2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar cılt bakımı ıcın Haccer dıye bır urun aldım ızmirde bir aktardan ...bende gebelıkten oturu yuzumde 3 adet gebelık lekesı olusmustu cıddı mıktarda azalttı ustelık cıldım parladı daha bır hos gorunuyor tavsıye ederım cok memnun kaldım bıraz once google amcaya da sordum meger unlu bır kremmıs tanıtımında catlaklar ıcınde kullanılacagı yazıyor..Ben gobegıme de kullanmayı dusunuyorum. onun dısında badem yagını bende kıl arttırıryor dıye duydugum ıcın kullanmayacagım kakao yagı aldım cok hos nemlendırıyor.... Catlaklar ıcın bır vıdeo ızlemıstım bazı bunyelerde ne yapılırsa yapılsın catlak olusurmus ınsaallah o bunyelerden bırıne sahıp degılızdır bır decatlak olustuktan sonra tedavısı olmaz mıs... olusmadan once hep nemlı tutmamız gerekıyor... ıste bölee

selam kızlarrr..hepinizi öpüyorum...geçmişi okuyamadım malum ben bu gün biraz gerildim açıkçası...
aslında takmıyorumda yinede insan bir garip oluyor...
eşimle aynı yerde çalışıyoruz dolayısıyla ortak arkadaşlarımız var kız dediğimizde her erkeğin gönlünde erkek yatar ama üzülme...
olsun üzülme falan gibi cümleler kullanıldı yüzümüze karşı...benim deli gibi kız istediğimi hep içimden kız geçtiğini allahında gönlüme göre verdiğini biliyosunuz zaten...
ne garip insanlar var yaa allah allah gerçi eşim kızdı o nedemek hayırlı olsun kız olsun çamurdan olsun bidaha duymayayım biz başından beri kız istedik zaten dedi amaaaaaa...üff neyse yaaa.
kayınvalidemde annemi arayıp size çekti herhalde bizde hiç kız yok demiş bu akşam onlara gidicez bebeğin cinsiyetini baba belirler biraz araştırırsan anlarsın dicem...delirttiler beni zorla beaaa...

aman çanım takma sen onları be,kız bir kere daha iyi,kız evlat daha düşkün oluyor babaya ,eşinin sevinmesi lazım,hem bu devirde kızı erkeğimi kalmış,ikiside aynı...

slm nilifercim sakın fazla kaşıma yoksa çatır öatır çatlar bebeyağı sür
göğüslerin küçükse çok kaşınıyo büyüdüğü için

selam kızlarrr..hepinizi öpüyorum...geçmişi okuyamadım malum ben bu gün biraz gerildim açıkçası...
eşimle aynı yerde çalışıyoruz dolayısıyla ortak arkadaşlarımız var kız dediğimizde her erkeğin gönlünde erkek yatar ama üzülme...
olsun üzülme falan gibi cümleler kullanıldı yüzümüze karşı...benim deli gibi kız istediğimi hep içimden kız geçtiğini allahında gönlüme göre verdiğini biliyosunuz zaten...
ne garip insanlar var yaa allah allah gerçi eşim kızdı o nedemek hayırlı olsun kız olsun çamurdan olsun bidaha duymayayım biz başından beri kız istedik zaten dedi amaaaaaa...üff neyse yaaa.
kayınvalidemde annemi arayıp size çekti herhalde bizde hiç kız yok demiş bu akşam onlara gidicez bebeğin cinsiyetini baba belirler biraz araştırırsan anlarsın dicem...delirttiler beni zorla beaaa...

canım benim mevlam güzeller güzeli kızını hayırlısı ile kucağına alamyı nasip etsin inşallah kayınvalideler böyle devrik cümleler kurmadıklarında kendilerini görevini hakkıyla icra edemeyen askerler gibi hissediyorlar :KK70: bu benim eşimin yorumu :) sen hiç üzülme kendininde bi kadın olduğunu unutup konuşmuş :) bizim evde de mesela ben erkek bebek eşim kız bebek istiyor ama sanırım ben galip geleceğim :d

arkadaşlar aramızda göğüsleri kaşınan varmı,,yoksa tekmiyim.:sinifsinif: :sinifsinif:acayip kaşınıyo,,.bazen yola yola kaşıyorum..offf:sinifsinif:iz kalıyo..

Çok geçmiş olsun canım yaaa.
Biliyorum ne kötü bir şey olduğunu.
Ben de pazartesi akşamı servisten inip, her yerin en yoğun olduğu saatte, Bostancı'daki bütün köşe başlarına kustum...
Gelen geçen herkes bana baktı.
Hamile olduğum da belli olmuyor, pis kadın kimbilir ne yedin mübarek ramazan günü demişlerdir :))

Ah canım ya, bebeklerimiz uğruna ne mahcubiyetler yaşıyoruz. Sadece kusma da değil benim kuzenimde inanılmaz gaz sorunu olmuş, son aylarda tavan yapmış. Ne kadar çabalarsa çabalasın iş yerinde tuvalete yetişemediği ofiste pırt yaptığı zamanlar olmuş. Bunu anlattığı zaman ben bile çok utanmıştım. Yapabileceğin hiçbir şey yok. Tüm günü tuvalette geçiremezsin. Toplantın oluyor, senin ofis dışı bir görüşmeye gitmen gerekiyor. Sıkıntını kime nasıl anlataaksın.

canım benimkilerde kaşınıyo çok..noluyo anlamadım...
bosna kıyamam yaa geçen akşam bi midem bulandı böyle su gibi bişi geldi boğazıma ama kusmadım hemen aklıma siz geldiniz valla allah yardımcınız olsun dua etmekten başka bişi gelmiyo elimden...ama sende öyle düşünme ben geçen gün serviste öyle kusan bi kadın gördüm yazık yolun kenarında kusuyordu hiç aklıma öyle kötü şeyler gelmedi insanlık hali bu hamiledir belki belki hastadır...deme kendine öyle pis kadın falan diye...
taburcu yazık kuzeninede yaa..
hele bi doğsunlar yazııık ozamanda hep onlar kusucak kıyamam yaa...

canım benim mevlam güzeller güzeli kızını hayırlısı ile kucağına alamyı nasip etsin inşallah kayınvalideler böyle devrik cümleler kurmadıklarında kendilerini görevini hakkıyla icra edemeyen askerler gibi hissediyorlar :KK70: bu benim eşimin yorumu :) sen hiç üzülme kendininde bi kadın olduğunu unutup konuşmuş :) bizim evde de mesela ben erkek bebek eşim kız bebek istiyor ama sanırım ben galip geleceğim :d

aman çanım takma sen onları be,kız bir kere daha iyi,kız evlat daha düşkün oluyor babaya ,eşinin sevinmesi lazım,hem bu devirde kızı erkeğimi kalmış,ikiside aynı...

Herkese günaydınlar kızlarrrr...
Efecrin'cim eee sölemedin? ne istedin kocandan bakalım???
bu arada Dila'cım üzülme boşver bunlar bize göre anormal ama insanlara göre gayet normal şeyler..Gidip hesap sorsan hepsi masum masum "ama ben şaka yaptıımm, ama ben kötü bişi demek istemediiiimmm" diye kendilerini haklı çıkartırlar...Ama kayınvalidene söle..
Bende kayınvalideme dedimki "içine ne doğuyo anne" dedim, "bizim sülalede kız yok onun için kız doğmuyo" dedi:mymeka: bende o belli olmaz dedim..."herkes erkek tahmin ediyo bilmiyorum artık"dedi.."Ben milletin tahminine göre sipariş etmedim bu işler kısmet işi sipariş işi değilki"dedim...
Belki söylediğinde kötü bişi yok ama bana batıyo işte bugünlerde herşey ne bilem

sağolun kızlar desteğiniz için..beknur aynı muhabbet bizdede geçti ama ben senin gibi cevap verememiştim...
seyyalcim süper bi tespit olmuş eşininki gerçekten tebrik ediyorum...

kızlar vitmain haplarını ben içmiyorum daha doğrusu içemiyorum doktoruna bugün yarın giden olursa bi sorsanıza bunların suda eriyen tabletleri varmı yada içmesek bişe olurmu bebişe kan hapını içiyom ama

günaydın arkadaşlarr a.s.
arkadaşlar aramızda göğüsleri kaşınan varmı,,yoksa tekmiyim.:sinifsinif: :sinifsinif:acayip kaşınıyo,,.bazen yola yola kaşıyorum..offf:sinifsinif:iz kalıyo..
tam olarak kaşıntı değil de
dün ilk defa göğüs uçlarımın soyulduğunu ve acıdığını hissettim
büyüyor sanırım.. kaşıntıda bu yüzden olsa gerek
Ben de pazartesi akşamı servisten inip, her yerin en yoğun olduğu saatte, Bostancı'daki bütün köşe başlarına kustum...
Hamile olduğum da belli olmuyor, pis kadın kimbilir ne yedin mübarek ramazan günü demişlerdir :))
off çok zor ya
benim de çok fena azalacağına arttı :gitme:
Allah yardımcımız olsun
normalde gündüzleri olurdu, dün gece ilk defa yataktan kalkıp istifra ettim :sinifsinif:

Günaydın herkese a.s.

Nilüferciğim benimde göğüslerim kasşınıyor çok ama kaşımamaya çalış tatlım
büyüyor ve geriliyorlar haliyle kaşınmaları çok normal
ben göğüslerimide yağlıyorum biraz olsun hafifliyor sanada tavsiye ederim
kaydirigubbakcemile2

Sanırım bir çoğumuz kalbinden bir kızım bir oğlum olsun diye geçiyordur. Hadi inşallah senin öyle olur.

Geçmiş olsun.

1-2 günden 1-2 haftaya kadar uzayabiliyor bu senin hastanenin laboratuvarının vereceği takvime de bağlı.

Ablamın doğumu da böyleydi ve ben doğuma girmiştim. O zaman bekardım ve herkes kızmıştı bekar kız doğuma mı girermiş. Ben Rabbime hep şükrediyorum, yaşamımın en güzel hediyesiydi yiğenimin doğumunu görmek.

Senin müsait olduğun vakit bizim mesaimizin bitip eve yollandığımız vakit oluyor deek ki :)

Hadi hayırlısı. Beklenenden çok çok erken bir vakit değil. Sağlıkla gelsin inşallah, bakarsın gerçek çıkar :)

Sağolasın. ınşallah normal doğum olurda buna gerek kalmaz ama normal doğum olmazsa bende doktorumdan bunu isterim herhalde.

Ben biraz kafam kumda yaşıyorum. Haberlere dayanamıyorum. Ben girince odaya haber izleniyorsa kapatılsın istiyorum. Sağolsun evdekiler de beni üzmüyor.

Bu arada herkese günaydın kızlarrr.

41.KERE MAŞALLAH DıYELıM:nazar:Listemizde kızlarda çoğalır inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.Önce sağlıklı olsunlarda:nazar::nazar:

inşallah kızlarda çoklaşır listede prensesler gelsin artık demi,,,,
ya 28 inde doğum yaparsam benim doğum gününle bebişin doğumgününü 4 gün arayla kutlayaağız,,keşke benim doğum günüme gelse,çok güzel hediye olurdu benim için...

:1hug:

Bu durumlar hassas elbette bende en ufak duruma kızmaya başladım.Önemli olan sağlıklı olsunda kız erkek farketmez canım.Ama insanoğlu erkek adamın erkek oğlu olur mantığıyla hala sürdürürler....Sen bozma moralini

Kızlar zaman geçtikçe artık ismen ya da kullaıcı adı olarak birbirimizi tanır olduk. Dolayısuyla forumda görmeyince tedirgin oluyoruz. Bir haber ağır lazım diye düşünmeye başlıyorum. Elbette telefon çok özel ama belki mail adresi ne bileyim bilemedim.

Birisi gülencim'i sormuş. Gülencim pazartesi geç saatte sanırım foruma girmiş bebeğin iyi olduğunu herşeyin yolunda olduğunu yazmış, ama dün hiç mesajı yoktu. Bugün gelir inşallah. Ben de Canan'ı mesak ettim. Eskişehir'e gidecekti. En son onu yazmıştı sonra mesajını bilmiyorum.

Benim bildiğimde Gülencim birkaç gün girmeyecekmiş.Eşinin de bu sayfaları okuduktan sonra biraz dinlenmeyi tercih etmişler...Sanırım birkaç gün yok maalesef

Ben sağ göğsüm soyulmaya ve gerilmeye başladı.Çok afadersiniz göğüs uçlarım bile belli değilken şimdi renk bile değişti ve göğüs ucum hem kaşınıyor hemde derisi soyuluyor....Bu arada göbek çizgim benim çok hafif belirginleşti sizlerin ne durumda?

Herkese günaydınlar kızlarrrr...
Efecrin'cim eee sölemedin? ne istedin kocandan bakalım???
bu arada Dila'cım üzülme boşver bunlar bize göre anormal ama insanlara göre gayet normal şeyler..Gidip hesap sorsan hepsi masum masum "ama ben şaka yaptıımm, ama ben kötü bişi demek istemediiiimmm" diye kendilerini haklı çıkartırlar...Ama kayınvalidene söle..
Bende kayınvalideme dedimki "içine ne doğuyo anne" dedim, "bizim sülalede kız yok onun için kız doğmuyo" dedi:mymeka: bende o belli olmaz dedim..."herkes erkek tahmin ediyo bilmiyorum artık"dedi.."Ben milletin tahminine göre sipariş etmedim bu işler kısmet işi sipariş işi değilki"dedim...
Belki söylediğinde kötü bişi yok ama bana batıyo işte bugünlerde herşey ne bilem

Beknurcum ama sen aranmışsın gibi geldi bana :) :p Şaka şaka. Keşke sormasaymışsın, ona bu konuda hiç söz hakkı vermeseymişsin. Bırakın kayınvalideyi bazen kendi annelerimiz bile moral bozucu olabiliyor. Ben kimse ile bunların muhabbetine girmiyorum. Herkesin söyleyecek öyle çok şeyi var ki. Mesela bir kısmı tamamen kocakarı uydurması, bir kısmı bebeğe zararlı ama bana çok işe arayan önerilermiş gibi söylüyorlar.

Biz kayınvalidemle 2 haftada bir belki görüşüyoruz öyle çok uzak da değiliz. Bana hep canın bir şey ister mi diyor. Öyle çok etliye sütlüye karışmaz. Ben yemek seçerim mızmızım reflüden dolayı, hiç ısrar etmez ondayken benim yemeğimi ye diye. Israr eden olursa da kızar "kızım hasta dokunmayın" der. Yani öyleydi ama en son görüştüğümüz de bebeği sahiplendiğinden sanırım artık bir şeyler yiyeyim diye beni zorlamaya başladı. Cinsiyeti için yengesi ile konuşurken kızımız olacak herhalde dedi. Ama benim duyduğumu bilmiyor, yüzüme bir şey demedi. Gönlünden ise erkek geçiyor diye anladım çünkü görümcemin bir kızı var. Gidipte sormayacağım. Eşime çok ısrar ettim içine doğan bir şey var mı diye. Eskiden kız bebek isterdi. Şimdi bir ketum, "Hayırlısı. Sağlıklı olsun, bize el sallasın ultrasondan bakınca, cinsiyeti şimdi boşver" diyor.

burası dışında, en azından acil durumlarda haberleşebileceğimiz bir ağ iyi olur aslında...
Ne Gülencim'i, ne Canan'ı okumamışım ben mesela... Simenay'dan da haber yok.

Haklısın bak Simenay'ın dün mesajı var mıydı ben de anımsamıyorum. ışte o haberleşme ağının nasıl bir şey olması gerektiğini kurgulayamadım kafamda.

Arkadaslar cılt bakımı ıcın Haccer dıye bır urun aldım ızmirde bir aktardan ...bende gebelıkten oturu yuzumde 3 adet gebelık lekesı olusmustu cıddı mıktarda azalttı ustelık cıldım parladı daha bır hos gorunuyor tavsıye ederım cok memnun kaldım bıraz once google amcaya da sordum meger unlu bır kremmıs tanıtımında catlaklar ıcınde kullanılacagı yazıyor..Ben gobegıme de kullanmayı dusunuyorum. onun dısında badem yagını bende kıl arttırıryor dıye duydugum ıcın kullanmayacagım kakao yagı aldım cok hos nemlendırıyor.... Catlaklar ıcın bır vıdeo ızlemıstım bazı bunyelerde ne yapılırsa yapılsın catlak olusurmus ınsaallah o bunyelerden bırıne sahıp degılızdır bır decatlak olustuktan sonra tedavısı olmaz mıs... olusmadan once hep nemlı tutmamız gerekıyor... ıste bölee

Şu Haccer'e bende bakayım benimde yüzümde gebelik lekesi çıktı :KK43:

ben varım canımmm ya ben hamileleiğin tüm belirtileriin yaşamak zorundamıyım bir kişide şu oluyor desinde bende bende yok diyeyim yaa :sinifsinif:

Bosna, canım yaaa....
Kimsenin birşey dediğini zannetmiyorum ama derlerse de boşver kim ne derse desin... Biz bizi içimizi biliyoruz ya... Şeniz

BOSNA ve SİNPAC;
Bu topiğin en hassas anneleri kıyamam ben size yaaa
İnşallah en kısa zamanda normal günlerinize dönersiniz.Çok zor bir durum ben ne kusma ve miğde bunaltısı yaşıyorum...Sizleri de çok iyi anlıyorum çok zor bir durum ama geçecek anneler az daha sıkın dişinizi:1hug::nazar::nazar:

Ah canım ya, bebeklerimiz uğruna ne mahcubiyetler yaşıyoruz. Sadece kusma da değil benim kuzenimde inanılmaz gaz sorunu olmuş, son aylarda tavan yapmış. Ne kadar çabalarsa çabalasın iş yerinde tuvalete yetişemediği ofiste pırt yaptığı zamanlar olmuş. Bunu anlattığı zaman ben bile çok utanmıştım. Yapabileceğin hiçbir şey yok. Tüm günü tuvalette geçiremezsin. Toplantın oluyor, senin ofis dışı bir görüşmeye gitmen gerekiyor. Sıkıntını kime nasıl anlataaksın.

Allahım o çok fena olabilir...
Düşünüyorum da...
Aman allahım...
Ama iyi de olabilir:jeyyar: Kimse yaklaşamaz yanımakötükedihüso

Merhaba kızlar, keyifler yerindedir umarım.
Geçmişi okudum herkes iyi galiba da dış etkenler yüzünden(arkadaştı, komşuydu, kayınvalideydi...) canınızı sıkmayın, herkes kendince yorumlar yapacak cinsiyetle ilgili. Bunlara hazırlıklı olmak ve hiiiiç takmamak lazım, kız olsa ne olur, erkek olsa ne olur Allah aşkına. Evlat bu.

kızlar yaaa,gögüslerden bahsetmişken,benimde gögüslerim açımıyor,kaşınmıyoda ama,,,,benim ğöğüs uçlarım çok küçük yok gibi nerdeyse,ve ben bu nedenle oğlumu emziremedim....şimdi 2.dede aynı sıkıntı olaçak?şu avent niplette diye göğüs uçu çıkarıcı bir şey var onlardan almayı düşünüyorum...işe yaramı aacba ,yada evrenizde bu gibi sorun yaşayan oldumu ne aptılar emzirebildilermi?şimdiden almak lazımmış önlemini bunun?o niplette son aylarda kullanılamıyormuş,biliyorsunuz on aylarda göğüs uçlarıyla uğraşmak,gögüste bir hormonun salınımını arrttırdığı onunda erken doğuma sebebiyet veriyor.bebek doğduktan sonrada geç olur...

Arkadaslar cılt bakımı ıcın Haccer dıye bır urun aldım İzmirde bir aktardan ...bende gebelıkten oturu yuzumde 3 adet gebelık lekesı olusmustu cıddı mıktarda azalttı ustelık cıldım parladı daha bır hos gorunuyor tavsıye ederım cok memnun kaldım bıraz once google amcaya da sordum meger unlu bır kremmıs tanıtımında catlaklar ıcınde kullanılacagı yazıyor..Ben gobegıme de kullanmayı dusunuyorum. onun dısında badem yagını bende kıl arttırıryor dıye duydugum ıcın kullanmayacagım kakao yagı aldım cok hos nemlendırıyor.... Catlaklar ıcın bır vıdeo ızlemıstım bazı bunyelerde ne yapılırsa yapılsın catlak olusurmus ınsaallah o bunyelerden bırıne sahıp degılızdır bır decatlak olustuktan sonra tedavısı olmaz mıs... olusmadan once hep nemlı tutmamız gerekıyor... İste bölee

Dur bende alayım...
Ne kadardı tahminen?

X