2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah bir daha yaşamazsınız böyle bişey...

bizdede yasak..ufak örtüleri..banyoya silkiyorum ..çarşaflaı falan sabah erken saatlrde silkiyorum :)kötükedihüso mebur kalıyorum ...halı silkmiyoruz..halı olayına bende kızıyorum...birde bazı apartmanlarda temizlik günleri var..o günlerde silkiyorlar...
yok yaw halı degilde carsaf falan artık bende gizli saklı hallederim napiyımm yoza allerjim var benimm

yaw öyle halı falan silkeleme de çarşafını falan sirklersin nolucak, ben de halı silkeleyenlere kızıyorum walla, sonuçta süpürgeler var. ama elbette çarşafımı falan silkeliyorum ya ne yapcam. ona da kızarlarsa sen de apartman kapısını açıp merdivenden sirkelersin artık

Yazgı ben bu konulardan hiç anlamıyorum cnm yaabilmiyorumkismile

hoşgeldin Jale, nasıl gidiyo tatil?
aynen sütle emzirmeyle ilgim alakam olmadıgı için bu konularıo arastrmadım hiç..
yaw mero yapamadım tıcker ı when was la başlayyan bişi yokki iki tane altlı üstlü tarih var..

aynen sütle emzirmeyle ilgim alakam olmadıgı için bu konularıo arastrmadım hiç..
yaw mero yapamadım tıcker ı when was la başlayyan bişi yokki iki tane altlı üstlü tarih var..

nası yaaa? ben açınca öyle çıkıyo.google'a lilypie ticker yaz en önce, sonra siteye girip baby and kids birthday kısmını seçip aynen demin anlattığım gibi devam et bakiim

OLCAY TARıF SANA..
12 adet halley
1 cay bard hint cevizi
2 paket krem şanti 1 su bard sütle cırp
üstüne cikolata sosu yap..
biraz cıvık olabilir ben içine 1 paket kakolu pötübör bisküvi kırdım..

sağolun ebru ve yazgı....hemen gidip marketten alayım malzemelerimi...ama çok sıcak akşama doğru alıp uygulamaya geçeyim.....

şimdi tercih ettin ya, date of birth kısmına doğum tarihini gir
enter your.. dediği yere işte tüçük murunlu miniğim falankaydirigubbakcemile3
sonraki de işte yine istediğin bişi girip onayla

ben kaçtım.accık temizlik yapıym yarınki misafirime..bide yarın sabah bağa gitcem..i bırakmamam lazım yarına.görüşürüz...

kızlar ben de size süpper bi tatlı tarifi ereyim, her yiyen bayılıyo, tadı profiterolü anımsatıyorcokacimcoook
pastamız etimek üstüne krema ve en üstüne çikolata sosu şeklinde. borcamın en altına etimekleri diziyoruz.(ölçü vermicem, yapacağınız kaba göre ayarlarsınız) etimekleri ısıtılmış e şeer katılmış süt ile her kenarı yumuşayacak şekilde ıslatıyoruz. üstüne(kare borcama göre) 1 litre süte 1 bardak un,bir bardak şeker ve 2 poşet kremşanti(tereyağı yerine kremşanti kullanıyoruz,2 poşeti yarım bardak süt ile çırparak katılaşmaya başlamış kremaya ekliyoruz) ile hazırlanmış kremayı döküyoruz. biraz soğumaa bırakıp en üst kısmı için de 1 paket çikolata sos azırlayıp döküyoruz. sütle ıslanan etimekler şu hamurunun lezzetine bürünüyo ve çok leziz oluyo. mutlaka bi ara deneyin,pişman olmayacaksınızsengözlerimebaksanab

Olcay sen az evel kapayıp ekrar ı açtın topiği? bazen isimler girtmiş gibi görünüp sonrar tekrar online oluyo da merak ediyorum ben de niye öyle oluyo diye. acaba başka bi sayfaya bakınca mı öyle görünüyo, cvp yazarken mi oluyo yoksa başka bişi miCADIARZU

sağdım geldim dahada sağacaktım ama alp kudurdu.dursun buzluktada lazım olur zaten emmiyor şusıra doğrudüzgün sütler boşa akıyor.hem sonra ben o sütten yoğurt mayalarımaklinialirimsmileyerimseniben.

bugün haa çok sıcak,sanırım astığım çamaşırlar kurumuştur, kuruduysa onları toplayıp ikinci partiyi asayım. kızlar bende astığım çamaşırın renginde mandal kullanma hastalığı var. mavi bi elbiseya asla kırmızı mandal takamam meselaaklinialirimsmile var m aranızda benim gibi takıntılı olan

kızlar ben de size süpper bi tatlı tarifi ereyim, her yiyen bayılıyo, tadı profiterolü anımsatıyorcokacimcoook
pastamız etimek üstüne krema ve en üstüne çikolata sosu şeklinde. borcamın en altına etimekleri diziyoruz.(ölçü vermicem, yapacağınız kaba göre ayarlarsınız) etimekleri ısıtılmış e şeer katılmış süt ile her kenarı yumuşayacak şekilde ıslatıyoruz. üstüne(kare borcama göre) 1 litre süte 1 bardak un,bir bardak şeker ve 2 poşet kremşanti(tereyağı yerine kremşanti kullanıyoruz,2 poşeti yarım bardak süt ile çırparak katılaşmaya başlamış kremaya ekliyoruz) ile hazırlanmış kremayı döküyoruz. biraz soğumaa bırakıp en üst kısmı için de 1 paket çikolata sos azırlayıp döküyoruz. sütle ıslanan etimekler şu hamurunun lezzetine bürünüyo ve çok leziz oluyo. mutlaka bi ara deneyin,pişman olmayacaksınızsengözlerimebaksanab

yaaaaa meralalsanaalsanasmileölçü versene ısıtılmış ve şeker katılmış süt nekadar olacak mesela sen nasıl bir kaba yapıyorsan ver işte ölçüsünü böyle zor olur yaaa.

sağdım geldim dahada sağacaktım ama alp kudurdu.dursun buzluktada lazım olur zaten emmiyor şusıra doğrudüzgün sütler boşa akıyor.hem sonra ben o sütten yoğurt mayalarımaklinialirimsmileyerimseniben.

vay be anne sütünden mayalarım diyosun, becerirsen helal walla

X