2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar soğutucu çanta almak isteyenler tchibo'nun yeni temasında çok uygun fiyata 1 tane var. Bunun içine bir tane bu aküsü koydunuz mu herşey sütlerinizi güvenle taşırsınız sadece boyutunu kestiremiyorum, kaç süt saklama kabı alır acaba. ınternette tükenmiş ama mağazalarından alabilirsiniz.

Tchibo.com.tr || Soğutucu Beslenme Çantası

Kızlar soğutucu çanta almak isteyenler tchibo'nun yeni temasında çok uygun fiyata 1 tane var. Bunun içine bir tane bu aküsü koydunuz mu herşey sütlerinizi güvenle taşırsınız sadece boyutunu kestiremiyorum, kaç süt saklama kabı alır acaba. İnternette tükenmiş ama mağazalarından alabilirsiniz.

Tchibo.com.tr || Soğutucu Beslenme Çantası

valla küçük bişey sanırım 18cm 28 cm karış kadar bişey işinize yararmıki

bn duşa giriyor çamaşırları toplicam we yatıcambu gün erkendennn:lepi: herkese iyi geceler

aa sölemeyi unuttum yarın helo cerenin aşısı we kontrolü war sorusu olanlar yazsınlar buraya sabah nasılsa gitmeden dükkanda esir olacağım yüklü siparişler gidene kadar liste yaparım..

bn duşa giriyor çamaşırları toplicam we yatıcambu gün erkendennn:lepi: herkese iyi geceler

aa sölemeyi unuttum yarın helo cerenin aşısı we kontrolü war sorusu olanlar yazsınlar buraya sabah nasılsa gitmeden dükkanda esir olacağım yüklü siparişler gidene kadar liste yaparım..

iyi geceler balım hadi güzel haberlerle dönersiniz inşallah aşısıda çok ağlatmasın prensesi opuyorumnanaktan

bnde onu diom işte sabit ne ki bu güne kadar değişkendik bu gün sabitmi olduk ne anlama gelio acaba misafire mi kapandı ki:KK3:

yoo misafirler vardı yine bugün ne biliyim her sayfayı değiştirdiğimizde yani 2. sayfaya geçtiğimizde bile biz görünüyoruz en üstte öyle bişiy sanırım

kızlar selam
Tibet hapşırıp ,öksürüyor demiştim ya dr. kongest şurup verdi.. Reçetesine baktım 6 12 ay 1/2 ölçek diyor.. Altı ay öncesini almamış bileee.. ne yapsam vermesemmi?? yaa bu dr. u da anlamıyorum...Açıklayıcı birşey söylemiyor..Değiştireceğim sanırım.. Kongest kullanan varmı???

bnde onu diom işte sabit ne ki bu güne kadar değişkendik bu gün sabitmi olduk ne anlama gelio acaba misafire mi kapandı ki:KK3:

[sıze="2"]iyi geceler kızlar..hasretcim benimde dikkatimi çekti listenin en başını bizim topic almış anladığım kadarıyla mart annelerinin en birinci topiği bizim topic ki öyle olduğu belli sayfalar almış başını gidiyo...[/sıze]

kızlar selam
Tibet hapşırıp ,öksürüyor demiştim ya dr. kongest şurup verdi.. Reçetesine baktım 6 12 ay 1/2 ölçek diyor.. Altı ay öncesini almamış bileee.. ne yapsam vermesemmi?? yaa bu dr. u da anlamıyorum...Açıklayıcı birşey söylemiyor..Değiştireceğim sanırım.. Kongest kullanan varmı???

Canım geçen ay bizde hapşurduk öksürdük hatta hırıltı wardı boğazımızda doktor çeyrek ölçü verdi bize. ama PEditus diye bi şurup kullandık. memnun kaldım ben. geçti kullandıktan sonra.doktoruna tekrar sor. bide ukalalanır söylediğime güvenmio die onlar:)

kızlar bebeklerınıze aktıvıte merkezımı oyun halısı mı aldınız ?

Öznurcum aaktivite merkezi ile oyun halısı arasında ki fark nedir?Bu arada ben kanguruyu denedim ; c.tesi kızım sıkılmadı.İnternette izmirmarket diye bir yerde 150 milyona buldum.Sanırım onu alacağım.

geçmiş olsun dahiliye doktoruna gitmeniz daha iyi doktor testler yaptırır calsium yada magnezyum eksilkliğinden olabilir.romatizma,kas ağrısı,kemik erimesi bile olabilir arkadsım geç yasta kemik erimesi olmuş aile de ırsi olduğundan ihmal etmeyin

canım bi bakar, kendi dalıyla ilgili bi problem göremezse seni uygun gördüğü yere yönlendirir. bende de bi ara böyle ağrılar vardı, ortopediste gidince bel fıtığı olduğum çıkmıştı ortaya

istersen önce dahiliyeye de gidebilirsin. ağrıların bu kadar şiddetliyse ihmal etme cnm

hayır cnm halen devam ediyor bende doktora gideceğim geçmezse

...

teşekkür ederim kızlar çok sağolun.önerilerinizi dikate alacağım.
kendi jinekoloğumu aradım menisküs yırtılması olabilir dedi.doktora gideceğim teşhisi öğrenince buraya da yazarım.iyi geceler hepinize..

kızlar selam

benim kızımında hapşırma ve sonra öksürükle başladı pedidus verdim ver baktım devam ediyor muconex diye şurup verdi 2 tane de antibiotik şurubu var hep çay kaşığı ile verdim sende verebilirsin çay kaşığı ile
geçmiş olsun polenss

Günaydııın. Sabah 6 da kalktık daha doğrusu kaldırdım gece en son 3 e dogru emmişti. acıkmıştır die kaldırdım ama dogru düzgün emmedi mızıklandı etti uyudu şimdi.bende uyicam:)

X