Kızlar farkındayım beni özlemediniz ama ben sizi özeledim
,
2-3 gün girmedim maşallah 200 sayfaya yakın yazı yazmışsınız.
Pes yani oku oku bitmedi, benimde hepsini okumaya sabrım yetmedi.
Evine kavuşanlar, kocasına kızanlar, yeni elbiseler almaya başlayanlar, bebeğine eşya alanlar, bebeğine kimin bakacağını düşünenler, yemek tarifi soranlar, güzel haber alanlar, kötü haber alanlar, durumu sürüncemede olanlar, saç kestirmekle ilgili sıkıntı duyanlar, kusanlar, kusmayanlar, kilo verenler, alanlar .... bu forum çok şenlikli canım. Herkese yanıt yazmak istedim ama alıntı yapa yapa, -dedim ya 200 sayfaya yakın mesaj atmışsınız- en sonunda explorer hata vedi çat kapandı.
Kızlar saç kestirmek hurafe bebeğin iç organlarını etkilemesi filan ne benim ne kuzenlerimin doktorlarının böyle bir şeyden haberi yok. Ama hamilelik çok mucizevi bir şey. Şimdi siz saçınızı kestirirsiniz. Sonra vesvese yaparsınız saçınızı kestirmek değil ama o sıkıntı, vesese bebeğinize de size de zarar verir. Sizi en iyi siz tanırsınız. Kestirmek istiyorsanız kestirin, kestirmek istemiyorsanız kestirmeyin. Ben kestirdim Allah korusun bebeğime bir şey olursa saçımı kestirdiğim için değil riskli bir hamilelik geçirdiğim içi olacağını biliyorum. Ben gamsız adamım. Daha çok gider kestiririm.
Kıyafet henüz almayacağım. Eldekilerle öyle veya böyle idare edeceğim. Bu hamilelik bana pek gerçek gibi gelmiyor. Ayın 12'sinde randevum var, hele bir gideyim, ilk üç ayım bitsin, riskler azalsın. Ben de biraz daha kendimi hamile olduğuma inandırayım sonra.
Bu arada ben mutfak konusunda en fakirinizim her halde. Yemekten zerre anlamam. Allaha şükür yapmam da pek gerekmiyor ama bugün annem başımda boza pişirdi. Mercimek çorbası yapıyorum. Gülmeyin sakın bu benim için büyük bir sınav. Akşam kocacığıma bak ben yaptım diyeceğim. Yoksa demesem mi, sonra benden hep yemek mi ister? Hay Allah mutfak benim en sevmediğim iş. Gördün mü keyfile çorba bile yapamıyorum.