- 21 Temmuz 2009
- 2.533
- 2
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.501
herkese iyi pazarlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
delikafaduldena.s.
Geçen yıl olan buluşma burada meralciğim...
http://www.kadinlarkulubu.com/annel...03-istanbullu-2010-mart-anneleri-bulustu.html
günaydın kızlar.........
meralcim sağol canım........özledim ben de sizi.pzt si işe başlıyo eşim,izindeydi pc ye el koydu...baya yoğun geçti bu hafta.birikmiş işlerimiz vardı onları hallettik eşim izindeyken.....evi kiraya verdik...oranın badana boyası.....eşim yeni bi şirketle anlaşıyo...oranın stresi,olsamı olmasa mı....çarşı pazar işleri falan vardı.......öyle geçti bir hafta........özledim valla burayı.......okul başlayınca nasıl ayrı kalcam bilmiyorum boshayallersmile
günaydın iyi pzarlar arkidişlerrrrr
babişler günününz kutlu olsun :)))
tabii bizim babişimiz yine yok ((
abbbowww!! kimseler yok. babişleri gezmeye götürdüler herhal!
ben geldim...sabahtan beri burdayım ismen ama ancak oturdum bil. başına...
eeee naber????
pazarın gıcıklığı sayfaya da çöktü heee!!
yoklamayı aldım soracam hesabını!!
nerde bu millet...herkes kocasını şımartıyor anlaşılankaydirigubbakcemile3
slm kızlar bizde bugün oğlumu teyzesi kahvaltıya çagırmıştı oraya gitmiştik yeni geldik,
kızlar yağmur yagsada buluşma olucakmı?
hoşgeldiniz Nimetcim. tebrikler ticker olmuş:lepi:
walla sanırım bu hafta hep yağmurlu olacakmış. Acaba buluşma gelecek haftaya mı kalsa ki ciddenfisfisfis
iyi akşamlar kızlar
nasılsınız
benim moralim sıfır oğlum dünden beri neredeyse hiçbirşey yemedi neden bilmiyorum bugün yine kakasını hafif yeşile dönük yaptı ve mama yedikden sonra kustu ve içinde böyle yeşil yeşil bişeyler vardı sanki safra gibi bakarsanız hiçbir problemi yok oynuyo gülüyo agular falan neşesi yerinde salı doktora gidicez buluşmadan önce ama yarında doğru düzgün beslenmezse öğleden sonra hemen götürücem
inşallah bi problem yoktur teyzeleri
buluşma haftaya olursa ben gelemen haftaya izmire yolcuyum
hoşgeldiniz Nimetcim. tebrikler ticker olmuş:lepi:
walla sanırım bu hafta hep yağmurlu olacakmış. Acaba buluşma gelecek haftaya mı kalsa ki ciddenfisfisfis
iyi akşamlar cnmç inşallah önemli bişey yoktur cnm, bozma moralini. sanırım sıcaklardan dolayı biraz iştahsızlar. sen elbette ihmal etme ama yine de
o halde günü hiç değiştirmeyelim. nasılsa hava soğuk olmaz yağmur yağsa dahi