2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amerika’da Ulusal Bilimler Akademisi’nde yapılan toplantılarda tüm gebeler için rutin vitamin hapı kullanımını desteklenmesi için yeterince kanıt olmadığını ileri sürüyor. Akademi belirli vitamin ve minerallerin hapla verilmesinin her gebe için yararlı olup olmadığı konusunun daha fazla araştırılması gerektiğini düşünüyor. Bu yüzden gebeliği takip eden hekimin her gebenin diyetini dikkatle değerlendirilmesi ve ancak diyette belirlenen bir eksiklik varsa vitamin verilmesini öneriyor. Ancak bazı özel durumlarda Rutin vitamin eklenmesi gerekiyor. Vejetaryenlerde (Hayvansal gıda almayanlar) dahil olmak üzere beslenmesi riskli olanlar, karnında birden fazla bebek taşıyanlar, sigara içenler ve alkol kullananlar özel durum tablosuna giriyor.

evet canım bende ev temizliğinde kullanıyodum..ama şimdi 15 gündebir kadın alıyorum..dolayısıyla ona pek bişi kalmıo..diyoki oh be bundanda yırttık :)

benimde öyle işte,leblebi kadar bazen çıkık oluyor ama normalde düz duruyor....15 inde dr ye gideçeğim bende ona sorçağım şu avent niplette göğüs uçu çıkarıçı için...kalıçı çözüm sağlıyormuş sanırım...

az kalmış senin kontrolüne. bakalım ne diyecek doktor...
bişey buldum internetten, işe yarar mı bilmiyorum:

PROBLEM 3: MEME UÇLARI ÇOK KISA

SEBEBİ: DOĞUMSALDIR.

ÇÖZÜM: ÖNCE MEME UÇLARINA DOKUNMADAN İNCELEYİN MEME UCUNUN GÖRÜNÜŞÜNÜ VE UZAYIP ESNEMESİNİ KONTROL EDİN. MEME UCUNU ÇIKARTABİLMEK İÇİN HER İKİ İŞARET PARMAĞINIZLA İKİ ZIT YÖNE DOĞRU DOKUYU GERDİRİN. BU EGZERSİZİ GÜNDE 2 DEFA BEŞER DAKİKA YAPIN. BEBEĞİ DOĞUMDAN HEMEN SONRA EMZİRİN VE DOĞRU POZİSYONDA OLDUĞUNDAN EMİN OLUN. BEBEK MEME UCUNA UYGUN POZİSYONDA YERLEŞTİRİLEMEZSE 7-10 GÜN SÜRE İLE MEME UCUNA TAKILAN BAŞLIKLA EMZİRİN. BAŞLIK MEME UCUNUN ESNEYİP UZAMASINI SAĞLAR. BAŞLIK İLE MEME YUMUŞADIĞI VE GEVŞEDİĞİ ZAMAN BEBEĞİ BAŞLIK OLMADAN EMZİRİN. MEMELERİN ÇOK DOLU VE GERGİN OLDUĞU ZAMANLARDA YUMUŞAYINCAYA KADAR SÜTÜ SAĞIN. BU BEBEĞİN MEME UCUNU DAHA KOLAY TUTMASINI SAĞLAR. EMZİRİRKEN MEME UCUNUN VE KOYU RENKLİ KISMIN BEBEĞİN AĞZINDA OLMASINI SAĞLAYIN

alıntıdır...

hepinize merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi tam olmasada okumaya çalıştım.atladığım şeyler varsa ne olur darılmayın.hala mide bulantıları ile boğuşan arkadaşlar biran önce kurtulmanızı diliyorum.yeni gelen herkese HOŞGELDİNİZ diyorum.
selkiecim benim de aynı problem var ya ben bunu hep düşünürdüm bana çocuk emdikçe kendiliğinden çıkar dediler.ama baksana sen emzirememişsin:sinifsinif:.benimkide aynı senin gibi.buna bir çözüm bulmak şart ozaman canımcım.

iyiyim canım ama yorgun hissediyorum biraz bulantım yok şükür.sen nasılsın? hiç okuyamadım geçmişi herkes iyidir umarım.

iyi iyi, çok sevindim...
ben aynıyım, zar zor bir öğle yemeği yedim az önce, şimdi de onun bulantısıyla baş başayım :)

Benim bıdığın erkek olma ihtimali kuvvetleninca kaldırdım, gerçekten erkekse alınmasın diye kaydirigubbakcemile3

Hoşuma giden yeni ve unisex birşey bulursam koyucam :)

Benim bıdığın erkek olma ihtimali kuvvetleninca kaldırdım, gerçekten erkekse alınmasın diye kaydirigubbakcemile3

Hoşuma giden yeni ve unisex birşey bulursam koyucam :)

:roflol: :roflol: buna çok güldüm evet ne o öyle erkekkkk geliyor güzel bi erkek bebiş bul koy bari :) ya ben de değişmek istiyom profil resmimi değişmiyor bir türlü sinir oldum ne koyarsam koyayım bu pembe şapkalı kız resmi gitmiyor.

herkese merhaba opuyorumnanaktan

canım bunu deneyebiliriz aslında,

valla canım ben aynı şeyi yaşamak istemediğim için problemi şimdiden çözmek istiyorum...herkes bişey söylüyor,ama bebek ağzında tutamıyorki ucu küçük olunca nasıl emecekte büyüyecek....
birde ben oğluma mama verirken hep vicdan azabı cektim...sütüm akıyordu ilk günler bebek ememediği için kıyafetlerime akıyordu,birde göğüslerim inanılmaz acıyordu içi doldukca...sn boşver milleti madem öyle bir sorunun var almaya çalış önlemini şimdiden..sonra sen çekiyorsun zorluğunu,

iyi iyi, çok sevindim...
ben aynıyım, zar zor bir öğle yemeği yedim az önce, şimdi de onun bulantısıyla baş başayım :)

canım geçer inşallah birazdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…