-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #10.641
Allah senden razı olsun, dur şun bir araştırayım. Bizim sülalede göğüs ucu olmayan bir ben varım. Maşallah bizim kızların hepsinin kocaman. Ama benim yok işte. Ben de ne yapacağım diye düşünüyordum.
.
aman olmasın çanım inşallah!Selkıe uyarın ıcın tesekkur ederım ama sanırım bende sorun olmucak, saol arkadasım
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Paylaşımlarınız çok güzel.Ben 14+0 haftalık
hamileyim şimdilik herşey yolunda hayırlısıyla pamuğumu mart ayında kucağıma alacağım.Bütün anne adaylarının bebişlerine sağlıklı bir şekilde kavuşmaları dileğiyle şimdilik hoşçakalın.
Canım eşin asker mi?
Kısa dönem mi yapıyor, uzun dönem mi? Ne kadar süre sonra dönecek...CADIARZU
çanım benim göğüs uçlarım nasıl diyeyim,leblebi kadar sadeçe,çıkıkta değil dişa doğru o nedenle bebeğim kavrayamadı gögsümü?ve ben 20 gün zorla pompayla çekerek emzirebildim,sonrada,sütümde kesildi zaten düzenli emmediği için...,,,,mama kullanmak zorunda kaldım...gögüs uçunun hiç emzirmemiş bir kadın için en az fındık kadar çıkık olması gerekiyor,benimse leblebi kadar sadeçe...
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Paylaşımlarınız çok güzel.Ben 14+0 haftalık
hamileyim şimdilik herşey yolunda hayırlısıyla pamuğumu mart ayında kucağıma alacağım.Bütün anne adaylarının bebişlerine sağlıklı bir şekilde kavuşmaları dileğiyle şimdilik hoşçakalın.
EVET CANIM EŞİMA SKER KISA DÖNEM YAPIYOR ALLHTAN VE KISMET İSE 19 OCAKTA DÖNECEK BENİM TAHMİNİ DOĞUM TARİHİM İSE 15 MART BİZE ÇOK DUA EDİN BANADA ONADA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR BU DÖNEMDE ASKERLİĞİN VE MAHİLELİİN DUYGUSALLIĞINI BİR ARADA YAŞIYORUZ. turkbayragi
EVET CANIM EŞİMA SKER KISA DÖNEM YAPIYOR ALLHTAN VE KISMET İSE 19 OCAKTA DÖNECEK BENİM TAHMİNİ DOĞUM TARİHİM İSE 15 MART BİZE ÇOK DUA EDİN BANADA ONADA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR BU DÖNEMDE ASKERLİĞİN VE MAHİLELİİN DUYGUSALLIĞINI BİR ARADA YAŞIYORUZ. turkbayragi
gittim baktım...
fındık kadar değiller... leblebi kadar da değiller, ikisinin arası bişey :)
napmak lazım şimdi yaw?
Selkie'cim benimde göğüs ucum fındık kadar filan değil..Dediğin gibi leblebi kadar..Ama dışa çıkık..Yahu peki göğüs ucuda göğüslerle birlikte büyümüyormu ilerleyen aylarda????
ayyy iyi olmuşşş...oh olsun bunlara...
Benim eşimde her yemekten sonra mutlaka eline sağlık aşkım der..Çok beyenirse yemek harika olmuş filan der ben daha sormadan...Bende dedimki geçen akşam ya ne güzel dimi hazır yemek olunca eline sağlık demek harika olmuş demek damak zevkine uygun olması lezzetine doymamamak çok güzel bi duygudur eminim..Bende isterdim eline sağlık kocacım harika olmuş..sen bundan hep yap...kıvamını iyi tutturmuşun... sakın unutma bu kıvamı demeyi bende çok isterdim dedim..Oda bende yapabildiğim kadar yaparım ne var ki dedi..iyi dedim..Dün akşam işten eve giderken dediki "aşkım ben sana kendi ellerimle ızgarada pişirilmiş balık almak istiorum ve yanınada kendi ellerimle salata yapmak istiorum ne dersin dedi..bende başladım gülmeye tamam dedim..Dediğinide yaptı..neyse bunada şükür :)
haşlanmamış nohut kadarmı? :))valla bende bilemedim,,,
ama bençe bir dr ile konuşmakta yarar var...
valla benim büyümedi ilkte emziremedim,,,şimdide büyümediler hep aynılar anlamadım gitti?
kızlar bir dr nize sorun aslında_ben ilkinde hiç aklıma gelipte dr me bahsetmemiştim bu durumundan,ne bileyim böyle olaçağını...