyorum.

canım çok geçmiş olsun sakin ol sakın kötü düşünme doktorun dediklerini yap sen sadece dinlen hiçbişey olmayacak meleğine.allah bebeklerimizi korusun:Saruboceq:.

ay canım ya,tınnn de geç,.ağzı olan konuşuyo,.sinir oluyorum:eek:klava: :eek:klava:

Gerçekten dünya manyak dolu...
Hamilelik zaten zor, bir de sağda soldaki bu salaklarla uğraşıyoruz...
Takma sen yaz...
Hem bebişin daha 10 cm gibi küçücük, göbüşün çıksa zaten önceden de kilolu olduğunu gösterir...

kim sana bunu söyleyenler be,takma çanım yaaa,,allah allah onların hemen mi çıkmış?salaklar...

yazgıcım canım dur, bozma sinirlerini...
benim de hiç karnım yok, hele sabahları dümdüz nerdeyse. üstelik benim bıdık seninkinden bir hafta daha büyük...
benim doktorum normal dedi, internette her yerde öyle yazıyor, hatta sanırım dila'nın doktoru da şimdiden çıkmaz demişti. vücut yapısıyla çok ilgili bişey bu.
üzme kendini, aklı eren ermeyen herkes konuşuyor yaw...
sonra bi büyüyecek göbekler, bu seferde doğurman lazım artık diyecekler...

çok sağolun desteğiniz için.ben güzel düşünmek istedikçe sinirlerimi oynatıyorlar.herkes bir olmazki benimkide geç çıkacak belki.bunu söylemenin ne manası varmafoldumben

kızlar yeni dr'dan geldim 2li tarama testi yaptırdım ultrason görüntüleri normal denildi kan sonuçlarım salı günü çıkcak inş. onlarda temiz çıkar yavrum kıpır kıpırdı cinsiyetini sordum erkeğe benziyor dedi ama kesin değil hayırlısı bakalım.

arkidişler benim mesaim dolmak üzere,toparlanıp çıkayım,bari.yarına ALLAH nasip ederse görüşürüz,.öpüyorum herkesi:1hug: :1hug: :1hug:

kızlar bi koşu iyi haber verip gidicem...
doktorum aradı şimdi ikili test sonucu için...
normalde benim yaşımdaki bayanlarda risk 1200 de birken bende 24 000 çıkmış daha iyi olamazdı dedi...
çok sevindik akşamın bu saatinde...
darısı diğer arkadaşlarımın başına çok çok öpüyorum....

Arkamdaki kübikte çalışan manyak tam yarım saat boyunca telefonla lokantaları arayıp yemekleri sordu, bir de menüleri sordu... Tek tek, her birinin nasıl piştiğini tadını falan vurguladı...
Allahım canım hepsini çekti...cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Zaten adını duymak bile yetiyor....
Halen konuşuyor, dönüp boğazlasam şunu...Çok üzgünüm çoook

kızlar bi koşu iyi haber verip gidicem...
doktorum aradı şimdi ikili test sonucu için...
normalde benim yaşımdaki bayanlarda risk 1200 de birken bende 24 000 çıkmış daha iyi olamazdı dedi...
çok sevindik akşamın bu saatinde...
darısı diğer arkadaşlarımın başına çok çok öpüyorum....

Gözün aydın dila...hihoyyythihoyyyt

ay canım ya,tınnn de geç,.ağzı olan konuşuyo,.sinir oluyorum:eek:klava: :eek:klava:

ay benim de çıkmadı göbegim.gayet rahatımzemuszemus millete neyse allahım yaa.

Gerçekten dünya manyak dolu...
Hamilelik zaten zor, bir de sağda soldaki bu salaklarla uğraşıyoruz...
Takma sen yaz...
Hem bebişin daha 10 cm gibi küçücük, göbüşün çıksa zaten önceden de kilolu olduğunu gösterir...

arkidişler benim mesaim dolmak üzere,toparlanıp çıkayım,bari.yarına ALLAH nasip ederse görüşürüz,.öpüyorum herkesi:1hug: :1hug: :1hug:

desteğiniz için sağolun kızlar size anlatıp sakinleşmeye çalışıyorum.insanlar bazen mantığını kullanmak yerine boş konuşmayı tercih ediyor ve böyle stres yaratıyor.

nilüfercim sanada iyi akşamlar canım.

Son düzenleme:

yazcım sen kendini bilmezlere bakma benim ilk hamileliğimde 46 kilo ile hamile kalmıştım karnım 4,5 ayıma kadar hiç belli olmuyordu herkes sinirimi bozuyordu nerde bu bebek diye kaç kilo bu diye soruyorlardı dr da bebeğin normalden iri demişti 3600gr doğdu bakma sen salaklara

Ayyy alemsin canım yaa :) Bende eşimle olucam..Bende ctesi alıyorum ama saatine onlar genelde karar veriyor çünkü Ali Paşa'nın randevuları genelde dolu olduğu için benim saat seçme şansım yok..Olsunn ne güzel tesadüf oldu işte seninle tanışmış olcaz...ben karşıdan gelcem sen nerde oturuyosun canım?? bu arada benim ismim Nurşah..Seninki?

Benim ismim zor biraz Esrin :) Mecidiyeköy'de oturuyorum. Hakikaten kısmet bu karşılaşma.

hangi hastaneye gidiyorsunuz sizlerrr

Ethica ıncirli

çanım kendine dikkt et,bişey olmayaçak bebeğine merak etme,yat dinlen sen...

kızlar bende kayra ,emir,emirhan,eralp,erbatur olabilir diye düşünüyorum,baba takmış durumda e harfine ,illa e harfi ile başlayaçak isim,e pekte seçeneğimiz kalmıyor bu durumda...

Ben sana E ile başlayan bir sürü erkek bebek ismi veririm ama bedava olmaz :) :p

Sıkma canını ben döverim onları. Ya onlar hasetten yapıyorlar ben 3 aylık olup karnı çıkmayan nece hatun tanıyorum. Bak inan ki hasetten onlar senin güzelliğini kıskanmıştır. Boşver, sıkma canını.

X