Beknurcum ama sen aranmışsın gibi geldi bana :)
Şaka şaka. Keşke sormasaymışsın, ona bu konuda hiç söz hakkı vermeseymişsin. Bırakın kayınvalideyi bazen kendi annelerimiz bile moral bozucu olabiliyor. Ben kimse ile bunların muhabbetine girmiyorum. Herkesin söyleyecek öyle çok şeyi var ki. Mesela bir kısmı tamamen kocakarı uydurması, bir kısmı bebeğe zararlı ama bana çok işe arayan önerilermiş gibi söylüyorlar.
Biz kayınvalidemle 2 haftada bir belki görüşüyoruz öyle çok uzak da değiliz. Bana hep canın bir şey ister mi diyor. Öyle çok etliye sütlüye karışmaz. Ben yemek seçerim mızmızım reflüden dolayı, hiç ısrar etmez ondayken benim yemeğimi ye diye. Israr eden olursa da kızar "kızım hasta dokunmayın" der. Yani öyleydi ama en son görüştüğümüz de bebeği sahiplendiğinden sanırım artık bir şeyler yiyeyim diye beni zorlamaya başladı. Cinsiyeti için yengesi ile konuşurken kızımız olacak herhalde dedi. Ama benim duyduğumu bilmiyor, yüzüme bir şey demedi. Gönlünden ise erkek geçiyor diye anladım çünkü görümcemin bir kızı var. Gidipte sormayacağım. Eşime çok ısrar ettim içine doğan bir şey var mı diye. Eskiden kız bebek isterdi. Şimdi bir ketum, "Hayırlısı. Sağlıklı olsun, bize el sallasın ultrasondan bakınca, cinsiyeti şimdi boşver" diyor.
Haklısın bak Simenay'ın dün mesajı var mıydı ben de anımsamıyorum. İşte o haberleşme ağının nasıl bir şey olması gerektiğini kurgulayamadım kafamda.
Şu Haccer'e bende bakayım benimde yüzümde gebelik lekesi çıktı