2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

off canım yaa aynı dert bendede var yarın arkadaşımız düğününe gitcem hiçbişeyim olmuyo üstüme.davetiyede yeni geldi babama vermiş oda unutmuş vermeyi.yarın alışverişe çıkmam lazım yoksa benim sonumda hüsran maşallah pınar paşana hiçte çiroz değil bence gayet iyi

Sağ ol cnm
evet hele ben birinci çocukta dağattım kafayı benim sonum hüsran ki ne hüsran
:gitme:

Evet bugün bizde kontrole gittik eymende bu aya kadar 1 kg altında almamıştı hiç bu ay 600 gram alarak 6kilo 60 gram olmuş boyuda 60 cm olmuş
ama doktor bunu normal olduğunu iyi kilo almış olduğunu söyledi
hareketlendikçe- ek gıda dönemi- diş çıkarma dönemi artık yüksek kilo alımı bekleyemeyiz dedi
velhasıl sağlıklı olsun da varsın çiroz olsun oğlum

anası gibi şişko olmasın zaten
dün mağazalara baktım haftasonu düğün var ama hiç bir şey alamadım
üzerime ne giysem yakışmıyor :sinifsinif:

eve geldim ağladım ağladım... eşimi de üzdüm...
sonra sağlık olsun dedim uyudum uyandım sabah yine kulak ağrısıyla...
şimdi yine kulağım akmaya başladı sonunda ameliyat olacağım galiba..
dünki üzüntülerimin hepsini unutturdu bu ağrı sağ olsun... sen misin üzülen dercesine
:nazar:

oy oy canım benim üzülme sen çok güzel bir meleğe sahipsin herhalde birazcık etli olacaksın bence sakın üzülme
evet benim kızda 2 aydır 600 gr almış toplam 1200 dr gayet iyi dedi 4 doğru kg alımı azalır dedi :KK70: bakalım bu ay nasıl olacak maşallah eymenimize :nazar:

Günaydın Herkese a.s.

Yarın hava yağmurlu olur mu bilemem hava durumu yanılabilir ama yağmurlu olursa ben ve sanırım bir çok kişi buluşmaya gelmez..
Zira benim yolum da uzun...
İsterseniz erteleyelim arkadaşlar...

canım bugün için de yağmurlu gösteriyordu ama yağmadı. en iyisi yarın sabah burada konuşalım tekrardan bu konuyu, havaya göre karar veririz artık. gelecek olup ta buradan ulaşamadıklarımıza da telden haber veririz

günaydın güzel annelermirmirmirmir

benimde yolum uzun ama beni eşim getirip götürecek o yüzden ben gelebilrim eğer ertelenirsede haftaya ben izmire gidiyorum temmuz sonunda dönücem hava yarın sabah kendini belli eder gibi geliyor bana telefonlaşıp duruma göre bakalım derim bu da benim fikrim tabi çoğunluk ne derse uyarım

bence de öyle yapalım cnm. senin tel vardır herhalde pınarda, sana haber verir artık telden.

SADECE ŞÖYLE KÜÇÜK AMA BENİM İÇİN COOK ÖNEMLİ BİŞEY ANLATICAM..ANLIK YAŞAYIN HAYATINIZI..BABAMIN KALP RAHATSIZLIGININ SON AŞAMALARIYDI..BELLİYDİ KÖTÜYDÜ..AMA DİMDİK DURUYODU..HİÇBİZAMAN HASTALIGINI YAKUŞTRMADI KENDİNE HİÇBİ ZAMAN AGZINDAN BEN HASTAYIM İYİ DEGİLİM Bİ KERE DUYMAMIŞIMDIR HEP GÜÇLÜ YANINI GÖZTERDİ BİZE COCUKJLARINA VE ANNEME..ANNEM HİSSEDİYODU AMA..SON AMBULANSLA HASTANEYE YATIRDIK KJALP BÜYÜMESİ..NAKİLDEN BAŞKA HİÇBİ TEDAVİSİ OLMAYAN Bİ HASTALIK..YATRDIK ODASINA AMA BABAM İYİ DEGİLDİ..KAPIDAN ŞÖYLE Bİ BAKTIM İÇERİ BABAMA SARILMAK GELDİ İÇİMDEN ÖPMEK ..BAKTIM BAKTIM AMA YAPMADIM YAKISTRAMADIM ONA ÖLÜMÜ 47 YAŞINDA..VE HİÇBİŞEY OLMIYCAK ONA DEDİM VE SARILMADIM ONA..ERTESİ GÜN...............................!!!!!!..Bİ ANDA HERSEY BİTİVERDİ..DAHA FAZLA ÜZMEYİM SİZİ..SADECE İFADE ETMEK İSTEDİGİM AKLINIZA O AN NE GELİYOSA SEWDİKLERİNİZE ÖYLE DAVRANIN..HİÇBİŞEYİ YARINA ERTELEMEYİN..O GUM BU GÜN RUYALARIMDA SARILABİLİORUM BABAMA ..

Allah rahmet eylesin cnm. ben de annemi hiçbişeyi yokken ani bi kalp krizi sonrası kaybettim:1no2::2: daha önceki gece telefonda konuşmuştuk. o kadar ani oldu ki, büyük bir şok yaşadım. Rabbim hepsinin mekanını cennet etsin. Bu acı hiç dinmiyor gerçekten, sadece bi gün buluşacağımıza olan inancım beni de daha güçlü kılıyor. şimdi onlar oldukları yerde mutludurlar zaten inşallah

kızlar çok canım sıkkın.....
doktorumuz asya için kalbinde üfürüm var çocuk kardiyolog görsün demişti.biz de fakülteye gitmiştik 2 doktor da duyamamıştı üfürüm ama benim içim rahat etsinler diye 1 ay sonraya eko günü vermişlerdi....bahsetmiştim bundan.......2 doktor da duyamayınca açıkcası benim içim de rahatlamıştı ama yinede çekilsin ekosu diye düşünmüştüm....cuma günü götürdük eşimle,çekildi eko.........doktor net göremiyorum ama bir ara akış var gibi dedi sonra prof.çağırdılar birlikte baktılar...prof:evet ufak bir delik var dedi.....çok canım sıkıldı...gerçi baya rahat konuştu büyük olasılıkla kapanır 2 yaşına kadar dedi ama yinede takip edeceklermiş.3 ay sonra birdaha gircez eko ya.....kapanmazsa ne olcak dedim...ameliyat yada anjiyo dedi....ama kapanır muhtemelen dedi.........

inşallah kapanır kızlar.....bu süreç baya yıpratacak beni.........aklım takılıyo sürekli.umarım kapanır......

Çok geçmiş olsun olcaycım. hiç takma cnm kafana. o kadar var ki bu üfürüm bebekler de ve çok büyük çoğunluğu iyileşiyor 6 ayda. seninki de iyileşecek gibi, baksana görememişler bile

canım üzülme hiç arkadaşlar ne güzel anlatmışlar..o kadar küçükse kapanır Allahın izniyle....:Saruboceq:

canım geçmiş olsun...niye balşadın okula ne kaldı ki...rapor alamadın mı????

canım benim teşekkür ederim unutmadığın içinolumunekankayizsmile
evet Meralcim...ben de bugün doktora götürdüm...bizim doktorumuz yurtdışına gitmiş diğer doktordan aldım ben de randevuyu...beğendim de kadını...
o da geç kaka yapması sorun değil ama 10 günü geçmesi doğru değil..barsaklar tembelleşir dedi...fitil ver kakasını yapsın..sonra da şuruplara başla dedi....Debridat ve duphalac yazdı...ayrıca her gün ilaç veriri gibi düzenli olarak zeytin yağı içir ve sen de bol bol kayısı kompostosu iç dedi....
o da bu ilaçları kaka yapması için değil...barsakları düzenlemsi için kullanacağız,böyle devam ederse ilerde kabız olur dedi...ayyy şu an çatır çatır yapıyor...sesi geldi...ee fitili yedi tabiiii....kaydirigubbakcemile3

Rica ederim cnm, oh oh yapsın. ben de 2-3 saat daha bekleyip uygulayayım fitili

Evet bugün bizde kontrole gittik eymende bu aya kadar 1 kg altında almamıştı hiç bu ay 600 gram alarak 6kilo 60 gram olmuş boyuda 60 cm olmuş
hareketlendikçe- ek gıda dönemi- diş çıkarma dönemi artık yüksek kilo alımı bekleyemeyiz dedi

dünki üzüntülerimin hepsini unutturdu bu ağrı sağ olsun... sen misin üzülen dercesine

çok geçmiş olsun cnm. yaa hepimizde var bu kilo problemi, ağlayacak ne varmış? göreceksin bikaç aya kadar eski haline döneceksin.sakın sıkma canını. kulak işi de zor gerçekten cnm yaa, Allah şifalar versin

amanda maşallah eymen beyimize.mama takviyesi yaparsın canım sütün artmazsa zaten doyunca bebek belli eder.bende dedim hanifeye 4 gün kendimiz bile tuvalete çıkmasak rahatsız oluruz

sağol cnm. evet yaa çok uzun bekletmemek lazım cidden

Hasretcim portakalağacı'na bi bak istersen. son tariflerde kahvaltılık kumpir diye bişi var. hem kolay hem de leziz görünüyo

sağ olun canlar
yarın buluşmaya kesin geleceğim inşallah..
çünkü karşıda fatih medical parkta bir prof varmış kbb doktoru ona randevu aldım akşam 6 ya

şu an ameliyat olamam eşime biri tavsiye etmiş bu doktoru bakalım inşallah iyileştirir beni

canım seni çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdayım...olumunekankayizsmilegeçecek bu günler:Saruboceq: bugün bir doktoru dinledim..6 aydan önce anne diyet yapsa da hormonlar düzenlenmediği için verimli şekilde kilo veremezmiş...ben de yakında diyetisyene gitmeyi düşünüyorum gram gram da olsa vereyim....:Saruboceq::Saruboceq:

amanda maşallah eymen beyimize.mama takviyesi yaparsın canım sütün artmazsa zaten doyunca bebek belli eder.bende dedim hanifeye 4 gün kendimiz bile tuvalete çıkmasak rahatsız oluruz

doktor zorlanmıyorsa sorun yok dedi...sadece barsakları tembelleşir büyüdükçe kabız olur dedi...bir an önce düzenlensin ilerde sıkıntı çekmeyin dedi...şu an sıkıntısı yok ama barsaklar düzensiz ve tembel biraz...inşallah düzelir bu tedaviyle...yalnız kızım 17 gün kaka yapmayarak tıp literatürüne girdikaydirigubbakcemile3:KK1:kaydirigubbakcemile3

şerifecim, baktığın hoppalanın aynısı, carsiburada.com'da daha uygun fiyata. senin baktığın yerde 109 iken burada 91tl. aynı zamanda kredi kartı veya nakit olarak kapıda ödeme seçeneği de var. o zaman da 96 oluyo cnm

sağ olun canlar
yarın buluşmaya kesin geleceğim inşallah..
çünkü karşıda fatih medical parkta bir prof varmış kbb doktoru ona randevu aldım akşam 6 ya

şu an ameliyat olamam eşime biri tavsiye etmiş bu doktoru bakalım inşallah iyileştirir beni

canım Allah acil şifalar versin. iyi bi doktor bulmak önemli cidden. inş. sornuna kesin bi çözüm bulursunuz bu kez

az önce fitil sonucu doldurdu taşırdı hamınefendi,yıkamak zorunda kaldım...kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ben de öyle yapacağını tahmin ettiğimden yıkamadım enüz bugün küçük beyi. az sonra fitili uygularım, yaptıktan sonra da banyosunu yaptırırım ve rahat rahat uyur diye düşündüm minikim

canım Allah acil şifalar versin. iyi bi doktor bulmak önemli cidden. inş. sornuna kesin bi çözüm bulursunuz bu kez

kaydirigubbakcemile3 ben de öyle yapacağını tahmin ettiğimden yıkamadım enüz bugün küçük beyi. az sonra fitili uygularım, yaptıktan sonra da banyosunu yaptırırım ve rahat rahat uyur diye düşündüm minikim

çok iyi düşünmüşsün...bizimkinin de banyo günü değildi ama ha bugün ha yarın...sempatiksalakcinni

oy oy canım benim üzülme sen çok güzel bir meleğe sahipsin herhalde birazcık etli olacaksın bence sakın üzülme
evet benim kızda 2 aydır 600 gr almış toplam 1200 dr gayet iyi dedi 4 doğru kg alımı azalır dedi :KK70: bakalım bu ay nasıl olacak maşallah eymenimize :nazar:

canım seni çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdayım...olumunekankayizsmilegeçecek bu günler:Saruboceq: bugün bir doktoru dinledim..6 aydan önce anne diyet yapsa da hormonlar düzenlenmediği için verimli şekilde kilo veremezmiş...ben de yakında diyetisyene gitmeyi düşünüyorum gram gram da olsa vereyim....:Saruboceq::Saruboceq:
[/COLOR][/I]

bilmiyorumkismile
sağ olun zaten bizi birbirmizden daha iyi kimse anlayamazki canlar olumunekankayizsmile a.s.

inşallah cnm yaa sağ olasın[/B] a.s.

serifeemre sendin dimi d.kontrol hapı kullanan.hastalanmadan nasıl kullanıyosun bacım sen hapı reglın ilk günü başlanmıyomu bu haplara ben hep öylekullandım doktor tavsiyesiyle.şimdi kullanamıyorum çünkü hala regl olamadım

aaaa iyi oldu hanife bunu yazdığın bende 6 ay sonra diyete başlıyım şimdi homini gırtlak yemeye devam zaten boğazımdan hiçte kısasım yoktu canııııımkaydirigubbakcemile2

serifeemre sendin dimi d.kontrol hapı kullanan.hastalanmadan nasıl kullanıyosun bacım sen hapı reglın ilk günü başlanmıyomu bu haplara ben hep öylekullandım doktor tavsiyesiyle.şimdi kullanamıyorum çünkü hala regl olamadım

canım sen emzirmiyor musun? emzirenler kullanamıyor diye biliyorum:uhm:

ben artık hemen hemen hergün banyo yaptırıyorum.bazen güzaşırı buralar çok sıcak kendim bilem duştan çıkmıycam nerdeyse

ben de artık hergün yıkamaya başladım. kendim de hergün duş alıyorum zaten dayanamöıyorum bu sıcaklara. ama tabi hanife erzurumlarda serin serin oturuyo. onlara günaşırı yeter

aaaa iyi oldu hanife bunu yazdığın bende 6 ay sonra diyete başlıyım şimdi homini gırtlak yemeye devam zaten boğazımdan hiçte kısasım yoktu canııııımkaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 bize de yemek için bahane lazımcokacimcoook

bunaldım artık işler bitmiyo bitmiyo bitmiyo.. akşam temizlik yapıyorum ertesi gün yine her yer dağılıyo.. cengizi yetiştiren ana kıçında ki donu bil kirli sepetine atmayı öğretmemiş.. ew zaten ha babam gir çık 10 kere üst baş değişiyo terliyo tabi ona lafım yok.. çıkardığı yerlerde beğenmediği yerlerde üşeniyo ayakkabısınıo çıkarmaya ayakkabılarla içerlerde bazen... kaynanamdan kat kat daha nefret ediyorum, söyle söyle yine aynı değişmiyo

bunaldım artık işler bitmiyo bitmiyo bitmiyo.. akşam temizlik yapıyorum ertesi gün yine her yer dağılıyo.. cengizi yetiştiren ana kıçında ki donu bil kirli sepetine atmayı öğretmemiş.. ew zaten ha babam gir çık 10 kere üst baş değişiyo terliyo tabi ona lafım yok.. çıkardığı yerlerde beğenmediği yerlerde üşeniyo ayakkabısınıo çıkarmaya ayakkabılarla içerlerde bazen... kaynanamdan kat kat daha nefret ediyorum, söyle söyle yine aynı değişmiyo

dağınık koca da çok zor oluyo be cidden. ben 9 senede daha yeni yeni öğretmiştim kirlilerini kirli sepetine atmayı. ama senin ki de iyice abartmış. ayakkabıyla girmek te ne oluyoo

emzirmeyen annelere yeni bir doğum kontrol yöntemi...ablam almayı düşünüyor şu sıralar...Türkiye ye yeni gelmiş...NuvaRing (Vajen Halkası)...hapla aynı etkiye sahip...kullanım süresi aynı...aşağıya silikon halkayı yerleştiriyorsunuz 3 hafta kalıyor sonra çıkarıp adet görüyorsunuz 1 hafta sonra tekrar takıyorsunuz...haplardan 4-5 lira daha pahalı...bana mantıklı geldi...hap unutma derdi yok....araştırın bir...

NuvaRing®: once a month birth control, effective contraception for women
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/43802-deri-banti-vajen-halkasi-korunma.html

Son düzenleme:
X