- 8 Temmuz 2009
- 2.534
- 12
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #65.981
Niye uyanıyor ki. acıkıp mı uyanıyo huysuzlanıo mu. 4 aydan sonra 10 saat aralıksız uyicaklarmış güya. nette öle okudum dün.
ALPPPPP BAKIORUM YıNE CAPKINLIKTA SINIR YOKsempatiksalakcinni
meralcim bebeğin doymuyo olabilir sık sık emincede gaz oluyo ve uyuyamıyo bence sen dediğin mamayı bir dene bikereden bişey olmaz kaşıkladamı almıyo mamayı?
ben de çözemedim Eymen paşayı...annesini hemen özlüyor galiba...başta öyleydik biz de çok zor oluyor Allah sabır versin Meral'e....
Nihan bir kaç gecedir 10 saate yakın uyuyor cidden...7:30-8de yatıyor...11de emziriyorum 5-5:30 gibi uyanıyor..böyle devam eder mi bilmiyorum...
katılıyorum:lepi:
ayyy EGE seninkilerde hepten yüzsüzmüş canım anam böylesinide görmedim.
haklısın meralcim bin kat yabancılar neler getirdi neler benim oğlumun ve kızımın herşeyi var allaha şükür tapu gibi dedeleri var arkalarında oğlumun adı babamın adı zaten.en azından bişey ördürebilirdi nebileyim bir çorap bilealsa hatıra derdik.geçen görümcem diyo hiçbişey alamamışlar ondan gelemiyolarmış aman istemz ihtiyacımız yok dedim aramız 20 dk ha.ben gidicem söylencem söylencem gelcem.
meralcim bebeğin doymuyo olabilir sık sık emincede gaz oluyo ve uyuyamıyo bence sen dediğin mamayı bir dene bikereden bişey olmaz kaşıkladamı almıyo mamayı?
canancım ogün en sevdiği yemekleri yap bide pasta süpriz kartlar hazırla pastayı bulmasını sağla oğluşunun eline bir mektup ver mektupta oğlunun ve senin eşine olan duyguların falan yazsın.bu konulardan pek anlamam ama umarım yardımı olmuşumdur
evet canım tarihe gecti kendisi ihtiyacımı var demiiş benim için iht olsun olmasın oğlumundu onlar ,bende uzun bi süre görüşmedim hala daha arayıp sormam 2 apt.yanda oturuyor yok sayıyorum. kendileri geliyo oğlu cagırıyo bende uyduruk seyler yapıyorum cocuk durmadı die
canan yaklaşık 15 gündür doğanda dönüyo beşiğine dikey yatırıyorum yatay buluyorum ayaklar beşiğin dışında çoraplar çıkmış oluyo yüzüstü döndüğünde kendini itmeye çalışıyo erken apalıycak silver dediki yandın hareketli olucak yaramaz olucak seninkide desene
Süpersin sen Filiz... Çalışmalara başlıyorum, çok teşekkür ederim...opuyorumnanaktan
merhaba kızlar umarım iyisinizdir...a.s.
sabahları yataktan zor kalkıyorum belim bütün kemiklerim ağrıyor neden acaba 1 haftadır demir hapımı kullanıyorum acaba kalciyum eksikliğinden mi anlamadım bebeğimi yatağından bile alamıyorum o kadar felaket tutuluyorum ama biraz evde yürüyünce düzeliyorum benim gibi olan varmı kızlar?
Yandık desene, kucakta da durmuyor artık, bırakın koşayım der gibi hareketli :)) minicik de kendisi, ezilirsin ayak altında sen diyorum böyle erken yürürsen, bekle daha :))
Yüzüstü dönemiyor hnüz, bugün bizim yatakta dönmüş tekrar sırtüstü olamamış. Korkuyorum açıkçası yüzüstü yatmayı sevmiyor ve hemen kafayı gömüyor önüne. Bücür şey :))
merhaba kızlar umarım iyisinizdir...a.s.
sabahları yataktan zor kalkıyorum belim bütün kemiklerim ağrıyor neden acaba 1 haftadır demir hapımı kullanıyorum acaba kalciyum eksikliğinden mi anlamadım bebeğimi yatağından bile alamıyorum o kadar felaket tutuluyorum ama biraz evde yürüyünce düzeliyorum benim gibi olan varmı kızlar?
Ben varım öğretmeniimm :)) iki aydır haftada birkaç gün çok ağrıyor benimkinin kilodan olduğunu düşünüyoruz. :)) Yiğit'i beşiğinden falan alamıyorum ben de ssabahları sonra biraz gezinince hareket edince geçiyor
kız seyhan sendede ne eş ne kaynana varmış bacım anan totonu gül dibindemi okşadı böyle kaynanayla kayınpedere can kurban ayol