-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #66.761
günaydın canlarım.dün giremedim.sabah daha doğrusu öğlen gittik güzel bir kahvaltı ettik sonrada denize gittik.çok güzeldi çokkk. alp in bacaklarını soktum baştan biraz korktu sonra alıştı pamuğum benim.sizi ihmal ettik ama gezmelerdeydikbilmiyorumkismile
Alp öyle çığlıklar atıyor ki artık kızlar o ses benden zor çıkar çın çın ötüyor valla hele birşeye kızsın sinirlensin hem çığırıyor hem yumruklarını sıkıp titretiyor kollarınıguclubacismile.dün ona milupa nın meyve püresinden aldım şeftali elma karışık aklıma esti.ama vermedim öylece duruyor hala düşünmekteyim versem mi vermesem mi diye.şimdiye kadar sadece anne sütü aldı oğlum.bir kereden bişey olmaz heralde tepkisini merak ediyorum...
kızlar sizin bebişlerde sürekli emmek istiyormu.son günlerde beni çileden çıkarıyor emiyor emiyor emiyor uyuyor yerine koyuyorum 15 dk sonra uyanıp tekrar emmek istiyor.hep üzerimde hiçbişey yapamıyorum sinirlerim bozuluyo yavaş yavaş ruhum daralıyo zaten sıcak bana emzik muamelesi yapıyor resmen ağzı boş durmasın şuan bile arabasında ağlıyo al beni diye.sabah 6 akşam 9-10 kadar üzerimde fenalık geçircemm artık
wer cnm yaz mewsimindeyiz herşey bolken taze tazeyken wer bnce eminim çok sewecek alp:teytey: werde bayram etsin midesi kuzucuğun şeftali yada elma suyuda werebilirsin..[/QUOTE
Biz şimdi sağlık ocağından geldik bi haftadır memeyle savaşıyordu kuzum kilosunu ölçtürdüm vee 7200 gibi çıktı. ebeler anne sütüne devam diyo ama ben meyve pürelerini vermeye başladım her gün değil tabi..
Ayy ne güzel 7200 maşş maşş. annesi werme bişey yaa bak ne güzel sütün yarıyor herşeyi sendne alıyor o sen ye ona gider ztn cocuk 6 ay emcek sadece. onun için bi keyif. ne gerek war ilerde zaten yedirceksin devam et bence anne sütüne ne güzel sağlıklı steril içinde ne var biliyosun hiç olmazsa verme bence 2 ay daa sabret
ben ek olarak bir şey vermiyorum henüz ama meyve yerken o da tatsın diye ağzına suyunu damlatıyorum
kayısı kiraz şeftali ve karpuzun tadını biliyor artık minik adamım
gecmişi okudum 4 aylık olan bebekler ek gıdaya gecmiş ,bizim dr un bi tanesi gec diyo digeri gecme 2 ay daha emzir diyo kararsız kaldım ..
Kızlar kafayı yıyıcem yardım ne olur
Kızım uyanıkken emmıyor ılla ayagımda sallıcam bas parmagını emerken tabı sonra tam uykuya dalarken bas parmagını cekıp memeyı werıcem yoksa yok parmak emme huyu ıyıce alıskanlık oldu bazen eldıven takıyorum uyustucu bagımlıları olur ya onlar gıbı tepiniyor emmiyor uyumuyor çıglık atıyor artık pes ettim emsin diyorum ama ilerde hiç bırakmaz diyede cok korkuyorum bide ne giydirsem sureklı agzına almak ıstıyor agzına alıyor resmen yıyor alamayınca cıglık atıyor offf ya
Hersey cok gusel gıderken acayıp huyları cıktı senağlama
tam da benim yaşadıklarım. delirmek üzereyim. uyjusunda emiyor sadece. gaerçi bu sabah 6-7 ve 9 da emdi.ama şimdi emmiyor. 6 ay bari emse....
Memeyi mi baırakıyor acaba dıye dusunuyorum ama bu bızde uzun zamandır var memeyı almama huyu ben yenı uykusu arasında aldıgını kesfettım 1 yada 1 bucuk yasında ıns. sonra kesıcem tabı kafaya takmaktan sutum kesılmezse
onlara bu ayın sonuna doğru başlamayı düşünüyorum hasretcim.benimde isteğim yaz meyvelerini tatsın alışsın.ben yerken onada tattırıyorum mesela karpuza bayılıyor öyle bir emiyor yalıyorki ağız burun karpuz oluyorkaydirigubbakcemile3wer cnm yaz mewsimindeyiz herşey bolken taze tazeyken wer bnce eminim çok sewecek alp:teytey: werde bayram etsin midesi kuzucuğun şeftali yada elma suyuda werebilirsin..
nie hazır alıosun ki elmada çok şeftalide katkı maddeli onlar. ayrıca erken bence verme yaa ilerde çok yicek ztn inşş erken erkennn...
benimki de uykusunu almadan emmiyordu. ama uyanınca emiyordu.şimdi uykuda aldıysa tamam. ben de 1 yaş diyordum ama 6 aya razıyım....:uhm:
Bende sadece bıze ozel bırsey sanıyordum o zaman normaldır dıye dusunuyorum emıyor ya uykusunda wermeye razıyım tabı cıleden cıktıgım zamanlarda oluyor
günde kaç kez emziriyorsun.
sanırım birkaç kişide daha var benzer şikayet. umarım geçer. yeterki emsinler....
merhaba millet nasılsınız?KUSSEB sen doğan ı tekrar memeye nasıl alıştırdın. krize giriyorum ve çok üzülüyorum..
şimdiden geçmiş olsun canım hiç merak etme bebekler küçükken acıyı pek hissetmezlermiş özellikle doğumdan sonraki 10 gün hiç acı duymazlarmış ve iyileşmeleride daha hızlı olurmuş keşke ozamanlar yaptırsaymışsınız.geçenlerde arkadaşımın oğluda oldun hiç ağlamadı bile kuzu mışıl mışıl uyudu gülücükler dağıttı inş.seninkide öyle olur...
canım benim zaman hemencecik geçsin sizin için kavuşun yavrularınıza...
Evet benim oğlumda meme emiyor yarım saatte bir nerdeyse vıcık vıcık terliyoruz emişirken... boshayallersmile
oyuncaklarıyla falan biraz oyalarsam 1 -1buçuk saat duruyor kaydirigubbakcemile
benimkisi hiç bırakmamacasına emiyor artık bütünleşiyoruz ne bel ne sırt kalıyo bıraksan saatlerce uyuyup uyanıp emsin istiyor
Günaydın herkese...
Yarın sünnet olacak Eymen
İçimde tuhaf bir duygu acaba canı çok yanacak mı diye eriyip bitiyorum...
Minik yavruma bakıp bakıp hüzünleniyorum...
:gitme:
evet canım 3 aylığız bende istiyorum emsin ama öyle bi hal alıyoki bazen göğüslerimden nefret ediyorum uçlarının uyuştuğunu hissediyorumbenim kızımda 3 aylıkken deli gibi emmek isterdi sizde 3 aydasınız sanırım. süt salgısının arttırmak için bebekler 40 ında 2 aylıkken bide 3 aylıkken saldırırlarmış öle bırak çeksin dursun sütün artar işte...
evet ya 6 ay sonrası zaten bebişlerimiz başlıcak ne bu acele kızlar zaten ömür boyu yicekler benim doktorumda kesinlikle bişey verme dedi ben iyigeceler çayı veriyordum ona bile kızdı verme kendin iç senden alıyor zaten dedi.anne sütü ilk 6 ay bağırsakların etrafını bebişlerimizi ömür boyu koruyacak bir bir salgı ile kaplıyormuş dışardan yabancı ek madde geldiğinde bu duvar sağlam olmuyormuş bırakın yavrucaklar emsinler sütü yetenler için söylüyorum şurda 2 ay daha sabretceksiniz nacizane fikrim tabi...Ayy ne güzel 7200 maşş maşş. annesi werme bişey yaa bak ne güzel sütün yarıyor herşeyi sendne alıyor o sen ye ona gider ztn cocuk 6 ay emcek sadece. onun için bi keyif. ne gerek war ilerde zaten yedirceksin devam et bence anne sütüne ne güzel sağlıklı steril içinde ne var biliyosun hiç olmazsa verme bence 2 ay daa sabret
bırak emsin .benimki zayıf diye mamaya başladım. şimdi de memeyi almıyor. zorla yeniden alıştırmaya çalışıyorum.biraz yorucu senin durumun biz de öyleydik. inana o günleri arar olduk.:Saruboceq:
Kızlar kafayı yıyıcem yardım ne olur
Kızım uyanıkken emmıyor ılla ayagımda sallıcam bas parmagını emerken tabı sonra tam uykuya dalarken bas parmagını cekıp memeyı werıcem yoksa yok parmak emme huyu ıyıce alıskanlık oldu bazen eldıven takıyorum uyustucu bagımlıları olur ya onlar gıbı tepiniyor emmiyor uyumuyor çıglık atıyor artık pes ettim emsin diyorum ama ilerde hiç bırakmaz diyede cok korkuyorum bide ne giydirsem sureklı agzına almak ıstıyor agzına alıyor resmen yıyor alamayınca cıglık atıyor offf ya
Hersey cok gusel gıderken acayıp huyları cıktı senağlama