-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.121
bende bilmiyorum ama ekte sana krokiyi göndereyim bi incele istersen
heo oğlan hissettim herkes oğlan gibi dedi
ama doktor söylemedi cinsiyetini herkes öğrenmiş bende kız galiba o yüzden söylemedi diye düşündüm aslında bacak arasını gördüm ama anlamıyoruz tabi.
bende bilmiyorum ama ekte sana krokiyi göndereyim bi incele istersen
13 haftada söyledi.. Kan test sonuçlarını alalım terar bakarız dedi..Benim Eşimden dolayı Özel sigortam var. Acıbademde ücretsiz olabilir ama ne bileyim henüz karar vermedim. Dr konuş başka hastaneyede gelebilir neden olmasın...Seninde en yakın zamanda söyler umarım....
beni de listeye ekler misinizopuyorumnanaktan yaş 27,SAT 23 haziran,kilo 58.5,cinsiyet kız gibi :)
benide eklermisin
tatlım benide eklermisin listeye.. SAT 30 mayıs doğum tarihi 06.03.2010 kilom 53 bebeğim erkek
selam kızlar yine maşşallahınız var.geçmişi okumakdan br türlü gelmişe geçemiyorum.nasılsınız umarım hepimiz bol iştahlı sağlıklısınızdır.
hımmm ben bu ctesi gittiğimde bana göre 11+4 ama paşaya göre 12 haftalık olmuş olucak...acaba banada olasılık söyleyebilirmi aceppp:)
neyse hayırlısı artık benim test sonuçları normal çıksın da onu sonra sölesede olur:)
tabi cuma sabahı oraya avrupa yakasından nasıl gidilirc.tesi eşimi ikna edemem..) Çok erken diyor..
Giden arkadaşlar olursa fiyatlar konusunda bilgi verirse karşılaştıralım..
acele etme elitu gezdikçe daha neler görürüz, ben baktım park yataklara netten herfiyata her kalitede var.
bu arada doğumun tahmini ne zman
Hoşgeldin canım.
Beknur benim randevumda sabah 9 da ama yazdığım mesajı görmedin sanırım :)
Benimkisi SAT'a göre 12+3 olmuş olacak ama galiba ben biraz geriden gidiyorum en son ultrason çıktısında 3 gün geride görünüyordum.
kızlar anemonem 4 haftalık hamileee sonucunu söyledi şimdi banaa Rabbim onunda yüzünü güldürdü yaaa sonundaaa:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey::teytey::teytey::emi
r_bebek:
Canım arkadasımmm ne çok mutlu oldum anlatamam mayıs annesi olacak oda Canımmm yaaa inşallah sağlıklı şekilde 1,5 yıldan beri özlemiydi canımın kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:1hug::1hug:
ayy canım yaa yazılanları kaçırmamaya çalışıyorum ama gözümden kaçmış kusura bakmaaa...Ya ozaman görüşelim olur mu..Tayyibe hanımın odası neresi peki..
canım arkadaşım evet seni yalnız bırakmayım dedim iyiki hayatıma girdin iyiki varsın 2 kardeştik biz artık 3 olduk hep böyle devam eder dostluğumuz inşallah
ama inan sen benden daha çok sevindin ben olayın şokundayım çünkü doktorum normal yolla hamile kalmamın imkansız olduğunu söyelemişti ve bu nedenle şoktayım şimdi ALLAH ıma çok şükür 4 hafta 4 günlük hamileyiminşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız:Saruboceq:
tebrik eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum yüce rabbim tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar versn:Saruboceq: hamile olan arkadaşlarıda nazardan esirgesin:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar dayanamadım ağrım arada yine olunca aradım doktorumu bazı sorular sordu kusma ishal bulantı idrarda yanma var mı diye yok dedim.o zaman bol bol su iç ve sabaha kadar hiç kalkmadan yat ağrın geçmezse yarın mutlaka gel dedi.içim çok huzursuz Allahım bebişimi korusun ona birşey olursa mahvolurum.yarın gideceğim şimdi yatıyorum.