2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çapkınım hovardayım 24 ayardayım şimdilik hergece evdeyim haydarinnaninnaynay:teytey:
günaydın teyzeley ve kaydeşley(kızlay kaydeş değil ama aklinialirimsmile)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,

Yiğitle uğraşıyoruz sabahtan beri, öğrendiği bir şeyi sürekli yapmak istiyor, bir hafta önce dönmeyi öğrendi uykusunda bile dönüyor. Üç dört gündür de kafa kaldırıyoruz, sürekli kalkmak istiyor artık. Sabah 6 da uyanmış yine beşikte dönmüş ayakları dayamış beşiğin yan duvarına kendi kendine konuşuyor. Onun gülüşüyle uyanmak öyle güzel ki...

Salya konusunda biz de muzdaribiz geçen arkadaşlara gittik adam otururken eşim Yiğit'i kaldırdı o sırada adamın üstüne ne varsa boşalttık :))

Kabızlığa zeytinyağı ve duphalac iyi geliyor sanırım 4 gündür düzenli olarak kaka yapmaya başladı ama çok fena kokuyor evde herkes birbirinin gözüne bakıyor altını değiştirsin diye :))

Kayseriye gitmekten vazgeçtik, eşim otobüsle gidip gelecek iki gün için çocuğu perişan etmeye değmez dedik gidip kalacağımız bir yer de değil sonuçta...

Ayın 6'sından sonra da ESK'e gideriz, hiç gidesim de yok aslında bakalım nasıl olacak...

Bizden haberler böyle, öpüyoruz hepinizi salyalı salyalı :)))

Kızlar bebişleri tatile götüreek misiniz? Deniz falan zararlı olur mu? Biz Bursa civarında bir yerlere gitmek istiyoruz ama ne yapsak kesin karar veremedik...

Günaydın Alp öpüyoru seni de KARDEŞ :)))
Şeniz
Kızlar bebişleri tatile götüreek misiniz? Deniz falan zararlı olur mu? Biz Bursa civarında bir yerlere gitmek istiyoruz ama ne yapsak kesin karar veremedik...

tatile gitmekte bir sakınca yokta bir yaşına kadar deniz önerilmiyor canancım ben sadece ayaklarını sokuyorum birde seneye büyük olacaklar ozamanada denizden korkar diye alıştırma için havuz aldım Alp paşa şimdilik böyle idare ediyor.ama bu fırsatı kaçırma koşarak git tatile

çapkınım hovardayım 24 ayardayım şimdilik hergece evdeyim haydarinnaninnaynay:teytey:
günaydın teyzeley ve kaydeşley(kızlay kaydeş değil ama aklinialirimsmile)

günaydın alpcik.demek kızlar kardeş değil ha.seni çapkın seni ....delikafadulden

bizimki dönmüyo henüz ama anakucağında ve yatarken belini ta yukarı kaldırıyo alın beni burdan diye......bu arada kayseride ne yapacaktınız?

ben gitmiycem bu sene...çok istiyoruz ama bebekle zor.oğlum 8 aylıkken gitmiştik annemlerle beraber ne olur ne olmaz diye.ama daima 1 kişi nöbetteydik.bir anem bi ben bi eşim...........bir kişi sürekli ortamdan uzaktı.aman güneş geçecek ,aman havuzun denizin suyunu yutmasın...falan diye rahat olmuyo....o yüzden bu sene ara vercez napalım.oğluşta havuz deniz diye sayıklıyo ama ben pek taraftar değilim son anda karar değişikliği yapmazsak..........biz de kaplıcalara gidelim bari diyoruz ama bakalım........

herkese slm uzun uzun okuyamıyorum zeynep durmuyor öldüm ne ayaklarım tutuyor nede belim çok yorgunum dişleri geliyor sanırım sürekli salya sürekli eli ağzında damakalrına sürüyor dr geçen gittiğimde diş etine sürmem için ilaç vermişti bugün başladım sürmeye herkesi ve meleklerinizi çok öpüyrm

öyleler kız nankör ve dengesizler banada bir çeyrek taktılar hahahah babamda 3 bin tl verdi oda için nefret ediyorum onlardan

ıki gün için gidip dönemk zor olacak canım. 9-10 saat yol, sıcak, klimasız araba... Yiğit'e işkence olur resmen. Eşim otobüsle gidip gelecek... Teşekkür ederiz :))

çocuk aç meralcim bi yolunu bul geceleri wer mama bnce yazık wallahi... başka biberon emziği dene..

canım yaa, ne yapacağımı şaşırdım. inan şurubunu verdiğim bi şırınga var, dün gece onunla da vermeye çalıştım olmadı. amıyo bi türlü. acaba şu milumilden mi alsam ki? ya o zaman da emmeyi bırakırsa diye korkuyorum amaeyvahedigeldismile

Niye uyanıyor ki. acıkıp mı uyanıyo huysuzlanıo mu. 4 aydan sonra 10 saat aralıksız uyicaklarmış güya. nette öle okudum dün.

huysuzluk etmiyo cnm, kalkıp emiyo geri yatıyor. ama maksimum saat başı, çoğu sefer yarım saatte bir. yani uykuya dalmamla geri kalkmam bir oluyor

inşallah kocan sizin rızkınızı başkasına yedirecek kadar saf değildir cnm. yani bi başkasını çalıştıracağına abisine iş versin tabi ama eğer değmeyecekse de sizi düşünmeli en başta

:1shok: böylesini de ilk kez duyuyorum yaaa. elin yabancısı bile çeyrek alıp takıyoo

arsız ki ne arsız:bbo: bi de cumaya yemek mi yapcan onlara. hiç te çağrma bencesengözlerimebaksanab

Yazgı Alp'i ısrırımmm

çikolatalar süper yaa:))) cocuklarla tatil anca macera olur kızlar hoş bir anı olmaz maalesef iklim değişikliği çok etkiliyo kuzuları...

ayyy EGE seninkilerde hepten yüzsüzmüş canım anam böylesinide görmedim.
haklısın meralcim bin kat yabancılar neler getirdi neler benim oğlumun ve kızımın herşeyi var allaha şükür tapu gibi dedeleri var arkalarında oğlumun adı babamın adı zaten.en azından bişey ördürebilirdi nebileyim bir çorap bilealsa hatıra derdik.geçen görümcem diyo hiçbişey alamamışlar ondan gelemiyolarmış aman istemz ihtiyacımız yok dedim aramız 20 dk ha.ben gidicem söylencem söylencem gelcem.
meralcim bebeğin doymuyo olabilir sık sık emincede gaz oluyo ve uyuyamıyo bence sen dediğin mamayı bir dene bikereden bişey olmaz kaşıkladamı almıyo mamayı?

Kızlar perşembe eşimin doğum günü, ne yapabilirim ona? Maddi açıdan sıkışığız bu ara hediye alamam sanırım ama evde bir şeyler yapayım istiyorum, tavsiyeleriniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…