2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

delikafaduldena.s.

:lepi::lepi::lepi:

maşallah cnm, çok tatlısınız.

biz de seni özledik cnm. e okul başlayına sen de Canan gibi bizi hepten terk etme ama

günaydın iyi pzarlar arkidişlerrrrr

günaydın cnm, ay pardaon tünaydındelikafadulden oldum olası pazar günlerinden haz etmem, çok sıkıcı bulurum:1closedeyes:

babişler günününz kutlu olsun :)))
tabii bizim babişimiz yine yok ((

Sizin de cnm. Olsun sıkma canını elbet gelecek

aboww, gittim o kadar iş güç yapıp geldim, daha kmsecikler bişi yazmamış. Anlaşılan bugün herkes pazar gezmesinde

Öğünler Anne Sütü Mama
1 Anne Sütü Formül mama
2 Anne Sütü Formül mama
3 1 çay bardağı yoğurt
Meyve püresi 1 çay bardağı yoğurt
Meyve püresi
4 1 küçük kase
sebze çorbası 1 küçük kase
sebze çorbası
5 Anne Sütü Formül mama
6 Anne Sütü Formül mama

Bu ayda bebeğinize başlayacağınız ek besinler yoğurt, meyva püresi ve sebze çorbasıdır.
Bu ayda bebeğinizi 4 saat aralıklarla yaklaşık 6 kez besleyiniz.
Yoğurt hazırlanışı : 1 çay bardağı kaynayıp el değebilecek sıcaklığa gelmiş süt 1 çay kaşığı yoğurt ilave edilip, kımıldatmadan üzeri örtülerek 3-4 saat bekletilir.
Meyva Suyu-Püre Hazırlanışı : Mevsimine göre elma, şeftali, portakal, mandalina gibi meyveler yıkanıp soyularak rendelenip suyu çıkarılır. Meyve püre ise rendelenmiş meyvenin süzülmemesi ile elde edilir. Meyveler taze olarak verilir, hazırlandıktan sonra bekletilmez.
Mama Hazırlanışı : Önerilen mamayı 30 cc’ye 1 ölçek olacak şekilde kaynatılıp ılıtılmış suya ilave ederek çalkalanır.
Sebze Çorbasının Hazırlanışı : 1 su bardağı mevsimlik sebze, yarım orta boy patates, yarım su bardağı havuç yıkanır.
Pişmeye yakın doğranır
1 yemek kaşığı tahıl (pirinç, şehriye, erişte, makarna) eklenir
Tencere kapalı olarak pişirilir
Süzgeçten geçirilir, haşlama suyu dökülmez
1 tatlı kaşığı yağ ilave edilir.

slm kızlar bizde bugün oğlumu teyzesi kahvaltıya çagırmıştı oraya gitmiştik yeni geldik,
kızlar yağmur yagsada buluşma olucakmı?

slm kızlar bizde bugün oğlumu teyzesi kahvaltıya çagırmıştı oraya gitmiştik yeni geldik,
kızlar yağmur yagsada buluşma olucakmı?

hoşgeldiniz Nimetcim. tebrikler ticker olmuş:lepi:
walla sanırım bu hafta hep yağmurlu olacakmış. Acaba buluşma gelecek haftaya mı kalsa ki ciddenfisfisfis

walla sanırım bu hafta hep yağmurlu olacakmış. Acaba buluşma gelecek haftaya mı kalsa ki ciddenfisfisfis

iyi akşamlar kızlar
nasılsınız
benim moralim sıfır oğlum dünden beri neredeyse hiçbirşey yemedi neden bilmiyorum bugün yine kakasını hafif yeşile dönük yaptı ve mama yedikden sonra kustu ve içinde böyle yeşil yeşil bişeyler vardı sanki safra gibi bakarsanız hiçbir problemi yok oynuyo gülüyo agular falan neşesi yerinde salı doktora gidicez buluşmadan önce ama yarında doğru düzgün beslenmezse öğleden sonra hemen götürücem
inşallah bi problem yoktur teyzeleri
buluşma haftaya olursa ben gelemen haftaya izmire yolcuyum

iyi akşamlar cnmç inşallah önemli bişey yoktur cnm, bozma moralini. sanırım sıcaklardan dolayı biraz iştahsızlar. sen elbette ihmal etme ama yine de
o halde günü hiç değiştirmeyelim. nasılsa hava soğuk olmaz yağmur yağsa dahi

kızlar napıyonuz ..hazırlıkları tamamladım yarın yolçuyum hayırlısıyla temmuz sonuna kadar ykum ..kendinize ve bebişlere çokçooook iyi bakın..öptüm hepinizi..

hoşbulduk cnm, eet inadım tuttu ve yaptım:))
cnm öznur ablasına gitti sanırıma, bilmiyorum ne karar verildi..

sağol bitanem yaa inşallah yoktur bişeyi babasıda bende çok üzülüyoruz hergün yazıyorum yediği miktarı bugün daha 400cc ancak yedi toplamda
normalde günde ortalama 850cc falan yiyor dünde az yedi 600cc iki gündür niye böyle yaptı bilmiyorumyarın düzelir inşallah dün gezerken terledide üşüdümü acaba diyorum yada sıcakmı dokundu neyse yarında takip edicem hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…