2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar,
nihayet sabah ettik, sütüm geldi ama çok az sabaha kadar idare ettik.
şimdi dr gidecem hangi mamayı kullanmalıyım ne kadar kullanmalıyım sormam lazım pirinç unu kabız yapıyomuş,bir defa verdim 33.cc daha vermedim,

hanife nihanda bişey çıkmamasına sevindim, çok geçmiş olsun cnm inşallah ilerlememiştir
hanife kötü algılama ama benim eniştemede boyun fıtıgı dediler kol uyuşmasından, 7 ay oyaladılar ameliyat günü geldi dr dedmiş sende fıtık yok kötü hastalık cnm, sana diyecegim şuki tek dr kalma mutlaka araştır.

bende anlamadım cnm ..
meral seni görenler bu bunun çocugumu diyolar şaşırıyolar çok geçn duruyosun.:))
sütüm yok diye bişe yoookk..kendi kendne psikoljik etkiliosun sütüm yok derken bile..gercekten emzirmek isteyen her ennenin sütü muhakkak olurmuş sen yeterki emzirme iste beyin direk süt kanallarını uyarıyo tamamen beyin ve hormonlarla ilgili..su içsen yeter yeme içmeyle ilgisi yookjkkk sütün..ben sütüm yok diye diye olcagı varsada olmadı halbuki dogumdan hemen sonra kendiliginden fışkırıyodu asütüm..bidaha aynı hatayı yapmam..

Nihan Sena için gözün aydın inşallah bugün ilaçlarını içince sorunsuz geçer, sana da çok geçmiş olsun. Fıtığın her türlüsü dert, annemin belinde var kadın ağrıdan duramıyor.
sağol canım yaa..öyle daynılmaz ağrılarım yok...hele boynum hiç ağrımıyor ama dikkat edeceğim bundan sonra...

günaydın kızlar,
şimdi dr gidecem hangi mamayı kullanmalıyım ne kadar kullanmalıyım sormam lazım pirinç unu kabız yapıyomuş,bir defa verdim 33.cc daha vermedim,

hanife nihanda bişey çıkmamasına sevindim, çok geçmiş olsun cnm inşallah ilerlememiştir
hanife kötü algılama ama benim eniştemede boyun fıtıgı dediler kol uyuşmasından, 7 ay oyaladılar ameliyat günü geldi dr dedmiş sende fıtık yok kötü hastalık cnm, sana diyecegim şuki tek dr kalma mutlaka araştır.

bende anlamadım cnm ..
meral seni görenler bu bunun çocugumu diyolar şaşırıyolar çok geçn duruyosun.:))

evet Nimetcim haklısın...Trabzona gidince bir doktora daha görünmeyi düşünüyoru ben de....hem küçük bebeğim var hem mesleğim böyle bir hastalık için hiç uygun değil..bu işe kısa zamanda çözüm bulmam lazım Allah şifasını verir inşallah...

sütüm yok diye bişe yoookk..kendi kendne psikoljik etkiliosun sütüm yok derken bile..gercekten emzirmek isteyen her ennenin sütü muhakkak olurmuş sen yeterki emzirme iste beyin direk süt kanallarını uyarıyo tamamen beyin ve hormonlarla ilgili..su içsen yeter yeme içmeyle ilgisi yookjkkk sütün..ben sütüm yok diye diye olcagı varsada olmadı halbuki dogumdan hemen sonra kendiliginden fışkırıyodu asütüm..bidaha aynı hatayı yapmam..

Ebru haklı..benim ilk 20 gün neredeyse hiç sütüm yoktu...ama o kadar istiyordum ki emzirmeyi yaralara rağmen ağlaya sızlaya devam ettim...sonra geldi hamdolsun...arttırmak için ben de çok şey yedim...ama sonra bıraktım...su içince yetiyor...bol su iç canım...sütüm yok gidecek diye düşünme....:eek:lmaz:

günaydın
sabah 5 den beri ayaktayım isyan bayrağını çekmek üzereyim bu üst kattakinin saçını başını yolsam da rahatlasam
:eek:klava:
oğluşum 5 de uyandı 1 saat mamaydı muhabbetti gülücüktü 6 da uyudu tekrar Allahım kadın bi başladı sabah 7 de hala devam ediyo çocuğum tam dalıyo hadi bi daha eşimi aradım dedim ben gidiyorum bu kadını yolucamdur dedi ben eşine söylerim sen muhattab olma dedi aynı yerde görevliler iyi olur dedim yoksa cıngar çıkarıcam neyse çocuğum uykusuzluktan şimdi baygın bi şekilde uyuyo

geçmiş olsun canım iyi yapmışsın dr. gitmekle

canım geçmiş olsun hayırlısıyla sıkıntısız kurtulur inşallah doruk kuzun

günaydın tatlım bekle ve gör bencede eninde sonunda yine senin lafına gelecek emin ol çünkü hep öyleler
seyo bence eşleri karıştrmasaydın..kendin cık iyilikce izah et bebegim var uyumuyo cok ses geliyo aşşagıya de..kadın kadına hallet

seyo bence eşleri karıştrmasaydın..kendin cık iyilikce izah et bebegim var uyumuyo cok ses geliyo aşşagıya de..kadın kadına hallet

datlım bende öyle düşündüm hatta geçen akşam aradım serhanın huysuz olduğu gece tamam dedi ama o günden beri inadına yapıyor resmen dün gece 10 da bam güm eşim kendisi dedi ben kocasına söylerim diye aynı yrde görev yapıyorlar şimdi burası lojman ya birazda o yüzden burda işleri genelde eşler halleder hatunları pek karıştırmazlar

Nihan Sena için gözün aydın inşallah bugün ilaçlarını içince sorunsuz geçer, sana da çok geçmiş olsun. Fıtığın her türlüsü dert, annemin belinde var kadın ağrıdan duramıyor.

Hayırlısı canım Doruk operasyondan sonra turp gibi olur inşallah.
Canım bu çok uygun fiyat diye yazdım. Poşet kullanırsak fazlasıyla yeter tchibo'nun bu çantası. Sen hangi marka süüt poşeti kullanıyorsun. Çoğu kişi buzdolabı saklama poşeti kullanıyormuş.

Hasret toplanıp dövelim mi kucanı :)

Sağol Esrincim, inşallah...
Ben Lansinoh kullanıyorum.
Çanta da süt poşeti de biraz pahalı ama anne sütü o kadar kıymetli ki, riske girmek istemiyorum canım ya. Hele sağarken daha da kıymetli oluyor...

Bi de toplanıp dövme organizasyonumuz varsa, haftaya da benim kayınvalidemi dövelim. Hatta biraz fazla dövelim, uzun süre iptal olsun kötükedihüso

günaydın kızlar,

bende anlamadım cnm ..

Nimetcim sütüm gelmiyo diye şartlama kendini, süt yapımında psikoloji çok önemli. Geçici birşeydir bence, emzirmeye devam et sen mama versen de...

bu arada gecmiş olsun burcuu

Teşekkürler Ebru...

ebrucum,neden ben hemen bıraktırmayı düşüneyimki henüz 3 aylık en az 6 ay emzirmeyi planlarken.
sağol canım yaa..öyle daynılmaz ağrılarım yok...hele boynum hiç ağrımıyor ama dikkat edeceğim bundan sonra...

evet Nimetcim haklısın...Trabzona gidince bir doktora daha görünmeyi düşünüyoru ben de....hem küçük bebeğim var hem mesleğim böyle bir hastalık için hiç uygun değil..bu işe kısa zamanda çözüm bulmam lazım Allah şifasını verir inşallah...

Ebru haklı..benim ilk 20 gün neredeyse hiç sütüm yoktu...ama o kadar istiyordum ki emzirmeyi yaralara rağmen ağlaya sızlaya devam ettim...sonra geldi hamdolsun...arttırmak için ben de çok şey yedim...ama sonra bıraktım...su içince yetiyor...bol su iç canım...sütüm yok gidecek diye düşünme....:eek:lmaz:

sağol cnm enişten 4 ay önce vefat etti.:KK43:

ebrucum,neden ben hemen bıraktırmayı düşüneyimki henüz 3 aylık en az 6 ay emzirmeyi planlarken.

sağol cnm enişten 4 ay önce vefat etti.:KK43:
kız okadar laftan bunumu aldın şimdi..demek istedigim ne biliomusun sütüm yok demeeeeeeeee dersen gercekten sütün olmaz..yoksa hangi anne kasten bebegişni memeden bıraktrmak ister..

koci dün bi ew bakmış bu tamamdır diyo ewi buldum diyo..annem gelcek bugün bakmaya gidicem ewe..inşallah bu sefer gercekten tamamdrr...

selam hanımlar ,ya ne kadar hızlı yazışıyosunuz takip edemiyorum:))şimdi bi şey sorsam belki daha önce konuşulmuştur kusura bakmayın ama lütfen yardım edin.benim bebem az emiyo 1. ay 1400gr 2. ayında 750 gr 3. ayında da 600 gr almış bir dr az diyo mama ver diyo ama öbürü yeterli almış anne sütü yeter diyo ne yapmalılıym kafayı sıyırmak üzereyim bi ara 10 gün kadar sağarak verdim ama kilo alımı çok faketmedi artık sağmıyorum.ne olur bi aklı verin sizin bebeler ne durumda kilo artışları nasıl??eyvahedigeldismile

selam hanımlar ,ya ne kadar hızlı yazışıyosunuz takip edemiyorum:))şimdi bi şey sorsam belki daha önce konuşulmuştur kusura bakmayın ama lütfen yardım edin.benim bebem az emiyo 1. ay 1400gr 2. ayında 750 gr 3. ayında da 600 gr almış bir dr az diyo mama ver diyo ama öbürü yeterli almış anne sütü yeter diyo ne yapmalılıym kafayı sıyırmak üzereyim bi ara 10 gün kadar sağarak verdim ama kilo alımı çok faketmedi artık sağmıyorum.ne olur bi aklı verin sizin bebeler ne durumda kilo artışları nasıl??eyvahedigeldismile

canım bütün bebikler gibi senin bebişde hareketlendi artık az alması normal hee doktorlar niye iki farklı görüş anlamadım sen hangisine daha çok güveniyorsan onu dinle derim ben bak benim oğluşumda geçen ay 5450kg bu 6250 oldu ilk ay benim oğlumda 1400kg almışdı yani artık kilo alımları biraz daha yavaşlıycak zaten 6. ayında doğum kilosunun iki katı olmuşsa sorun yok diyo dr.lar

bi arkadaş daha senle aynı dertten muzdaripti..hemen hemen aynı kilo alımları ikinizinde..dr u yeterli anne sütü demiş..bebegin hareketliyse sorun yok demiş..

X