2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kızlar desteğiniz için..beknur aynı muhabbet bizdede geçti ama ben senin gibi cevap verememiştim...
seyyalcim süper bi tespit olmuş eşininki gerçekten tebrik ediyorum...

Canım bendee normalde cvp vermezdm ters ters ama ne bilim o an çileden çıktım heralde iyide oldu :)
Bu arada normalde bir tercihim yok cinsiyeti ile ilgili ama onlara inat kız olmasını çok isterdim dumur olsunlar diyeee :ecrin_bebek:
Çok mu fenayım nesositososito

Ben elevit içiyorum vitamin olarak kocaman bir hap nasıl içtiğimi ne siz sorun ne ben söyliyim
Benim kanımda B12 vitamini eksikti o yüzden içiyorum herşeyiniz iyi değerlerdeyse içmeseniz bir sorun olmaz sanırım
Ama yine de doktorunuza danışın tabii

Umarım canım. Bir de şu karışımdaki yağların miktarını söylersen sevinirim. Kaçar gram karıştıracağım?

Sapol canım benim... Kötü birşey tabi ama tek tesellim her midem bulandığında, içerdeki kuzunun iyi olduğunu düşünüyorum. Eninde sonunda geçecek, Allah beterinden saklasın diyelim...

Taburcu, çok sevdim kayınvalideni, Allah bozmasın. Fazla varsa bana da ondan bi tane ayarlayın... Ben benimkinin benden kızım diye bahsettiğini hiç duymadım. Ayrı şehirlerdeyiz biz, ya hiç ilgilenmiyor ya da sinirimi bozacak yorumlar yapıyor, ortayı bulamadı. Ben aramıyorum, o ararsa konuşuyorum. Çok da takmıyorum, doğumdan sonra bol bol takacak şey çıkaracak nasıl olsa bana :)

Çoook teşekkür ederim. İnşallah hiç yaşamadan, sağlıkla doğurursun kuzunu...

Allahım o çok fena olabilir...
Düşünüyorum da...
Aman allahım...
Ama iyi de olabilir:jeyyar: Kimse yaklaşamaz yanımakötükedihüso

Valla bende henüz pırt vakası yok ama yemeklerden sonra çok fena geğiriyorum. Ne kadar ses çıkarmamaya çalışsam da, yan masadaki arkadaş kesin duyuyordur :))

Umarım canım. Bir de şu karışımdaki yağların miktarını söylersen sevinirim. Kaçar gram karıştıracağım?

çanım susam yağı hariç hepsinden aynı miktarda birer küçük şişe katıyorum ben,susam yağından 2 küçük şişe karıştırdım her kaşındığında çalkaldıktan sonra avuuma bir miktar dökerek karnıma yediriyorum...
hamilelikte karın sadeçe değil kalça baçaklar ve göğüslerde yırtık oluşabiliyor o nedenle bu kısımları ihmal etmeyin...

beknurcum akşam misafir geldi bizim ananas yalan oldu anlıyacağın sırnaşık şey ama misafirler gittikten sonra geç olduğu için kıyamadım yollamaya (bize merkez uzak ondan yani) neyse puding istedim kiiii benim eşim hayatta mutfağa girmez tencerelerin bilem yerini bilmez kaydirigubbakcemile3 ama yaptırdım valla ohhhh hihoyyyt canıma deysiinnn süprizzzzz

badem ve susam yağı tüylenme yapıyor diye biliyorum selkie sonuçta saçlarımız gürleşsin diye de onları kullanılıyor

ben kayısı,kakao,keten tohumu yağı ve gliserin yağı kullanıyorum hepsi 20 lira ya mal oldu küçük şişelerdeler onları spreyli bir kaba döküp çalkaladım banyodan sonra sıkıyorum sürüyorum en az 2 ay yeter sanırım

Tamam canım, senin bu karışımı deneyeceğim, zengin bir karışım olması hoşuma gitti. Teşekkürler..

kafamçokkarıştı Bugünler de geçecek...
Hepimizin sağlıklı bebekleri olacak...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

çanım benim hiç tüylenme problemim olmadı karım bölgemde,ben o nedenle kullanıyorum,ama kişiden kişeye değişebilir tabi,bilemiyorum,

ben varım canımmm ya ben hamileleiğin tüm belirtileriin yaşamak zorundamıyım bir kişide şu oluyor desinde bende bende yok diyeyim yaa :sinifsinif:

Bende salaklık ve unutkanlık yaptı... Oturduğum apartmanın kapı şifresini unutma düzeyindeyim şu günlerde... Böyle saf-salak bir halim var... Yaptığım iş deli gibi düşünme, yorum analiz gerektiriyor, şu günlerde alık alık sayfalara bakarken yakalıyorum kendimi, önceden 30 dk da bitiridğim analizlere şimdi önceden bunu kim yapmış, herhalde süpermenmiş diye 2-3 gün uğraşıyorum.... Zeka düzeyim baya düştü.... Allahtan müdürüm birşey demiyor, sadece salak salak sırıtıyor bana...:lepi:

kızlar selam nasılsınız
şu unutkanlık bende de var biraz önce zarfı yapıştırmışım bi baktım evrak dışarda zarfı elime aldım a bu kendinden yapışmış dedim ya onu yapıştıran 2dk önce sen değilmiydin kaydirigubbakcemile3

valla kıslar benim kayınvalidem bildiğin karadeniz hatunudur eğer deniz kabardıysa durma karşısında yakınında hele cevap verip dinlemeye felan çalışma asla ama eğer sakinse otur saatlerce sohbet et gül eğlen ama her haltın da içindedir yani bırakırsan allahtan eşim he tamam anne diyip gene kendi bildiğini yapar banada öyle yaptırır birde sıkıntın varsa söyle oda bilsin sadce saygını bozma ama içinde de bişeyi tutma der. mesela bebeişime düşündüğüm ismi beğenmedi o ne öyle dedi eşime söyledim benim bildiğim bebeği sne doğuracaksın annem değil o zman ismini de sen koyarsın yavrum dedim . yani kayınvalide ne olursa olsun konu eşte bitiyor nazarlar değmesin iyidir eşim annesini ehrkesten çok sever tam ana kuzusudur ama benide ezdirmez yani. :teytey:

kızlar bu sorumu tekrarlayayım dedim,sanırım göze çarpmadı...? bu arada aynı sorunu olan bir arkadaş varsa şimdiden önlemini almak gerek diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…