2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nie hazır alıosun ki elmada çok şeftalide katkı maddeli onlar. ayrıca erken bence verme yaa ilerde çok yicek ztn inşş erken erkennn...

benim kızımda 3 aylıkken deli gibi emmek isterdi sizde 3 aydasınız sanırım. süt salgısının arttırmak için bebekler 40 ında 2 aylıkken bide 3 aylıkken saldırırlarmış öle bırak çeksin dursun sütün artar işte...

ben ek olarak bir şey vermiyorum henüz ama meyve yerken o da tatsın diye ağzına suyunu damlatıyorum
kayısı kiraz şeftali ve karpuzun tadını biliyor artık minik adamım

gecmişi okudum 4 aylık olan bebekler ek gıdaya gecmiş ,bizim dr un bi tanesi gec diyo digeri gecme 2 ay daha emzir diyo kararsız kaldım ..

Geçmeyenlerde varız canım merak etme. sütün yetiyorsa verme erken daha heryer Bas bas bağırıyor ilk 6 ay anne sütü diye. Ah sütüm yetsin inş bende düşünmüyorum

Kızlar kafayı yıyıcem yardım ne olur

Kızım uyanıkken emmıyor ılla ayagımda sallıcam bas parmagını emerken tabı sonra tam uykuya dalarken bas parmagını cekıp memeyı werıcem yoksa yok parmak emme huyu ıyıce alıskanlık oldu bazen eldıven takıyorum uyustucu bagımlıları olur ya onlar gıbı tepiniyor emmiyor uyumuyor çıglık atıyor artık pes ettim emsin diyorum ama ilerde hiç bırakmaz diyede cok korkuyorum bide ne giydirsem sureklı agzına almak ıstıyor agzına alıyor resmen yıyor alamayınca cıglık atıyor offf ya

Hersey cok gusel gıderken acayıp huyları cıktı senağlama

tam da benim yaşadıklarım. delirmek üzereyim. uyjusunda emiyor sadece. gaerçi bu sabah 6-7 ve 9 da emdi.ama şimdi emmiyor. 6 ay bari emse....

tam da benim yaşadıklarım. delirmek üzereyim. uyjusunda emiyor sadece. gaerçi bu sabah 6-7 ve 9 da emdi.ama şimdi emmiyor. 6 ay bari emse....

Memeyi mi baırakıyor acaba dıye dusunuyorum ama bu bızde uzun zamandır var memeyı almama huyu ben yenı uykusu arasında aldıgını kesfettım 1 yada 1 bucuk yasında ıns. sonra kesıcem tabı kafaya takmaktan sutum kesılmezse

benimki de uykusunu almadan emmiyordu. ama uyanınca emiyordu.şimdi uykuda aldıysa tamam. ben de 1 yaş diyordum ama 6 aya razıyım....:uhm:

wer cnm yaz mewsimindeyiz herşey bolken taze tazeyken wer bnce eminim çok sewecek alp:teytey: werde bayram etsin midesi kuzucuğun şeftali yada elma suyuda werebilirsin..
onlara bu ayın sonuna doğru başlamayı düşünüyorum hasretcim.benimde isteğim yaz meyvelerini tatsın alışsın.ben yerken onada tattırıyorum mesela karpuza bayılıyor öyle bir emiyor yalıyorki ağız burun karpuz oluyorkaydirigubbakcemile3
nie hazır alıosun ki elmada çok şeftalide katkı maddeli onlar. ayrıca erken bence verme yaa ilerde çok yicek ztn inşş erken erkennn...

canım markete girdik bakınırken dikkatimi çekti aldım birtane denemek için normalde ek gıdaya başladığımızda tabiki ben hazırlarım.ben zaten öyle kavanozu birkerede vermeyeceğim tatsın istedim sütüm yettiği sürece devam emzirmeye.ama zararlı birşeyde değil meyve sonuçta.

benimki de uykusunu almadan emmiyordu. ama uyanınca emiyordu.şimdi uykuda aldıysa tamam. ben de 1 yaş diyordum ama 6 aya razıyım....:uhm:

Bende sadece bıze ozel bırsey sanıyordum o zaman normaldır dıye dusunuyorum emıyor ya uykusunda wermeye razıyım tabı cıleden cıktıgım zamanlarda oluyor

Bende sadece bıze ozel bırsey sanıyordum o zaman normaldır dıye dusunuyorum emıyor ya uykusunda wermeye razıyım tabı cıleden cıktıgım zamanlarda oluyor

günde kaç kez emziriyorsun.
sanırım birkaç kişide daha var benzer şikayet. umarım geçer. yeterki emsinler....

KUSSEB sen doğan ı tekrar memeye nasıl alıştırdın. krize giriyorum ve çok üzülüyorum..
merhaba millet nasılsınız?
----canım doğan memeyi hiç bırakmadıki.ben doysun diye mama veriyorum sütüm doyurucu değil.ben önce emziriyorum bol bol dört saati geçirtiyorum ondan sonra mama veriyorum.bu bazen 5-6 saati buluyo gece emziriyorum.mesela mamadan 2 saat sonra emziriyorum.doğan sadece emzik almadı okadar.

of o emme sorunu bizde de var.1 haftadır solu almak istemiyordu sağı verip soluda zorla veriyordum ama dünden beri sağ göğsümü de almak istemiyor bırakacak diye çok korkuyorum ya of biraz daha emse ya.halimi bi görseniz ayağa kalkıyorum uğraşıyorum neler neler yapıyorum sırf biraz emsin diye.ya öyle aman aman bi sütüm yok zaten mama ağırlıklı besleniyor ama bu zamana kadar her öğünde önce emzirip üstüne mama verdim.en azından 6.aya kadar böyle devam edebilsek iyi ama çok zor görünüyor biraz zorlayınca da çığlık çığlığa ağlıyor sonra susturana kadar canım çıkıyor.of ya çok canım sıkılıyor bu konuya

şimdiden geçmiş olsun canım hiç merak etme bebekler küçükken acıyı pek hissetmezlermiş özellikle doğumdan sonraki 10 gün hiç acı duymazlarmış ve iyileşmeleride daha hızlı olurmuş keşke ozamanlar yaptırsaymışsınız.geçenlerde arkadaşımın oğluda oldun hiç ağlamadı bile kuzu mışıl mışıl uyudu gülücükler dağıttı inş.seninkide öyle olur...

evet canım 3 aylığız bende istiyorum emsin ama öyle bi hal alıyoki bazen göğüslerimden nefret ediyorum uçlarının uyuştuğunu hissediyorum

inş.seninkide tekrar alır memeyi

Bunların hepsi normal benim kızımda aynen öyle. günde iki üç tshirt değiştiriyorum resmen yiyor. neden. cunku damakları kaşınıyor dişlere hazırlık var annesi:) hiç telaşlanma bırak yesin emsin tutamayınca sen ver rahatlar dişlik veriyorum dişiği eliyle tutuyor ama gene üstünü emiyor.
parmak emmeside şöyle uyumak istediği zaman karnı toksa göğsümü istemiyorsa benim kızımda parmadını emiyor bazende emzik veriyorum atıyor geri veriyorum derken derken uyuyor. ama dışardaysam elini eme eme uyuyp sonra cıkartıyor.Telaş yapma emsin uykuya dalmak için rahatlamaya ihtiyaçlarıvar ama çok abartı emiyorsa dtokrounla konuş netten araştır emzik ver benimkide tutmaz ama emer azda olsa dalmak için.
inatlaşma sakın onla iyice inat olur hepsi normal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…