- 28 Şubat 2010
- 4.988
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #65.941
Bu arada daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama yeni bir konu geldi aklıma hani herkes kaynanatörlerden şikayetçi ya doğumda ne taktılar size ya da bebişlere? Benim kaynana iyi sayılır ama bir cumhuriyet altını taktı halbuki hamile kalmadan önce sen doğur Trabzon bileziği takıcam diyordu
selam kızlarr
iyi yine cumhuriyet altını takmışlar bizimkiler kaynanadan ve kayınbaba dan birer tane olmak üzere çeyrek taktılar Çok üzgünüm çoook
6'dan beri ayaktayız. gece kaç kere kalktığımızın hesabını bile bilmiyorum walla:1no2: şimdi uyudu beyefendi. ben de uyumaya çalışayım.
6'dan beri ayaktayız. gece kaç kere kalktığımızın hesabını bile bilmiyorum walla:1no2: şimdi uyudu beyefendi. ben de uyumaya çalışayım.
hizliresim.coma gir resmi yükle boyutunu 600 olanı ayarla we forumlar 3ün yanında ki linki kopyala yazı bölümüne...
zemuszemus canım aşkım yaa yapar valla kızlar Allah razı olsun hakkını yiyemem
en zor işi yapıyormuş seninki ben hiç sevmem ütü yapmayı hoşş bu ara hiçbir işi yapmayı sevmiyorumya
evet ensesi terliyo benimkininde sanırım ben artık 2 numaralı biberon ucu alsam iyi olacak
evet hem de nasıl...kan ter içinde kalıyor yavrucak...salya da aynen Filizin dediği gibi kendini değil sadece beni babasını her yeri ıslatıyor...ellerini çok koyardı ağzına ma iki gündür deli gibi saldırıyor...sanki dişi kaşınıyor...kontrol ettim ama şişilk yok:uhm:
benimkiler ne bana ne oğluşa hiçbirşey takmadılar.sadece alp in odasını yaptılar işte yerler falan toplam 900tl ye yakın bir harcama yapıldı odaya görüp göreceğim bu olduboshayallersmile.
günaydınlarrrrr ilk giren benim sanırım bu sabahh.günüz güzel bebişleriniz huzurlu olsun inş bugünnn.
konuya hemen balıklama dalıyım:) benimkiler kızıma bilezik taktılar bana bişi yokk. sanki taş yarığından çıktı:) onada razıyım canım. annemlerde bana bilezik bebişe birer yarım taktılar.
günaydın canlar dün kaynanatör gitti akşama doğru pislik ya sanki parası yok emekli maaşı war we 24ünde çekio insan torununa bi takım alır gelir onuda becermedin bişey örer allah cezalarını wersin ancak yesinler.. cengiz in parasına göz dikmişler sanki oğulları kendi kazandı yaptı kendi parası hepsi benim emeğim hepsi hakkımın zerre kadarını helal etmiyorum onlara.. torunu şimdi burda tabi hemen göndermişler onu.. gelsinki baksın durum değerlendirmesi yapsın kaç su satıyo amcası para kazanıyomu ne de olsa babasıda çöreklenecek burayaklava: dün diyoki aa bu gün bilmem kaç tane su satmışız.... bende satsak nolacak dedim bi sürü borcumuz war allahım yaa deli olacağım
günaydın canlar dün kaynanatör gitti akşama doğru pislik ya sanki parası yok emekli maaşı war we 24ünde çekio insan torununa bi takım alır gelir onuda becermedin bişey örer allah cezalarını wersin ancak yesinler.. cengiz in parasına göz dikmişler sanki oğulları kendi kazandı yaptı kendi parası hepsi benim emeğim hepsi hakkımın zerre kadarını helal etmiyorum onlara.. torunu şimdi burda tabi hemen göndermişler onu.. gelsinki baksın durum değerlendirmesi yapsın kaç su satıyo amcası para kazanıyomu ne de olsa babasıda çöreklenecek burayaklava: dün diyoki aa bu gün bilmem kaç tane su satmışız.... bende satsak nolacak dedim bi sürü borcumuz war allahım yaa deli olacağım
yok zaten bişey demiyorum canım Allah razı olsun.günaydın kızlar...herkes için güzel bir olsun....
daha ne olsun yzgı odayı yapmışlar.........benimkilerde birer cumhuriyet taktılar,bi de kızın hastane çıkışı ve birkaç eksiğini almışlardı....3-4 gün öncede kaynanam künye yaptırmış asya ya..........
ayyy ben bu hediyeye bayıldımcokacimcoookne ayıp yaaa:bbo:kızlar günaydııııın hemen konuya bende atlıyım benim kaynanamlar kayınlarım ilk doğum yaptığımgün 3 kutu hobi almış gelmişler ondan sonrada ne gelen oldu ne giden onlarıda okul çocuklarına verdim sınıfta dağıtıp yesinler diye-tatlicadiarzu-