- 20 Mart 2009
- 2.084
- 79
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #10.601
kızlar vitmain haplarını ben içmiyorum daha doğrusu içemiyorum doktoruna bugün yarın giden olursa bi sorsanıza bunların suda eriyen tabletleri varmı yada içmesek bişe olurmu bebişe kan hapını içiyom ama
sağolun kızlar desteğiniz için..beknur aynı muhabbet bizdede geçti ama ben senin gibi cevap verememiştim...
seyyalcim süper bi tespit olmuş eşininki gerçekten tebrik ediyorum...
Umarım canım. Bir de şu karışımdaki yağların miktarını söylersen sevinirim. Kaçar gram karıştıracağım?canım öyle düşünme ergenlikten benime yırtıklarım var ama oğlumda hiç yırtık olmadı,,,
bu arada soran arkadaşlar olmuş yağ karışımı oğluma kullandığım ve şimdi yine kullandığım karışımı aktarayım size tekrar...susam yağı zeytin yağı,badem yağı ve kayısı yağı karştırıp kullanıyorum...
....
Dur bende alayım...
Ne kadardı tahminen?
canım benimkilerde kaşınıyo çok..noluyo anlamadım...
bosna kıyamam yaa geçen akşam bi midem bulandı böyle su gibi bişi geldi boğazıma ama kusmadım hemen aklıma siz geldiniz valla allah yardımcınız olsun dua etmekten başka bişi gelmiyo elimden...ama sende öyle düşünme ben geçen gün serviste öyle kusan bi kadın gördüm yazık yolun kenarında kusuyordu hiç aklıma öyle kötü şeyler gelmedi insanlık hali bu hamiledir belki belki hastadır...deme kendine öyle pis kadın falan diye...
taburcu yazık kuzeninede yaa..
hele bi doğsunlar yazııık ozamanda hep onlar kusucak kıyamam yaa...
Beknurcum ama sen aranmışsın gibi geldi bana :)Şaka şaka. Keşke sormasaymışsın, ona bu konuda hiç söz hakkı vermeseymişsin. Bırakın kayınvalideyi bazen kendi annelerimiz bile moral bozucu olabiliyor. Ben kimse ile bunların muhabbetine girmiyorum. Herkesin söyleyecek öyle çok şeyi var ki. Mesela bir kısmı tamamen kocakarı uydurması, bir kısmı bebeğe zararlı ama bana çok işe arayan önerilermiş gibi söylüyorlar.
Biz kayınvalidemle 2 haftada bir belki görüşüyoruz öyle çok uzak da değiliz. Bana hep canın bir şey ister mi diyor. Öyle çok etliye sütlüye karışmaz. Ben yemek seçerim mızmızım reflüden dolayı, hiç ısrar etmez ondayken benim yemeğimi ye diye. Israr eden olursa da kızar "kızım hasta dokunmayın" der. Yani öyleydi ama en son görüştüğümüz de bebeği sahiplendiğinden sanırım artık bir şeyler yiyeyim diye beni zorlamaya başladı. Cinsiyeti için yengesi ile konuşurken kızımız olacak herhalde dedi. Ama benim duyduğumu bilmiyor, yüzüme bir şey demedi. Gönlünden ise erkek geçiyor diye anladım çünkü görümcemin bir kızı var. Gidipte sormayacağım. Eşime çok ısrar ettim içine doğan bir şey var mı diye. Eskiden kız bebek isterdi. Şimdi bir ketum, "Hayırlısı. Sağlıklı olsun, bize el sallasın ultrasondan bakınca, cinsiyeti şimdi boşver" diyor.
Haklısın bak Simenay'ın dün mesajı var mıydı ben de anımsamıyorum. İşte o haberleşme ağının nasıl bir şey olması gerektiğini kurgulayamadım kafamda.
Şu Haccer'e bende bakayım benimde yüzümde gebelik lekesi çıktı
BOSNA ve SİNPAC;
Bu topiğin en hassas anneleri kıyamam ben size yaaa
İnşallah en kısa zamanda normal günlerinize dönersiniz.Çok zor bir durum ben ne kusma ve miğde bunaltısı yaşıyorum...Sizleri de çok iyi anlıyorum çok zor bir durum ama geçecek anneler az daha sıkın dişinizi:1hug:
Allahım o çok fena olabilir...
Düşünüyorum da...
Aman allahım...
Ama iyi de olabilir:jeyyar: Kimse yaklaşamaz yanımakötükedihüso
Umarım canım. Bir de şu karışımdaki yağların miktarını söylersen sevinirim. Kaçar gram karıştıracağım?
Tamam canım, senin bu karışımı deneyeceğim, zengin bir karışım olması hoşuma gitti. Teşekkürler..çanım susam yağı hariç hepsinden aynı miktarda birer küçük şişe katıyorum ben,susam yağından 2 küçük şişe karıştırdım her kaşındığında çalkaldıktan sonra avuuma bir miktar dökerek karnıma yediriyorum...
hamilelikte karın sadeçe değil kalça baçaklar ve göğüslerde yırtık oluşabiliyor o nedenle bu kısımları ihmal etmeyin...
BOSNA ve SİNPAC;
Bu topiğin en hassas anneleri kıyamam ben size yaaa
İnşallah en kısa zamanda normal günlerinize dönersiniz.Çok zor bir durum ben ne kusma ve miğde bunaltısı yaşıyorum...Sizleri de çok iyi anlıyorum çok zor bir durum ama geçecek anneler az daha sıkın dişinizi:1hug:
badem ve susam yağı tüylenme yapıyor diye biliyorum selkie sonuçta saçlarımız gürleşsin diye de onları kullanılıyor
ben kayısı,kakao,keten tohumu yağı ve gliserin yağı kullanıyorum hepsi 20 lira ya mal oldu küçük şişelerdeler onları spreyli bir kaba döküp çalkaladım banyodan sonra sıkıyorum sürüyorum en az 2 ay yeter sanırım
Beknurcum ama sen aranmışsın gibi geldi bana :)Şaka şaka. Keşke sormasaymışsın, ona bu konuda hiç söz hakkı vermeseymişsin. Bırakın kayınvalideyi bazen kendi annelerimiz bile moral bozucu olabiliyor. Ben kimse ile bunların muhabbetine girmiyorum. Herkesin söyleyecek öyle çok şeyi var ki. Mesela bir kısmı tamamen kocakarı uydurması, bir kısmı bebeğe zararlı ama bana çok işe arayan önerilermiş gibi söylüyorlar.
Biz kayınvalidemle 2 haftada bir belki görüşüyoruz öyle çok uzak da değiliz. Bana hep canın bir şey ister mi diyor. Öyle çok etliye sütlüye karışmaz. Ben yemek seçerim mızmızım reflüden dolayı, hiç ısrar etmez ondayken benim yemeğimi ye diye. Israr eden olursa da kızar "kızım hasta dokunmayın" der. Yani öyleydi ama en son görüştüğümüz de bebeği sahiplendiğinden sanırım artık bir şeyler yiyeyim diye beni zorlamaya başladı. Cinsiyeti için yengesi ile konuşurken kızımız olacak herhalde dedi. Ama benim duyduğumu bilmiyor, yüzüme bir şey demedi. Gönlünden ise erkek geçiyor diye anladım çünkü görümcemin bir kızı var. Gidipte sormayacağım. Eşime çok ısrar ettim içine doğan bir şey var mı diye. Eskiden kız bebek isterdi. Şimdi bir ketum, "Hayırlısı. Sağlıklı olsun, bize el sallasın ultrasondan bakınca, cinsiyeti şimdi boşver" diyor.
Yahu ne bilem..Biz kayınvalidemle birbirimize zıt hani laf sölesede laf soksam rahatlasam diye birbirimizle hiç uğraşmadık bgne kadar..Çokta iyi geçiniriz ztn..Bana hep sorar bişi varmı geliyimmi yardıma filan diye...Ama ben pek karıştırmam onu kendi işime ev işime...Bu samimiyetten dolayı gönlünü bi öğreneyim dedim..Ama açıkçası ondan böle bi cvp duyunca çok şaşırmıştım eminim oda cvbı yapıştırınca çok şaşırmıştırkaydirigubbakcemile3
Benim eşim ve kayınpederim kız hastası eğer kız olursa kayınpeder uçacak havalara...opuyorumnanaktan
bişey değil çanım,inşallah işine yarar...Tamam canım, senin bu karışımı deneyeceğim, zengin bir karışım olması hoşuma gitti. Teşekkürler..
ben varım canımmm ya ben hamileleiğin tüm belirtileriin yaşamak zorundamıyım bir kişide şu oluyor desinde bende bende yok diyeyim yaa :sinifsinif:
İzmirden agustosun ortasında 20 lıraya almıstım.
kızlar yaaa,gögüslerden bahsetmişken,benimde gögüslerim açımıyor,kaşınmıyoda ama,,,,benim ğöğüs uçlarım çok küçük yok gibi nerdeyse,ve ben bu nedenle oğlumu emziremedim....şimdi 2.dede aynı sıkıntı olaçak?şu avent niplette diye göğüs uçu çıkarıcı bir şey var onlardan almayı düşünüyorum...işe yaramı aacba ,yada evrenizde bu gibi sorun yaşayan oldumu ne aptılar emzirebildilermi?şimdiden almak lazımmış önlemini bunun?o niplette son aylarda kullanılamıyormuş,biliyorsunuz on aylarda göğüs uçlarıyla uğraşmak,gögüste bir hormonun salınımını arrttırdığı onunda erken doğuma sebebiyet veriyor.bebek doğduktan sonrada geç olur...