- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.141
merhaba arkadaşlar dayanamadım ağrım arada yine olunca aradım doktorumu bazı sorular sordu kusma ishal bulantı idrarda yanma var mı diye yok dedim.o zaman bol bol su iç ve sabaha kadar hiç kalkmadan yat ağrın geçmezse yarın mutlaka gel dedi.içim çok huzursuz Allahım bebişimi korusun ona birşey olursa mahvolurum.yarın gideceğim şimdi yatıyorum.
merhaba arkadaşlar dayanamadım ağrım arada yine olunca aradım doktorumu bazı sorular sordu kusma ishal bulantı idrarda yanma var mı diye yok dedim.o zaman bol bol su iç ve sabaha kadar hiç kalkmadan yat ağrın geçmezse yarın mutlaka gel dedi.içim çok huzursuz Allahım bebişimi korusun ona birşey olursa mahvolurum.yarın gideceğim şimdi yatıyorum.
canım arkadaşım evet seni yalnız bırakmayım dedim iyiki hayatıma girdin iyiki varsın 2 kardeştik biz artık 3 olduk hep böyle devam eder dostluğumuz inşallah
ama inan sen benden daha çok sevindin ben olayın şokundayım çünkü doktorum normal yolla hamile kalmamın imkansız olduğunu söyelemişti ve bu nedenle şoktayım şimdi ALLAH ıma çok şükür 4 hafta 4 günlük hamileyiminşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız:Saruboceq:
tebrik eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum yüce rabbim tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar versn:Saruboceq: hamile olan arkadaşlarıda nazardan esirgesin:Saruboceq:
bende bilmiyorum ama ekte sana krokiyi göndereyim bi incele istersen
Merhabalar tebrik ederim tatlım..dün 5 gün geçti diye konuşuyodunuz yaa öle bi okumuştum gözüme çarptı tanımasamda seni hissetmiştim biliyomusun..ama dedimki içimden 5 gün geçmiş niye bekliyoki mutlaka çıkması lazım testlerdeee...Neyse Allah tamanına erdirsin inşallah..Tebrik ederim
Ali Paşa Beyin odasının sırasında 2 kapı daha geride sanırım. :) Ne giyeneceğimi şimdiden kestirsem kıyafetim şu olacak derdim ama şimdiden bilemiyorum. Çünkü bir şeye sığamıyorum. :) Ben şimdi gidice sanırım renkli cihazda bakacağız en son Tahibe hanım öyle demişti. Bir de 2 li testi olurum herhalde ama bu tahmin bu konuda bir şey dememişti.
canımcım dualarım seninle,.:Saruboceq: :Saruboceq:şimdi yat bi güzel dinlen,.bebikinede hiçbişey olmuyacak ALLAHIN izniyle.:Saruboceq:
Çok geçmiş olsun.Moralini yüksek tut. Allah esirgesin, inşallah bişey olmaz canım.
içini huzursuz etme cnm bişey olmaz Allah'ın izniyle... dualarımız sen ve bebişinle...
yat dinlen geçecek...
Ezgim canım, kalbini ferah tut arkadaşım... Hiç birşey olmayacak bebeğine, merak etme, doktorunun dediklerini yap, bol bol da dua et. Bizim dualarımız da seninle...
kayınvalidem buralı canım köklülerinden.benide şimdiden onun stresi sarıyor tam bebeğin geliyor onla zaman geçireceksin etraf ahali doluyor.tabi güzel bişey hatırlanmak ama ben pek kalabalığı sevenlerden değilim.burası bitecek istanbula gelicem nasip ederse allah.yani yanlız kalmamız nerden baksan 2 ayı bulur.ne yapalım inşaallah sağlıklı ve sıhhatli olsunlarda bebeklerimiz ben herşeye razıyım:Saruboceq:
kızlar anemonem 4 haftalık hamileee sonucunu söyledi şimdi banaa Rabbim onunda yüzünü güldürdü yaaa sonundaaa:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey::teytey::teytey::emi
r_bebek:
Canım arkadasımmm ne çok mutlu oldum anlatamam mayıs annesi olacak oda Canımmm yaaa inşallah sağlıklı şekilde 1,5 yıldan beri özlemiydi canımın kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:1hug::1hug:
Hangi site ?
kussebfilal;
Ben de aklıma yazmıştım onu ama maalesef işteyim izleyemedim. Bu program internete düşerse bana da haber verin.
selkie;
Ben de dün ablamın hamilelik kıyafetlerini döktüm. :) Yiğenimin tüm kıyafetleri ablamın hamilelik kıyafetleri hep bizdeydi. Hamilelik duygusallığı o minik kıyafetleri aldım kokladım, öptüm. Birazcık zırladım, çok özledim yiğenimi de ablamı da.
Ben de kremi beğendim. Ben yatak filan yapmayacağım. Tüm yakınların İstanbul'da gelen giden belki olur belki olmaz bilemiyorum.
Kızlar yanlış anlamayın. Bu bir kültür, ben böyle şeylerden uzak büyüdüm. Bizim evde önce kendi rahatın önemlidir. Benim görümcem sezeryan oldu, onlar hastane yatağını saten yatak örtüsünden hazırlamışlardı. Bilmiyorum hastane yatağı öyle hazırlanır mı. Allah affetsin bana çok garip gelmişti. Dikişleri var, canı yanıyor, saten yatak durmuyor, habire kayıyor. Geceliği satenden ama pijama takım değil bildiğin saten gecelik; terliyor, bir hoş oluyor. Ben de neden kendine eziyet ediyorsun demiştim. Pamuklu, penye daha rahat edersin demiştim. Yok elalem ne dermiş. Sonra hemşire geldi. Değiştirin bu yatağı ben bebeği saten yatağa vermem çocuğu bu sıcakta terletecesiniz demişti.
selkie;
Ecrin yarın ben cumartesi doktora gideceğiz, ikimiz de cinsiyeti merak ediyoruz mesel oydu :)
yaz34;
Sağol canım hoşgeldin.
hijyenim;
Çok sağol canım. Hepimiz öyle hep güzel haber alalım inşallah.
zeliş82;
Allah önce sabır versin. Hep aklımızdasın. Hep sana dua ediyoruz. Sen içini ferah tut. Herşeyin bir hikmeti var.
LIMBURG1985
Sen de hoşgeldn canım, sana da hayırlı günler.
sinannuray;
Biz üç kız kardeştik. Bereket olmu mu bilmem ama çok kavga olurdu :) Benim babam tarafı erkek çocuk olmadı diye anneme çok eziyet etmiş. Babam kız kardeşim de o kız oldu diye hastaneye annemi görmeye gitmemiş. Ama sonrasında babam bize tapardı. O maço adam bizim yanımızda erir biterdi. Bir gün bile ekek çocuk istediğini, aradığın bize hissettirmedi.
Ah canım ya, her şeyin hayırlısı, inan kendi hamilelik haberimmiş gib çok sevindim.
İnşallah çok güzel souçlar alırsın. Bizi de habersiz bırakma.
merhaba annişler.... 2 li tes için dr. gittik ve sonuç 1.4 mm ..normal dedi dr. kan tahlili yaptırdık cuma sonucu alacağız... Arkadaşlar benim hislerim hep kızdan yanaydı en başından beri.. Dr ense kalınlığını ölçerken erkek dedi... Ben AAAAAA Ciddimi deyince sonra % 80 erkek % 20 Kız dedi .Mahçup olmayayım daha önce kordonunu pipi gördüğüm oldu dedi .13 haftada tam net değil dedi...İyi bir doktorum var kız istiyorum diye üzüldüğümü sandı. Erkekte kız da olsa benim parçam.....İlk bebişim önemi yok.. Ama şimdi erkek ismi düşünmek lazım... Çok arkadaşım var 20 haftaya kadar cinsiyet konusu netleşmeyen... O nedenle beklemedeyim hala Dr 10 gün sonra tekrar bakalım dedi.. Çok heyecenlıyım......
çok şirinler yaaa!kızlar internette gördüm dayanamadım resmini koydum ne kadar tatlılar dimi...
Canım kendine vesvese yapma, sen doktorun dediğini yap bakalım, inşallah hiçbir şey olmayacak.
canım çok sağol yaaa kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim sinpac
Canım ben yazıyım onu giyerim, beyaz bi tunik siyah bi tayt üstümede bişi alırım hava soğuk olursa..ben tarif ediyim kendimi uzun boylu zayıf siyah saçlı ama tenim çok esmer değil...Sen tarif et ona göre bende bakınırım..Ya gerçi o saatte sbh 09:00 da bizden başkasıda olmaz heralde kadın doğumcunun önündeee :)
tşk ederim tatlım aşılamaya şartlandırmışım kendimi doğal yolla olacağı aklımın ucundan geçmezdi hala şoktayım ...
ezgim doktorunu aramanla iyi yapmışsın içindeki korkuları bir nebze atmışsın şimdi doktorun dediğini yap ve dinlen bulantı,kusman idrarda yanma yada en ufak kahverengi leke görürsende git doktora 24 saat açık hastaneler bak ...Ama bisey olmayacak sadece kas ağrısıda olabilir....Geçmiş olsun canım
Daha okurken güldüm senin tam tersin ben oluyorum canım. Kısa, tombul (ama şişko değil :)), beyaz ten kahve saç. Saçlarım kısa, yuvarlak kesim, kulaklarımın biraz altında. Ben de eşimle olacağım. Haklısın o saatte pek kimse olmaz herhalde. Bende alışkanlık randevuyu hep cumartesi ve hep o saatte alıyorum.
Daha okurken güldüm senin tam tersin ben oluyorum canım. Kısa, tombul (ama şişko değil :)), beyaz ten kahve saç. Saçlarım kısa, yuvarlak kesim, kulaklarımın biraz altında. Ben de eşimle olacağım. Haklısın o saatte pek kimse olmaz herhalde. Bende alışkanlık randevuyu hep cumartesi ve hep o saatte alıyorum.