- 14 Ocak 2009
- 151
- 1
- 45
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #8.281
Ben geldiimm...
canım bebeğin sağlıklı olduğuna çok sevindim
benim sata göre 13 hafta 1 gün usg göre 13 hafta 5 gün umarım böyle devam eder onden gitmesine alıştım tekrar 4 gün geriden saymak istemem acıkcası :)
kıslar biraz kaynaşalım yaa
herkes kendini tanıtmış bende tanıtayım
ben 30 yaşında 10 yıllık evli bir ev hanımıyım eskişehirliyim ama 9 yıldır bilecikte oturuyoruz eşimin işi gereği eşim özel bir şirkette makine mühendisi 4 yaşında bir oğlum var.
ben epiduralle normal doğum yaptım bende bir problem olmadı ama bi tanıdıkta doğumdan 2 sene sonra bel ağrısı başlamış doktorunla bi konuş istersenkizlar
adet olmam gereken gunden bu yana cok fazla bel agrim var.sizdede varmi bel agrisi?
ilk dogumum epiduralle sezeryandi.acaba epidural aldigim icinmi oluyor bel agrisi?
kızlar ben iyi değilim buaralar,bir kaç gündür çok başım ağrıyor,miğrenim var,o tutuyor...ama asıl çanımı sıkan konu aşkam yine durup dururken kanamam geldi,,rahim ağzı yarası var bende o kanıyor buyuk ihtimal ama ben çok tedirgin oluyorum sonrasında ya bebekten geliyorsa diye,,,,artık bu kanamaların kesilmesini istiyorum,bıktım artık yaaa,dr mi arısammı ,gideyim bi muayene etsin iyiçe,,,,
geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede geçer