2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar biz geldik kaydirigubbakcemile2
oku oku bitiremedim geçmişi bu ne yaww döktürmüşünüz yine...alkisalkisalkis
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.
kızlar ben dün sankim bişeyler hissettim gibi amaaaaaa yanılıyor da olabilirim :sm_confused:

selam kızlarrr..hepinizi öpüyorum...geçmişi okuyamadım malum ben bu gün biraz gerildim açıkçası...
aslında takmıyorumda yinede insan bir garip oluyor...
eşimle aynı yerde çalışıyoruz dolayısıyla ortak arkadaşlarımız var kız dediğimizde her erkeğin gönlünde erkek yatar ama üzülme...
olsun üzülme falan gibi cümleler kullanıldı yüzümüze karşı...benim deli gibi kız istediğimi hep içimden kız geçtiğini allahında gönlüme göre verdiğini biliyosunuz zaten...
ne garip insanlar var yaa allah allah gerçi eşim kızdı o nedemek hayırlı olsun kız olsun çamurdan olsun bidaha duymayayım biz başından beri kız istedik zaten dedi amaaaaaa...üff neyse yaaa.
kayınvalidemde annemi arayıp size çekti herhalde bizde hiç kız yok demiş bu akşam onlara gidicez bebeğin cinsiyetini baba belirler biraz araştırırsan anlarsın dicem...delirttiler beni zorla beaaa...

öhhh yani desem çok mu ayıp etmiş olurum :kedi: canım sen ne kafana takıyorsun bunları yaaa salla gitsin dilacım valla
canım kaynanada yazdığını bence söyle :jeyyar: ben söylerdim yani de seni bilemem kanına girmiyeyim :eek:

günaydın kızlar biz geldik kaydirigubbakcemile2
oku oku bitiremedim geçmişi bu ne yaww döktürmüşünüz yine...alkisalkisalkis
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.
kızlar ben dün sankim bişeyler hissettim gibi amaaaaaa yanılıyor da olabilirim :sm_confused:

bende akşam tv izliyorum.göbüşümde bitakım olaylar olduğunu hissettimakannehir akannehirdelikafaduldensanırım bağırsaklarım,bebik olduğunu sanmıyorum:ecrin_bebek:daha erken sanırım.hımm.belkide bebikimdir,.:ecrin_bebek:

selam kızlarrr..hepinizi öpüyorum...geçmişi okuyamadım malum ben bu gün biraz gerildim açıkçası...
eşimle aynı yerde çalışıyoruz dolayısıyla ortak arkadaşlarımız var kız dediğimizde her erkeğin gönlünde erkek yatar ama üzülme...
olsun üzülme falan gibi cümleler kullanıldı yüzümüze karşı...benim deli gibi kız istediğimi hep içimden kız geçtiğini allahında gönlüme göre verdiğini biliyosunuz zaten...
ne garip insanlar var yaa allah allah gerçi eşim kızdı o nedemek hayırlı olsun kız olsun çamurdan olsun bidaha duymayayım biz başından beri kız istedik zaten dedi amaaaaaa...üff neyse yaaa.
kayınvalidemde annemi arayıp size çekti herhalde bizde hiç kız yok demiş bu akşam onlara gidicez bebeğin cinsiyetini baba belirler biraz araştırırsan anlarsın dicem...delirttiler beni zorla beaaa...

Herkese gunaydınnnnnn
dılacım sakın ol.. Saglıklı olsun Dıla bosver gerısını...... Kız cocuk daha sıcak yapar evı derler ...gercı hayırlısı olsun... Hem halaa hakkınız var dener dener denersınız.. Mesela bız hakkımızı arıcaz ınşallah :)

sağolun canlarım yok yok ben bunların altında kalmam zaten merak etmeyin...
canlarına okicam...

Dilacım, bu devirde hala böyle insanlar var maalesef. Hiç takma kafana, eşin gereken cevabı vermiş zaten. Onlar bir bebeğin sadece sağlıklı olmasını dilemenin ne demek olduğunu bilmiyorlar demek ki...

bende akşam tv izliyorum.göbüşümde bitakım olaylar olduğunu hissettimakannehir akannehirdelikafaduldensanırım bağırsaklarım,bebik olduğunu sanmıyorum:ecrin_bebek:daha erken sanırım.hımm.belkide bebikimdir,.:ecrin_bebek:

bebikin değilmiş hayatım ben sordum 16.haftadan önce teknik olarak mümkün değil dedi..ama sen kaçtasın 16 olduysan hissediyor olabilirsin...

Bosna, Sinpac ikinize de geçmiş olsun. Kızlar ben doktorumla konuştum midenizin yapısı yada başka bir nedenden değilde de hamilelikte kusmayı tetikleyen hormon ise kusmanıza sebep bu hormon 20. haftaya kadar kusmayı tetikliyormuş sonra kayboluyormuş. Genellikle 14. haftadan sonra kusma şikayetlere azalarak 20. haftadan sonra tamamen kaybolurmuş. Ama tabi istisnaları var.

Evet bu forum çok hızlı :) Yazılanları okuyup yanıt yazana kadar arada birçok mesajı kaçırdığımız oluyor.

Taburcu, teşekkürler canım.
20. haftaya kadar sürmesin nolur yaa, gözümün feri kaçtı valla :)
Ben bu haftadan sonra düzelme bekliyorum, sonra da ne bulursam yiyeceğim. Ağız tadıyla yemek yemeyi özledim inan ki :))

Taburcu, teşekkürler canım.
20. haftaya kadar sürmesin nolur yaa, gözümün feri kaçtı valla :)
Ben bu haftadan sonra düzelme bekliyorum, sonra da ne bulursam yiyeceğim. Ağız tadıyla yemek yemeyi özledim inan ki :))

Canım yaaa,

Dün iftar vakti oturduğumuz yerde bir lokantaya kustum....akannehirakannehir:bbo::bbo:

Yaşadığım mahcubiyeti kimse tahmin edemez...

Şöyle gönlümce ne istersem onu yesem....

aynen canım yaa tatlı yedim söylemesi ayıptır ondan sonra bi kıpırtı anlayamadım valla sabah arkadaşa söyledim kıpırtı gibi oldu dedim ilk kime baktın dedi bende ya eşime yada tv ye baktım ne biliyim şimdi dedim eşine baktıysan iyi ona benzer dedi acaba tvde ne vardı dedi kafamçokkarıştı hatırlamıyorum ki akşam ne izliyordum acaba... kaydirigubbakcemile3

Kızlar şu çatlaklar için ne kullanıyorsunuz?

Ben bebe yağı (farklı çeşitleri var, light olanı almayın yağsız oluyor, konak sökücü olandan alın, o sırf yağ) ve neutrogena nın vücut kremini sürüyorum... İkisi de 5-6 TL civarı idi...

Badem yağı ve susam yağı tüyleri artırıyormuş... Kakao yağını falan da eskiden hamamdan sonra çok sürdürürdüm; 2 hafta ne giysem boyardı, sonra da çıkmazdı...

Benim her yerim kaşınmaya başladı... Zannediyorum çatlamaya başlayacağım...

cumartesi nasip olursa 14.haftama girecem,.daha var yaniiii:1rolleyes: :1rolleyes:

evet hayatım sana daha varmış....amaan doktor ne bilir yaa diyo benim kocam bazen :))
hissediyosundur hissediyosundur dedi...daha 8 cm hayatım onun dokunusundan nolurkiii?yerim ben onun ellerini ayaklarını...

Kızlar zaman geçtikçe artık ismen ya da kullaıcı adı olarak birbirimizi tanır olduk. Dolayısuyla forumda görmeyince tedirgin oluyoruz. Bir haber ağır lazım diye düşünmeye başlıyorum. Elbette telefon çok özel ama belki mail adresi ne bileyim bilemedim.

Birisi gülencim'i sormuş. Gülencim pazartesi geç saatte sanırım foruma girmiş bebeğin iyi olduğunu herşeyin yolunda olduğunu yazmış, ama dün hiç mesajı yoktu. Bugün gelir inşallah. Ben de Canan'ı mesak ettim. Eskişehir'e gidecekti. En son onu yazmıştı sonra mesajını bilmiyorum.

arkadaşlar aramızda göğüsleri kaşınan varmı,,yoksa tekmiyim.:sinifsinif: :sinifsinif:acayip kaşınıyo,,.bazen yola yola kaşıyorum..offf:sinifsinif:iz kalıyo..

Canım yaaa,

Dün iftar vakti oturduğumuz yerde bir lokantaya kustum....akannehirakannehir:bbo::bbo:

Çok geçmiş olsun canım yaaa.
Biliyorum ne kötü bir şey olduğunu.
Ben de pazartesi akşamı servisten inip, her yerin en yoğun olduğu saatte, Bostancı'daki bütün köşe başlarına kustum...
Gelen geçen herkes bana baktı.
Hamile olduğum da belli olmuyor, pis kadın kimbilir ne yedin mübarek ramazan günü demişlerdir :))

Canım yaaa,

Ah canım ya, bebeklerimiz uğruna ne mahcubiyetler yaşıyoruz. Sadece kusma da değil benim kuzenimde inanılmaz gaz sorunu olmuş, son aylarda tavan yapmış. Ne kadar çabalarsa çabalasın iş yerinde tuvalete yetişemediği ofiste pırt yaptığı zamanlar olmuş. Bunu anlattığı zaman ben bile çok utanmıştım. Yapabileceğin hiçbir şey yok. Tüm günü tuvalette geçiremezsin. Toplantın oluyor, senin ofis dışı bir görüşmeye gitmen gerekiyor. Sıkıntını kime nasıl anlataaksın.

Herkese günaydınlar kızlarrrr...
Efecrin'cim eee sölemedin? ne istedin kocandan bakalım???
bu arada Dila'cım üzülme boşver bunlar bize göre anormal ama insanlara göre gayet normal şeyler..Gidip hesap sorsan hepsi masum masum "ama ben şaka yaptıımm, ama ben kötü bişi demek istemediiiimmm" diye kendilerini haklı çıkartırlar...Ama kayınvalidene söle..
Bende kayınvalideme dedimki "içine ne doğuyo anne" dedim, "bizim sülalede kız yok onun için kız doğmuyo" dedi:mymeka: bende o belli olmaz dedim..."herkes erkek tahmin ediyo bilmiyorum artık"dedi.."Ben milletin tahminine göre sipariş etmedim bu işler kısmet işi sipariş işi değilki"dedim...
Belki söylediğinde kötü bişi yok ama bana batıyo işte bugünlerde herşey ne bilem

Kızlar zaman geçtikçe artık ismen ya da kullaıcı adı olarak birbirimizi tanır olduk. Dolayısuyla forumda görmeyince tedirgin oluyoruz. Bir haber ağır lazım diye düşünmeye başlıyorum. Elbette telefon çok özel ama belki mail adresi ne bileyim bilemedim.

Birisi gülencim'i sormuş. Gülencim pazartesi geç saatte sanırım foruma girmiş bebeğin iyi olduğunu herşeyin yolunda olduğunu yazmış, ama dün hiç mesajı yoktu. Bugün gelir inşallah. Ben de Canan'ı mesak ettim. Eskişehir'e gidecekti. En son onu yazmıştı sonra mesajını bilmiyorum.

burası dışında, en azından acil durumlarda haberleşebileceğimiz bir ağ iyi olur aslında...
Ne Gülencim'i, ne Canan'ı okumamışım ben mesela... Simenay'dan da haber yok.

arkadaşlar aramızda göğüsleri kaşınan varmı,,yoksa tekmiyim.:sinifsinif: :sinifsinif:acayip kaşınıyo,,.bazen yola yola kaşıyorum..offf:sinifsinif:iz kalıyo..

Benim çok kaşınıyor. Göğüslerim, altları, arası, deli ediyor bazen beni... Göğüse de o yağlardan mı sürücez?

X