- Konu Sahibi minikcadimm83
- #9.621
bende doğumdan sonra oldu ikincide basurumu hiç düşenemiyorum gebelikte tedavisi varmı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar acil yardım.dün akşam evde değildik.eve geldim çamaşırımda küçücük kırmıız bir leke.hemen selpakla sildim birşey yok bulaşma felan.sancıda yok.acaba diyorum çok zorladım kendini tuvalette akşam kabz gibi birşey olmuşum ondanmı geldi.sonra kesildi.minicik iki damla.çok korktum.birşeymi oldu bebeğime allah korusun.bide vaijnadan değil arka kısmdan gelmişti.ya kendimi tuvalette çokmu zorladım.kan olsa çok gelir dimi.sancı olurmu.çok panik oldum yardım edin.
bende hemoroit var canım ama doğru bende söyliycem drdoktor bana sordu basur falan varmı deyi bende utancımdan söylemedim...
ama eskiden beri var okanama kabızken zorlamadan oluyo...
hele bi doğsun...basuru normal doğum yapacaklar için galiba tedavi etmeleri gerekiyo çünkü doğumda sürekli ıkınacağımız için kanama olabilir hatta durnmayabilir..aslında varsa biran çnce gidip söyleyin bende söylicem pazartesi gittiğimde.
ya kızlar bu arada aranızda karnı bütün gün büyük olup sabhları küçük olan varmı.sabahları çekiyor karnım sanki ya.
Bulantılar bende de aynı pembedusler...
Bu arada karın olayı aynı... Sabah gobegim yok... Gun icinde maksimum...
kızlar az once doktordan geldım
kafa+vucut toplam 7 cm
gelısımı normalmıs ense kalınlıgıda normal dedı
bır cıkıntı var ama tam olarak ne oldugu bellı degıl dedı sanırım erkek
kızlar az once doktordan geldım
kafa+vucut toplam 7 cm
canım çok sağol.hoşbuldukmafoldumben.Kardes, hemeroidliler kulubune hosgeldin....
Sabah kayısı kurusu yersen, pek zorlanmıyorsun...
Bir de duzenli olarak tuvalete cıkmalısın...
O leke hemeroidden gelmistir.. Fazla takma konuyu...
canım gözün aydın seninkide erkek demekki.vallahi ilk kız haberi kimden gelicek bende çok merak ediyorum.benden mi yoksa.kızlar az once doktordan geldım
kafa+vucut toplam 7 cm
valla canım sorma şimdi peki nasıl.evet aynen benim de öyle. ne oldu yine ?niye söndü karnım diyorum hep
günaydıınn arkadaşlarrr..
tmm dila bugün yiyecek yok kaydirigubbakcemile3
ya kızlar bişey sorcam sizin vücut sıcaklığınız da yükseldimi hamilelikte?
benimki önceden de yüksekti şimdi tavan yaptı eşim kaçıyo benden yanıyosun diye sırnaşık şey
çanım endişe etme,inşallah bir problem yoktur,ama ben sınırın ne olduğunu bilmiyorum...kızlar ensekalınlığı 2,5 çıktı kan testi verdim ama daha sonucu pazartes alacağım lütfen dua edin dr.korkutmak istemediği için sorun olmaz dedi ve sonuclara göre karar verecek galiba sizde böyle sonucu çıkna varmı lütfen yazın ..
ya kızlar acil yardım.dün akşam evde değildik.eve geldim çamaşırımda küçücük kırmıız bir leke.hemen selpakla sildim birşey yok bulaşma felan.sancıda yok.acaba diyorum çok zorladım kendini tuvalette akşam kabz gibi birşey olmuşum ondanmı geldi.sonra kesildi.minicik iki damla.çok korktum.birşeymi oldu bebeğime allah korusun.bide vaijnadan değil arka kısmdan gelmişti.ya kendimi tuvalette çokmu zorladım.kan olsa çok gelir dimi.sancı olurmu.çok panik oldum yardım edin.
Bende Mart 2010 da allah nasip ederse bebegımı kucagıma alacagım. 14. haftadayım. gelecek hafta cınsıyet ıcın ultrasona gıdecegım. Herkes oglan oldugunu soyluyor. Ben bılmıyorum hıslerım karıstı.
Hamılelıgım fena gıtmıyor yalnız 10 gundur cok uyuyor ve halsızım nıye bu kadar halsızım kı ? sındırımım hala cok yavas ve bır hamıle gıbı beslenemıyorum. Yeıdgım tek yararlı gıda peynır.
Sute baslayamadım yumurta arada bır tavuk desenız hayır bazen balık
beslenmem sıkıntı yanı
Bu da kaptanın seyır defterıne dondu
Sevgıler
valla canım sorma şimdi peki nasıl.
hamile kalmadan önce yok denecek kadar az göbeğim vardı. sanki biraz yukarı kaydı gibi ama beni görüpte hamilesin diyen yok. ne kadar zayıfsın diyorlar hala. ben de artık göbeğim şöyle çıksın istiyorum.
kızlar biz geldik doktordan ense kalınlığımız normal çıktı boyu 5,5 cm tam gtününde gidiyor bu sefer cinsiyeti daha belli değil gelişimi gayet iyi dedi dr. hihoyyyt
kızlar bebeğim annesine el salladı 5 parmağını da gördüm resmen merak etme anne ben iyiyim der gibiydi delikafadulden