2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kzlaar,
Dktorum aradı şimdi, kan testi sonuçlarımız çıkmış, gayet iyi, endişelenecek hiç birşey yok dedi.
Bir oran da söyledi ama şimdi burda söyleyip kimsenin kafasını karıştırmayayım.
Allah'ıma şükürler olsun, darısı sonuçlarını bekleyen herkesin başına olsun...
canım gözünaydın darısı başımıza.benimde çok az kaldı gidicez birazdan.

Bencede valla anneden babadan karşılık beklenmez ama benim kendi annem babam değilki..ne kadar anne baba desemde öz annem babam gibi olmaz..bu yüzden de herşey karşılıklı..bana vereceklerki karşılığını görecekler..sırf koca hatrı için olmuyo..
Ha bu arada benimde kayınvalidem çok iyidir hakkını yiyemem..çokta herşeye karışamaz..Bende izin vermem ztn...Ama bu aralar benim hassaslığımdan heralde ne derlerse batıo bana...geçenlerde bana dediki çok doktora gitme bak iyi değil herbiri ayrı bişi söylüyo..ben 1 yada 2 kez gittim diyo..bende sinir oldum dedimki..ztn ben keyfiyeten gitmiyorum..doktor bana tarih verio o tarihlerde gidiyorum dedim..diyorum belki iyi niyetle sölüyo ama bana batıo işte :)

Beknur,
Bunu ben de gözlemledim, biz hamilelerin, hormonlarımızdan dolayı duygularımız da değişti... Ufacık şeyler bile alt üst edebiliyor... Eh kayınvalide yeni bir insan, hep orada değildi ki, annemize davrandığımız gibi küsüp barışalım... Bence de ondan..a.s.

Sinpac biz de ilk kez cumartesi günü eşimle dışarı çıktık. ılk kez alıcı gözüyle bebek kıyafetlerine falan baktık. ınsan nasıl hevesleniyor. Bir an önce hepsini almak istiyor. Biz de cinsiyeti belli olsun diye bekliyoruz. Aslında ben son aylara kadar hiçbişey almam diyordum ama, dayanamayacağım galiba. Aklımda o kadar çok şey var ki, rüyamda bile biberon markalarını düşünüyodum. Bebedoor mu iyi, Mr brown mu diye. Nerden aklıma geldiyse artık. Ama cevabını daha bulamadım.

benimde kayınvaldem bakıcak arkadaşlar benim ailem istanbulda çünkü ben buraya gelin geldim bakıcak başka kimsede yok hem kayınvaldem de genç zaten ben bakarım kızım sen çalış gözün arkada kalmasın dio allah razı olsun ne diyimki

bebeğe kim bakıcak tartışması başlamış bile kızlar.ben annemede kayınvalidemede yakın oturuyorum.bebeğime annemin bakmasını isterdim ama ablamda yeni doğum yaptığı için kayınvalidem bakıcak mecburen.aslında iyi biridir ama anneme söyleyebilirim bebeğimle ilgili mesela yemek yedimi uyudumu diye sorarım yada serzenişte bulunurum ama kayınvalideme bunu yapamam çünkü hemen küser.

Beknur,
Bunu ben de gözlemledim, biz hamilelerin, hormonlarımızdan dolayı duygularımız da değişti... Ufacık şeyler bile alt üst edebiliyor... Eh kayınvalide yeni bir insan, hep orada değildi ki, annemize davrandığımız gibi küsüp barışalım... Bence de ondan..a.s.

Efet sana katılıyorum canım..İnşallah atlatırız bu psikolojik geçiş dönemlerini..Çünkü hem kırılıyoruz hemde kırıcı oluyoruz..

pembedüşler, hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz senin de...

beknurcum ben de biraz fazla hassasım. sadece kayınvalideme karşı değil benimki, bebekle ilgili aklıma yatmayan şeyler söyleyen herkese sinirleniveriyorum. hatta az önce yöneticimle tartıştık bu yüzden... doktorla konuşmamı duymuş, ben de çok heyecanlandım konuşurken, sesim falan titredi. manyakmışım ben, böyle şeyler niye düşünüyormuşum, psikolojim bozukmuş falan filan, bir sürü şey söyledi. ben de çok alındım, ağlayacaktım valla nerdeyse...

Zaten, kayınvalidemlerle çok yakın oturmaktan bir sürü sıkıntı yaşıyorum, benim niyetimde bebek bahanesiyle biraz uzaklaşmak açıkçası, çünkü kayınvalideme yalvarsam bile bakmaz, çok bencil ve keyfine düşkün bir insan,ayrıca kendi kızının çocuğuna da bakmadı benimkine hiç bakmaz, kadın sadece kendini düşünüyor, benim şu an oturduğum ev eşimin ailesine ait, eşimin üzerine vereceklerini söyleyip sürekli bizi kandırıyorlar, yeni anladım, evi üzerimize verirlerse satıp oradan gideriz diye korkuyorlar anlaşılan ama bilmiyorlar ki, böyle yalan dolan ve bu davranışlarla beni kendilerinden iyice soğuttular, kiraya dahi olsa, zor geçinsem, ek iş yapmam gerekse bile, oradan uzaklaşmak istiyorum, taşınmak istiyorum, hiç değilse huzurum olacak ve kafam rahat olacak...

ah simenay ahh aynı beni anlattın be gülüm.ben seni o kadar iyi anlıyorum ki!!!! :teselli:
bende 3 ay öncesine kadar kayınvalidemle dip dibe oturuyordum ve o da beni kandırarak evde tutuyordu daha da kötüsü eşim de bunu göremicek kadar kördü.her allahın günü bende çalışıyorum düşün hiiiiiç umrunda değil akşam akşam bende çat kapı gelmeler falan filan...
benim kayınvalidemde çok ama çok bencildir bırak torun torbayı kendi babasına bile bakmadı :1shok:
evde hep tartışma hep kavga....ama sonunda bitti sabrettim vee kazandım çok şükür şimdi uzaktayım kafam öyle rahat ki anlatamam canım darısı başına inş. arkadaşım :Saruboceq: :1hug:

Sinpac biz de ilk kez cumartesi günü eşimle dışarı çıktık. İlk kez alıcı gözüyle bebek kıyafetlerine falan baktık. İnsan nasıl hevesleniyor. Bir an önce hepsini almak istiyor. Biz de cinsiyeti belli olsun diye bekliyoruz. Aslında ben son aylara kadar hiçbişey almam diyordum ama, dayanamayacağım galiba. Aklımda o kadar çok şey var ki, rüyamda bile biberon markalarını düşünüyodum. Bebedoor mu iyi, Mr brown mu diye. Nerden aklıma geldiyse artık. Ama cevabını daha bulamadım.

Evet, bir de bu sorunlar var... Hangi marka daha iyi, nasıl olursa daha güzel olur... Kendime pahalı çöp bile almaya kıyamazken, paso pazardan giyerken benim Mercimek'in ufacık hırkasına bile dünyanın parasını vereceğiz anlaşılan...

Babası da öyle dedi... Bana pazardan al, bebeğe en kalitelisini alalım dedi...

Bosna, çok imrendim valla sana, ne güzel annenin yakında olman, keşke benim kayınvalidemlerde uzağa gitseler, bir mucize olsa da, bende anneme yakın bir yere taşınsam...

herkese allah nasip etsin inş. AMİN o kadar çok isterim ki anneme yakın olayım tekrar ist. geleyim ahhh ahhh :sinifsinif:

Merhaba bende 2010 Mart annesi olarak aranıza katılmak istiyorum, bu gün öyle bir moddayım ki ağlaya bilirim, kavga edebilirim her şeyi yapabilecek kadar kötüyüm.Çalışıyorum şu anda etrafımdaki tüm iş aradaşlarımı bir kaşık suda boğmak gibi bir arzum var ve eve gidince önce eşimi sonra iki oğlumu haklıycam allah bu gün herkezi ve beni korusun

Efet sana katılıyorum canım..İnşallah atlatırız bu psikolojik geçiş dönemlerini..Çünkü hem kırılıyoruz hemde kırıcı oluyoruz..

Evet Beknur, kesinlikle...
Cuma kardeşim iş yerinde sorun yaşamış.. Dün bana söyledi... Sabah 6,30 da uyuyabildim.... Sanki dünyanın sonu... Orası olmazsa, burada çalışır... Ne takıyorsam....

Sonra eşime taktım, neymiş nasıl beni bırakıp gece geç gelirmiş... Ne olacak, kazık kadar kadınım ben de... Bırak biraz adamı, rahat etsin...

Bir tepki vermeden 2 gün düşünmek lazım gibi...sengözlerimebaksanab

Merhaba bende 2010 Mart annesi olarak aranıza katılmak istiyorum, bu gün öyle bir moddayım ki ağlaya bilirim, kavga edebilirim her şeyi yapabilecek kadar kötüyüm.Çalışıyorum şu anda etrafımdaki tüm iş aradaşlarımı bir kaşık suda boğmak gibi bir arzum var ve eve gidince önce eşimi sonra iki oğlumu haklıycam allah bu gün herkezi ve beni korusun

Hayırdır nedir bu öfke yardımcı olalım?

X