2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrr biz geldik.hepinizi öpüyorum iyi bir hafta geçirmenizi diliyorum.opuyorumnanaktan.
geçmişi okumak ancak bitti. Doktordan güzel haberlerle dönen arkadaşlar gözünüz aydın.Gidecek olan arkadaşlar sizlerde güzel haberlerle gelin inşaallah:Saruboceq:.
ben bişey almadım daha.zaten geçen gün benim ailem aradı sen bişey yapma biz hallederiz dediler ama tabi hepsini onlara aldırmayacağım.
ben gülencimin oğlunun cicilerine bakıp geliyorum:emir_bebek:.

selam yaz bizde sizi :1hug: öptük
ben haftaya gideceğim çok merak ediyorum bebişi
benimde annem alıyor cicşleri dünde arkadaşım battaniye alıp pamuklu
bu bebişin :emir_bebek: 3. battaniye oldu

Kimse Yeditepe Üniv hastanesine gitmiyomu yani???
Ben anadolu yakasındayım doktorum avrupa yakasında..zor olur diye değiştiricem..Hemde Benim genel yaşamdan doğum teminatlı sigortam var..yeditepede doğum yaparsam hiçbir ücret ödemiycem de ondan sordum...

beknurcum yeditepe üniv. hast. benim evime çok yakın. tercih etmedim ben, kuzenimin eşi ikizlerini orada doğurmuştu, memnun kalmadı. bir de bir eczacı arkadaşım var, o da hiç önermedi.

anadolu yakasında istiyorsan, kadıköy şifayı düşünmez misin? ben çok memnunum.

Kızlar, ya biz gerçekten çok alıngan olduk hamile olunca ya da etrafımızdakiler bize karşı daha dikkatli olmaları gerektiğinin unutuyorlar. Bazen ben de çileden çıkıyorum. Ben annemlere de kayınvalidemlere de uzağım. Bir tek eşim ve ben varız burada. O da sağolsun bazen sanki hamile olan ben değil de kendisiymiş gibi davranıyor. Garip kaprisler filan...Zor bir dönemden geçiyoruz işin özü ve umarım daha az stresle atlatırız hepsini.

kızlar bugün yarın doktora gidecekler doktorunuza sorun ya ya vitamin içmesek bişe olurmu ben yutamıyorumm bu vitaminleri sadece demir ilacını içiyorum benim doktor yurt dışında ulaşamıyorum 10 gün yok napıcam

kızlar bugün yarın doktora gidecekler doktorunuza sorun ya ya vitamin içmesek bişe olurmu ben yutamıyorumm bu vitaminleri sadece demir ilacını içiyorum benim doktor yurt dışında ulaşamıyorum 10 gün yok napıcam

hiçmi yutamıyorsun yut ardından ağzına leblebi meyve filan at
yada günaşırı yut

aaa ne zaman biz bayramdan sonra teyzeme gelcez 3-4 gün kalıcaz ümraniyede oturuyolar

Valla daha belli değil ki..ama benim kendi fikrim, bayramdan sonra olması daha iyi olur herkes için..Şimdi Ramazan belki oruç tutan olur gidince yiyip içecğimiz için öylede ayıp olur yaaanii..kaydirigubbakcemile3

selam yaz bizde sizi :1hug: öptük
ben haftaya gideceğim çok merak ediyorum bebişi
benimde annem alıyor cicşleri dünde arkadaşım battaniye alıp pamuklu
bu bebişin :emir_bebek: 3. battaniye oldu

güle güle kullanmak nasip olsun inşaallah benim daha sıfır canım alınanlar.haa bizimkiler bişiler yapmaya başladıysa bilemem.bol bol örgü kıyafeti varmış birtek onu söylediler.biraz daha geçsin bende başlayacağım yavaştan.beşiği ile dolabını beğendim bile:eek:.insan nasılda hevesleniyor işte.allahım bolca sağlık sıhhat versin karnımızdaki meleklere:Saruboceq::Saruboceq:.

Herkese merhaba iyi bir gün diliyorum opuyorumnanaktan Geçmiş çok birikmiş herşeyi okuyamadım umarım herkes iyidir. Gülencim aldıklarını güle güle kullan çok şirinler.

Kızlar, ya biz gerçekten çok alıngan olduk hamile olunca ya da etrafımızdakiler bize karşı daha dikkatli olmaları gerektiğinin unutuyorlar. Bazen ben de çileden çıkıyorum. Ben annemlere de kayınvalidemlere de uzağım. Bir tek eşim ve ben varız burada. O da sağolsun bazen sanki hamile olan ben değil de kendisiymiş gibi davranıyor. Garip kaprisler filan...Zor bir dönemden geçiyoruz işin özü ve umarım daha az stresle atlatırız hepsini.

Katılıyorum sana..Benimki garip kaprsler yapmıyo ama bişi olup tartıştığımızda bana sürekli biraz abartmıyormusun diyo..Yani artık ona bazı davranışlarımda abartılı tepki veriyomuşum..Kİ defalarca söylüyorum hamile olduğumdan hassasım diye anlamak istemiyo heralde ne biliyim..

güle güle kullanmak nasip olsun inşaallah benim daha sıfır canım alınanlar.haa bizimkiler bişiler yapmaya başladıysa bilemem.bol bol örgü kıyafeti varmış birtek onu söylediler.biraz daha geçsin bende başlayacağım yavaştan.beşiği ile dolabını beğendim bile:eek:.insan nasılda hevesleniyor işte.allahım bolca sağlık sıhhat versin karnımızdaki meleklere:Saruboceq::Saruboceq:.

ha birde örülenler var onları unutmuşum
dolap alacakmıyız bebek doğunca sonra gerekli değilmi

merhaba ezgi naber?

iyiyim canım bugün biraz daha iştahım da hafif hafif açılıyor gibi ama tiksintiler devam :1no2: sen nasılsın mutlucum? bakıyorum herkes şimdiden almaya başlamış ben daha hiçbir şey almadım azcık büyüsün öyle alırım.ama alınanları görünce de içim gidiyor. :roflol:

kel -alaka ama beknur yiyecek içecek dedi kanıma girdi
dün 2 tane lahmacun yedim
afiyet şeker olsun bebike yarasın inşallah :)
Öğle saati geldi acıkırsın tabii..
bende şimdi yedim ve yediğim şeyi çok sevmeme rağmen midem bulandı..
Ya bu aralar banada böle oluyo..bulantılarım yok çok şükür ama..yediğim şeyleri sevsemde yedikten sonra tiksiniyorum :çok üzgünüm:

X