- 27 Ocak 2009
- 2.128
- 11
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #8.321
kızlar ben kaçtım
hastayım galiba bugün
herkese iyi günler diliyorum
hastayım galiba bugün
herkese iyi günler diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırdır nedir bu öfke yardımcı olalım?
Beknurcum, %60 erkek dedi. Ama birşey söylemedim gibi düşün, daha çok erken dedi... Hayırlısı olsun, yeter ki sağlıklı olsunlar... Ben şimdilik çok merak etmiyorum nedense :))
teşekkür ederim..........
bu benim ikinci evliliğim iki oğlum da ilk evliliğimden 16 ve 14 yaşlarındalar yani ergenlik şu anki eşim 58 yaşında yanı ontrapozun tavanında bende de gebelik anlıyacağın uyuksuzluk huzursuzluk diz boyu anlatılamayacak kadar uzun sıkıcı daralırsın çok teşekkürler gerçekten
Hayırlısı olsun..Allah hayırlısı hangisi ise onu nasip etsin..Benim eşim kızları çok seviyor..benim için hiç farketmez ama ne yalan söyliyim kız çocukları babaya düşkün oluyo ya bazen düşünüyorumda sonrasında sen karnında taşı, yedir içir büyüt, uykusuz kal cefayı çek sonrada gitsin babasıyla haşır neşir olsun seni sallamasın resmen namkörlük gibi yani..:roflol:
Pancubencim, genel müdür konusunu hiç sorma zaten. İlk duyduğu andan beri hiç memnun değil kendisi. İki hafta önceye kadar çok şaka yapar gibi, ama aslında ciddi olarak şikayet ediyor ve laf dokunduruyordu. Ben de bir gün dayanamayıp cevap verdim. Ben cevap verince ortalık kızıştı biraz. Tabi sonrası kimseye gösterilmeyen gözyaşları... Şimdi günaydın ve iyi akşamlar demek dışında konuşmuyoruz. Sadece iş gereği konuşuyoruz. Tek söz bile etmiyor hamileliğimle ilgili... Şirkette hamile kalan ilk bayanım ben, biraz paniklediler sanırım.
Kızlar değişik et yemeği bilen varmı? Bu haftasonu eşimin sülalesini iftara almayı düşünüyorum..Yengeleri böyle değişik elbecerileri sunmayı marifetlerini göstermeyi çok severler..Bende değişik bişi ne olabilir diye düşünüyorum ama aklıma bişi gelmedi..
Pancubencim, genel müdür konusunu hiç sorma zaten. İlk duyduğu andan beri hiç memnun değil kendisi. İki hafta önceye kadar çok şaka yapar gibi, ama aslında ciddi olarak şikayet ediyor ve laf dokunduruyordu. Ben de bir gün dayanamayıp cevap verdim. Ben cevap verince ortalık kızıştı biraz. Tabi sonrası kimseye gösterilmeyen gözyaşları... Şimdi günaydın ve iyi akşamlar demek dışında konuşmuyoruz. Sadece iş gereği konuşuyoruz. Tek söz bile etmiyor hamileliğimle ilgili... Şirkette hamile kalan ilk bayanım ben, biraz paniklediler sanırım.
Beknur kardeş,
Sulu susuz yemek , tavuk-koyun-dana eti nasıl istersin kardeş.... Sen seçimi yap, biz bildiklerimizi yazalım....
arkadaşlar et yemeği sormuştum ama kimse değişik et yemeği bilmiyo demekki
neyse bende internetten bulurum :)
hayır zaten ilk haftalarda vucuda göre kafası büyük oluyormuş bebeğin ama ben bilmiyodum ,
HAKLISIN selkie bundan sonra oan ne göstercem ne fikir alıcam
Kraft Deluxe Jogger Travel Sistem Bebek Arabası chicco, kraft, bebek, bilgisayar, hp laptop, acer laptop, lenovo, asus, toshiba, izmir, buca
bu bebek arabasını begendim
selkie zaten servet yatırmış bebek arabasınaaa abooovvv şakkıdı
kızlar bugün yarın doktora gidecekler doktorunuza sorun ya ya vitamin içmesek bişe olurmu ben yutamıyorumm bu vitaminleri sadece demir ilacını içiyorum benim doktor yurt dışında ulaşamıyorum 10 gün yok napıcam
Valla daha belli değil ki..ama benim kendi fikrim, bayramdan sonra olması daha iyi olur herkes için..Şimdi Ramazan belki oruç tutan olur gidince yiyip içecğimiz için öylede ayıp olur yaaanii..kaydirigubbakcemile3
Ben dün baktım... Mothercare e falan gittim... Bebek arabası, ana kucağı falan baktım...
Hiçbirşey almadım daha, cinsiyet belli olsun bakalım, pahalı parçalara öncelik verdim, her ay bir parca alırım artık....
Ama esas isteğim: bebek olmak istiyorum... Öyle güzel şeyler var ki...
Mrb arkadaşlar bende aranıza daha yeni katıldım öncelikle nasılsınız
Merhaba bende 2010 Mart annesi olarak aranıza katılmak istiyorum, bu gün öyle bir moddayım ki ağlaya bilirim, kavga edebilirim her şeyi yapabilecek kadar kötüyüm.Çalışıyorum şu anda etrafımdaki tüm iş aradaşlarımı bir kaşık suda boğmak gibi bir arzum var ve eve gidince önce eşimi sonra iki oğlumu haklıycam allah bu gün herkezi ve beni korusun
canım bebeğin çok tatlı maşşalh,allah bağışlasın...bu arada ben etten nefret etmeye başladım,görmeye b,ile katlanamıyorum,büyüğünde dediğin gibi et delisi olmuştum...sürekli canım ızgara et istiyordu..oğlum oldu,ama şimdi 2 cide büyük ihtimal erkekmiş....öncelikle sağlıklı olsunlarda inanın cinsiyet hiç önemli değil.ben kızıma aşığım iyiki de kız olmuş.erkek olsada daha az sevmezdim ama herhalde.kanımızdan canımızdan bir parça sonuçta.Allah hayırlı evlat versin hepinize ve insanlığa da hayırlı olsunlar.
arkadaşlar et yemeği sormuştum ama kimse değişik et yemeği bilmiyo demekki
neyse bende internetten bulurum :)
ben pek bilmem. ama şimdi hünkar beğendi geldi aklıma, pek güzel olur.
gel gör ki tarif et desen edemem, her seferinde yazılı tariften bakarak yapıyorum çünkü.
internette meşhur bir yemek tarifleri blogunda tarifi var, istersen özelden yazarım.
Saolasın canım benim Hünkar beyendi tarifi bendede var..bak bu olabilir..bunu tutayım kenarda..bunu geçen ramazanda sadece kayınvalidemlere yapmıştım..ama diğer akrabaları yememişti..olsun genede olabilir...