2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar,
ben depresyona girdim sanırm
bu çocuk beni çok yordu...gündüz 1 dk yanından ayrılamıyorum kendi başına hayatta durmuyo..hiç ama hiç oyalanmıyo basıy yaygarayı ve sürekli ağlayan bir çocuk hayatından hiç memnun değil...bi iç huzursuzluk içinde ama anlamadım bir türlü...sadece onunla bütün gün ilgilenmem gerekiyor..değil temizlik bazen yemek bile yapamıyo...eşimde diyoki annemi çağrıyım gündüz sana yardım etsin hiç olmassa temizlik yemek yapsın diyo bende onu istemiyorum...gölge etmesinler yeter...
tatile çıksam diye dşünüyorum ramazandan önce çocukla hiçbişi anlamıycam biliyorum..anneme bıraksam zar zorda olsa beni emiyor, beni bırakıcak diye korkuyorum..bugn sabah 9:30 da kalktı bu saate adar bütün gün ağladı..şimdi zorla uyuttum...sürekli bi huysuzluk...ben çok bunaldım delirmek üzereyim...annemdeyim şuan o bile dedi sen napıcan hep böyle olursa dedi

kız seyhan sendede ne eş ne kaynana varmış bacım anan totonu gül dibindemi okşadı böyle kaynanayla kayınpedere can kurban ayol

ayy filiz Allah iyiliğini versin emi
yavrum bunlar buz dağının görünen yüzü şimdiki halimize gelene kadar neler yaşadım neler iki kez ayrılığın eşiğinden döndüm ben oooo anlatsam saatler sürer herşey böyle güllük gülistanlık değildi 1 yıldır böyleyiz Allahıma şükürler olsunki
totomu değilde göbeğimi gül ağacının altına gömmüşler :)

hayatım ya ara sıra böyle dönemleri oluyor bazen serhan da çok huysuz oluyor mesela dün öyleydi
haklısın huysuz oldukalrında hiç çekilmiyorlar ne istiyo anlamıyosun ne yapacağını şaşırıyosun sürekli ağlıyo diyosun bi problem yoktur inşallah ama huysuzluğunun bi sebebi olmalı

Canım bizimki doğduğundan beri böyle sabahtan akşama kadar sorunsuz geçirdiğimiz gün yok gibi...hiç böyle kendi kendine mutlu cıvıldamalarnı görmedim...ağamaya programlı gibi...dünyaya geldiğine bin pişman sanki yaaa
sen diyon ya temizlik yaptım sildim süpürdüm nasıl fırsat buluyosunuz imreniyorum...bana 15 günde 1 kadın geliyo haftasonlarıda babası oyalarsa sadece evi toparlayabiliyorum...beni canımdan bezdirdi valla...yemek bile keyifle yiyemiyorum yediğim midememi gidiyo sırtımamı gidiyo anlamıyorum

canım ya ne yapıcan bu bi süreç haklısın çok zor ama geçecek sabır gerekiyo yapacak başka bişeyimiz yok Allah sana kuvvet sabır yavru kuşada huzur ve sakinlik versin inşallah biran önce bi düzene gireer de hem sen hem o artık rahat edersiniz

tatlım aynen bende öyleyim haftada bir kadın geliyor , yemek yapmaya zamanım yok sürekli kucağımda vız vız tekim çok zor oluyor hafta sonuda eşim bakıyor sağı solu toplayabilirsem topluyorum 6 .ayı sabırla bekliyorum...

yine senin annen var ben tekim akaşama kadar bebek bana ben bebeğe bakıyor ağlıyorum sürekli bebeğimde stres oluyor bilmiyorum işte bayramı bekliyorum istanbula gitmek için sürekli aileme yalvarıyorum biri yanıma gelsin diye ama kimin umrunda herkes kendi şeyinde bazen tükendiğimi hissediyorum allahıma yalvarıyorum bana sabır kızıma sakinlik ver diye allahım yardımcımız olsun çok zor

ozaman hemen kızın göbeğini saklamıştım oğlumunkinle beraber gönüyorum gül dibine.
canım şaka bi yana en azından hatalarını anlamış düzelmişler inşallah dahada iyi olurlar ya şu hatalarını anlamayanlar aynı hatalarıda yapmaktan usanmayanları vede üstüne hiçbişey olmamış gibi davrananları neyapmalı acaba

klava:klava:

nurşahcımm ya üzüldüm valla.benimkide aynı yapıyo hepte yemek zamanları kahvaltı zamanları bütün bütün yutuyorum lokmaları valla bide benim kızım var oda artık iyice zayıfladı ilgilenemiyorumki zaten yemeyen bir çocuktu artık hiç yemiyo kuru ekmeğe talim ediyo.doğanın durduğu zmanlarda oluyo tabii sürekliağlamıyo geceleride maşallah uykusu düzenli.canım kızın belki doymuyodur belki gazı vardır belki kulağı nebileyim biyerleri ağrıyodur bence sürekli ağlaması normal değil

yav bu çocuğa yine bi haller oldu mamayı üç postada yiyor deli ediyo beni iki gündür mamayı hazırlıyorum önce biraz yiyo sonra gülüyo bişeyler diyo sonra yine ağlıyo hadi bi daha devam arada yine duruyo aynı şeyler bide gaz çıkarıyoruz her duruşda keyfi yetecekde mama yiyecek bide bu çıktı başımıza
3 saati doldurana kadar neler çekiyorum bi dört saati bulamadık vehala 3 saatte bir 120cc yiyor nasıl ek besin alacak bu böyle mincik mincik yerse bilmiyorum acıkınca da durdurabilene aşkolsun

şerife getir kız kızını ben bir üçüncü çocuğa daha bakarım buarada doğan 5 dk uyudu uyandı
seyhan aklımı okudun valla

seyhan senin bebiş emiyodu dimi?3 saatte 120ccnin hepsini içiyosa iyi.
benn dört saati geçirtiyorum artık en erken dört buçuk saatte 120cc veriyorum normalde 5-6saat arası diğer zamanlar sürekli emziriyorum.çok acıkıncaya kadar mamayı vermiyorum kusuyoda zaten.demin paso emdi olanı kustu üstümü değiştirdim geldim bizim canımız çıksın süt biriktirinceye kadar okussun.geçen ay 2 kiloya yakın aldı bu ay rejime soktum bakalım kaç alıcak 13 de aşımız var görüciiiz

emmiyo canım artık sütümde kesildi sağıyodum şimdi sadece mama
iyimi diyosun ne bileyim bana az gibi geliyo ya bazen hepsini bitirmiyo ama
keyfi isterse beyimizin acıkmaya başladı bu arada 12:30 da yedirmştim çıngırakla oyalanıyo valla uykuya geçmek üzere inanılır gibi değil kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Kızlar emzirirken mama da veriyor musunuz? Ben çalışırken günde iki kez mama içiyordu şimdi yine vermeye devam ediyorum öğleden önce ve sonra 120 cc bunun dışında emziriyorum ben de...

Canlarım ben geldim...
ıki gündür çok işim var, öğle yemeğini bile ofise getirtiyorum, giremedim o yüzden.
Kuzularımız ve annelerimiz iyidir inşallah...

Doruk bebeğimin göz operasyonu yarın.
Kalbim çarpıp duruyor, çok gerginim.
Allah beterinden saklasın ama narkoz alacak olması korkutuyor beni.
ınşallah hayırlısıyla atlatırız şu işi...

Bu arada Doruk iki gecedir nerdeyse saat başı uyanıyor, meme emmeden de uyumuyor.
Her uyanışında 1 saatten önce uyumuyor.
Ağlamıyor, huysuzlanmıyor, uyanık kalmak istiyor sadece.
Doymuyor mu acaba diyorum ama sağarken de güzel süt çıkıyor.
Doktor günde 6 defa idrr yapıyorsa doyuyordur demişti, 6dan fazla yapıyor.
Ama gece sürekli emmek istiyor.
Başka nasıl anlarım doyup doymadığını?

Sürünüyorum uykusuzluktan, rakamlar uçuyor resmen gözümde.

Kızlar emzirirken mama da veriyor musunuz? Ben çalışırken günde iki kez mama içiyordu şimdi yine vermeye devam ediyorum öğleden önce ve sonra 120 cc bunun dışında emziriyorum ben de...

ben vermiyorum hayatım sırf beni emiyo cok sütüm yok ama dr yeterli geliyo demekki diyo eger evdeysen sütün varsa verme derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…