- 22 Temmuz 2009
- 1.377
- 5
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #10.621
MERHABALAR ARKADASLAR MUTLU HUZURLU VE KEYIFLI GUNLER HEPINIZEEEEa.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar selam nasılsınız
şu unutkanlık bende de var biraz önce zarfı yapıştırmışım bi baktım evrak dışarda zarfı elime aldım a bu kendinden yapışmış dedim ya onu yapıştıran 2dk önce sen değilmiydin kaydirigubbakcemile3
Bende salaklık ve unutkanlık yaptı... Oturduğum apartmanın kapı şifresini unutma düzeyindeyim şu günlerde... Böyle saf-salak bir halim var... Yaptığım iş deli gibi düşünme, yorum analiz gerektiriyor, şu günlerde alık alık sayfalara bakarken yakalıyorum kendimi, önceden 30 dk da bitiridğim analizlere şimdi önceden bunu kim yapmış, herhalde süpermenmiş diye 2-3 gün uğraşıyorum.... Zeka düzeyim baya düştü.... Allahtan müdürüm birşey demiyor, sadece salak salak sırıtıyor bana...:lepi:
kızlar bu sorumu tekrarlayayım dedim,sanırım göze çarpmadı...? bu arada aynı sorunu olan bir arkadaş varsa şimdiden önlemini almak gerek diyorum...
kızlar bu sorumu tekrarlayayım dedim,sanırım göze çarpmadı...? bu arada aynı sorunu olan bir arkadaş varsa şimdiden önlemini almak gerek diyorum...
beknurcum akşam misafir geldi bizim ananas yalan oldu anlıyacağın sırnaşık şey ama misafirler gittikten sonra geç olduğu için kıyamadım yollamaya (bize merkez uzak ondan yani) neyse puding istedim kiiii benim eşim hayatta mutfağa girmez tencerelerin bilem yerini bilmez kaydirigubbakcemile3 ama yaptırdım valla ohhhh hihoyyyt canıma deysiinnn süprizzzzz
dün ense kalınlığını ölçtürmedi bizimki perşembe bida gidicez ama iyi oluyo baya çok izledik bebişimi hopladı ellerini falan oynattı ters döndü ama dr istediği şekilde bi durmadı yarın bida görcez dr cinsiyetinide söylemedi 1 ay sonra dedi ve bir sürü şey verdi yine daha önce elevit v folikasit kullanıyodum şimdide magnezyum, calsiyum ve kan ilacı verdi hiç sevmiyorum ilaç kullanmayı neyseki verdiklri suda eriyo bütün hamilelere veriyo aynı şeyleri ne kadar doğru bilmiyorum
günaydın arkadaşlar, maşallah hızınıza yetişmek çok zor..bi hayli kalabalığız anlaşılan..ve herkes cıvıl cıvıl çok hoşuma gitti..ben de mart annesiyim demiştim..gözden kaçıranlar için tekrarlayayım..ve hoşgeldin diye arkadaşlarıma hoşbulduk demek istiyorum..
2008 mayıs annesiyim..planlı bir hamilelik değildi..kendimi bu gerçemkle yüzleştirmem biraz güç olmuştu..
Ben de henüz cinsiyetini öğrenemedim bebişimin ama sizin şu heyecanınız benim ilk hamilelik heyecanımla eş değer...birden içim kıpır kıpır oldu..iyi ki varsınız arkadaşlar..sizler çok iyi birer anne adayısınız ve annesiniz inancındayım..
Allah hiç birinizin boynunun bükmesin ve hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi..amin..
Selkiecim ben anlamadım yaaa... Nasıl küçük yani?
Benim de öyle kocaman değil, hani doğum yapan kadınların kocaman olur da bebeğin ağzını doldurur ya, öyle değil...
Öyle mi olması lazım şimdiden?
Cahil miyim neyim ben?
canım süpersin valla ne diyim alkisalkisalkis şimdilerde ya salaklık değilde böyle bi boşvermişlik masumiyet felan duyguları var en önemli asla unutmayacağımız şey sadce bebişlerimiz oluyor eşim asker turkbayragi :gitme: onunla sohbetlerimin yarısından fazlası bebeğimiz ile ilgili bilgi vermekle geçiyor çocuk asker dertlerini bile anlatamıyor yani o eski süpermen günlerine döneceksin emin ol ama biraz zaman alacak emin ol a.s.
selam kızlarrr..hepinizi öpüyorum...geçmişi okuyamadım malum ben bu gün biraz gerildim açıkçası...
Aslında takmıyorumda yinede insan bir garip oluyor...
Eşimle aynı yerde çalışıyoruz dolayısıyla ortak arkadaşlarımız var kız dediğimizde her erkeğin gönlünde erkek yatar ama üzülme...
Olsun üzülme falan gibi cümleler kullanıldı yüzümüze karşı...benim deli gibi kız istediğimi hep içimden kız geçtiğini allahında gönlüme göre verdiğini biliyosunuz zaten...
Ne garip insanlar var yaa allah allah gerçi eşim kızdı o nedemek hayırlı olsun kız olsun çamurdan olsun bidaha duymayayım biz başından beri kız istedik zaten dedi amaaaaaa...üff neyse yaaa.
Kayınvalidemde annemi arayıp size çekti herhalde bizde hiç kız yok demiş bu akşam onlara gidicez bebeğin cinsiyetini baba belirler biraz araştırırsan anlarsın dicem...delirttiler beni zorla beaaa...
kızlar yaaa,gögüslerden bahsetmişken,benimde gögüslerim açımıyor,kaşınmıyoda ama,,,,benim ğöğüs uçlarım çok küçük yok gibi nerdeyse,ve ben bu nedenle oğlumu emziremedim....şimdi 2.dede aynı sıkıntı olaçak?şu avent niplette diye göğüs uçu çıkarıcı bir şey var onlardan almayı düşünüyorum...işe yaramı aacba ,yada evrenizde bu gibi sorun yaşayan oldumu ne aptılar emzirebildilermi?şimdiden almak lazımmış önlemini bunun?o niplette son aylarda kullanılamıyormuş,biliyorsunuz on aylarda göğüs uçlarıyla uğraşmak,gögüste bir hormonun salınımını arrttırdığı onunda erken doğuma sebebiyet veriyor.bebek doğduktan sonrada geç olur...
beknurcum akşam misafir geldi bizim ananas yalan oldu anlıyacağın sırnaşık şey ama misafirler gittikten sonra geç olduğu için kıyamadım yollamaya (bize merkez uzak ondan yani) neyse puding istedim kiiii benim eşim hayatta mutfağa girmez tencerelerin bilem yerini bilmez kaydirigubbakcemile3 ama yaptırdım valla ohhhh hihoyyyt canıma deysiinnn süprizzzzz
valla kıslar benim kayınvalidem bildiğin karadeniz hatunudur eğer deniz kabardıysa durma karşısında yakınında hele cevap verip dinlemeye felan çalışma asla ama eğer sakinse otur saatlerce sohbet et gül eğlen ama her haltın da içindedir yani bırakırsan allahtan eşim he tamam anne diyip gene kendi bildiğini yapar banada öyle yaptırır birde sıkıntın varsa söyle oda bilsin sadce saygını bozma ama içinde de bişeyi tutma der. mesela bebeişime düşündüğüm ismi beğenmedi o ne öyle dedi eşime söyledim benim bildiğim bebeği sne doğuracaksın annem değil o zman ismini de sen koyarsın yavrum dedim . yani kayınvalide ne olursa olsun konu eşte bitiyor nazarlar değmesin iyidir eşim annesini ehrkesten çok sever tam ana kuzusudur ama benide ezdirmez yani. :teytey:
selam elff bende 4 aylık hamileyim doktor bana sadece elevit verdi başka ekleme yapmadı.
evet canım onları bende nette dolaşırken gördüm şu an hiçbir fikrim yok ama araştıralım bi...
selkie bende şimdi bu mesajını okuyordum tekrarladın bende öyle bir sorun yok gibi dünde süt gelmiş gibi hissettim siyah sütyenin ortası deri döküntüsü gibiydi olabilirmi acaba?
ablamında seninki gibiydi ilkinde emziremedi ama ikincisinde 8.aya kadar emzirdi farklı birşey yaptığını zannetmiyorum.
Selkie, öyle bir sorunum olmaz herhalde, hamile kalmadan önce de büyüktü, uçları vardı, şimdi daha belirgin...
Ama işten tanıdığım bir bayanın vardı... Doğumdan sonra göğsüne birşey takarak emziriyordu...
Selkie sorununa internetten baktım da biraz "silikon meme ucu" diye bir şey varmış Bir araştır istersen canım.