- 14 Haziran 2009
- 1.023
- 1
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.721
napıyonus kıslar bi bakayım dedim kim var kim yok diye
hoşgeldin bacım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yawrum milupa dururken neden hero baby....
öznur nannnn yarın gelion dimiii
napıyonus kıslar bi bakayım dedim kim var kim yok diye
öznur nannnn yarın gelion dimiii
Hilal kızıma geçmiş olsun, bir an önce sağlığına kavuşur inşallahh...
Alp'in de önemli bir şeyi yoktur umarım, sen yine de doktoruna danış canım.
Geçmişe dönmedim, umarım tüm bebeklerimiz iyidir...
sagol cnm, sinirlendim kaldırdım ama sinirim geçti :)) yine koyarım resmimi,tamam eftelcim senin niye foton yok hiç bacım.geçmişolsun bebeğine.
ayyy mervecim kıyamam yaa neyseki ucuz atlattı kerata olsun bebekler kelkende güzel olur.
herkese iyigeceler ben biraz faceyi düzenliyeyim
öznur sen ablandan geçmiyecekmiydin,cnm arabasına koy otobüsle geliceksen otobüstekiler yardımcı oluyo ben şahsen hiç zorlanmıyorum :))hosbulduk bacım :)))
geliyorum canım.ama cokkkkkkk zor olacak valla.nasil otobuse binecegim oglani nasil tasiyacagim hem araba hem oglusum hem canta hic bi fikrim yok .
En erkenci benim altida kalktim ege uyandi besledi babasi saclarimi duzlestirmeye cabaliyorum ancak dun gece islak uyattim icin beni dinlemiyolar camasir astim utu yaptim simdide yavastan canta hazirliccam ben evden 11 cikicam bikini felan alicam kendimdede aman isim var yani sizden ojce gelmem sizin yaniniza 2 bulur habariniz olsun beni tanirsiniz herhal gobuklu
günaydın güzel hanımlar hepinizden şöyle en güzelinden buluşma sonrası resim bekliyorum aklım ve yüreğim sizinle kocaman öpüyorum...
Günaydın kızlar, dualarınız için teşekkür ediyorum.
Sizin bebeler dönüyor mu yatakta? Yan dönmeyi geçtim başının olduğu yere ayaklarını getirerek uyanıyor. Bir de sağ sola dönmeye uğraşıyor.. 2.30'da kalktık sıpa, kahkahalarla oyun oynuyor benimle. Sürekli böyleyiz. Normal bir şekilde yatıp da uyanmıyor. Çığlık çığlığa oynuyor şimdi bizim yatkta, babasını uyandırmaya çalışıyor.
Bugün buluşma varmış çok özendim vallahi... Umarım güzel vakit geçirirsiniz.. Öpüyorum hepinizi...
geçmiş olsun Pınar eymende maşalla kg iyi 6060 gr 60cm boyu uğurlu rakam olucak 6 ve 6nın katları
geçmiş olsun canım........bu kulak ağrısı yordu baya seni........
Geçmişe dönmedim, umarım tüm bebeklerimiz iyidir...
En erkenci benim altida kalktim ege uyandi besledi babasi saclarimi duzlestirmeye cabaliyorum ancak dun gece islak uyattim icin beni dinlemiyolar camasir astim utu yaptim simdide yavastan canta hazirliccam ben evden 11 cikicam bikini felan alicam kendimdede aman isim var yani sizden ojce gelmem sizin yaniniza 2 bulur habariniz olsun beni tanirsiniz herhal gobuklu
Şu tipe bakar mısınız? bu daha normal bir durumm. Battaniyenin altına falan giriyor. Çok korkutuyor bu çocuk beni...