- 28 Şubat 2010
- 4.988
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #65.921
kısır yapmadım hiç valla nası yapem bi anlat da maralım..
hahhah aynen böyle mi dedin yoksa sadece cuma gelsinler kısmını mı söyledin?aklinialirimsmile
aynen şöyle dedim askım ev cok kirli annem cumaya gelsin dedim :)))) diğerini içimden söledimmmmmm
seni cin seniaklinialirimsmile annem haaaa:jeyyar:
ütü yaptım bir kısmı tek elle bi elimde doğan bey vardı tabii uyusun diye yıkadık 20 dk ancak uyudu.
görüşürüz kızlar yemek vaktii
her işi yapıyorum da ben de ütü nasıl oluyo be anam?
bugün kimse benim kadar tembel olamaz kociş yok diye yatağı bilem kapatmadım
kıss ebru bende sana hayırlı olsun didim görmedin sanırım küsmüsün yoksam bana hiç cvp yazmıyondaCADIARZU
görüşürüz tatlımopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 halbuki normalde kocanın umrunda bile değildir bence yatağın toplanıp toplanmadığı. ama yine de adam eve gelince toplu görsün istiyo insan
kaydirigubbakcemile3 halbuki normalde kocanın umrunda bile değildir bence yatağın toplanıp toplanmadığı. ama yine de adam eve gelince toplu görsün istiyo insan
maşaallahhh akannehirumrunda valla benimki benden beterdir ben dağınığımdır ama o düzenlidir onun dolabı benimkinden düzgün olmuştur hep
sabah kalkar ilk işi koltukların yastıklarını düzeltir bulaşık mak. boşaltır hafta sonu kahvaltı hazırlar (sadece çay yapmaz) iki gün evi süpürmezsem aşkım yarın bi evi süpürürmüsün der çoğu şeyi bana yardım etmek için yapar sağolsun bak özledim şimdi tocamı yaww Şeniz
bu aralar hepimizin bebeklerinde aynı sorun var sanırım.herhalde diş çıkarma dönemleri bizimki kendi üstünü batırdığı gibi benim üstümüde sünnetliyo vallaiyi akşamlar kızlar.. umarım herkes çoook iyidir.. ben idare etmeye çalışıyorum ağzım hala yara biri geçio biri başlıyo yemek içmek konuşmak işkence oluyo çok acıyo.. çok fena saçlarım dökülüyo bide çok üzülüyorum inş. çabuk geçer:1no2ğlum iyi maşallah ama gündüz uyumuyo hiç bişi yapamıyorum bu ara hep kucakta.. sağlığı iyi olsun da taşırım napiim diorum.. bide bu günlerde salyası ve kusması çok sürekli üst değiştirmekten bıktım valla.. benimde canım kısır istedi şimdi ama yemeye korkuyorum gaz yapar oğluma die ama çok özledim :a015:
umrunda valla benimki benden beterdir ben dağınığımdır ama o düzenlidir onun dolabı benimkinden düzgün olmuştur hep
sabah kalkar ilk işi koltukların yastıklarını düzeltir bulaşık mak. boşaltır hafta sonu kahvaltı hazırlar (sadece çay yapmaz) iki gün evi süpürmezsem aşkım yarın bi evi süpürürmüsün der çoğu şeyi bana yardım etmek için yapar sağolsun bak özledim şimdi tocamı yaww Şeniz
maşaallahhh akannehir
bu aralar hepimizin bebeklerinde aynı sorun var sanırım.herhalde diş çıkarma dönemleri bizimki kendi üstünü batırdığı gibi benim üstümüde sünnetliyo valla
oh maşallah seyhan ne eş varmış sende öyle bizimki çıkardığını bırakır ortada bi salata yapmaya kalkar tezgah felç ama hakkını yemiyim jilet gibi ütü yapar
ebruş gözün aydın evi tutmuşsun.........güle güle otur...........,,,
asya da çok salyalandı kızlar...durmadan önlük değiştiriyoruz........bide emerken başı çok terliyo?sizinkilerde terliyormu?
ebruş gözün aydın evi tutmuşsun.........güle güle otur...........,,,
asya da çok salyalandı kızlar...durmadan önlük değiştiriyoruz........bide emerken başı çok terliyo?sizinkilerde terliyormu?
seyhancım tatil için izmire geliyorsun dimi.tanıdık falan mı var
evet hem de nasıl...kan ter içinde kalıyor yavrucak...salya da aynen Filizin dediği gibi kendini değil sadece beni babasını her yeri ıslatıyor...ellerini çok koyardı ağzına ma iki gündür deli gibi saldırıyor...sanki dişi kaşınıyor...kontrol ettim ama şişilk yok:uhm:
umrunda valla benimki benden beterdir ben dağınığımdır ama o düzenlidir onun dolabı benimkinden düzgün olmuştur hep
Bu arada daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama yeni bir konu geldi aklıma hani herkes kaynanatörlerden şikayetçi ya doğumda ne taktılar size ya da bebişlere? Benim kaynana iyi sayılır ama bir cumhuriyet altını taktı halbuki hamile kalmadan önce sen doğur Trabzon bileziği takıcam diyordu
yatıyım artık kıslar öptüm iyi geceleropuyorumnanaktan
Bu arada daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama yeni bir konu geldi aklıma hani herkes kaynanatörlerden şikayetçi ya doğumda ne taktılar size ya da bebişlere? Benim kaynana iyi sayılır ama bir cumhuriyet altını taktı halbuki hamile kalmadan önce sen doğur Trabzon bileziği takıcam diyordu
ii geceler anişler uzun zamandır giremiyorum çok özledim sizleri ya ee anlatın ne var ne yok buluştunuzmu ayy çok merak ettim bebişler napıyo
Benimkiler hiç bir şey takmadılar bana, kızıma bilezik almışlar.Siz böyle söyleyince çok kızıyorum onlara.Zaten kızım doğduğunda umredelerdi , kızımı da görmeye kızım 3 aylıkken geldiler.