- 26 Mart 2009
- 1.364
- 7
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #10.681
:roflol: :roflol: buna çok güldüm evet ne o öyle erkekkkk geliyor güzel bi erkek bebiş bul koy bari :) ya ben de değişmek istiyom profil resmimi değişmiyor bir türlü sinir oldum ne koyarsam koyayım bu pembe şapkalı kız resmi gitmiyor.
canım bunu deneyebiliriz aslında,
valla canım ben aynı şeyi yaşamak istemediğim için problemi şimdiden çözmek istiyorum...herkes bişey söylüyor,ama bebek ağzında tutamıyorki ucu küçük olunca nasıl emecekte büyüyecek....
birde ben oğluma mama verirken hep vicdan azabı cektim...sütüm akıyordu ilk günler bebek ememediği için kıyafetlerime akıyordu,birde göğüslerim inanılmaz acıyordu içi doldukca...sn boşver milleti madem öyle bir sorunun var almaya çalış önlemini şimdiden..sonra sen çekiyorsun zorluğunu,
canım geçer inşallah birazdan...
iyiyim bugün mutlu canım sağol umarım sen de iyisindir.hava kasvetli yağacak gibi içim bunaldı biraz.
Yazcım selam,
Bende de oluyor. Hatta bazen endişe verici sertlikte bir ağrı giriyor, 3-4 dakika sonra geçiyor.
Birkaç defa sordum doktora, normal onlar boşver dedi sakin sakin...
Rahim büyüdüğü ve bağlar gerildiği için oluyormuş.
kızlar bişey sorucam benim karnımın alt kısmında bazende kasıklarımda ağrılar oluyor.bu ağrılar uzun süreli değil daha çok biranda oluyor bişey saplanırmış gibi sonra geçiyor.bu rahim büyüdüğü için olan ağrılar mı ki?
kızlar bişey sorucam benim karnımın alt kısmında bazende kasıklarımda ağrılar oluyor.bu ağrılar uzun süreli değil daha çok biranda oluyor bişey saplanırmış gibi sonra geçiyor.bu rahim büyüdüğü için olan ağrılar mı ki?
Canım bende de oluyor ve 5 er dk yürüyüp tekrardan masa başına geçiyorum...Rahim genişliğinden olabiliyormuş.Bu arada elle hissettiğimde de bu sızlamayı hissedebiliyorum
bende de kasık ağrıları mevcut canım rahim büyüdüğü için normaldir :CüvCüv:
Teyzesi kesinleşsin, ondan sonra koyucam şöyle bi yakışıklı resim...
Valla seninkine bayılıyorum ben, çok şeker, allah kısmet ederse böyle bir kız yapmam lazımgünün birinde :)
O zaman başlayalım şimdilik çekiştirmeye :)
Doktora gidene kadar zaman kaybetmemiş oluruz.
İnşallah gerekli tedbirleri alabiliriz de güzel güzel emer yavrularımız.
Ben işe başlayınca napıcaz derken bir de bu çıktı şimdi yaa...
Ezgim sen nerde yaşıyordun canım, unuttum ben...
Zeten herşeyi unutuyorum
ya o ağrılar bendede oluyor çok kötü ya,,bende end,şeleniyordum...kızlar bişey sorucam benim karnımın alt kısmında bazende kasıklarımda ağrılar oluyor.bu ağrılar uzun süreli değil daha çok biranda oluyor bişey saplanırmış gibi sonra geçiyor.bu rahim büyüdüğü için olan ağrılar mı ki?
bosna ;
Sana erkek bebek resmi göndereceğim ama bakamıyorsun nasıl yapayım?
Tühhh çok şekerrr ama mart anneleri bari siz bakın su tatlılığaaa
Selam kızlar. Meme uçlarından bahsetmişsiniz. Ben de size bununla ilgili bir bilgi vereyim. Meme uçları sızlayıp çatlaklar hatta bazen yarıklar oluşuyor ya, mesela benimkiler sızlıyor. Ve acıyor, gerginlik de var. Ayva çekirdeğini bir kaseye koyup, üzerine gülsuyu koyup ağzını kapatın. Ortam sıcaksa dolaba koyun. Jel kıvamına geliyor. Ve bir zararı da yok. Bunu göğüs uçlarına sürün. Hemen jel kıvamını alıyo zaten. Ayvaya aş eren arkadaşlar bana kızmayın. Ben de aylardır ayva yolu gözlüyorum. Sonra unuturum falan yeri gelmişken söylemek istedim.
Başına gelene üzüldüm canım, aslında restoran sahibi sorumluluk sahibi biri olsa ne o kadına orada sigara içirtir ne de seni onunla muhatap eder. Gerçi kadınla muhatap olmamışsın ve çok iyi de yapmışsın. Kültür seviyesine gelince kadın iyi eğitim almış olabilir ama kişilik yok demek ki. Saygısız işte. Bir laf vardır "okumak cahilliği alır, eşeklik baki kalır" diye, çok doğrudur bu laf.Kızlar azönce öğle yemeğinde olan ve hiçbirşey yapamadığım içinde çok cnmı sıkan bi olayı anlatıcam..
Benim çalıştığım yerin az ilerisinde bir restaurant var..Selkie'cim belki sen bilirsin Opet'in Genel Müdürlüğüde restaurantın hemen yanı..Yemek yemeye gittik arkadaşlarla..Hava soğuk diye kapalı alanda oturuyoruz..herkes dışarda kapalı alanda bizle birlikte birkaç kişi var..Bir bayan bir erkek ile kavga ediyor masada bi yandan da kapalı mekanda sigara içiyor..hemen arka masasında ben varım..Garsona 4 kez söyledim sigara içmesin kapalı mekanda onuda geç ben hamileyim dedim..Tamam mamam dedi..Söylemiyo çekiniyo...Benim masadaki arkadaşlardan biride restaurantın sahibini çağırdı onların duyucağı şekilde "arkadaşım burası kapalı değilmi neden izin veriyosunuz hem burada hamile bayan var ayıp yaptığınız terbiyesizlik"dedi..arkadakiler duyuyo ama hiç oralı değil..bende hızlı hızlı yemeyi yedim kalktım..restaurant sahibi afedersiniz bayana kaç defa söledim de oralı olmadı dedi bende bu durumun özrü yada affı yok dedim..Yani banane kadın oralı olmadıysa çözüm üret hanfendi çıkıp dışardaki masalarda oturup için diye çok sinir oldum geldim birdaha gitmeyi düşünmüyorum ve o kadınada bişi söyleyemedim diye içim içimi yedi yani..Bide görgüsüz ayı Opette çalışıyo sözde kültürlü seviyeli bir bayan
Ama ben canıgönülden o kadın için öle bi dua ettim ki rabbim verir onun cezasını
Kızlar azönce öğle yemeğinde olan ve hiçbirşey yapamadığım içinde çok cnmı sıkan bi olayı anlatıcam..
Benim çalıştığım yerin az ilerisinde bir restaurant var..Selkie'cim belki sen bilirsin Opet'in Genel Müdürlüğüde restaurantın hemen yanı..Yemek yemeye gittik arkadaşlarla..Hava soğuk diye kapalı alanda oturuyoruz..herkes dışarda kapalı alanda bizle birlikte birkaç kişi var..Bir bayan bir erkek ile kavga ediyor masada bi yandan da kapalı mekanda sigara içiyor..hemen arka masasında ben varım..Garsona 4 kez söyledim sigara içmesin kapalı mekanda onuda geç ben hamileyim dedim..Tamam mamam dedi..Söylemiyo çekiniyo...Benim masadaki arkadaşlardan biride restaurantın sahibini çağırdı onların duyucağı şekilde "arkadaşım burası kapalı değilmi neden izin veriyosunuz hem burada hamile bayan var ayıp yaptığınız terbiyesizlik"dedi..arkadakiler duyuyo ama hiç oralı değil..bende hızlı hızlı yemeyi yedim kalktım..restaurant sahibi afedersiniz bayana kaç defa söledim de oralı olmadı dedi bende bu durumun özrü yada affı yok dedim..Yani banane kadın oralı olmadıysa çözüm üret hanfendi çıkıp dışardaki masalarda oturup için diye çok sinir oldum geldim birdaha gitmeyi düşünmüyorum ve o kadınada bişi söyleyemedim diye içim içimi yedi yani..Bide görgüsüz ayı Opette çalışıyo sözde kültürlü seviyeli bir bayan
Ama ben canıgönülden o kadın için öle bi dua ettim ki rabbim verir onun cezasını
hoşbulduk canımcım iyiyiz çok şükür sen nasılsın?kızlar hoşgeldiniz nasılsınız bugün
ben sayfayı indirip arada bi bakabiliyorum o yüzden konulara yetişemiyorum idare edin olur mu
canım stres yapma terbiyesizin teki işte belli.işletme hemen olaya el koymalıydı böyle bir durumda sonuçta ortada kati bir yasak var.böyle düşüncesiz insanlar çok maalesef.sen sıkma canını.Kızlar azönce öğle yemeğinde olan ve hiçbirşey yapamadığım içinde çok cnmı sıkan bi olayı anlatıcam..