2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım facetede var resimler ordan bak istersen.
konakmı çıktı önce yağla 30dk sonra yıka.
iş yapamıyorum diyen arkadaşlar çocuk durmuyosa açın süpürgeyi onun sesine duruyo benimkisi temizliğimi yapıyorum.
öznur sancısın falan vardır belki gazdamlası ver ayaklarını ileri geri hareket ettir gazını çıkarsın

tesekkur ederım .
face dekılere baktımda burdakılerede bı bakayım demıstım kımse cevap vermeyınce gecmıse dondum ordan buldum artık.

yaa bişeyler oluyor bana.

çok durgunum iki gündür.ağlayasım geliyor herşeye sinirliyim.dün eşime ters yaptım bugün telefonda anneme yakınlara gelmiş sana geleceğim dedi bende haber verseydin evde olmayacağım dedim:gitme:kadınla aylardır görüşmedik halbuki.hiç iyi hissetmiyorum kendimi.üstümde çokk ağırlık var kilolarca yük taşımış gibiyim.üstüne birde alp mızır mızır.kontrol edemiyorum kendimimafoldumbenmafoldumben

çok durgunum iki gündür.ağlayasım geliyor herşeye sinirliyim.dün eşime ters yaptım bugün telefonda anneme yakınlara gelmiş sana geleceğim dedi bende haber verseydin evde olmayacağım dedim:gitme:kadınla aylardır görüşmedik halbuki.hiç iyi hissetmiyorum kendimi.üstümde çokk ağırlık var kilolarca yük taşımış gibiyim.üstüne birde alp mızır mızır.kontrol edemiyorum kendimimafoldumbenmafoldumben

hay Allah zaman zaman hepimiz yaşıyoruz böyle ruh hallerini Yazgıcım, bir an evvel geçer inş. regl günün mü yaklaştı acaba? ben yaklaşınca çok agresif olurum da

Yazgıcım,
Yorgunluk, yoğunluk, kendine vakit ayıramamak derken, olur böyle şeyler ara sıra.
Değişen hormonlar normale dönüyor bir de...
Biraz dinlenmen lazım sanırım, o da zor Alp kuzum varken...
Ben de senden farklı değilim aslında ama benim sebebi belli :)

alıyor uyuyor 15 dk sonra tekrar uyanıyor.tekrar aynı kısır dongune gırıyoruz

Benim kız gündüzleri hiç uyumadığı için bir şey diyemiyorum ama daha önce hiç mama vermediysen seni emmede problem yaratma ihtimali var. Bir kez vermen bile buna yetebilir.

taburcu ben 2 hafta once gıttım sgk ya yatırmıslar parayı.ozel sektordeysen ızleyecegın adımlar asagıdakı gıbı

32 haftada çalışabilir yada çalışamaz raporun varsa
37 hafta çalışabilir raporun varsa
ve doğum sonrası raporun canım
kızının nüfüs kağıdı doğum belgesi (gercı benımkıne gerek kalmadı)
senin nufus kağıdın

dogum yaptıgın hastaneyı ara hangı sıgorta mudurlugune gondermısler raporlarını dıye sor.nereye gondermıslerse o sgk mudurlugunu ara onlar soyluyor hangı sgk ya basvuracagına.benım hastane kadıkoye gondermıs kadıkoyde goztepeye basvurucaksın demıstı.32 haftada çalışabilir yada çalışamaz raporun varsa
37 hafta çalışabilir raporun varsa
ve doğum sonrası raporun canım
kızının nüfüs kağıdı doğum belgesi (gercı benımkıne gerek kalmadı)
senin nufus kağıdını alıp gıdıyorsun.ıs yerı ızın gunlerını gırmısmı dıye kontrol edıyorlar eger gırılmemısse arıyorsun muhasebeyı 2 dk ıslem ınternetten senın muhasebe gırıyor sonra yukarıda saydıgımız evrakları alıp sanada 2 hafta sonra ıstedıgın ptt subesınden gıt cek dıyorlar.benım rapor 13 unde bıtıyordu ben 12 sınde basvurdum.

Sağol bende bugün arayıp sorayım.

hay Allah zaman zaman hepimiz yaşıyoruz böyle ruh hallerini Yazgıcım, bir an evvel geçer inş. regl günün mü yaklaştı acaba? ben yaklaşınca çok agresif olurum da

Yazgıcım,
Yorgunluk, yoğunluk, kendine vakit ayıramamak derken, olur böyle şeyler ara sıra.
Değişen hormonlar normale dönüyor bir de...
Biraz dinlenmen lazım sanırım, o da zor Alp kuzum varken...
Ben de senden farklı değilim aslında ama benim sebebi belli :)

alpin huysuzluğundan dolayı sinirlerin gerildi ister istemz.. geçer canım hergün aynı olmuyolar maalesef

diyeceksinizki ist. geldiğinde görmedinmi anneni?tabi ben yarımyamalak anlattım.annem istanbulda yaşamıyor.başka biri ile evli.aslında çok yakınımda yaşıyor balıkesir merkezde aramızda 1-5 -2 saat var.ama maalesef bu bizi sık görüştürmüyor.enson doğumumda gördüm onu.kaldı10-15 gün gitti.elimizde olmayan sebepler işte.

bilmiyorum ne oluyor daha hiç adet olmadım bu nedenle günü yakın mı bilmiyorum.evet dinlenmeye ihtiyacım var ama buda olmuyor haliyle.ve evet alp in bu halleride beni çok zorluyor uykusuz yorgun ve güçsüzüm.

sürekli eve ve bir bebeğe bağlı kalmak insanı sıkıyor bazen bunalıyosun. biraz gez dolaş kafan dağılsın belki alpte durur ozaman.

hımmm anladım canım alp sürekli üstünde kendine zaman ayıramıyosun sıkılıyosun .geceleridemi uyumuyo eşin yardımcı olmuyomu yok bırakacak bakacak biraz seni dinlendirecek kimse?

diyeceksinizki ist. geldiğinde görmedinmi anneni?tabi ben yarımyamalak anlattım.annem istanbulda yaşamıyor.başka biri ile evli.aslında çok yakınımda yaşıyor balıkesir merkezde aramızda 1-5 -2 saat var.ama maalesef bu bizi sık görüştürmüyor.enson doğumumda gördüm onu.kaldı10-15 gün gitti.elimizde olmayan sebepler işte.

bilmiyorum ne oluyor daha hiç adet olmadım bu nedenle günü yakın mı bilmiyorum.evet dinlenmeye ihtiyacım var ama buda olmuyor haliyle.ve evet alp in bu halleride beni çok zorluyor uykusuz yorgun ve güçsüzüm.

Geçecek canım, herşey düzene girecek.
Biraz daha sabır...
Hava güzelse, al Alp'i, çıkın dışarı, temiz hava ikinize de iyi gelir...

profiterolleri bitirmeden içim rahat etmeyecekcokacimcoook

Ohhh afiyet olsun...

sürekli eve ve bir bebeğe bağlı kalmak insanı sıkıyor bazen bunalıyosun. biraz gez dolaş kafan dağılsın belki alpte durur ozaman.

hımmm anladım canım alp sürekli üstünde kendine zaman ayıramıyosun sıkılıyosun .geceleridemi uyumuyo eşin yardımcı olmuyomu yok bırakacak bakacak biraz seni dinlendirecek kimse?

iki gecedir uyumuyor gündüz uyusa bende yatacağım ama kucağımda uyuyor biryere koyayım ağlamaya başlıyor.eşimde iki akşamdır pek ilgilenmiyor normalde bakar aslında ama yazın buralar kalabalık onların işleri çok yoğun yorgun oluyor.başka kimsede yok kayınvalidemden istemem zaten böyle birşeyi.o çocuğa bakınca ben onun saçma soruları yüzünden daha çokk geriliyor ve yoruluyorum.

Yazgıcım annene öyle davrandığın için daha bi sıkılmış bence, takmışsın kafaya. canım bi ara işim iptal oldu, gel istersen falan de. bence rahatlayacaksın

Geçecek canım, herşey düzene girecek.
Biraz daha sabır...
Hava güzelse, al Alp'i, çıkın dışarı, temiz hava ikinize de iyi gelir...

Yazgıcım annene öyle davrandığın için daha bi sıkılmış bence, takmışsın kafaya. canım bi ara işim iptal oldu, gel istersen falan de. bence rahatlayacaksın

havada yağıyor bu sebeple çıkamıyorum.aradım meralcim annemi durumumdan bahsettim şakaya vurdum işi düzelttim durumu.

havada yağıyor bu sebeple çıkamıyorum.aradım meralcim annemi durumumdan bahsettim şakaya vurdum işi düzelttim durumu.

İyi yapmışsın cnm. keyif aldığın bişilerle uğraş şimdi de, düşünme artık boşver. akşama kadar iyi hissetmiş olursun inş. cnm

selam. her zaman yazamiyorum genelde okuyorüm sizi. oğlum 3 buçuk aylik oldu. pazar sünnet yaptirmayi düşünüyoruz. bu konuda bilgisi yada önerisi olan var mi? doktor eve gelcek lokal anestezi yapilacak. akşam mi gündüz mü daha iyi olur acaba? neler lazim olur? çok heyecanliyim.

X