- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #65.261
taburcu
senin face yok resimleri nasıl görcen?
senin face yok resimleri nasıl görcen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar soğutucu çanta almak isteyenler tchibo'nun yeni temasında çok uygun fiyata 1 tane var. Bunun içine bir tane bu aküsü koydunuz mu herşey sütlerinizi güvenle taşırsınız sadece boyutunu kestiremiyorum, kaç süt saklama kabı alır acaba. İnternette tükenmiş ama mağazalarından alabilirsiniz.
Tchibo.com.tr || Soğutucu Beslenme Çantası
bn duşa giriyor çamaşırları toplicam we yatıcambu gün erkendennn:lepi: herkese iyi geceler
aa sölemeyi unuttum yarın helo cerenin aşısı we kontrolü war sorusu olanlar yazsınlar buraya sabah nasılsa gitmeden dükkanda esir olacağım yüklü siparişler gidene kadar liste yaparım..
sabit olunca ne oluyokine??
bnde onu diom işte sabit ne ki bu güne kadar değişkendik bu gün sabitmi olduk ne anlama gelio acaba misafire mi kapandı ki
bnde onu diom işte sabit ne ki bu güne kadar değişkendik bu gün sabitmi olduk ne anlama gelio acaba misafire mi kapandı ki
kızlar bebeklerınıze aktıvıte merkezımı oyun halısı mı aldınız ?
kızlar selam
Tibet hapşırıp ,öksürüyor demiştim ya dr. kongest şurup verdi.. Reçetesine baktım 6 12 ay 1/2 ölçek diyor.. Altı ay öncesini almamış bileee.. ne yapsam vermesemmi?? yaa bu dr. u da anlamıyorum...Açıklayıcı birşey söylemiyor..Değiştireceğim sanırım.. Kongest kullanan varmı???
kızlar bebeklerınıze aktıvıte merkezımı oyun halısı mı aldınız ?
geçmiş olsun dahiliye doktoruna gitmeniz daha iyi doktor testler yaptırır calsium yada magnezyum eksilkliğinden olabilir.romatizma,kas ağrısı,kemik erimesi bile olabilir arkadsım geç yasta kemik erimesi olmuş aile de ırsi olduğundan ihmal etmeyin
canım bi bakar, kendi dalıyla ilgili bi problem göremezse seni uygun gördüğü yere yönlendirir. bende de bi ara böyle ağrılar vardı, ortopediste gidince bel fıtığı olduğum çıkmıştı ortaya
istersen önce dahiliyeye de gidebilirsin. ağrıların bu kadar şiddetliyse ihmal etme cnm
hayır cnm halen devam ediyor bende doktora gideceğim geçmezse
...
kızlar selam
Tibet hapşırıp ,öksürüyor demiştim ya dr. kongest şurup verdi.. Reçetesine baktım 6 12 ay 1/2 ölçek diyor.. Altı ay öncesini almamış bileee.. ne yapsam vermesemmi?? yaa bu dr. u da anlamıyorum...Açıklayıcı birşey söylemiyor..Değiştireceğim sanırım.. Kongest kullanan varmı???