- 12 Haziran 2009
- 446
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #10.661
Oooo seni ve eşini kutluyoruz :) Bak mutfağın yolunu öğrettin. Kızlar dün Metin Akpınarın oynadığı bir dizi vardı. Orada gelin hamile aşeriyor. Kocası da aşeren kadının kendine yaşattığı sıkıntıları duygu sömürüsü ile savuşturuyor. Kadın uyku zamanı erik istedi, adam hemen ayaklandı gideyim alayım dedi. Sonra bu satte başıma bir şey gelirse bebeğimize iyi bak dedi. Allah bir felaket senaryosu çizdi, kadını korkuttu. Kadın da erikten vazgeçti mutfaktaki elmaya razı oldu. Eşim bunu izleyince başladı süper tattik, ben neden düşünmedim falan filan. :) siz siz olun izlediğiniz dizilere dikkat edin.
ayy ne tesadüf bizde akşam onu izledik eşimde söyledi bişeyler ben pek oralı olmayınca sustu dikkat etmek lazım gerçekten de yerimseniben
aynı canım aynı eşimin türünden sırnaşık şey
yine şükret canım benimki yumurta kırmayı bilmez kaydirigubbakcemile3 hiç mutfakla arası yok bende başka alanlarda kendisini geliştiriyorum süpürge açmak,toz almak vs. :roflol:
Selkiecim Allah razı olsun valla senden, iyi ki söyledin bunu bize.
40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
Evet hemen hemen haşlanmamış nohut kadar, belki azıcık daha büyük.
Bazen tam çıkık oluyor, bazen biraz daha az çıkıyor.
Ben bunu doktora bir sorayım, biraz da araştırayım...
Birşey öğrenen olursa, paylaşırsa sevinirim.
benimde öyle işte,leblebi kadar bazen çıkık oluyor ama normalde düz duruyor....15 inde dr ye gideçeğim bende ona sorçağım şu avent niplette göğüs uçu çıkarıçı için...kalıçı çözüm sağlıyormuş sanırım...
Hoşgeldin Ezgim...
Nasılsın bugün?
benimde öyle işte,leblebi kadar bazen çıkık oluyor ama normalde düz duruyor....15 inde dr ye gideçeğim bende ona sorçağım şu avent niplette göğüs uçu çıkarıçı için...kalıçı çözüm sağlıyormuş sanırım...
iyiyim canım ama yorgun hissediyorum biraz bulantım yok şükür.sen nasılsın? hiç okuyamadım geçmişi herkes iyidir umarım.
iyiyim canım ama yorgun hissediyorum biraz bulantım yok şükür.sen nasılsın? hiç okuyamadım geçmişi herkes iyidir umarım.
Benim bıdığın erkek olma ihtimali kuvvetleninca kaldırdım, gerçekten erkekse alınmasın diye kaydirigubbakcemile3
Hoşuma giden yeni ve unisex birşey bulursam koyucam :)
herkese merhaba opuyorumnanaktan
hepinize merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi tam olmasada okumaya çalıştım.atladığım şeyler varsa ne olur darılmayın.hala mide bulantıları ile boğuşan arkadaşlar biran önce kurtulmanızı diliyorum.yeni gelen herkese HOŞGELDİNİZ diyorum.
merhaba ezgim, yaz nasılsınız?
az kalmış senin kontrolüne. bakalım ne diyecek doktor...
bişey buldum internetten, işe yarar mı bilmiyorum:
PROBLEM 3: MEME UÇLARI ÇOK KISA
SEBEBİ: DOĞUMSALDIR.
ÇÖZÜM: ÖNCE MEME UÇLARINA DOKUNMADAN İNCELEYİN MEME UCUNUN GÖRÜNÜŞÜNÜ VE UZAYIP ESNEMESİNİ KONTROL EDİN. MEME UCUNU ÇIKARTABİLMEK İÇİN HER İKİ İŞARET PARMAĞINIZLA İKİ ZIT YÖNE DOĞRU DOKUYU GERDİRİN. BU EGZERSİZİ GÜNDE 2 DEFA BEŞER DAKİKA YAPIN. BEBEĞİ DOĞUMDAN HEMEN SONRA EMZİRİN VE DOĞRU POZİSYONDA OLDUĞUNDAN EMİN OLUN. BEBEK MEME UCUNA UYGUN POZİSYONDA YERLEŞTİRİLEMEZSE 7-10 GÜN SÜRE İLE MEME UCUNA TAKILAN BAŞLIKLA EMZİRİN. BAŞLIK MEME UCUNUN ESNEYİP UZAMASINI SAĞLAR. BAŞLIK İLE MEME YUMUŞADIĞI VE GEVŞEDİĞİ ZAMAN BEBEĞİ BAŞLIK OLMADAN EMZİRİN. MEMELERİN ÇOK DOLU VE GERGİN OLDUĞU ZAMANLARDA YUMUŞAYINCAYA KADAR SÜTÜ SAĞIN. BU BEBEĞİN MEME UCUNU DAHA KOLAY TUTMASINI SAĞLAR. EMZİRİRKEN MEME UCUNUN VE KOYU RENKLİ KISMIN BEBEĞİN AĞZINDA OLMASINI SAĞLAYIN
alıntıdır...
hepinize merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi tam olmasada okumaya çalıştım.atladığım şeyler varsa ne olur darılmayın.hala mide bulantıları ile boğuşan arkadaşlar biran önce kurtulmanızı diliyorum.yeni gelen herkese HOŞGELDİNİZ diyorum.
selkiecim benim de aynı problem var ya ben bunu hep düşünürdüm bana çocuk emdikçe kendiliğinden çıkar dediler.ama baksana sen emzirememişsin:sinifsinif:.benimkide aynı senin gibi.buna bir çözüm bulmak şart ozaman canımcım.
iyi iyi, çok sevindim...
ben aynıyım, zar zor bir öğle yemeği yedim az önce, şimdi de onun bulantısıyla baş başayım :)
merhaba ezgim .!.:selam canım iyiyim sen nasılsın?opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol: buna çok güldüm evet ne o öyle erkekkkk geliyor güzel bi erkek bebiş bul koy bari :) ya ben de değişmek istiyom profil resmimi değişmiyor bir türlü sinir oldum ne koyarsam koyayım bu pembe şapkalı kız resmi gitmiyor.