2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Paylaşımlarınız çok güzel.Ben 14+0 haftalık
hamileyim şimdilik herşey yolunda hayırlısıyla pamuğumu mart ayında kucağıma alacağım.Bütün anne adaylarının bebişlerine sağlıklı bir şekilde kavuşmaları dileğiyle şimdilik hoşçakalın.

ya çok zor oluyor biliyormusun?o şeyi almak istiyorum,baya bi pahalı ama işe yarayıp yaramadığını merak ediyorum...bizdede bende ve ortana ablamda yok..büyükte bir sorun yok,,o rahat emzidi,ama ortanayla ben çoukları emziremedik,hem pompayla falan az bişey emzirebildik,,,zaten düzenli emmeyinçe kısa zamanda sütte kesiliyor...

Selkıe uyarın ıcın tesekkur ederım ama sanırım bende sorun olmucak, saol arkadasım
aman olmasın çanım inşallah!

çanım hoşgeldin,,bebeğin hayırlı olsun...

Canım eşin asker mi?
Kısa dönem mi yapıyor, uzun dönem mi? Ne kadar süre sonra dönecek...CADIARZU

EVET CANIM EŞİMA SKER KISA DÖNEM YAPIYOR ALLHTAN VE KISMET İSE 19 OCAKTA DÖNECEK BENİM TAHMİNİ DOĞUM TARİHİM İSE 15 MART BİZE ÇOK DUA EDİN BANADA ONADA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR BU DÖNEMDE ASKERLİĞİN VE MAHİLELİİN DUYGUSALLIĞINI BİR ARADA YAŞIYORUZ. turkbayragi

gittim baktım...
fındık kadar değiller... leblebi kadar da değiller, ikisinin arası bişey :)
napmak lazım şimdi yaw?

Selkie'cim benimde göğüs ucum fındık kadar filan değil..Dediğin gibi leblebi kadar..Ama dışa çıkık..Yahu peki göğüs ucuda göğüslerle birlikte büyümüyormu ilerleyen aylarda????

Hoşgeldin yerimsenibenyerimseniben

Hosgeldın ve gule gule naysecık..

Allah kavuştursun canım...
Evliyken askerlik zor oluyor, biz de geçtik o süreçten...
Bir de hamileyken daha zordur eminim, Allah kolaylık versin valla.
Hayırlı teskereler dilerim eşine.

Allah kavuştursun kardeş....

Sayılı zaman çabuk biter derler ama...

gittim baktım...
fındık kadar değiller... leblebi kadar da değiller, ikisinin arası bişey :)
napmak lazım şimdi yaw?

haşlanmamış nohut kadarmı? :))valla bende bilemedim,,,
ama bençe bir dr ile konuşmakta yarar var...

Selkie'cim benimde göğüs ucum fındık kadar filan değil..Dediğin gibi leblebi kadar..Ama dışa çıkık..Yahu peki göğüs ucuda göğüslerle birlikte büyümüyormu ilerleyen aylarda????

valla benim büyümedi ilkte emziremedim,,,şimdide büyümediler hep aynılar anlamadım gitti?
kızlar bir dr nize sorun aslında_ben ilkinde hiç aklıma gelipte dr me bahsetmemiştim bu durumundan,ne bileyim böyle olaçağını...

hoşgeldin canım güzel dikelerin içinde teşekkür ederiz sen benden büyüksün bu durumda ben 13+2 :)

aramıza hoşgeldin arkadaşım

hepinize teşekkür ederim dediim gibi dualrınızı eksik etmeyin eşlerinizinde kıymetini bilin bak ben aşeremiyorum bile :) bu cuma yemin töreninden döüşte iki gün birlikteyiz inşallah o zaman bol bol nazlanıp aşereceğim )

turkbayragi:CüvCüv::ecrin_bebek:turkbayragi

aynı canım aynı eşimin türünden sırnaşık şey
yine şükret canım benimki yumurta kırmayı bilmez kaydirigubbakcemile3 hiç mutfakla arası yok bende başka alanlarda kendisini geliştiriyorum süpürge açmak,toz almak vs. :roflol:

Selkiecim Allah razı olsun valla senden, iyi ki söyledin bunu bize.
40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
Evet hemen hemen haşlanmamış nohut kadar, belki azıcık daha büyük.
Bazen tam çıkık oluyor, bazen biraz daha az çıkıyor.
Ben bunu doktora bir sorayım, biraz da araştırayım...
Birşey öğrenen olursa, paylaşırsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…