- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #8.141
Beknur bak dayanamadın gittinmi doktora hani berabar gitcektik.Netse güzel haberler almışın çok sevindim senin adına
Bu arada yine güzel haberler var.Selkiecim korkma canım zaten sen yolu yarılamışsın bebekle ilgili bişey olucanı sanmıyorum.Benim görümcem hergün iğne vurunuyo kolları çürük içinde 27 haftaya kadar aspirin kullanıcakmış
yok estafirullah unutmuş olabilirsin o kadar çok mart annesi var ki normal yani canım Şeniz
Ay ama selkie sinir oldum ya zaten oldum olsa asla bizi takdir eden bi anne olmadı hayır kötü bi anne değil ama her zaman daha iyi olalım diye belkide bunu yaptı.. kendime birşey almadım cocuma aldım onda bile suclu oldum sinirim bozuldu cok yengem öldü aglamıyım üzülmiyim diye kırk takla attı şimdi kendisi aglattı belki bir daha cocuğum olmayacak nereden bileceğim zaten ben bunuda zorla araya araya Allah yoktan var etti ebnimde heves ettiklerim var ama anlamıyor
Arkadaşlar..Anadolu yakasında oturupta Yeditepe Üniversitesi hastanesine giden varmı?
Anadolu yakasından fazla hamişl yok hepi avrupadan ve diğer memleketlerden :)
Kimse Yeditepe Üniv hastanesine gitmiyomu yani???
Ben anadolu yakasındayım doktorum avrupa yakasında..zor olur diye değiştiricem..Hemde Benim genel yaşamdan doğum teminatlı sigortam var..yeditepede doğum yaparsam hiçbir ücret ödemiycem de ondan sordum...