2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun.Moralini yüksek tut. Allah esirgesin, inşallah bişey olmaz canım.

içini huzursuz etme cnm bişey olmaz Allah'ın izniyle... dualarımız sen ve bebişinle...

yat dinlen geçecek...

Ezgim canım, kalbini ferah tut arkadaşım... Hiç birşey olmayacak bebeğine, merak etme, doktorunun dediklerini yap, bol bol da dua et. Bizim dualarımız da seninle...

Merhabalar tebrik ederim tatlım..dün 5 gün geçti diye konuşuyodunuz yaa öle bi okumuştum gözüme çarptı tanımasamda seni hissetmiştim biliyomusun..ama dedimki içimden 5 gün geçmiş niye bekliyoki mutlaka çıkması lazım testlerdeee...Neyse Allah tamanına erdirsin inşallah..Tebrik ederim

Canım kendine vesvese yapma, sen doktorun dediğini yap bakalım, inşallah hiçbir şey olmayacak.

tşk ederim tatlım aşılamaya şartlandırmışım kendimi doğal yolla olacağı aklımın ucundan geçmezdi hala şoktayım ...

Canım ben yazıyım onu giyerim, beyaz bi tunik siyah bi tayt üstümede bişi alırım hava soğuk olursa..ben tarif ediyim kendimi uzun boylu zayıf siyah saçlı ama tenim çok esmer değil...Sen tarif et ona göre bende bakınırım..Ya gerçi o saatte sbh 09:00 da bizden başkasıda olmaz heralde kadın doğumcunun önündeee :)

canımcım dualarım seninle,.:Saruboceq: :Saruboceq:şimdi yat bi güzel dinlen,.bebikinede hiçbişey olmuyacak ALLAHIN izniyle.:Saruboceq:

Çok geçmiş olsun.Moralini yüksek tut. Allah esirgesin, inşallah bişey olmaz canım.

içini huzursuz etme cnm bişey olmaz Allah'ın izniyle... dualarımız sen ve bebişinle...

yat dinlen geçecek...

Ezgim canım, kalbini ferah tut arkadaşım... Hiç birşey olmayacak bebeğine, merak etme, doktorunun dediklerini yap, bol bol da dua et. Bizim dualarımız da seninle...

hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için ben de bol bol dua edeceğim inşallah birşey olmayacak bebişime :Saruboceq:

öyle çanım sağlıklı olsunlarda,ama işte çoçuklarda hırpalanıyor böyle olunça,onunla bile ilgilenememiştim ben gelenden gidenden...

çok sevindim,hayırlı olsun!

çanım inşallah öğrenirsiniz bebişlerin çinsiyetlerini yarın...
ya haklısın işte benim ailemdede aynen herkesin rahatlığı ön planda öyle benim çeyizimde dantel yatak örtüleri çarşaflar falan yoktu zaten,ben kullanmaktan rahatlık duyaağım şeyler almıştım...ama eşimin ailesinde öyle değil,,,aynı işte senin görümçene olan gibi oluyor...bana zorla yaptırır zaten kayınvalidemler...eziyet bençe sadeçe!

anım gözün aydın inşallah sonuçlarında güzel çıkar...

kızlar internette gördüm dayanamadım resmini koydum ne kadar tatlılar dimi...
çok şirinler yaaa!

Geçmiş olsun Yasemin...

teşekkür ederim sinpac

ezgim doktorunu aramanla iyi yapmışsın içindeki korkuları bir nebze atmışsın şimdi doktorun dediğini yap ve dinlen bulantı,kusman idrarda yanma yada en ufak kahverengi leke görürsende git doktora 24 saat açık hastaneler bak ...Ama bisey olmayacak sadece kas ağrısıda olabilir....Geçmiş olsun canım

Daha okurken güldüm senin tam tersin ben oluyorum canım. Kısa, tombul (ama şişko değil :)), beyaz ten kahve saç. Saçlarım kısa, yuvarlak kesim, kulaklarımın biraz altında. Ben de eşimle olacağım. Haklısın o saatte pek kimse olmaz herhalde. Bende alışkanlık randevuyu hep cumartesi ve hep o saatte alıyorum.

çok sağol canım benim evet öyle bir durumda hemen giderim inşallah dediğin gibi kas ağrısıdır.

Ayyy alemsin canım yaa :) Bende eşimle olucam..Bende ctesi alıyorum ama saatine onlar genelde karar veriyor çünkü Ali Paşa'nın randevuları genelde dolu olduğu için benim saat seçme şansım yok..Olsunn ne güzel tesadüf oldu işte seninle tanışmış olcaz...ben karşıdan gelcem sen nerde oturuyosun canım?? bu arada benim ismim Nurşah..Seninki?

hangi hastaneye gidiyorsunuz sizlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…