-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #65.961
ŞenizGünaydın Alp öpüyoru seni de KARDEŞ :)))
Kızlar bebişleri tatile götüreek misiniz? Deniz falan zararlı olur mu? Biz Bursa civarında bir yerlere gitmek istiyoruz ama ne yapsak kesin karar veremedik...
Günaydın kızlar,
Yiğitle uğraşıyoruz sabahtan beri, öğrendiği bir şeyi sürekli yapmak istiyor, bir hafta önce dönmeyi öğrendi uykusunda bile dönüyor. Üç dört gündür de kafa kaldırıyoruz, sürekli kalkmak istiyor artık. Sabah 6 da uyanmış yine beşikte dönmüş ayakları dayamış beşiğin yan duvarına kendi kendine konuşuyor. Onun gülüşüyle uyanmak öyle güzel ki...
Salya konusunda biz de muzdaribiz geçen arkadaşlara gittik adam otururken eşim Yiğit'i kaldırdı o sırada adamın üstüne ne varsa boşalttık :))
Kabızlığa zeytinyağı ve duphalac iyi geliyor sanırım 4 gündür düzenli olarak kaka yapmaya başladı ama çok fena kokuyor evde herkes birbirinin gözüne bakıyor altını değiştirsin diye :))
Kayseriye gitmekten vazgeçtik, eşim otobüsle gidip gelecek iki gün için çocuğu perişan etmeye değmez dedik gidip kalacağımız bir yer de değil sonuçta...
Ayın 6'sından sonra da ESK'e gideriz, hiç gidesim de yok aslında bakalım nasıl olacak...
Bizden haberler böyle, öpüyoruz hepinizi salyalı salyalı :)))
Kızlar bebişleri tatile götüreek misiniz? Deniz falan zararlı olur mu? Biz Bursa civarında bir yerlere gitmek istiyoruz ama ne yapsak kesin karar veremedik...
bizimki dönmüyo henüz ama anakucağında ve yatarken belini ta yukarı kaldırıyo alın beni burdan diye......bu arada kayseride ne yapacaktınız?
.
günaydınnnnnnnnnnolumunekankayizsmileŞenizGÜNAYDIIN..
günaydın alpcik.demek kızlar kardeş değil ha.seni çapkın seni ....delikafadulden
günaydın canlar dün kaynanatör gitti akşama doğru pislik ya sanki parası yok emekli maaşı war we 24ünde çekio insan torununa bi takım alır gelir onuda becermedin bişey örer allah cezalarını wersin ancak yesinler.. cengiz in parasına göz dikmişler sanki oğulları kendi kazandı yaptı kendi parası hepsi benim emeğim hepsi hakkımın zerre kadarını helal etmiyorum onlara.. torunu şimdi burda tabi hemen göndermişler onu.. gelsinki baksın durum değerlendirmesi yapsın kaç su satıyo amcası para kazanıyomu ne de olsa babasıda çöreklenecek burayaklava: dün diyoki aa bu gün bilmem kaç tane su satmışız.... bende satsak nolacak dedim bi sürü borcumuz war allahım yaa deli olacağım
arkadaşımızın düğünü var canım haftasonu... Sen de Kayseri'deymişsin...
İki gün için gidip dönemk zor olacak canım. 9-10 saat yol, sıcak, klimasız araba... Yiğit'e işkence olur resmen. Eşim otobüsle gidip gelecek... Teşekkür ederiz :))
çocuk aç meralcim bi yolunu bul geceleri wer mama bnce yazık wallahi... başka biberon emziği dene..
Niye uyanıyor ki. acıkıp mı uyanıyo huysuzlanıo mu. 4 aydan sonra 10 saat aralıksız uyicaklarmış güya. nette öle okudum dün.
günaydın canlar dün kaynanatör gitti akşama doğru pislik ya sanki parası yok emekli maaşı war we 24ünde çekio insan torununa bi takım alır gelir onuda becermedin bişey örer allah cezalarını wersin ancak yesinler.. cengiz in parasına göz dikmişler sanki oğulları kendi kazandı yaptı kendi parası hepsi benim emeğim hepsi hakkımın zerre kadarını helal etmiyorum onlara.. torunu şimdi burda tabi hemen göndermişler onu.. gelsinki baksın durum değerlendirmesi yapsın kaç su satıyo amcası para kazanıyomu ne de olsa babasıda çöreklenecek burayaklava: dün diyoki aa bu gün bilmem kaç tane su satmışız.... bende satsak nolacak dedim bi sürü borcumuz war allahım yaa deli olacağım
kızlar günaydııııın hemen konuya bende atlıyım benim kaynanamlar kayınlarım ilk doğum yaptığımgün 3 kutu hobi almış gelmişler ondan sonrada ne gelen oldu ne giden onlarıda okul çocuklarına verdim sınıfta dağıtıp yesinler diye-tatlicadiarzu-
günaydınnnnnnn bende kaynana tarafından dogum yaptı die hiç bi şey takılmayan bi gelinim artı mevlüde gelen hediyeleri kendine götürdü ARSIZ ........ haram olsun .ogluma da uyduruk bi zıbın aldı 3 tane tulum .
çikolatalar süper yaa:))) cocuklarla tatil anca macera olur kızlar hoş bir anı olmaz maalesef iklim değişikliği çok etkiliyo kuzuları...