- 11 Eylül 2008
- 1.684
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #66.741
Semracım ben beğendiğim fotolarınızı aldım bu arada:):):):):):)
bugün ilk iş günüm,.pıtım yok yanımdaaaaaaaaaaaaaa:gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :sinifsinif: :sinifsinif:
günaydın canlarım,
Nilüfercim Allah sabır versin canım, bugün hayatının en zor günlerinden biri olacak sanırım... Bu hafta biraz zor geçer ama sonra yavaş yavaş alıçacaksın inşallah... Haktan'a kim bakıyor?
Kızlar cinlerim üzerimde yine, kayınvalidemi zehirleyip öldürmek istiyorum.
Kadın hasta oldu, öksürüyor hapşırıyor, istifra ediyor. Ben dün Doruk'u yanına hiç sokmadım. Ama bugün kucağından indirmiyormuş kuzumu. Yazık annem de bişey diyemiyor tabi. Ne düşüncesiz vicdansız kadın bu yaaa...
Zaten hijyen diye birşeyden haberleri yok, marekete gidiyorlar, patatesleri domatesleri mıncıklayıp, eve gelip ellerini yıkamadan hooop Doruk'a yumuluyorlar. Yataktan kalkıyorlar, el yüz yıkamak yok, hemen çocuk kucağa... Bu sıcakta yavrum kucaklarında, terleri ona da geçiyor. Yatırın oynasın diyorum anlamıyorlar. Çok titiz bir anne değilim ben ama gözümün gördüğünü de görmezlikten gelemiyorum işte...
Haa bir de üşüme muhabbeti var. Evin içi 32 derece, kadın burası serin çocuğun kolları buz gibi diyor kötükedihüso
Haa bir de üşüme muhabbeti var. Evin içi 32 derece, kadın burası serin çocuğun kolları buz gibi diyor kötükedihüso
canım ben yıkadıktan sonra yumşak uclu bir diş fırcasıyla sa cının tersine doğru yumsak hareketlerle kaldırdım konakları valla yıka yıka geçmedi ama onla yarım saatte temizlendi tevsiye ederim...
günaydın canlarım.dün giremedim.sabah daha doğrusu öğlen gittik güzel bir kahvaltı ettik sonrada denize gittik.çok güzeldi çokkk. alp in bacaklarını soktum baştan biraz korktu sonra alıştı pamuğum benim.sizi ihmal ettik ama gezmelerdeydikbilmiyorumkismile
Alp öyle çığlıklar atıyor ki artık kızlar o ses benden zor çıkar çın çın ötüyor valla hele birşeye kızsın sinirlensin hem çığırıyor hem yumruklarını sıkıp titretiyor kollarınıguclubacismile.dün ona milupa nın meyve püresinden aldım şeftali elma karışık aklıma esti.ama vermedim öylece duruyor hala düşünmekteyim versem mi vermesem mi diye.şimdiye kadar sadece anne sütü aldı oğlum.bir kereden bişey olmaz heralde tepkisini merak ediyorum...
wer cnm yaz mewsimindeyiz herşey bolken taze tazeyken wer bnce eminim çok sewecek alp:teytey: werde bayram etsin midesi kuzucuğun şeftali yada elma suyuda werebilirsin..[/QUOTE
Biz şimdi sağlık ocağından geldik bi haftadır memeyle savaşıyordu kuzum kilosunu ölçtürdüm vee 7200 gibi çıktı. ebeler anne sütüne devam diyo ama ben meyve pürelerini vermeye başladım her gün değil tabi..
haktana annem bakıyo,ALAHA şükürler olsun,.birde bakıcılarla uğraşacaktık,.sonuçta annem bana yakın,her sabah götürüyoruz,.gerçekten ilk iş günü çok zor,.offffffffff,.zaman geçsede pıtıma kavuşsam:çok üzgünüm::çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
kızlar sizin bebişlerde sürekli emmek istiyormu.son günlerde beni çileden çıkarıyor emiyor emiyor emiyor uyuyor yerine koyuyorum 15 dk sonra uyanıp tekrar emmek istiyor.hep üzerimde hiçbişey yapamıyorum sinirlerim bozuluyo yavaş yavaş ruhum daralıyo zaten sıcak bana emzik muamelesi yapıyor resmen ağzı boş durmasın şuan bile arabasında ağlıyo al beni diye.sabah 6 akşam 9-10 kadar üzerimde fenalık geçircemm artık