2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pembedüşler, hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz senin de...

beknurcum ben de biraz fazla hassasım. sadece kayınvalideme karşı değil benimki, bebekle ilgili aklıma yatmayan şeyler söyleyen herkese sinirleniveriyorum. hatta az önce yöneticimle tartıştık bu yüzden... doktorla konuşmamı duymuş, ben de çok heyecanlandım konuşurken, sesim falan titredi. manyakmışım ben, böyle şeyler niye düşünüyormuşum, psikolojim bozukmuş falan filan, bir sürü şey söyledi. ben de çok alındım, ağlayacaktım valla nerdeyse...

Ya canım burada senin alınganlığın değil afedersin onun öküzlüğü olmuş biraz..Salakmı ne..Terbiyesiz...sen takma kafana tatlım..Genelde yöneticilerin EQ'ları düşük oluyo..işten başka bişey gözleri görmediği için..

Merhaba bende 2010 Mart annesi olarak aranıza katılmak istiyorum, bu gün öyle bir moddayım ki ağlaya bilirim, kavga edebilirim her şeyi yapabilecek kadar kötüyüm.Çalışıyorum şu anda etrafımdaki tüm iş aradaşlarımı bir kaşık suda boğmak gibi bir arzum var ve eve gidince önce eşimi sonra iki oğlumu haklıycam allah bu gün herkezi ve beni korusun

Hoşgeldin aramıza Emel z;
Senin de benim gibi duyguların biraz sivrilmiş galiba....
a.s.a.s.a.s.

ah simenay ahh aynı beni anlattın be gülüm.ben seni o kadar iyi anlıyorum ki!!!! :teselli:
bende 3 ay öncesine kadar kayınvalidemle dip dibe oturuyordum ve o da beni kandırarak evde tutuyordu daha da kötüsü eşim de bunu göremicek kadar kördü.her allahın günü bende çalışıyorum düşün hiiiiiç umrunda değil akşam akşam bende çat kapı gelmeler falan filan...
benim kayınvalidemde çok ama çok bencildir bırak torun torbayı kendi babasına bile bakmadı :1shok:
evde hep tartışma hep kavga....ama sonunda bitti sabrettim vee kazandım çok şükür şimdi uzaktayım kafam öyle rahat ki anlatamam canım darısı başına inş. arkadaşım :Saruboceq: :1hug:

Nasıl becerdin kız uzağa taşınmayı, çabuk bana da anlat, benim koca da malesef kör bu konuda ve anasının ağzına bakan tiplerden :))

Ya canım burada senin alınganlığın değil afedersin onun öküzlüğü olmuş biraz..Salakmı ne..Terbiyesiz...sen takma kafana tatlım..Genelde yöneticilerin EQ'ları düşük oluyo..işten başka bişey gözleri görmediği için..

Hayırıdır Beknur kime kızdın sende

Merhaba bende 2010 Mart annesi olarak aranıza katılmak istiyorum, bu gün öyle bir moddayım ki ağlaya bilirim, kavga edebilirim her şeyi yapabilecek kadar kötüyüm.Çalışıyorum şu anda etrafımdaki tüm iş aradaşlarımı bir kaşık suda boğmak gibi bir arzum var ve eve gidince önce eşimi sonra iki oğlumu haklıycam allah bu gün herkezi ve beni korusun

emel canım hoşgeldin aramıza Ramazan ayındayız dua et unut bunları bebeğine zarar verirsin değmez iki oğlunu hakladıktan sonrada pişman olursun üzülürsün bebeğini sağ salim kucağına alacağın günleri düşün

canım hoşgeldin aramıza.yalnız sakinleş biraz tatlım hem bak bebişte hisseder gerginliğini.zaman zaman bende oluyorum böyle.hassas oluyorum kimse anlamıyor.herkez eskisi gibi olmamızı bekliyor.ama anlayış gösteren değil anlayış gören olmak istiyorum ben.

pembedüşler, hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz senin de...

beknurcum ben de biraz fazla hassasım. sadece kayınvalideme karşı değil benimki, bebekle ilgili aklıma yatmayan şeyler söyleyen herkese sinirleniveriyorum. hatta az önce yöneticimle tartıştık bu yüzden... doktorla konuşmamı duymuş, ben de çok heyecanlandım konuşurken, sesim falan titredi. manyakmışım ben, böyle şeyler niye düşünüyormuşum, psikolojim bozukmuş falan filan, bir sürü şey söyledi. ben de çok alındım, ağlayacaktım valla nerdeyse...

Bosna, ne kadar patavatsız bir müdürün varmış böyle...
Aman manyak mıdır nedir...
Bence hiç kaale bile alma... Kimbilir ne tür biri...:1hug:

Vadideki_Zambak ve Emelz, hoşgeldiniz arkadaşlar..

Emel, sakin ol önce bi, dertleşmek istersen burada paylaşabilirsin, eminim herkes yardımcı olmaya çalışacaktır..

Bosnacım sen de takma kafana sakın, böyle tipler etrafımızda hep olacaktır, hepimiz yaşıyoruz emin ol benzer durumları, sadece biraz hassasız ama geçecek...

canım hoşgeldin aramıza.yalnız sakinleş biraz tatlım hem bak bebişte hisseder gerginliğini.zaman zaman bende oluyorum böyle.hassas oluyorum kimse anlamıyor.herkez eskisi gibi olmamızı bekliyor.ama anlayış gösteren değil anlayış gören olmak istiyorum ben.

Pembedüşler bu sözünü panoma yazacağım: tam kelimenin anlamıyla benim kelimelere dökülmemiş hislerim: Anlayış gösteren değil, anlayış gören olmak istiyorummmm....a.s.a.s.a.s. Ama istisnasız herkes anlayış göstermeli, biri bile göstermeyince ters tepiyor hislerim...

Nasıl becerdin kız uzağa taşınmayı, çabuk bana da anlat, benim koca da malesef kör bu konuda ve anasının ağzına bakan tiplerden :))

ahh anam ahh ben 3 sene neler çektim bi bilsen valla benimkinin de nasıl olduysa gözü açıldı sonunda galiba biraz fazla dır dır yaptım :eek:klava: ama o da annesinin neler yaptığını gördü ondan yoksa kurtulamazdım canım.en büyük şansımda taşınırken öğrendim hamile olduğumu...
allahıma hergün dua ettim kurtulayım burdan diye senin için de dua ederim canım benim...:1hug:

Elif,
İstesek de tutamayız ki... Hem hamilelere farz değil diye biliyorum ben, hastalar gibi oluyoruz... Üstelik doktorum da baştan bana söyledi.... Sakın öyle bir iş yapma, sen normal halinde değilsin, bebek aç kalmamalı dedi...

bebek aç kalırmıki sahura filan kalkıyoruz ve ne bileyim
ben tutuyorum yaaaaaaaaaaa
ama bugün rahatsızım sanki başım filan ağrıyor

Pembedüşler bu sözünü panoma yazacağım: tam kelimenin anlamıyla benim kelimelere dökülmemiş hislerim: Anlayış gösteren değil, anlayış gören olmak istiyorummmm....a.s.a.s.a.s. Ama istisnasız herkes anlayış göstermeli, biri bile göstermeyince ters tepiyor hislerim...
yaz tatlım yaz herkez okusunki hamileler hassas oluyor bilsinler.ne yazıkki benimde etrafımda birsürü var böyle anlayışsız insanalr.çoğu zaman bende bir kaşık suda boğmak istiyorum ama olmuyor.

Elitu,
Sana dün gördüğüm bir kürkü anlatmak istiyorum... Kendisi peluş, içi astarlı, rengi beyaz, 1 yaş icin tasarlanmış... Kışlıkmış... Görmen lazım ama resmen ufak bir kokoş için yapılmış...
Bir de kahverengi derici montu gördüm, o da 6-12 ay içindi; ikisi de öyle minikti ki....

X