2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

annem aldım hiç bişeyi begenmedi biberonlar için zaten evde bi tane vardı gereksiz bunlar falan dedi yüzüne bakmadı
tuluma kalitesiz dedi ! C&A dan almıştım
battaniyede bu yıkanınca bi yakası bi yerde bi yakası bi yerde olacak dedi aglarmısın aglamazmısın sinir oldum

Ya arkadaşlar herkes bişiler almışta ben özellikle ilk aylarda giyeceği pek bişi almıycam..belli başlı acil ihtiyaçlarını alıcam..eminim çok bebek kıyafeti hediye gelecektir çünkü...
Ben de senin gibi düşünüyorum canım. Bebişler çabucak büyüyor çünkü. Kıyafetlerini ne az ne çok yani gerektiği kadar almak, sonrasını da mevsime ve bebeğin gelişimine göre almaktan yanayım. Değilse öyle güzel şeyler var ki insan birini alsa aklı diğerinde kalır.

bende çok beğendim muhtemelen bu tarz alacaktım iyi oldu bunu önerdiğin teşekkürler...

aa bak ben de çok beğendim bunu, anlamam ama güzelmiş :)

off bir sürü işim var, bir yandan onları yapıyorum, bir yandan da size yetişmeye çalışıyorum, bugün yaptığın işlerden hayır bekle artık... koyacaklar beni kapının önüne...

ben normalde park yatakları beğenmezdim hiç,amabu gerçekten hoşuma gitti,icine koymaya çok güzel setleride var...uyku setideğilde,ince yorgan ve yastık alıp nevresimle kullanışlı olyor,ben beşik için olan şu uyku setini hiç kullanamamıştı çok terletiyordu...

annem aldım hiç bişeyi begenmedi biberonlar için zaten evde bi tane vardı gereksiz bunlar falan dedi yüzüne bakmadı
tuluma kalitesiz dedi ! C&A dan almıştım
battaniyede bu yıkanınca bi yakası bi yerde bi yakası bi yerde olacak dedi aglarmısın aglamazmısın sinir oldum
boşver sen sen beğendiysen sorun yok,benim aldıklarımıda kimse beğenmemişti ama en çokta kendi aldıklarımı kullandım...

Nihayet geçmişi okumayı bitirdim dün görümcemler vardı yemekte temizlik yemek falan giremedim.ısimleri verdim eline çok beğendi içinden birtane seçicek ençok MıRAYSU yu beğendi.Benide bulaşık ve süpürge bekler işi gücü bıraktım sizleri okuyorum.Annem olsa beni pasaklı diye topa koyar valla.Ya herkes bebeşini görmüş ben taa 15 eylülde gidicem benimki büyük ihtimal ikili test yapmaz üçlü test yapar.Ben şanslıyım bebek arabamız beşiğimiz pusetimiz hemen hemen herşeyimiz var.Sadece kıyafet biberon emzik temizlik malzemleri falan alınacak.

kıslarr ben şimdi doktoru arayıp randevuyu 1 gün erkene aldım 1 gün 1 gündür dimi çatlıyorumya malum..
7 eylül pazartesi gitcez teyzoşlar.

HERKESE MERHABALAR II VE SORUNSUZ GUNLER DILIYORUM
DILACIM OLMADI AMA SOZUNDE DURMADIN HANI BERABER GIDICEKTIK 8NDE OYUN BOZANLIK YAPTIN SEN :eek:lmaz:

Ben de senin gibi düşünüyorum canım. Bebişler çabucak büyüyor çünkü. Kıyafetlerini ne az ne çok yani gerektiği kadar almak, sonrasını da mevsime ve bebeğin gelişimine göre almaktan yanayım. Değilse öyle güzel şeyler var ki insan birini alsa aklı diğerinde kalır.
Aynen öyle valla..Ben şuan bilerek bebek mağazalarına girmiyorum..eğer girersem bişiler mutlaka alırım :)

Bu arada yine güzel haberler var.Selkiecim korkma canım zaten sen yolu yarılamışsın bebekle ilgili bişey olucanı sanmıyorum.Benim görümcem hergün iğne vurunuyo kolları çürük içinde 27 haftaya kadar aspirin kullanıcakmış

ana bugün 10+1 olmuşum hayırlısıyla bide güzel haberler alsam deymeyin keyfime.
Gülencim ne kafana takıyosun canım cicilerin çok güzel anneler işte neyapcen.Hiçbişeyden memnun olmazlar.O mavi olan battaniyemiydi.

Ay ama selkie sinir oldum ya zaten oldum olsa asla bizi takdir eden bi anne olmadı hayır kötü bi anne değil ama her zaman daha iyi olalım diye belkide bunu yaptı.. kendime birşey almadım cocuma aldım onda bile suclu oldum sinirim bozuldu cok yengem öldü aglamıyım üzülmiyim diye kırk takla attı şimdi kendisi aglattı belki bir daha cocuğum olmayacak nereden bileceğim zaten ben bunuda zorla araya araya Allah yoktan var etti ebnimde heves ettiklerim var ama anlamıyor

beknur en küçük senmiisn aramızda kac haftalık oldun bizde en büyük lımburg galiba 14 hafta 2 gün bugün sanırım

selkie gecmiş olsun tekrardan canım aman başkasına gittiysen iyi o zaman canım randevun ne zamandı canım? Birde rahim agzında yara agrı yapıyormu

evet canım 14+2yım bugun ama halaaaa meraktan oluyoru cınsıyet ıcın bıdakı kotrolumde 15+3 olucam ınsallah o zaman ogrenırım atık bu arada cıcısler harıka yaaa benımde ıcım gıdo sız boyle aldıkca

evet battaniye ve bende anlarım ipten falan öyle sarkacak sümük bezine dönecek bi örgü ipinden değil

Kimse Yeditepe Üniv hastanesine gitmiyomu yani???
Ben anadolu yakasındayım doktorum avrupa yakasında..zor olur diye değiştiricem..Hemde Benim genel yaşamdan doğum teminatlı sigortam var..yeditepede doğum yaparsam hiçbir ücret ödemiycem de ondan sordum...

Ay kıyamam yaa.Gülen bence oğluşunda beğendi aldıklarını.Canım önemli olan senin beğenmen bu senin bebeğin ilk cicileri sen aldın annesi aldı şuan karnında hayatının mucizesini taşıyosun varmı ötesi.Sen onu sağsalim kucağına al bir kok gerisi hikaye üzülürse annesi oda üzülür.

X