2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar o mama miktarı bana da çok geldi. Yiğit iştahlı bir çocuk, ne versem yutuyor ama 120 cc'yi zor bitiriyor bir seferde, ben de korkuyorum zaten fazlasına, 120ye bile yeni geçtik. 150 cc içecek kadar mide var mıdır bu yavrularda?

Ben de tam olarak ek gıdaya geçmedim. Sizden duyunca hep tedirgin oluyorum ben de ne yapsam ne yedirsem diye... Zaten zayıf yavrum. Bugün yoğurt yapayım dedim kapla birlikte sütü yaktım. Gittim mutfağa taşan yerleri alev almış. Diğer odaya geçmiştim unutmuşum. Koku da gelmedi. Evi duman sardı birden, çok korktum vallahi... Anası da beceriksiz oğlumun, yoğurt maceramız yarım kaldı böylece...

Kayısı kompostosunu ben de içirmek istiyorum ama doktorlar kesinlikle blender gibi metal şeyler kullanmayın bebekler için diyor. Bir zararı olur mu ki?

Bir şey daha, Yiğit yüzüstü yattığında kafasını kaldırmıyor.

Sırtüstü yatarken kafasını kaldırıyor, başını dik tutuyor, destekli oturuyor, kaldırdığımda yürümeye çalışıyor, sağa sola rahat dönüyor, ayaklarını yakalıyor, sürekli gülüyor ve artık kahkaha atıyor, anne babayı tanıyor ve odadan çıktığımızda ya da bizi görmediğinde ağlmaya başlıyor... Tepkileri bunlar sadece yüzüstü problemi var. Anormal bir durum mudur sizce? Doktor kontrolünde soracağım ama size de danışayım istedim. Doğru düzgün doktor da bulamadık daha, 3 doktor değiştrdik. 4. ve 5. sırada bakalım...

canım selam evet 2860 doğdu çıktığımızda 2580 di mama falan vermiyorum ve bir annenin her daim bebişini besleyecek sütü olduğuna inanıyorummm.geçen hafta 5.720 idi benimkide öyle merak etme.bir sıkıntın varsa konuşalım face de eklimisin sen değilsen özelden yaz canım.

Aynı bizde 2500 le cıktık hastaneden şu an 5600 üz.Sen moralimi düzelttin wala burda herkes bizden şişman biz gibileride warmış. Bende sen gibi inanıyorum sütüme. inş 6 ayı doldururuz. bakalım nasıl gitcez beraber...

herkese merhaba
----canan yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah test sonuçları iyi çıkar.
-----hasret benimiçinde gir denize senin evde pansiyon oldu bacım gelen giden eksik olmuyo.
----merlike geçmiş olsun canım çocukla çok zor bir durum yardımcı olan bir insan yokmu sana?
-----doktordan gelen annişler maşallah bebişlere.
bende bugün temizlik yaptım biraz ama bitmedi doğan sağolsun formundaydı yine yemeği bile zor yaptım daha kızımı yıkıycam börek sarıp dipfrize atıcam.bikaçgündür sinirm bozuk benim herife bi kadın musallat oldu sürekli msj çekiyo.işte şiirler güzel sözler ev hanımıyım seni tanıyorum tanışalım falan.ben arkadaşlarından biridir seni işletiyodur diyorum ama yinede boşbırakmaya gelmez.ben evliyim karımı seviyorum falan diye msj çekti yok arsız anlamıyo arayıncada açmıyo kaba konuşuyo benimkisi açıncada hemen kapatıyo işte bi bayanla böyle konuşulurmu diye msj çekiyo. no avea aradık bilinmiyo birazdaha taciz ederse savcılığa vercez benden bukadar öptüö herkesi

Saol cnm tşk ederim. Annem war annemlerdeyim ztn şu an. 10 güne kadar geçecem inş evime o zamana kadar toparlanmam lazım:S Oturma simidi werdi dr ona oturuorm bugün daha iyiyim bebeğimin ihtiyaçlarını kendim görebiliyorum. aman dikkat kızlar. iyi denkleyin kendinizi. bebeğimi kucagıma bile alamadım çok kötüydü.

ya kızlar siz yedirip içiriyonuz ben anlamadım biz daha hiç bişe vermiyoruz anne sütü sadece bizim doktor ömür boyu yicek onları hiç verme dedi aklım kalıyo sanki bişeyleri eksik yapıyomuşum gibi geliyo siz yedirirken.

ya bende anne sütü hala. ne vercen ki. sütün yetiyorsa acele etme 6 ayı doldurabilirsen bekle bence. benim dr de sizin drnin kafadan. bişey olmaz bekle daha iyi hatta

Bugün geçmişi okuyabildim:)herkes dağılmış hakkaten. tatiller parklar sanırım. bizde hava aldık geldik biraz şmidi uyuyo bende yatıyım o uyurken. nilly hoşgeldin bu arada..

Bir şey daha, Yiğit yüzüstü yattığında kafasını kaldırmıyor.

Sırtüstü yatarken kafasını kaldırıyor, başını dik tutuyor, destekli oturuyor, kaldırdığımda yürümeye çalışıyor, sağa sola rahat dönüyor, ayaklarını yakalıyor, sürekli gülüyor ve artık kahkaha atıyor, anne babayı tanıyor ve odadan çıktığımızda ya da bizi görmediğinde ağlmaya başlıyor... Tepkileri bunlar sadece yüzüstü problemi var. Anormal bir durum mudur sizce? Doktor kontrolünde soracağım ama size de danışayım istedim. Doğru düzgün doktor da bulamadık daha, 3 doktor değiştrdik. 4. ve 5. sırada bakalım...

sık sık yüzüstü koy. boyun kasları gelişmemiştir önemli değil o kadar yawaş yawaş gelişir.. yorulduğunu anlarsın zaten yorulunca çevir. günde 2-3- dk dan 5-10 sefer tekrarla. çok karnı tokken yapma kusabilir. karşısında oyunlar yap dikkaitn çeken şeyler koy. yawaş yawaş tutar.
Bizdede aynı tepkiler war cnm.Biz 15 gündür fln yüzüstünden sırt üstüne dönebiliyoruz korkuyo bazen dönmio ama. sırtüstündende yüzüstüne dönmeye başladı iki gündür maşaallah bazne dönüo bazen korkup geri gelio. oyuncakları tutuo ama bırakmayı bilmio.dikkati iyi.Eller birleşti çoktan zaten. oyun halısını çok seviyo.deli gibi bagırıo bazen:)

Kızlar o mama miktarı bana da çok geldi. Yiğit iştahlı bir çocuk, ne versem yutuyor ama 120 cc'yi zor bitiriyor bir seferde, ben de korkuyorum zaten fazlasına, 120ye bile yeni geçtik. 150 cc içecek kadar mide var mıdır bu yavrularda?

Ben de tam olarak ek gıdaya geçmedim. Sizden duyunca hep tedirgin oluyorum ben de ne yapsam ne yedirsem diye... Zaten zayıf yavrum. Bugün yoğurt yapayım dedim kapla birlikte sütü yaktım. Gittim mutfağa taşan yerleri alev almış. Diğer odaya geçmiştim unutmuşum. Koku da gelmedi. Evi duman sardı birden, çok korktum vallahi... Anası da beceriksiz oğlumun, yoğurt maceramız yarım kaldı böylece...

Kayısı kompostosunu ben de içirmek istiyorum ama doktorlar kesinlikle blender gibi metal şeyler kullanmayın bebekler için diyor. Bir zararı olur mu ki?

yuhh diyorum artık abartıyorlar blendır kullanmayın ulen biizm zamanımızda blendir bile yoktu metal taslarda catalla ezip vermişler inek sütü içmişiz ben sadece 3 ay emmişim boyum 175 allahıma şükür dayanıklıyımda kafamda çalışıyor ki okuyup öğretmen olabilmişim bunları duydukça kafayı yiyorum yok 6 ay su bile vermeyin yok çam rende kullanın ienk sütü vermeyin biz ölmüşüz o zaman ya zaten memeyi bıraktı diye depresyona giriyorum bunları oudukçada cıldırasım geliyor fazla incelemiyeceğim artık annem beni arı mama varrdı eskiden hala bim de fallan satılıyor onlarla büyütmüş napayım şimdil,k en iyisini vermeye çalışıyorum ama eskiden beslenme şeklini iyice değiştiler şimdiki zamana görede eskiler daha dayanıklı...

sayfaların ilerlemediğini görünce insanın yazası gelmiyor. insanın yazası gelmeyince sayfalar ilerlemiyor. sayfaların ilerlemediğini görünce insanın yazası gelmiyor.insanın yazası gelmeyince sayfalar ilerlemiyor.sayfaların ilerlemediğini görünce...:bbo:lülülülülülü

ben de temizliğe giriştim bugün. pencerelerimi sildim,perdelerimi yıkadım. mutfağa da el attım azıcık. buzdolabını güzelce temizledim,fırınımı cifledim. ohhhh güle güle kirleteyim:KK1:

sayfaların ilerlemediğini görünce insanın yazası gelmiyor. insanın yazası gelmeyince sayfalar ilerlemiyor. sayfaların ilerlemediğini görünce insanın yazası gelmiyor.insanın yazası gelmeyince sayfalar ilerlemiyor.sayfaların ilerlemediğini görünce...:bbo:lülülülülülü

Temizlik yormuş seni anlaşılan...kafamçokkarıştı

ben de temizliğe giriştim bugün. pencerelerimi sildim,perdelerimi yıkadım. mutfağa da el attım azıcık. buzdolabını güzelce temizledim,fırınımı cifledim. ohhhh güle güle kirleteyim:KK1:

süpersin valla ben bu sıcakta yemek yapıp karnımı doyurmaya bile üşendim dışarda yemek yedik antep yanıyordu bugün güle güle kırlet:)

hocam ben şimdi katı meyve sıkaçağında bebeğime meyve suyu sıkıyordum onuda kullanmayayım mı ha blendır ha o onunda içi metal daha yeni kullandım kaynatmadımda yıkadım sadece pimpiriğin karesi olcam yakındasempatiksalakcinni

Merhaba kızlar. Yardımınıza ihtiyacım var. Kızım mamasını yemiyor. Aptamil 1 kullanıyorduk ama iki gündür yemiyor. benim sütüm de yetersizdi zaten hep mama takviyeli gittik. ıki gündür doğru düzgün uyumuyor. Sürekli ağlıyor. Üstüne üstlük yarın işe de başlıyorum. Ufffff..... Bana mama önerebilirmisiniz?

X