2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hocam ben şimdi katı meyve sıkaçağında bebeğime meyve suyu sıkıyordum onuda kullanmayayım mı ha blendır ha o onunda içi metal daha yeni kullandım kaynatmadımda yıkadım sadece pimpiriğin karesi olcam yakındasempatiksalakcinni

boşver yaa kullan bence, sakınan göze çöp batar demişler arkadaşlar, o kadar fazla incelemeyin bence

Merhaba kızlar. Yardımınıza ihtiyacım var. Kızım mamasını yemiyor. Aptamil 1 kullanıyorduk ama iki gündür yemiyor. benim sütüm de yetersizdi zaten hep mama takviyeli gittik. İki gündür doğru düzgün uyumuyor. Sürekli ağlıyor. Üstüne üstlük yarın işe de başlıyorum. Ufffff..... Bana mama önerebilirmisiniz?

canım milumili tüm bebeklerin severek yediği söyleniyor ama tatlandırıcılıymış sanırım, sonradan sütün tadını beğenmeyip emmeme ihtimali var yani. smilac mamayı öneriyolardı dün cnm, bi dene istersen. bebeğin sıcaklardan iştahı kesilmiş olabilir ya da acaba ağzında yara pamukçuk falan mı çıktı ki, bi bak cnm

Merhaba kızlar. Yardımınıza ihtiyacım var. Kızım mamasını yemiyor. Aptamil 1 kullanıyorduk ama iki gündür yemiyor. benim sütüm de yetersizdi zaten hep mama takviyeli gittik. İki gündür doğru düzgün uyumuyor. Sürekli ağlıyor. Üstüne üstlük yarın işe de başlıyorum. Ufffff..... Bana mama önerebilirmisiniz?

canım ben tüm mamaları kullandım hemen hemen aptamil sma bebelac hery bey en son heroyu beğendi benimki bende beğendim artan mamaları ben ziyan etmiyorum hemen gümletiyorum ziyan olmasın diye zayıfımda biraz banada yarasın diyesempatiksalakcinni75 kiloyum hedefim80sempatiksalakcinniheronun tadı güzel bide türk malı yurdum malı ülker güvenilir bide mama isviçrede üretiliyprmuş öle canım dene istersen sma nın tadı balık yağı gibiydi artan amamları yiyemiyordum değiştim bende şaka bir yanada kızım heroyu sevdikaydirigubbakcemile2

Bir şey olmaz yahu, yarın ben de kayısı kaynatacağım kabızlığı için hem Yiğit'e hem kendime, blenderdan geçireceğim mecburen...

Okyay, ben denemedim ama buradan okuduğum kadarıyla milumilin tadı farklı ve güzelmiş, bir araştır istersen...

Ben de konağa taktım. Yiğit 4 ayını bitirdi halen kafasında konak var, kötü kokuyor. Her yıkamadan önce zeytinyağı sürüp bekletiyorum iki kez sabunlayıp bir kez şampuanlıyorum ama geçmiyor. Var mı bir çare bilen?

Merlike canım göğsümü sağdığımdada çok az süt çıkmaya başladı yani sadece göğüslerin yumoş yumoş olması değil sütümün azaldığını düşünmemein sebebi.
Bir de kızlar kızım 3-4 gündür sürekli çığlık atıyor normal midir?Bu arada 4 ayı geçtik.

Bir şey olmaz yahu, yarın ben de kayısı kaynatacağım kabızlığı için hem Yiğit'e hem kendime, blenderdan geçireceğim mecburen...

Okyay, ben denemedim ama buradan okuduğum kadarıyla milumilin tadı farklı ve güzelmiş, bir araştır istersen...

Ben de konağa taktım. Yiğit 4 ayını bitirdi halen kafasında konak var, kötü kokuyor. Her yıkamadan önce zeytinyağı sürüp bekletiyorum iki kez sabunlayıp bir kez şampuanlıyorum ama geçmiyor. Var mı bir çare bilen?

canım ben yıkadıktan sonra yumşak uclu bir diş fırcasıyla sa cının tersine doğru yumsak hareketlerle kaldırdım konakları valla yıka yıka geçmedi ama onla yarım saatte temizlendi tevsiye ederim...

canım yıkadıktan sonra fırça eya tarakla ters yöne doğru tara. demek yıkarken iyi ovmuyorsun ki konak oluyor, korkmadan ov kafasını cnm

evet ahh ahhh antep yenekleryle gelde diyete gir kızım 6 aylık olunca iilk ek gıda olarak mumbar dolması yedircemsempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 o da çekiştire çekiştire yer artık

Merlike canım göğsümü sağdığımdada çok az süt çıkmaya başladı yani sadece göğüslerin yumoş yumoş olması değil sütümün azaldığını düşünmemein sebebi.
Bir de kızlar kızım 3-4 gündür sürekli çığlık atıyor normal midir?Bu arada 4 ayı geçtik.

ay bu çocukların hiçbişeyi normal değil walla, benimki de dün beni mahfetti, kafamı çevirmeme bile izin vermiyordu sürekli ağlıyordu ve onunla konuşayım istiyordu. konuştuğum zaman da agubugu keyfi yerindeydi yani

canım ben yıkadıktan sonra yumşak uclu bir diş fırcasıyla sa cının tersine doğru yumsak hareketlerle kaldırdım konakları valla yıka yıka geçmedi ama onla yarım saatte temizlendi tevsiye ederim...

Şimdi nette gördüm diş fırçasınıi sağ olasın, eşim chicconun bir tarağını almış gelmiş, yumuşak fırça hiçbir şeye yaramadı, sadece saçlarını ilginç şekillerde tarayabiliyoruz. Sabah ilk iş diş fırçasını denemek olacak inşallah

Şimdi nette gördüm diş fırçasınıi sağ olasın, eşim chicconun bir tarağını almış gelmiş, yumuşak fırça hiçbir şeye yaramadı, sadece saçlarını ilginç şekillerde tarayabiliyoruz. Sabah ilk iş diş fırçasını denemek olacak inşallah

valla ben düşün düşün nasıl gecer diye az kullanılmış bir diş fırcam vardısempatiksalakcinni o aklıma geldi onla yaptım 10 dk eser kalmadı neden daha önce düşünmedim diye sinir oldum..

canım kafasını fırcalama sadece yumşak hareketlerle konakları kaldır banyodan sonra hemen kakıyorlar zaten kendine doğru cek bıngıldağının etrafındaya genelde konaklar çok hassas çünkü:emir_bebek:

GÜNAYDIIIINNN
Maşş kızlar yarıma kadar nası durabiliyorsunuz canavarlar varken. o yatar yatmaz bende kafayı koyuyorum yoksa enerjim kalmıyor wala. yarımı görmeyeli uzun zaman oldu.
hava sıcak. hemen sabah bebişimi yıkayıp ikinci uykumuza yattık çok zor dalıyor bu cocuk mafediyor beni kıpır kıpır sürekli gözler yarı kapalı en az yarım saat sallıyorum beşiğini ne kadar uyicak bakalım..

öle düşünmemeye çalış düşüncen etkilio. bende öle yapıyorum ama sen yapma bari:)
geçen bende sağgım emdikten sonra wala 10 cc mi ne cıktı:) ama emmişti baya. ona bakma sen sağdığınız zaman cıkan süte 30 cc ekleyin diolar enaz. bebişin agzının sıcaklığıyla inermiş.NE güzel sütünün yoğıun olduğu zamanı keşfetmişsin öyle sağ devam et hiç üşenme bence. bende ilk zamanlar süt çok olur ya onları sağıp depolamıştım onları eritiyorum arada. gittiği yere kadar gitsin
arkadaşımın ikizleri war sadece anne sütü werdi 6 ay. o werdikten sonra ben niye veremeyim sütüm var de ben öyle diyorum çok kilo aldırmıyor ama doyursun napim.
dün akşam yemekte bizimki kudurdu baarcam die sesi kısıldı inan normaldir heralde:)

X