2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar ıcım sıkılıyor ben esımın ıs yerıne dogru yuruyuse cıkacagım

herkese keyıfler dılerımmmmm

Gorusuruk

hımmm ben bu ctesi gittiğimde bana göre 11+4 ama paşaya göre 12 haftalık olmuş olucak...acaba banada olasılık söyleyebilirmi aceppp:)
neyse hayırlısı artık benim test sonuçları normal çıksın da onu sonra sölesede olur:)

listeye girmek isteyen arkadaşlar,tekrardan özel mesaj gönderebilirmisiniz,.mesajlarım silindide,kusura bakmayın:kedi:

selam kızlar yine maşşallahınız var.geçmişi okumakdan br türlü gelmişe geçemiyorum.nasılsınız umarım hepimiz bol iştahlı sağlıklısınızdır.

Hoşgeldin canım.

Beknur benim randevumda sabah 9 da ama yazdığım mesajı görmedin sanırım :)

Benimkisi SAT'a göre 12+3 olmuş olacak ama galiba ben biraz geriden gidiyorum en son ultrason çıktısında 3 gün geride görünüyordum.

Ben de erken ama çok da gezemediğim için netten bakıyorum. Ve park yatak mantıklı geliyor. ıçinin yatağı konusunda kararsızım ama bakalım hayırlısı. Bir de çok anlamadığım için, belki de acemi olduğum içindir. Arkadaşımın 3 yaşında oğlu var park yatakta hala yatabiliyor. Biz de tayinciyiz. Neyse alan arkadaşlar olduğunda düşüncelerini paylaşırız burdan

tabi cuma sabahı oraya avrupa yakasından nasıl gidilir c.tesi eşimi ikna edemem..) Çok erken diyor..

Giden arkadaşlar olursa fiyatlar konusunda bilgi verirse karşılaştıralım..

Ben gitmeyi çok istiyorum ama doktordan sonra öğleye kadar gidipte bişiler almaya vakit kalır mı onu bilmioyurm yaa

acele etme elitu gezdikçe daha neler görürüz, ben baktım park yataklara netten herfiyata her kalitede var.
bu arada doğumun tahmini ne zman

mutlucum normal hesaba göre 2 mart doğum, fakat tüp bebek olduğu için riske atmadan sezeryanla erken alıyorlar sanırım. Şubatta olur herhalde. Allahım hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin. Yavrularımıza sağlık, sıhhat, uzun ömürler versin inşallah.

ben geldim kızlar...çok halsizim yaa...
hiç çalışmak istemiyorum bugün sizede takılamadım yüzümde bembeyaz kireç gibi...
üfff az kaldı eve gitsemde bi uyusam.

ayy canım yaa yazılanları kaçırmamaya çalışıyorum ama gözümden kaçmış kusura bakmaaa...Ya ozaman görüşelim olur mu..Tayyibe hanımın odası neresi peki..

canım arkadaşım evet seni yalnız bırakmayım dedim iyiki hayatıma girdin iyiki varsın 2 kardeştik biz artık 3 olduk hep böyle devam eder dostluğumuz inşallah
ama inan sen benden daha çok sevindin ben olayın şokundayım çünkü doktorum normal yolla hamile kalmamın imkansız olduğunu söyelemişti ve bu nedenle şoktayım şimdi ALLAH ıma çok şükür 4 hafta 4 günlük hamileyim inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız:Saruboceq:

tebrik eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum yüce rabbim tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar versn:Saruboceq: hamile olan arkadaşlarıda nazardan esirgesin:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar
bugün kontrol ve 2 li testimiz vardı
ama malesef bugün dr. gelmemiş akannehir
yarın gideceğiz nasipse

işlerim yoğun, öpüyorum hepinizi a.s.

ayy canım yaa yazılanları kaçırmamaya çalışıyorum ama gözümden kaçmış kusura bakmaaa...Ya ozaman görüşelim olur mu..Tayyibe hanımın odası neresi peki..

Ali Paşa Beyin odasının sırasında 2 kapı daha geride sanırım. :) Ne giyeneceğimi şimdiden kestirsem kıyafetim şu olacak derdim ama şimdiden bilemiyorum. Çünkü bir şeye sığamıyorum. :) Ben şimdi gidice sanırım renkli cihazda bakacağız en son Tahibe hanım öyle demişti. Bir de 2 li testi olurum herhalde ama bu tahmin bu konuda bir şey dememişti.

merhaba arkadaşlar dayanamadım ağrım arada yine olunca aradım doktorumu bazı sorular sordu kusma ishal bulantı idrarda yanma var mı diye yok dedim.o zaman bol bol su iç ve sabaha kadar hiç kalkmadan yat ağrın geçmezse yarın mutlaka gel dedi.içim çok huzursuz Allahım bebişimi korusun ona birşey olursa mahvolurum.yarın gideceğim şimdi yatıyorum.

iyi dileklerin için teşekkürler cnm
Rabbim sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin kendine dikkat et...
yerimseniben

canımcım dualarım seninle,.:Saruboceq: :Saruboceq:şimdi yat bi güzel dinlen,.bebikinede hiçbişey olmuyacak ALLAHIN izniyle.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…