Selam güzeller,
Nasılsınız? Biz iyi sayılırız... Son haftamı çalışıyorum okulda sonra 1 ay tatil. Yiğit oğlum iyi, fazlasıyla hareketli ve neşeli... Hala ağlamayı öğrenemedi maaşallah! :) Ara ara meyve püresi yediriyorum, onun dışında bir şey yok bizde daha. Siz başlamışsınız mamalara... Bu ara mamayı artırdık iz de... Babam anjiyo oldu açamamış damarı doktor bir an önce baypas olmalısın, bir kalp krizinde gidersin demiş. Başka bir doktora gittik, damarı açmak için uğraşmamış ben açarım ameliyata hiç gerek yok demiş. Yanımdaydılar, az önce gittiler... Yarın takrar anjiyo olacak sanırım. Dualarınıza ihtiyacım var kızlar.
1 haftadır ağlamaktan, üzüntüden sütüm iyice gitti, 50-60 cc iki memeden zor çıkıyor... Ben de mamayı sıklaştırdım.
Kabızlık devam, 6-7 günde yapıyor. Duphalac iyi geliyor ama kullanımını aksattık bu telaşede... Yarından itibaren düzenleyeceğiz onu da... En son yaptığında poposunda çok az kan vardı, sanırım yırtık. Korktum ben de... Sık sık kayısı yediriyorum ona da.
Bunun dışında her şey yolunda. Özledim sizi.. Yakında aranızdayım bir süre daha. Öpüyorum hepinizi...