2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Beknur bak dayanamadın gittinmi doktora hani berabar gitcektik.Netse güzel haberler almışın çok sevindim senin adına

canım biliyorumda valla dayanamadım gittim..ben bikere görmüştüm bebikimi..çok endişe ettim durumundan ama baktım kalbi pıt pıt atıyodu sanki bak ben iyiyim anne merak etme der gibi :)
sen şimdi ense kalınlığı ölçümüne nezaman gitçen?? ben 12 sinde gidicem..

Zaten bida ne alırsam göstermicem anneme Hayretbişi ya bütün böyle morel falan alt üst oldu hiç kaldıramıyorum cocum için olan şeylere böyle söylenmesini bi kerede biri usg kagıdına bakarak 8 haftalık kafasıda büyük koca kafalı olacak dediler 3 gün o lafa agladım bide

Canım kızıma yengem almıştı battaniye şu cift katlardan bitararı yazlık bitarafı kışlık ondanda al.Kızımın battaniyesini okadar yıkadım hiçbişey olmadı çok sağlam ve kullanışlı.Kızımın beşiğinide babamlar almıştı sallanabilir oda sağlam hiçbişey olmadı yine kullanıcam arabasıda zaten selkienin aldığından pusetli sapasağlam biraz ağır ama olsun.

Bu arada yine güzel haberler var.Selkiecim korkma canım zaten sen yolu yarılamışsın bebekle ilgili bişey olucanı sanmıyorum.Benim görümcem hergün iğne vurunuyo kolları çürük içinde 27 haftaya kadar aspirin kullanıcakmış

inşallah canım bişey yoktur,hala geliyor ara ara kanamam.....yarın olsada itsen dr ye...

yok estafirullah unutmuş olabilirsin o kadar çok mart annesi var ki normal yani canım Şeniz

ŞenizŞeniz

Ay ama selkie sinir oldum ya zaten oldum olsa asla bizi takdir eden bi anne olmadı hayır kötü bi anne değil ama her zaman daha iyi olalım diye belkide bunu yaptı.. kendime birşey almadım cocuma aldım onda bile suclu oldum sinirim bozuldu cok yengem öldü aglamıyım üzülmiyim diye kırk takla attı şimdi kendisi aglattı belki bir daha cocuğum olmayacak nereden bileceğim zaten ben bunuda zorla araya araya Allah yoktan var etti ebnimde heves ettiklerim var ama anlamıyor

canım boşver sen kullanmayacakmısın onları,sen kullanacaksın,annemmi kullnacak,hem lcw malları oldukca iyidir...senin anneninde pek bi farkı yokmuş benimkinden..erşeye burun bükerde benim annem..ben umursamıyorum artık,zaten fikrinide sormuyorum...senin hevesin içinde kalmasın inan sonra çok pişman oluyor neden bunuda yapmadım,başkasının lafına baktım diye....

bebişini düşün sakinleş

:teselli:

Beknurcum 14 de gidicektim görümcem 15 de beraber gidelim hem banada hamilelik bakalım dedi kıramadım 15 eylülde gidicem.Ozaman ense kalınlığını ölçek.
AAA gülen koca kafalıda olsa kısada olsa uzundaolsa çirkin veya güzelde olsa o senin bebeğin kimene.Allah size bir mucize vermiş konuşturma insanları yada konuşsunlar duyma.

onlarıda annem alsın artık daha güzelini sen al o zaman görelim derdimde zaten bi cok şeye yardım olacak ,
ama kayınvalidem bişi deseydi(dün akşam bi ara ugradı gösterdim) da güzelini sen al babaannsi o zaman derdim :eek:klava: kötüyüm ben yaa

Anadolu yakasından fazla hamişl yok hepi avrupadan ve diğer memleketlerden :)

Yoookkk..asıl İstanbuldakilerin hepsi anadolu yakasında nerdeyse..Geçenhafta birgün sen yoktun..İstanbullular olarak buluşalım dedik..bi baktım 5 tane Anadolu yakası var..

Altunizade Capitol olabilir ozaman dedik...Sonra bekleyelim bakalım daha çıkacakmı diye bekledik geçen haftadan beri daha çıkmadı kimse..
Eee şimdi İstanbullu arkadaşlar nezaman buluşuyoruz??

Benim ilk bebeğimde kaynanamlar beni deli etmişti çok sinir olmuştum stres stres.Kızım bi oldu uyumaz yeni yeni uykusu düzene giriyo senin stresin direkt bebeğe yansır aman boşevr.Şimdiden başladılar ay bu nasıl değişikmi nezaman gitcen doktora hemen cinsiyet soracaklar doktora onlara inat ben cinsiyet değil hep sağlıklımı diye sorucam doktora taki doktor söyleyinceye kadar.

Antalyalı bi leylaaa07 vardı oda kayboldu gitti valla.Kızlar canım buz gibi kola istiyo yaaa kendime hakim olmaya çalışıyorum kaç günlerdir of of

Benim kayınvalidemle sorunum yokta onunda yoktur herhalde ama hiç bişi alcaz etcez demiyolar sinir oluyorum kaydirigubbakcemile3

aaa ne zaman biz bayramdan sonra teyzeme gelcez 3-4 gün kalıcaz ümraniyede oturuyolar

ölen yengemin 7.si bugün oaya gidicez birazdan pilavlı falan olacak akşam ikindiden sonra okunucak duası gelen misafirler isterse iftara kalacaklar isterlerse tabaklarını alıp gidicüler :) sizin yerinizede pilav yirim

selam kızlarrr biz geldik.hepinizi öpüyorum iyi bir hafta geçirmenizi diliyorum.opuyorumnanaktan.
geçmişi okumak ancak bitti. Doktordan güzel haberlerle dönen arkadaşlar gözünüz aydın.Gidecek olan arkadaşlar sizlerde güzel haberlerle gelin inşaallah:Saruboceq:.
ben bişey almadım daha.zaten geçen gün benim ailem aradı sen bişey yapma biz hallederiz dediler ama tabi hepsini onlara aldırmayacağım.
ben gülencimin oğlunun cicilerine bakıp geliyorum:emir_bebek:.

Ah ben neler yaşadım bi bilsen dudağın uçuklar.Çocuk oğlan olsun diye uğraştılar olmadı herkesin içinde paç paç öpmeler ağzından yüzünden sinir ettiler beni sinir yeni doğan çocuk öpülürmü işte gösteriş olsun.Eşimi tembihledim ben söylesem olay olacak allahtan doktorda söyledide rahat ettik.

Kimse Yeditepe Üniv hastanesine gitmiyomu yani???
Ben anadolu yakasındayım doktorum avrupa yakasında..zor olur diye değiştiricem..Hemde Benim genel yaşamdan doğum teminatlı sigortam var..yeditepede doğum yaparsam hiçbir ücret ödemiycem de ondan sordum...

Orada Muhasebede arkadasımın kız kardeşi çalışıyordu ama doğumdan sonra ayrıldı.Kendisi de orda yapmıştı doğumun arkadasımda orda yumurta kistini aldırdı.Bana orası uzak ve genelde anlaşmalı sigortalara bakıyorlar ne güzel işte sanslısın bak...

X