2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iki gündür surat yapıyorum ya onun için konuşma gereği duydu benmde rızam olsun istiyo bi yandanda abisine güwenemediğinden benim haklı çıokmamdan tırsıyo bişey demedim canım tamam dedim ama dediği gibi olmazsa buraya burcunun dediği gibi postu sererlerse, anası babsaı yengesi weletler burayı su yolu yaparlarsa o zamn işler fena halde bozulur işte:a015:

bence siz bukonuyu akşam helin ceren uyuduktan sonra teferruatlı bir şekilde konuşun anlaşılmayan bir konu olmasın aranızda yanikaydirigubbakcemile3
bizimkinin sürekli eli ağzında zaten damaklarını kaşıyo salyanın bini bin paratabii kesin ERKEN BİR DİŞİMİZ GELİYOsempatiksalakcinni

Ayfer canım bende mama veriyordum. Her emzirme sonrası 60 ml mama hazırdı. Doymazsa bir daha. Sonra o 30 ml düştü. 2 haftadır emzirme sonrası hazırladığım mamayı döküyorum emmiyor. Ha dersen ki kilo alımı nasıl 22 Hazitanda 20 günde 390 gr almıştı. Ayın 3'ünde doktor kontrolü var 600 gr aldıysa kendimi hiç üzmeyeceğim. Yok daha az ise belki uyumadan önce emzirmek yerine biberon veririm. Ondanda korkuyorum malum benim kızım memeyi reddedebiliyor. Önce emmek zorundasın yoksa biberon yok sana sayesinde biz memeyi tutturduk.

Valla ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez öyle bir tasarrufa başladım ki anlatamam resmen cimrilik derecesinde. Eşim sabahları poğaça alırdı evden tost yapıp götürdük. Evden işe 1 saatlik yürüyüş mesafesi var, tek otobüstü otobüs bileti parasını vermemek için yürüdük. Daha neler neler :)

Hasret senin aklına gelen başına geliyor. Kaynanam damlar dedin hakikaten kadın da hemen ardından damladı.

kızım 1.30 saat uyudu şimdi mızmızlanıyo melodisini açtım bakalım uyuyacak mı geri... off ağlıyo ben kaçar

kızlar bugün hiç bişey yazamıyorum yağız kucagımda inmiyo oda pc kurdu olacak bu gidişle beni brakmıyo yazmaya..Şeniz

yağızın kafasında kavuk çıkmış yağladım şimdi banyoya sokucam inşallah banyodsn sonra güzel bir uyku çeker..şimdilik hoşçakalın..

Kolay gelsin Nimetcim, sütünün artmaya başlamasına da sevindim cnm. stres yapma hiç gelir merak etme

kavuk mu çıkmış? padişah kavuğu mu kııı? yok anacım bence asmalı konağın konaklarından çıkmışkaydirigubbakcemile3

kızlar acıl yardımınıza ıhtıyacım var.doguhan durmuyor sureklı ya kucakda gezecek kı ondada ıh ıh bagırmalar yada memede duracak.anlamıyorum derdı ne.ac mı acaba ?
mama mı versem bı kereye mahsus denemek ıcın ne dersınız? basıma agrılar gırdı dayısı geldı sımdı kucagında dolastırıyor doguhanı

canım sıkılıyo off kocam gelsede ewime insem biraz.. annem yolda geliyormuş şimdi kaynanamın geldiğini we bu olanları duyunca delirecek offfff

açsa memeni alır canım boşver mamayı.

taburcu ben 2 hafta once gıttım sgk ya yatırmıslar parayı.ozel sektordeysen ızleyecegın adımlar asagıdakı gıbı

32 haftada çalışabilir yada çalışamaz raporun varsa
37 hafta çalışabilir raporun varsa
ve doğum sonrası raporun canım
kızının nüfüs kağıdı doğum belgesi (gercı benımkıne gerek kalmadı)
senin nufus kağıdın

dogum yaptıgın hastaneyı ara hangı sıgorta mudurlugune gondermısler raporlarını dıye sor.nereye gondermıslerse o sgk mudurlugunu ara onlar soyluyor hangı sgk ya basvuracagına.benım hastane kadıkoye gondermıs kadıkoyde goztepeye basvurucaksın demıstı.32 haftada çalışabilir yada çalışamaz raporun varsa
37 hafta çalışabilir raporun varsa
ve doğum sonrası raporun canım
kızının nüfüs kağıdı doğum belgesi (gercı benımkıne gerek kalmadı)
senin nufus kağıdını alıp gıdıyorsun.ıs yerı ızın gunlerını gırmısmı dıye kontrol edıyorlar eger gırılmemısse arıyorsun muhasebeyı 2 dk ıslem ınternetten senın muhasebe gırıyor sonra yukarıda saydıgımız evrakları alıp sanada 2 hafta sonra ıstedıgın ptt subesınden gıt cek dıyorlar.benım rapor 13 unde bıtıyordu ben 12 sınde basvurdum.

Kızlar kusura bakmayın, şirkette ani bir kriz patlak verdi, çıkmak zorunda kaldım.
Önce sabır dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
Kocam mailime cevap verdi, özü şöyle: Haklısın ama yapacak birşey yok.

Yazgım, onlar biz üç kişilik değil 6 kişilik bir aileyiz sanıyorlar. Kayınvalidem benim evimden bizim ev diye bahsediyor.

Hasretcim, Cengiz'in tavırını beğendim, inşallah anası geldiğinde de aynı kararlılığı devam eder canım. Nerelere gidelim gülüm, bunlardan nasıl kurtulalım bilmiyorum...

Zarife, bebeği öyle hırpalamalarına, öpmelerine izin verme canım. Ben evde olsam asla izin vermem. Bırak alınsınlar, Didem'in sağlığı sözkonusu...

Ayferim, Doruk da kalabalıktan, gürültüden çok ama çok rahatsız oluyor. Dudaklarını büke büke ağlıyor yavrum. Bakalım nasıl olacak?

Nimetcim çok sevindim sütünün artmasına. Allah'ım Yağız'ın ve bütün kuzularımızın rızkını bol etsin.

Meralcim, ben sabırlı bir insan sayılmam, ses çıkarmadan dayanabilecek miyim bilmiyorum.

bulusma topıcını sormustum ama kımse bı cevap vermedı

canım facetede var resimler ordan bak istersen.
konakmı çıktı önce yağla 30dk sonra yıka.
iş yapamıyorum diyen arkadaşlar çocuk durmuyosa açın süpürgeyi onun sesine duruyo benimkisi temizliğimi yapıyorum.
öznur sancısın falan vardır belki gazdamlası ver ayaklarını ileri geri hareket ettir gazını çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…