2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım dun gece eve geldık kocısımı aradım gel al bızı dıye o da geldı evımıze getırdı bızı.az once uyandım bı sıze bakayım dedım.
gelmiyomusun ?
kısmet...orda olsam kesin gelirdim....sağlık olsun...siz buluşun bizim yerimize de kaynatınkaydirigubbakcemile3

benn senin yerinede kaynatırım çenem düşüktür benim:))

günaydın canolarrrr...adam catlattıgınız yetti garii yiterrrrr bee!!!..iyiki istanbullu degilik yani...neyse...NİMEETT naaptın canım yagızı götrdünmü dün dr a.?????bu ara ew arıyorum telaşla ara ara girebiliorum..

Günaydın Ebruşş, hoşgeldin. biz buluşuyoz işteeeelülülülülülü
şaka bi yana keşke burda olsaydın sen deolumunekankayizsmile

yok kızlar ben gelmiyorum hiç gözümde kesmiyor vallahi yalan soyleyemem.ben biraz daha uyuyayım kendime gelirim.

Günaydın Ebruşş, hoşgeldin. biz buluşuyoz işteeeelülülülülülü
şaka bi yana keşke burda olsaydın sen deolumunekankayizsmile
nbr aşkım olumunekankayizsmile...valla istanbulda ablam evli teyzem var sonra amcam var..her an gelebilirim heee orda otursam zati rehin alırdım sizi..

uff yine deli gibi siparilş war ben hemen petleri dışarı taşıyayım yetişemicem daha giyinmek war saç baş war off anam offfff

nbr aşkım olumunekankayizsmile...valla istanbulda ablam evli teyzem var sonra amcam var..her an gelebilirim heee orda otursam zati rehin alırdım sizi..

vallahi kocam yolda geliyor olmasaydı ben bile koymuştum kafaya gitmeyi... atlayacaktım otobüse.. garajdan da taksiye ohhh...

way be gözüm kesmiyo gelmiorum diosun yani süper!

:mymeka:

İyi cnm geldiğinde görüşürüz artıkkaydirigubbakcemile5 hem sen Öznur gibi yapmazsın di mi:1closedeyes:

uff yine deli gibi siparilş war ben hemen petleri dışarı taşıyayım yetişemicem daha giyinmek war saç baş war off anam offfff

bugün artık paydos. bi güncük te sensiz hallediversinler işleri

bugün benim doğum günüm!!!
pasta kesin benim için de!!!

İyi ki doğdun Cereeennnn. Nice mutlu ve huzurlu yıllara cnm eşin ve çocuğunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…