- 20 Mart 2009
- 2.084
- 79
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #9.001
ewet canım
Ben de Yaseminvereliniortak
İştahını açmak için birşeyler yapmalı bence... Ama yenmeyince de yenmiyor be kardeş...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewet canım
hele şükür ya zorla oldu sanki iyiyim canım:))çok iştahzsızım ben daha yeni kahvaltı yaptım ne olcak benim halim
Zorla olur mu hiç, benim işlerim çok yoğun pek cevap yazamıyorum bu aralar, daha çok okuyan konumundayım, neden iştahsızlık var, bulantın var mı? Ben sürekli kusuyorum mesela ilaç içiyorum doktorum verdi, ilaç içerken iştahımda iyi oluyor, ilaç bitince tekrar bulantı ve kusma ve iştahsızlık oluyor, sende de böyle bir durum mu var, kaç haftalık hamilesin bu arada?
Kahvaltıyı yeni yaptın...
Gece mi oturuyorsun?
Yoksa sen de benim gibi gece gündüz uyuma taraftarı olanlardan mısın? Bu kadar iştahsızlık olmamalı bence...
Bir sıkıntın mı var?
Katkısız çorbacokacimcoookcokacimcoook hmmmsss.... varsa yerim ben...
Çoookkk uykum geldi....mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
gece 01.00 yatıyorum 11de kalkıyorum kızımın kahvaktısını yaptırıp 3,4 kırmızı erik yiyip 1 saat uyuyorum bu saate kadar aç bekliyorum sıkıntım iştahsızlık
slm kızlar bugün çok mutluyum:teytey:3 gündür kusmuyorum bide şu acı su olmasa bayram edicem
slm kızlar bugün çok mutluyum:teytey:3 gündür kusmuyorum bide şu acı su olmasa bayram edicem
Zorla olur mu hiç, benim işlerim çok yoğun pek cevap yazamıyorum bu aralar, daha çok okuyan konumundayım, neden iştahsızlık var, bulantın var mı? Ben sürekli kusuyorum mesela ilaç içiyorum doktorum verdi, ilaç içerken iştahımda iyi oluyor, ilaç bitince tekrar bulantı ve kusma ve iştahsızlık oluyor, sende de böyle bir durum mu var, kaç haftalık hamilesin bu arada?[/QUOTE
11+2 hamişim bulantım 10 haftalık iken bitti hiç kusmadım ama çok ölcüyodum bidahada iştahım açılmadı öle işte canım
Sakın bu sözlerini bir daha duymayayım kızarım ...Melegin şuan karnında elbette daha erken risklerimiz geçse de hepimiz rahatlasak.Ona bakarsan 5-6-7 aylarında bile bebeklerini kaybedenler var benim hiç sevmediğim ve bir türlü alışamadığım ölüm . konusu.Çok zor bir durum ama hayat hepimiz buraya sınanmaya geldik öyle değil mi?
Zamanla göreceksin senin bile yapmadığın şeyler olacak suan acayip uykum geldi mesela kendimi halsiz hissediyoruz.Psikolojik olarakta hamile sendromu yaşayanlarda var ama ben çok yorgunum hamileliğe bağlamıyorum bunu....Geceleri miğde sorunum asla olmazdı ama bu maalesef hamilelikte ve alışacağız canım...Gerçek gibi gelmiyor deme ultrasonda görünce insanın gözleri ister istemez doluyor hele de kağıdı da alınca ona devamlı bakınca EVET BEN ARTIK ANNE ADAYIYIM diyebiliyorsun sende öyle de....klava:
Gözün aydın, bende o günleri bir görsem, hala ilacı bıraktığım an kusmalar oluyor..
Yasemin önce memnun oldum ben de Tuğba. Ablamın adı da yasemin. hehe söylemek istedim işte birden. Katkısız hazır çorba bir tek knor ve bizimin var diye biliyorum. Çok acıktığımda, canım bişey yapmak istemediğinde en pratik yol hazır çorba oluyo benim için.
Merhaba arkadaşlar ben bgn çok yoğundum yeni girdim..Bi merhaba diyim dedim..ÇÜnkü herkez teker teker gitmeye başlamış..
Pancuben'cim sen nası unutursaun beniii ..benim misafirlerim gelcekti iftara ben istemiştim yemek tarifi..ama onlar haftasonu pazar gelcek..haftasonu uğraşamam valla..
Bu arada bgn Capitol'e gittim öğle arası, yeni karnı çıkmış bikaç hamile bayan gördüm..Bgn saat 13:00 giib orada bulunan varmıııı? Ben kendi kendime diyorum ki acaba bu da forumdan mı :)
Yaaa lütfen hamburger demeyinn nooooluuur..ben bgn kendimle savaştım ve yendim hamburger yemedim öğlende daha faydalı bişi yedim..
Aşermeden bahsetmişiniz, bgne kadar tek bişey aşerdim hemde ne aşerme görmemiş gibi yedim valla..Zeytinyağlı yaprak sarmasıııı :)
Ya bişi sorcam peki bu durum çok çelişkili değilmi..Hani hamileler aşerdiği bişeyi yemek zorundaymış yemesse bebeğe zararlıymış peki şimdi diyelim ben hamburger yedim bebeğe zararlı..E bu durumda yesemde zararlı yemesemde napıcaz peeki???
Simenaycım daha geçmedimi senin kusmalar valla rekora gidiyon.inşallah biran önce geçer zaten sabah çok önemli en çok o zaman oluyor.aç kalmamaya çalış aç kalmak ta bulantıyı tetikliyor.benim bitti gibi kusmuyorum uzun zamandır ama yine iştah yok.