2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Niye uyanıyor ki. acıkıp mı uyanıyo huysuzlanıo mu. 4 aydan sonra 10 saat aralıksız uyicaklarmış güya. nette öle okudum dün.

ben de çözemedim Eymen paşayı...annesini hemen özlüyor galiba...başta öyleydik biz de çok zor oluyor Allah sabır versin Meral'e....
Nihan bir kaç gecedir 10 saate yakın uyuyor cidden...7:30-8de yatıyor...11de emziriyorum 5-5:30 gibi uyanıyor..böyle devam eder mi bilmiyorum...

ALPPPPP BAKIORUM YıNE CAPKINLIKTA SINIR YOKsempatiksalakcinni

katılıyorum:lepi:

meralcim bebeğin doymuyo olabilir sık sık emincede gaz oluyo ve uyuyamıyo bence sen dediğin mamayı bir dene bikereden bişey olmaz kaşıkladamı almıyo mamayı?

yok cnm kaşıkla da almıyor, geri çıkarıyor, hasbelkader gireni de kusuyor sonrafisfisfis

inşallah Sena artık öyle devam edecektir cnm. ay bu kadar çok özlemesin beni anacımm, walla öyle 10 saat falan değil sadece 2-3 saat kesintisiz uyumasına razıyım ben. o bile bana çok iyi gelir:1closedeyes:

canancım ogün en sevdiği yemekleri yap bide pasta süpriz kartlar hazırla pastayı bulmasını sağla oğluşunun eline bir mektup ver mektupta oğlunun ve senin eşine olan duyguların falan yazsın.bu konulardan pek anlamam ama umarım yardımı olmuşumdur

evet canım tarihe gecti kendisi ihtiyacımı var demiiş benim için iht olsun olmasın oğlumundu onlar ,bende uzun bi süre görüşmedim hala daha arayıp sormam 2 apt.yanda oturuyor yok sayıyorum. kendileri geliyo oğlu cagırıyo bende uyduruk seyler yapıyorum cocuk durmadı die

canan yaklaşık 15 gündür doğanda dönüyo beşiğine dikey yatırıyorum yatay buluyorum ayaklar beşiğin dışında çoraplar çıkmış oluyo yüzüstü döndüğünde kendini itmeye çalışıyo erken apalıycak silver dediki yandın hareketli olucak yaramaz olucak seninkide desene

senin eşinde vazgeçemiyo dimi aileden neden eşler böyleki.benimkide toz kondurmuyo ailesine sinir ediyo beni amma nodulyaaa seni ailen saymamış iki yağ yakıyolar kandırıyolar

Yandık desene, kucakta da durmuyor artık, bırakın koşayım der gibi hareketli :)) minicik de kendisi, ezilirsin ayak altında sen diyorum böyle erken yürürsen, bekle daha :))

Yüzüstü dönemiyor hnüz, bugün bizim yatakta dönmüş tekrar sırtüstü olamamış. Korkuyorum açıkçası yüzüstü yatmayı sevmiyor ve hemen kafayı gömüyor önüne. Bücür şey :))

merhaba kızlar umarım iyisinizdir...a.s.
sabahları yataktan zor kalkıyorum belim bütün kemiklerim ağrıyor neden acaba 1 haftadır demir hapımı kullanıyorum acaba kalciyum eksikliğinden mi anlamadım bebeğimi yatağından bile alamıyorum o kadar felaket tutuluyorum ama biraz evde yürüyünce düzeliyorum benim gibi olan varmı kızlar?

canım benimkinin ez yoğur gıkı çıkmaz çok hoşuna gidiyo kıkır kıkır gülüyo kızım 4 buçuk aylık dönmüştü bu erkenci anam hiperaktif olursa hiç olmazsa acuk kilo veririm

tünaydınna.s.
selam kızlar nasılsınız bakalım ohh be dinç olmak gibisi yok dün neydi o öyle bugünde az uyudum ama daha iyiyim evimi süpürdüm tozları aldım mutfak dolaplarının kapaklarını sildim (içlerini yeni temizlemiştim)banyoyu yıkadım çamaşır attım iki posta onlarıda astım
serhan yine sabah 5 de uyandı 9 da uyudu bu enerjiyi nereden buluyor iki gündür bilmiyorum az önce uyudu yeniden
akşama mayo almaya gidicem nasıl alsam acaba bikiniler artık hayal oldu

bu arada hasretim canım Allah sana Peygamber sabrı versin gülüm ancak öyle sabredersin

çapkın Alp paşa sabah sabah kızları rüyandamı gördün sen bakıyım .)

eşimin ailesi oğluma iki c. altını ve 1000usd banka hesabına para yatırdı banada izmire gittiğimde babasının sözü var bilezik alacak sen beğen kızım dedi bende ok dedim öle işte

bak yaa ben bikaç şey daha yazıcaktım unuttum şimdi kafa yokki alıntı yapmıyım dedim güya unuttum iyimi-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:

canım duş alıp yatıyosan klimanın karşısında ceryenda kalıyosundur belki havadeğişimleride insanı etkiliyo.benimde kaç gündür boynum tutulmuştu yeni geçti

seninkide bizimki gibi desene bizde yüzüstü yatmayı hiç sevmiyoruz aynen kafayı gömüyo hemen bide ıhh ıhh arada bi kafayı kaldırıyo sonra sinirleniyo ayaklarını dayatıyorum ellerime ileri doğru gidiyo artık kucakda yatmayı değil oturmayı istiyo

Ben varım öğretmeniimm :)) iki aydır haftada birkaç gün çok ağrıyor benimkinin kilodan olduğunu düşünüyoruz. :)) Yiğit'i beşiğinden falan alamıyorum ben de ssabahları sonra biraz gezinince hareket edince geçiyor

merhaba arkaşadaşlar gecmişi okudumda bizm bebişler salyalanmış heep benim bebişde cok salyalı sabah bir kalktım yastıgın altına girmiş buyuk adam gibi yan yatmış cok tırstım vallah

eşime gösterdim oda bana senmi yaptın diyoor şaşırdı kaldı benim uykum cok agır arada kalkıp kontrol etmem lazım ama nerde

kız seyhan sendede ne eş ne kaynana varmış bacım anan totonu gül dibindemi okşadı böyle kaynanayla kayınpedere can kurban ayol

aynen canım yaa benimde öyle babasını kaldırıyorum beşiğinden alıp bana veriyor öyle emziriyorum ilk uyandığımda heryerim tutuluyor anllamadım benim 1 aydır fallan böyle hareketsizliktenmi acab dedim ama ne mümkün yatmak bebek ev işleri yemek ütü bunlar gani gani hareket kültür fizik hareketleri yapmaya başladım az önce bakalım nasıl olcak sanada geçmiş olsun hocam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…